Hayatta yolunuzu çizmenin ve maddi olarak kendinizi desteklemenin bir yolu olarak seks

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
Margo
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 28
Registered for: 2 years 7 months
Orientation: biseksüel
 Hayatta yolunuzu çizmenin ve maddi olarak kendinizi desteklemenin bir yolu olarak seks

Unread post by Margo »

Genel olarak hayata karşı bu tavrımı, hayata iyi yerleşmiş, kendinden oldukça memnun, maddi destekle birçok sevgilisi olan, bir sürü tuhaf şey yapan ve eğlenen, kırk yaşındayken beklenmedik bir şekilde annemden miras aldım. evlendi ve şu anda hayatından oldukça memnun. Bir keresinde, yakın zamanda 18 yaşıma girdiğimde annem benimle yaptığı bir sohbette kendisini "zeki, mutlu bir fahişe" olarak tanımlamıştı. Şaşırmayın. Açık sözlülük ve özeleştiri açısından benim için harikadır. Prensip olarak, büyüdüğüm andan itibaren onun hayata yaklaşım tarzını kabul ettim, çok şükür annem bana yeterince seçim özgürlüğü verdi, beni hiçbir yere zorlamadı, kategorik olarak hiçbir şeyi yasaklamadı, sadece şunu tavsiye etti: bana pratik tavsiyeler verdi. Prensip olarak seks ve görünüm hayattaki ana sermayem oldu. Hala iyi çalıştım ama genel olarak asıl mesele bu değil. Okuldan başlayarak hayatımda çok eğlendim. Daha sonra eskort olarak çalışmaya başladı ve eskort olarak tatil köylerine ve yurt dışına oldukça fazla seyahat etti. Ayrıca kariyerimi çoğunlukla yatak üzerinden yaptım. Şimdi 30 yaşının üzerindeyim, ben de şirketin hiyerarşisinde belli bir yeri işgal ediyorum, her ne kadar en yüksek seviyeden uzak olsa da, aynı zamanda kadınsı cazibemi de ara sıra kullanmak zorundayım. Prensip olarak hayatımdaki hemen hemen her önemli konuyu yatak aracılığıyla çözdüm. Aynı zamanda açık fikirli de olsa bir kocam ve çocuklarım var. Dışarıdan bakıldığında neredeyse herkesin başarımın sırrını tahmin ettiğini sanıyorum ama susmayı tercih ediyorlar.
These users thanked the author Margo for the post (total 7):
Marinka97, Tanya, Yoldaş, Kostiai72, Sergey.v, MaksMaks, Mikha77
Marinka97
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 24
Registered for: 2 years 8 months
 Re: Hayatta yolunuzu çizmenin ve maddi olarak kendinizi desteklemenin bir yolu olarak seks

Unread post by Marinka97 »

Konunun yazarıyla aynı görüşlere sahibim, ancak çok uzun zaman önce değil (bir yıl önce).
Üniversiteden sonra istediğim yerde çalışmaya gittim (bunun için başvurdum), 2 ay çalıştım ve bölüm başkanı beni arayıp değerli bir çalışan olduğumu ve şu anda paraya ihtiyacım olduğunu ve kariyer basamaklarımda bana yardımcı olabilir ve yakınlık konusunu net bir şekilde anlatabilir ve bu konu hakkında bir hafta düşünmeme izin verebilir, bir hafta sonra beni geri arar. İçeri girdim ve bir sandalyeye oturdum, yanıma geldi ve düşünürsem sineklerimi uzatıp oral seks yaptığımı söyledi. Bazen seks oluyor ama çoğunlukla oral seks oluyor ama her hafta oluyor. Ve bu yılın mayıs ayında terfi ettim.
These users thanked the author Marinka97 for the post (total 5):
Yoldaş, Kuklacılık, Margo, Sergey.v, Bir günlüğüne
Tanya
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2085
Registered for: 2 years 8 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Hayatta yolunuzu çizmenin ve maddi olarak kendinizi desteklemenin bir yolu olarak seks

Unread post by Tanya »

Margo: 04 Nov 2022, 11:20 ... Prensip olarak seks ve görünüş hayattaki ana sermayem haline geldi. Hâlâ iyi çalıştım ama genel olarak asıl mesele bu değil...
Tarih, yani biyografime mükemmel bir şekilde uyuyor. Bunun iyi olup olmadığını bilmiyorum ama görünüşe göre bu yol bana en yakın olan kişi tarafından seçiliyor.
These users thanked the author Tanya for the post (total 3):
Yoldaş, Margo, Mikha77
Автор темы
Margo
Flört etmek
Flört etmek

Unread post by Margo »

En çok merak edilen ise cinsel çılgınlığımın zirveye ulaştığı dönemin hâlâ okulun son yılında ve üniversitenin ilk 2-3 yılında yaşanmış olması. Daha sonra modelleme ve eskort işine ciddi bir şekilde dahil oldum, ancak okulda ilk kez maddi ödüllerle seks yapmayı denememe rağmen (kazayla oldu) ve yaşam tarzım daha kısıtlı hale geldi. Çılgın şeylerin ve maceraların olmadığını söylemiyorum ama artık hafta sonları erkek sayısının kız sayısından önemli ölçüde fazla olduğu şirketlere kaydolmak için günler ve günler harcamıyordum.
These users thanked the author Margo for the post (total 2):
Marinka97, Tanya
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415

Unread post by Geçit »

Margo: 04 Nov 2022, 11:20 Dışarıdan bakıldığında neredeyse herkesin başarımın sırrını tahmin edebileceğinden şüpheleniyorum.
Boynunda ince bir gümüş zincir var ama değil elinde tek bir yüzük, hatta bir düğün. Başarının bir sırrı vardır ama başarının kendisi görünmez.
Yatak üzerinden kariyer yapanları suçlamıyorum. Boş kafalı insanları yatak zevkleri için işe alıyorlar ve onların yerine herkes çalışmak zorunda kalıyor.
İnsanları bu şekilde suçlamıyorum ama satış departmanı başkanımız terfi için ayrıldığında onun tüm metreslerini kovdum. Yargılamıyorum ama böyle bir başarıyı başarı olarak görmüyorum. :prigla:
These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
Sergey.v, ᠌ ᠌ ᠌᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌
Автор темы
Margo
Flört etmek
Flört etmek

Unread post by Margo »

Marinka: 04 Nov 2022, 13:17 Boynunda ince bir gümüş zincir var ve elinde tek bir yüzük, alyans bile yok.
I Evliyim, genelde yüzük takmaktan nefret ediyorum, rahatsız edici. Zincir ve haç annemin hediyesi, onları çıkarmam, altınla değiştirmem... Mesleki uygunluk konusuna gelince... En iyisi olmadığımdan şüpheleniyorum ama ben’ En kötüsünden de uzağım ama seks olmadan kariyer yapamayacağımı da iddia etmiyorum.
Last edited by Margo on 04 Nov 2022, 13:24, edited 1 time in total.
SERG!!
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 269
Registered for: 2 years 10 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by SERG!! »

Herkes elinden geldiğince hayatta kendi yolunu çizer. Ayrıca herkesin bu kişisel meselesini de kınamıyorum. Önemli olan işinizin gerektirdiği işi profesyonelce yapmanızdır. Sadece doğru pozisyonu almayı bilen bir uzmana gitmek istemem...
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415

Unread post by Geçit »

Margo: 04 Nov 2022, 13:21 Genelde yüzük takmaktan nefret ediyorum, rahatsız edici. Bir zincir ve bir haç annemin hediyesidir
Peki ne giymek rahattır? Sütyen, tanga, stiletto, mini, çorap, büyük küpe, manikür, kirpik giymek rahat mıdır? Karşılaştırıldığında yüzükler hiç de rahatsız edici değil ama çok güzeller. Ah, nişan yüzüğü, hangi evli kadın alyans takmaz ki? Var mı? Peki, eğer yeni yağlandıysan, yuvarlandıysa, sonra kilo verdiysen ve düştüyse. Ve sanki annen orada değilmiş gibi, annenin hediyesi hakkında o kadar dokunaklı yazıyorsun ki. Uzun zaman önce bitti ama geriye bu zincir kaldı. Bu öyle değil ve O senin hayatında oldukça rahat ve sana çok ucuz bir hediye verdi.
Seçici değilim, sadece bu konunun ilk gönderisini beğenmedim. Genel olarak mevcut olmayan başarı hakkında. Gücenmek istemiyorum ama orada övündün ama övünecek bir şey yok.
These users thanked the author Geçit for the post:
᠌ ᠌ ᠌᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌
Endişeli
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 452
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Endişeli »

Konunun yazarının görüşlerini tamamen destekliyorum.
Ve kocasını da içtenlikle kıskanıyorum.
Fakat eskort olduktan sonra neden ofiste bir yerde kariyer yapmaya gittiği gerçekten açık değil. eskort olarak çalışmaya devam edebilir misin? Hiçbir ofis işi sana bu kadar para ve bu kadar özgürlük vermez, özellikle de o işin uğruna hala yatakta erkeklere hizmet etmek zorundaysan, öyle mi? Bu bir nevi vites küçültmedir.
These users thanked the author Endişeli for the post:
Margo
Alyoşa
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 148
Registered for: 3 years 5 months

Unread post by Alyoşa »

iyi çalışmak ve kariyer gelişimi, deneyimlerime göre bunlar iki farklı beceridir; bir kişi işte sonsuz derecede yetenekli olabilir, ancak kariyerinde ilerleme ve yeteneklerini genişletme konusunda tam bir cahildir
asıl sonuç olarak, Bir kişi bir departmanın başına geçebilir ve iş kurabilir, ancak sosyal becerileri nedeniyle en altta yer alır ve yapabileceği işin %10’unu elde eder
on diğer yandan - her iş gerçekten ilgi çekici değildir , ancak ne isterse yiyebilir - yani tüm teknikler iyidir
asıl sonuç olarak asıl önemli olan, kariyer gelişiminizin işinize engel olmamasıdır
These users thanked the author Alyoşa for the post (total 2):
Margo, Tanya
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”