50 yaşından sonra hamilelik

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Vanilya
Potansiyel seks nesnesi
 50 yaşından sonra hamilelik

Unread post by Vanilya »

Çok heyecan verici bir soru. Bir kadın 53 yaşında hamile kalabilir mi? 36 yaşındayım. Seks korunma olmadan kendiliğinden gerçekleşti. Gece boyunca birkaç kez oldu ve her zaman içeride çılgın orgazmlarla yaşandı. Bu beni birkaç kez tekrarlamaya teşvik etti. Kadın biraz sarhoştu. Hamilelik konusu tartışılmadı, belki kadın emindi ama bunu ancak ertesi gün anlayabildim. İlk başta çılgınca bir güven vardı ama sonra 50 yaşında doğum yapabileceklerini okuyunca saçlarım hareket etmeye başladı.
Yoksunluk
Potansiyel seks nesnesi
 Yanıt: 50’den sonra hamilelik

Unread post by Yoksunluk »

Belki 50 yaşında
helikopter9
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 728
Orientation: heteroseksüel

Unread post by helikopter9 »

Nadir ama mümkün. Hoşlandığınız kişi bu duruma ne diyor?
Büyük oğlan
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 410
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Büyük oğlan »

Vanilya: 06 Jul 2022, 12:06 ve 50 yaşında doğum yaparlar, saçları hareket etmeye başlar.
Hareket etmek için hala 9 ayları var ve eğer geçerse, o zaman iyi, eğer değilse, 18 yıl daha (ve belki daha fazla) taşınmanız gerekecek!
rustik
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 71

Unread post by rustik »

Öyle ya da böyle - sizi tebrik ediyorum)
Vanilya
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Vanilya »

Henüz babamla iletişim kurmuyorum. Umarım geçer. Bu bir arkadaşımın değil iş arkadaşımın annesi. Tebrikleri kabul etmiyorum.
Günter
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 108

Unread post by Günter »

Vanilya: 08 Jul 2022, 13:10 Henüz tutkuyla iletişim kurmuyorum. Umarım geçer. Bu bir arkadaşımın değil iş arkadaşımın annesi. Tebrikleri kabul etmiyorum.
Hoşlandığın kişiyle konuşmalısın, yoksa 4 ay sonra gelip seninle konuşabilir ve seni mutlu edebilir işten arkadaşınız zaten sizinle bir tanıdık değil, ama onu bir akraba olarak düşünün.))) Genel olarak, buradaki insanlar önce penislerinin herhangi bir yere gitmesine izin verir ve sonra bundan sonra işe yarayacağını düşünürler) Ama genel olarak, siz düşünüyorsunuz gelecekte kimin senden hamile kalabileceği ile ilgili değil, eğer bu bayan gardırobun altında prezervatif olmadan kendini becerirse, o zaman ondan AIDS, hepatit ve diğer enfeksiyonları kapabileceğin, hastalanabileceği ve haberi bile olmayacağı gerçeği hakkında, ama sanırım 53 yaşında, bu onun için artık pek önemli olmayabilir. Ve kontrole gitmelisin.
These users thanked the author Günter for the post (total 3):
helikopter9, Firavun faresi, Martin
helikopter9
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 728

Unread post by helikopter9 »

Gunter, ne kadar haklısın
Vanilya
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Vanilya »

yanılıyorsun çünkü... durum hakkında hiçbir şey bilmiyorsun. Kimse hiçbir yere üye başlatmadı. Kadının 5 yıl önce ayrılan kocası dışında HİÇ kimsesi yoktu. Yazdığınız AIDS ya da başka bir şey yok. Bu kesinlikle doğrudur. Olanlar bir tesadüftü ve bir duygu patlamasıydı. Teyze içki içmiyor ama tam tersine kendine çok iyi bakıyor. Bilmiyorsanız yazmayın. Henüz onunla olası bir hamileliği tartışmak istemiyorum. Onunla neredeyse hiç kesişmiyoruz. Umarım yaşı bir meslektaşın akrabası olmama izin vermez.
Günter
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 108

Unread post by Günter »

Vanilya: 08 Jul 2022, 17:06 Kadının 5 yıl önce ayrılan kocasından başka kimsesi yoktu.
Sen, saf insan)) 53-’ün sözlerine inanır mısın? yaşındaki hanımefendi!)) Kadınlar öyle yaratıklar ki size öyle masallar anlatacak ki, onu seviyorsanız inanabilirsiniz bile!) Bacaklarının arasında olan bir sonraki kişiye kocasından başka kendisinin de olduğunu söyleyeceğini mi sanıyorsunuz? zaten vardı!? Tabii ki söylemeyecek, kocanızdan başka kimsenin olmadığını söyleyecek... Ve 5 yıl içinde sizin gibi onlarca insanı orada görebilirdiniz... AIDS ve diğer konulara gelince... Kendi iyiliğiniz için değil, sahip olabileceğiniz başka bir kadın uğruna, istemeden de olsa sizden acı çekmesin diye sınanırsınız. Dolayısıyla neye inanacağınız ve nasıl davranacağınız size kalmış.
These users thanked the author Günter for the post:
Firavun faresi
Firavun faresi
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 429
Orientation: biseksüel

Unread post by Firavun faresi »

Önce sperm zehirlenmesi yetişkin adamın kafasına çarptı ve hiç tereddüt etmeden zavallı kadını becerdi! :) Şimdi soru ortaya çıktı: Bundan sonra ne olacak ve koşuyor, başına kül serpiyor, bağırıyor... ah, ne yaptım, iyi insanlar, yardım edin, söyleyin bana? Size yüzde 100 doğru cevap verdiler - AIDS, hepatit için kan testleri yaptırın (testler neredeyse tüm kliniklerde isimsiz olarak yapılır) - sızlanmayın ve sonuçları bekleyin! Ve eğer kader senin ebeveynin olmaya karar verirse bunu kabul et... baba! Ahhhh, gülemiyorum!
Last edited by Firavun faresi on 08 Jul 2022, 18:38, edited 2 times in total.
These users thanked the author Firavun faresi for the post:
Günter
Faust
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 483

Unread post by Faust »

Bir kadının 50 yaşında tek başına doğum yapmak isteyeceğini düşünmüyorum. Ve düşük, Down sendromu ve diğer şeyler şeklinde komplikasyon riski büyüktür. Bir kadının içine boşalmama izin vereceğini sanmıyorum.
Seks devi
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 208

Unread post by Seks devi »

%100 katılıyorum ve 50 yaşında hamile kalma ihtimali çok düşük
These users thanked the author Seks devi for the post:
Fargal94
HATA
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 776

Unread post by HATA »

arkadaşlar, annem 54 yaşında hamile kaldı, o zamanlar hala adet görüyordu ve 55 yaşında menopoza girdi
Vanilya
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Vanilya »

Faust: 08 Jul 2022, 18:09 Bir kadının 50 yaşında tek başına doğum yapmak isteyeceğini düşünmüyorum. Ve düşük, Down sendromu ve diğer şeyler şeklinde komplikasyon riski büyüktür. Bir kadının birinin içine boşalmasına izin vereceğini düşünmüyorum.
Ne demek birisinin içine boşalmasına izin vermez? Bu, gece boyunca sabaha kadar birkaç kez doğruydu. Doğum yapmak ve doğurmamak konusunda kimse bunu öngörmedi veya tartışmadı. Sadece bu şekilde oldu. Durum, duyguların patlaması. Düzinelerce erkek söz konusu olduğunda bu da saçmalık. Teyze sıradan bir insan, göz önünde. Bırakın düzinelerce, birkaç tane bile yoktu. Yaşam tarzına ve bilinen koşullarına bakılırsa ona inanma eğilimindeyim. Bir kez daha tekrar ediyorum, içmiyor, bu da kesin olarak biliniyor. Muhtemelen aile kutlamalarında şarap içecektir ama sizin hayal ettiğiniz şekilde değil. Ne düşündüğünü bilmiyorum ama şu anda hamileliği tartışmak istemiyorum. Mesela menopoza girip girmediğini ona nasıl soracağımı hayal bile edemiyorum. Doğal olarak o da çok iyi biliyor ve ne zaman içeriyi bombalasam beni asla durdurmadığının farkında. Bunu tartışmadık bile. Bence tehlikeyi hissetseydi bir şeyler söyleyebilirdi. Zehirlenmenin derecesi hafifti (bir kez daha tekrar ediyorum). Belki boşuna dramatik yapıyorum, internette insanların hamile kaldığını okudum ve kendimi kandırıyorum. Öyle oldu ki, bu tanıdık benden annemi bir düğüne götürmemi istedi ve oradaki her şey, yalnız bir kadının genç bir adamla değil, bir anne ve oğlunun geceyi aynı odada geçirmesi için tasarlandı. Olan biten bu kadar.

54 yaşında hamile kaldım! Bu doğru mu, yoksa şaka mı yapıyorsun?
Faust
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 483

Unread post by Faust »

Vanilya, hiçbir akıllı kadın onun içine boşalmana izin vermez . Bir kadın 50 yaşın üzerindeyse, büyük olasılıkla zaten menopoza giriyordur.
These users thanked the author Faust for the post:
Fargal94
büyükanne
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by büyükanne »

Faust: 08 Jul 2022, 22:00 hiçbir akıllı kadın onun içine boşalmana izin vermez. Bir kadın 50 yaşın üzerindeyse büyük ihtimalle zaten menopozdadır.
teşekkürler
anka
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by anka »

53 yaşında hamile kalabilirsiniz, ancak olasılık düşüktür.
yıl1
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 110

Unread post by yıl1 »

bu oldukça mümkün
alex503311
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 942

Unread post by alex503311 »

Vanilya: 08 Jul 2022, 17:06 Yanılıyorsun, çünkü... durum hakkında hiçbir şey bilmiyorsun. Kimse hiçbir yere üye başlatmadı. Kadının 5 yıl önce ayrılan kocası dışında HİÇ kimsesi yoktu. Yazdığınız AIDS ya da başka bir şey yok. Bu kesinlikle doğrudur. Olanlar bir tesadüftü ve bir duygu patlamasıydı. Teyze içki içmiyor ama tam tersine kendine çok iyi bakıyor. Bilmiyorsanız yazmayın. Henüz onunla olası bir hamileliği tartışmak istemiyorum. Onunla neredeyse hiç kesişmiyoruz. Umarım onun yaşı bir meslektaşın akrabası olmama izin vermez.
ь
Yaklaşık 15 kadınla birlikte oldum (gerçekte) hayat daha fazla) , 40’tan 45’e kadar ve yaklaşık 1/3’ünden 50’ye kadar, elastik bantsız aldım, yaklaşık 3-4’ü evliydi,
ama göbeğin olabileceğini düşünmedim daha sonra büyüyeceğim, 30 yaşımın üzerindeydim.
Ve ne zaman bittiğini sordu.
Evli kadınlar daha sonra doğum yaptıysa tabii ki kocalarından.
Gerçi benim de istediğim kişiler vardı. Hamile görmek ve onları almak isterdim ama biriyle yaşamaktan çekinmedim.
üçgen
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 160

Unread post by üçgen »

Yıllar önce, bir sınıf arkadaşım mezun olduktan sonra kendini yarısı 50 yaş üstü kadınlardan oluşan bir ekipte çalışırken buldu. Bana birisinin "Seks Sevinçleri" gibi başlıklı bir Amerikan kitabının resmi olmayan bir çevirisini işe getirdiğini söyledi. 50”den sonra ya da buna benzer bir şey. Kitap sansasyon yarattı. Sonuç: Bölüm 3’te altı ay içinde gebelikler.
Alex yapardı
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2157

Unread post by Alex yapardı »

Faust,
Faust: 08 Jul 2022, 22:00 Vanilya, hiçbir akıllı kadın onun içine boşalmana izin vermez. Bir kadın 50 yaşın üzerindeyse büyük olasılıkla zaten menopozdadır.
Yüzde yüz katılıyorum. Menopoz değilse, spiral buna veya haplara değer. Saf bir kızın yaşı değil bu. Eşimin dediği gibi bu yaşta doğum yapmak için çok geç, kürtaj yaptırmak da ayıptır.
Martin
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 325

Unread post by Martin »

Hanımım 51 yaşında hamile kaldı... ama hamileliği sürdüremedi, düşük yaptı.... fırtınalı gençlik ve kürtajlar işini yaptı... hamile kalabilir ama onu vadeye kadar taşıyamaz. ve doğurmak...((( kendisi olmasına rağmen sürekli ondan onu daha iyi yapmasını istedim...
These users thanked the author Martin for the post:
kaptan63
Zhora Kuni
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 99

Unread post by Zhora Kuni »

Eşim iki yıldan fazla bir süredir spiral veya hap kullanmıyor. Temmuz ayında 49 yaşındaydı. İlk başta, tamamen güvenli olmadığı günlerde onunla birlikte risk almaya çalıştık. Her şey yolunda gidince, bir sonraki ay tekrar denedik ve bu sefer daha kararlı bir şekilde ve gerçekten çok beğendim. Yani eşim zaten her şeyin yoluna gireceği günü hesaplamıştı, denememi söyledi ama sonunda yine bir şey olmadı. Bu, karımı heyecanlandırdı ve aynı zamanda beni de şaşırttı: neden böyle? Yılda bir kez jinekoloğa kendim gitmeme rağmen sağlığımda bir sorun olduğunu düşündüm. Bir doktor arkadaşı ona baktı ve zaten çok yaşlı olduğunu, ilacın yardımı olmadan hiçbir şeyin olmayacağını ve bunun işe yarayacağı da bir gerçek olmadığını söyledi.
These users thanked the author Zhora Kuni for the post:
Çimen
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”