Öğrencilerle çıkmak

Flört sırları: ilgilendiğiniz kişiyle nasıl tanışırsınız. Deneyim alışverişi
Автор темы
Fedor36
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 206
Registered for: 3 years 4 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Öğrencilerle çıkmak

Unread post by Fedor36 »

Yakın zamanda bir üniversitede ders vermeye başladım. Her saniyeden veya her üç öğrenciden birini istiyorum. 37 yaşındayım. Lütfen bir eylem planı önerin. Öğrencilerin yaklaşık üçte birinin ilgili bakışlarını fark ediyorum. Öğrencilerin öğretmenlerle yatması artık ne kadar kolay ve ne yapılmalı?
Parenbi
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 64
Registered for: 2 years 7 months
Orientation: biseksüel
 Re: Öğrencilerle tanışmak

Unread post by Parenbi »

Bir zamanlar bir okulda öğretmen olarak çalıştım ve son sınıflara ders verdim, güzel kızların hiçbir şey yapmama isteklerini reddedemedim ve yıl sonunda çay içtik, pantolonumdan dışarı çıkınca çok zorlandım.. .
These users thanked the author Parenbi for the post:
Fedor36
Kadın
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 261

Unread post by Kadın »

fedor36: 11 Oct 2022, 18:47 Öğrenciler için öğretmenlerle yatmak artık ne kadar kolay
Bana öyle geliyor ki her kızın "aynı" öğretmeni vardı.. onunla birlikte Uyumak istedim! Ve yalnız değil)))
Автор темы
Fedor36
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Fedor36 »

Apaçık. bunu nasıl tanıyabiliriz? Tahminler şişirilmeli mi yoksa küçümsenmeli mi?
Çekiç
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 699
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Çekiç »

En fazla öğrencisiniz ve sınıf arkadaşlarınız hakkında yazıyorsunuz. Öğretmen nasıl bir öğrenciyi çekerim diye saçma sapan yazmaz ki daha sonra tüm akış bilsin.
These users thanked the author Çekiç for the post:
Kadın
Kadın
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 261

Unread post by Kadın »

Hammer: 11 Oct 2022, 21:25 Öğretmen bir öğrenciyi nasıl kandırabileceğim gibi saçma sapan şeyler yazmaz ki daha sonra tüm yayın bilsin
:ROFL:
Fan96
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 252
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Fan96 »

Hammer: 11 Oct 2022, 21:25 En fazla bir öğrencisiniz
Ne kadar mütevazı bir görev. Ama yardımcı doçent olmak biraz daha zor : göz kırp:
Çekiç
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 699
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Çekiç »

Bu öğrenciler nerede yaşıyor? Fotoğraf paylaşır mısın? Size psikofiziksel faktörleri de dikkate alarak bir baştan çıkarma planı göndereceğim. Ayrıca fotoğraftan kimi deneyebileceğinizi ve kiminle vakit kaybetmemeniz gerektiğini de tahmin edeceğim.
These users thanked the author Çekiç for the post:
Fedor36
Автор темы
Fedor36
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Fedor36 »

ilginç teklif
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 2 months

Unread post by Nikk »

fedor36: 19 Oct 2022, 20:55 ilginç teklif
Tavsiye etmeyeceğim, ama zahmet etmem ve kız öğrencilere bakmam. Bunlar ataerkil ahlaktı: durgun bakışlar, uzun iç çekişler, yanaktan öpücükler ve - aman Tanrım! - hatta biraz daha düşük! Ve şimdi...
Bir keresinde televizyonda bir öğretmenin hikayesini görmüştüm. Kızla gülümsedi, kız onu eve çay içmeye davet etti!
Ve SEKS vardı!!! Tam program: vajinal, oral, anal ve... Kısacası, bir rüya - zevk değil! Ancak
daha sonra tüm hilenin gizli kameralara kaydedildiği ortaya çıktı. Görüntüler öyle bir şekilde düzenlenmişti ki,
öğretmen tarafından açıkça seks yapmaya zorlanmış gibi görünüyordu. Ve sonra zavallı adam bir grup kız tarafından ağır bir şekilde sağıldı. Sessizlik için not
ve para aldım... Ama sonra her şey bir şekilde polise geldi... Nasıl bittiğini bilmiyorum,
avukatları yüzünden bu davayı kamuoyuna açıkladık...
Böyle bir maceraya ihtiyacınız var mı?
These users thanked the author Nikk for the post:
Fedor36
Tanya
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2085

Unread post by Tanya »

Devlet sisteminin tamamen çöktüğü bir dönemde okudum. Üniversite sistemi dahil her şey tam bir karmaşaydı. Damga, not, imza koyma hakkına sahip olan herkes için tam bir serbestlik dönemi.
Dolayısıyla bir öğretmen güzel bir öğrenciye göz dikmişse ondan istediği her şeyi alırdı. Herhangi bir komplikasyon durumunda meslektaşları arasında karşılıklı sorumluluk ve dayanışma da yer aldı.
These users thanked the author Tanya for the post:
Alex7515
Alex7515
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 187
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Alex7515 »

fedor36: 11 Oct 2022, 18:47 Devlet sisteminin tamamen çöktüğü dönemde okudum. Üniversite sistemi dahil her şey tam bir karmaşaydı. Damga, not, imza koyma hakkına sahip olan herkes için tam bir serbestlik dönemi.
Dolayısıyla bir öğretmen güzel bir öğrenciye göz dikmişse ondan istediği her şeyi alırdı. Ve herhangi bir sorun olması durumunda meslektaşları arasında karşılıklı sorumluluk ve dayanışma da söz konusuydu.
Evet, o zamanlar böyleydi ve onlar da bundan faydalandılar. . Şimdi, çılgınca istediğim muhteşem bir öğrenci olsa bile, bu bağlantı için çok fazla riske girmezdim. Birincisi, bunu kaydedecek teknik yetenekler yani kameralar var ve ikincisi, kızlar artık o kadar kurnaz ki vay be!
These users thanked the author Alex7515 for the post:
Tanya
AĞIRLIK
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 36

Unread post by AĞIRLIK »

Tania: 20 Oct 2022, 03:55 Ve herhangi bir sorun olması durumunda meslektaşları arasındaki karşılıklı sorumluluk ve dayanışma da buna dahil edildi.
kızın birlikte takıldığı arkadaşları da olaya dahil oldu. , eğer öğretmen yaşlı bir piçse veya başka nedenlerden dolayı ilginç değilse, büyük ölçekte asfalta konabilir ve karşılıklı sorumluluk yardımcı olmaz, o da zorunda kalacak - bir haraç empoze edecekler
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Nasıl ve nerede buluşulur?”