Öğrencilerle çıkmak
-
Автор темыFedor36
- Penetrasyon
- Total posts: 206
- Registered for: 3 years 4 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Yakın zamanda bir üniversitede ders vermeye başladım. Her saniyeden veya her üç öğrenciden birini istiyorum. 37 yaşındayım. Lütfen bir eylem planı önerin. Öğrencilerin yaklaşık üçte birinin ilgili bakışlarını fark ediyorum. Öğrencilerin öğretmenlerle yatması artık ne kadar kolay ve ne yapılmalı?
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 64
- Registered for: 2 years 7 months
- Orientation: biseksüel
Re: Öğrencilerle tanışmak
Bir zamanlar bir okulda öğretmen olarak çalıştım ve son sınıflara ders verdim, güzel kızların hiçbir şey yapmama isteklerini reddedemedim ve yıl sonunda çay içtik, pantolonumdan dışarı çıkınca çok zorlandım.. .
-
- Penetrasyon
- Total posts: 261
Bana öyle geliyor ki her kızın "aynı" öğretmeni vardı.. onunla birlikte Uyumak istedim! Ve yalnız değil)))
-
Автор темыFedor36
- Penetrasyon
Apaçık. bunu nasıl tanıyabiliriz? Tahminler şişirilmeli mi yoksa küçümsenmeli mi?
-
- Orgazm!
- Total posts: 699
- Registered for: 2 years 11 months
En fazla öğrencisiniz ve sınıf arkadaşlarınız hakkında yazıyorsunuz. Öğretmen nasıl bir öğrenciyi çekerim diye saçma sapan yazmaz ki daha sonra tüm akış bilsin.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 261
-
- Penetrasyon
- Total posts: 252
- Registered for: 2 years 8 months
Ne kadar mütevazı bir görev. Ama yardımcı doçent olmak biraz daha zor : göz kırp:
-
- Orgazm!
- Total posts: 699
- Registered for: 2 years 11 months
Bu öğrenciler nerede yaşıyor? Fotoğraf paylaşır mısın? Size psikofiziksel faktörleri de dikkate alarak bir baştan çıkarma planı göndereceğim. Ayrıca fotoğraftan kimi deneyebileceğinizi ve kiminle vakit kaybetmemeniz gerektiğini de tahmin edeceğim.
-
Автор темыFedor36
- Penetrasyon
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 2 months
Bir keresinde televizyonda bir öğretmenin hikayesini görmüştüm. Kızla gülümsedi, kız onu eve çay içmeye davet etti!
Ve SEKS vardı!!! Tam program: vajinal, oral, anal ve... Kısacası, bir rüya - zevk değil! Ancak
daha sonra tüm hilenin gizli kameralara kaydedildiği ortaya çıktı. Görüntüler öyle bir şekilde düzenlenmişti ki,
öğretmen tarafından açıkça seks yapmaya zorlanmış gibi görünüyordu. Ve sonra zavallı adam bir grup kız tarafından ağır bir şekilde sağıldı. Sessizlik için not
ve para aldım... Ama sonra her şey bir şekilde polise geldi... Nasıl bittiğini bilmiyorum,
avukatları yüzünden bu davayı kamuoyuna açıkladık...
Böyle bir maceraya ihtiyacınız var mı?
Tavsiye etmeyeceğim, ama zahmet etmem ve kız öğrencilere bakmam. Bunlar ataerkil ahlaktı: durgun bakışlar, uzun iç çekişler, yanaktan öpücükler ve - aman Tanrım! - hatta biraz daha düşük! Ve şimdi...
Bir keresinde televizyonda bir öğretmenin hikayesini görmüştüm. Kızla gülümsedi, kız onu eve çay içmeye davet etti!
Ve SEKS vardı!!! Tam program: vajinal, oral, anal ve... Kısacası, bir rüya - zevk değil! Ancak
daha sonra tüm hilenin gizli kameralara kaydedildiği ortaya çıktı. Görüntüler öyle bir şekilde düzenlenmişti ki,
öğretmen tarafından açıkça seks yapmaya zorlanmış gibi görünüyordu. Ve sonra zavallı adam bir grup kız tarafından ağır bir şekilde sağıldı. Sessizlik için not
ve para aldım... Ama sonra her şey bir şekilde polise geldi... Nasıl bittiğini bilmiyorum,
avukatları yüzünden bu davayı kamuoyuna açıkladık...
Böyle bir maceraya ihtiyacınız var mı?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
Devlet sisteminin tamamen çöktüğü bir dönemde okudum. Üniversite sistemi dahil her şey tam bir karmaşaydı. Damga, not, imza koyma hakkına sahip olan herkes için tam bir serbestlik dönemi.
Dolayısıyla bir öğretmen güzel bir öğrenciye göz dikmişse ondan istediği her şeyi alırdı. Herhangi bir komplikasyon durumunda meslektaşları arasında karşılıklı sorumluluk ve dayanışma da yer aldı.
Dolayısıyla bir öğretmen güzel bir öğrenciye göz dikmişse ondan istediği her şeyi alırdı. Herhangi bir komplikasyon durumunda meslektaşları arasında karşılıklı sorumluluk ve dayanışma da yer aldı.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 187
- Registered for: 2 years 8 months
Evet, o zamanlar böyleydi ve onlar da bundan faydalandılar. . Şimdi, çılgınca istediğim muhteşem bir öğrenci olsa bile, bu bağlantı için çok fazla riske girmezdim. Birincisi, bunu kaydedecek teknik yetenekler yani kameralar var ve ikincisi, kızlar artık o kadar kurnaz ki vay be!fedor36: ↑11 Oct 2022, 18:47 Devlet sisteminin tamamen çöktüğü dönemde okudum. Üniversite sistemi dahil her şey tam bir karmaşaydı. Damga, not, imza koyma hakkına sahip olan herkes için tam bir serbestlik dönemi.
Dolayısıyla bir öğretmen güzel bir öğrenciye göz dikmişse ondan istediği her şeyi alırdı. Ve herhangi bir sorun olması durumunda meslektaşları arasında karşılıklı sorumluluk ve dayanışma da söz konusuydu.
-
- Flört etmek
- Total posts: 36
kızın birlikte takıldığı arkadaşları da olaya dahil oldu. , eğer öğretmen yaşlı bir piçse veya başka nedenlerden dolayı ilginç değilse, büyük ölçekte asfalta konabilir ve karşılıklı sorumluluk yardımcı olmaz, o da zorunda kalacak - bir haraç empoze edecekler
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 1 Replies
- 305 Views
-
Last post by Evgeny.Rimsky
-
- 17 Replies