Aldatılan bir erkekten nazikçe nasıl ayrılırsınız?
-
Автор темыSanata
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 3
- Registered for: 1 year 9 months
Aldatılan bir erkekten nazikçe nasıl ayrılırsınız?
Merhaba, bu bir soru, bir erkek gibi değil, bir partner diyelim (onunla sw/ck formatında rahatlıyoruz, o da alttaki gibi, bilen anlayacaktır).
Bir yerde yaşamak ve sürekli konuyu pratik etmek istiyordu. Ama planlarım değişti ve onunla kalıcı olarak yaşamak istemiyorum, sadece ara sıra dinlenip rahatlamak istiyorum, başka bir şey değil.
Eğer ondan hemen bu şekilde ayrılırsam korkarım kırılacak ve onunla bağlantısını kaybedecek, iletişim kurmak istemeyecek ve benim için büyük bir konuda yardımını umuyorum.
Kaybetmemek için nasıl yumuşak bir şekilde ayrılır ve dostça iletişimi sürdürürüz onun yardımı? Ne yapmalıyım?
Bir yerde yaşamak ve sürekli konuyu pratik etmek istiyordu. Ama planlarım değişti ve onunla kalıcı olarak yaşamak istemiyorum, sadece ara sıra dinlenip rahatlamak istiyorum, başka bir şey değil.
Eğer ondan hemen bu şekilde ayrılırsam korkarım kırılacak ve onunla bağlantısını kaybedecek, iletişim kurmak istemeyecek ve benim için büyük bir konuda yardımını umuyorum.
Kaybetmemek için nasıl yumuşak bir şekilde ayrılır ve dostça iletişimi sürdürürüz onun yardımı? Ne yapmalıyım?
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 318
- Registered for: 2 years 1 month
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1011
- Registered for: 2 years 10 months
Re: Aldatılan bir erkekten nazikçe nasıl ayrılırsınız?
Birçok kız, böyle bir erkeğe sahip olmanın ve onunla sonsuza kadar mutlu yaşamanın hayalini kurar. Çocuklar doğup büyüyor :)Sanata: ↑12 Aug 2023, 19:00 Merhaba bu bir soru, sadece erkek yok, partner de var diyelim (sw/ck formatında onunla rahatlıyoruz, popo gibidir, bilen anlayacaktır). Bir yerde yaşamak ve konuyu sürekli olarak pratik etmek istiyordu. Ama planlarım değişti ve onunla kalıcı olarak yaşamak istemiyorum, sadece ara sıra dinlenip rahatlamak istiyorum, başka bir şey değil.
Kaybetmemek için nasıl yumuşak bir şekilde ayrılır ve dostça iletişimi sürdürürüz onun yardımı? Ne yapmalı?
-
Автор темыSanata
- İlgi gösteriliyor
5 dakika 43 saniye sonra gönderildi:
Yaz?
5 dakika 43 saniye sonra gönderildi:
Bırak alsınlar, umurumda değil))) Önemli olan benimle normal bir ilişki sürdürmesi, alınmayın
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 318
- Registered for: 2 years 1 month
-
Автор темыSanata
- İlgi gösteriliyor
Nasıl bulabilirim? Bir posterle mi dolaşacaksınız?
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 197
- Registered for: 2 years
- Orientation: heteroseksüel
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 89
- Orientation: heteroseksüel
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
- Registered for: 1 year 8 months
Tanıdık bir durum)) Eğer alttaki çok safsa, ya onu yerine yönlendirin ya da uzaklaştırın... Başka birini bulun.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post