Bir keresinde çok tombul ama bakımlı ve zengin bir bayan bir partide bana şu cümleyi söyledi, biz tombul olanların da ilgi ve seks istediğini söyledim, ona neden ben diye cevap verdim. Başka biriyle dene, ilgimi çekecek bir bayan belirledim...
Daha sonra bana aptal olduğum, onun cömert olduğu ve sevgililerini kırmadığı söylendi. İşte çileden çıktım, para için aşka ihtiyacım yok... Öyle oldu.
These users thanked the author Sibiryak89 for the post (total 2):
Bir keresinde çok tombul ama bakımlı ve zengin bir bayan bir partide bana şu cümleyi söyledi, biz tombul olanların da ilgi ve seks istediğini söyledim, ona neden ben diye cevap verdim. Başka biriyle dene, ilgimi çekecek bir bayan belirledim... Daha sonra bana aptal olduğum, onun cömert olduğu ve sevgililerini kırmadığı söylendi. İşte çileden çıktım, para için aşka ihtiyacım yok... Öyle oldu.
Раздел пышным людям для общения по теме раздела... :)
[size=85][color=green]Отправлено спустя 9 минут 45 секунд:[/color][/size] [center]Налетайте ребята пообщаемся....[/center] [/quote] Интересно а кто фотографирует, явно не автомат а человек, судя по поведению фигурантов
Sibiryak89,
Biliyorsun, burada Ben 50 yılı aşkın bir süredir yaşıyorum... ve hayatında bir kere bile seks için para ödemedi ya da para almadı... Çiçekler, pastalar, şampanya hariç... hâlâ evsiz biri ya da jigolo değil ... ve bir kadını memnun etmek ve ona bakmak güzel bir şey.. Seks para için benim için de iğrenç... ve sıska bir kadından para almak pek hoş değil... Her birimizin kendi tercihleri ve konsepti var. güzellik... Birbirimize saygı duyalım ve olumsuzluk sıçratmayalım... insanları komplekslere sürüklemeyin ve hayatlarını mahvetmeyin... Beğenmiyorsanız... sessizce geçip gidin... Ve tavsiye... sadece bir kez deneyin ki tecrübeniz olsun... yani bununla bir ilginiz olsun karşılaştırın.... aksi takdirde denemediğim bir şeyi kınamak bana ahlaksızlık gibi geliyor... Pre-mat için özür dilerim ...
Formun görkemini hiçbir zaman dezavantaj olarak görmedim. BBW’ler harika! :iyi:
Biliyorsun benim de aynı fikrim var ama bu garip değil... Bana sadece daha fazlası değilmiş gibi geliyorlar güzel, ama aynı zamanda daha nazik bir karaktere sahipler... Ve eğer sözlerinin sonuçlarını düşünmeyen düşüncesiz erkekler tarafından henüz şımartılmamışlarsa... o zaman çok daha seksi ve daha neşelidirler...
These users thanked the author Şalun70 for the post (total 2):
[ref=#bf0000]Sibiryak89[/ref], Biliyorsun, burada Ben 50 yılı aşkın bir süredir yaşıyorum... ve hayatında bir kere bile seks için para ödemedi ya da para almadı... Çiçekler, pastalar, şampanya hariç... hâlâ evsiz biri ya da jigolo değil ... ve bir kadını memnun etmek ve ona bakmak güzel bir şey.. [url=viewtopic.php?t=82]Seks para için[/url] benim için de iğrenç... ve sıska bir kadından para almak pek hoş değil... Her birimizin kendi tercihleri ve konsepti var. güzellik... Birbirimize saygı duyalım ve olumsuzluk sıçratmayalım... insanları komplekslere sürüklemeyin ve hayatlarını mahvetmeyin... Beğenmiyorsanız... sessizce geçip gidin... Ve tavsiye... sadece bir kez deneyin ki tecrübeniz olsun... yani bununla bir ilginiz olsun karşılaştırın.... aksi takdirde denemediğim bir şeyi kınamak bana ahlaksızlık gibi geliyor... Pre-mat için özür dilerim ... [quote=Herurg post_id=131035 time=1667452097 user_id =11070] Formun görkemini hiçbir zaman dezavantaj olarak görmedim. BBW’ler harika! :iyi: [/quote] Biliyorsun benim de aynı fikrim var ama bu garip değil... Bana sadece daha fazlası değilmiş gibi geliyorlar güzel, ama aynı zamanda daha nazik bir karaktere sahipler... Ve eğer sözlerinin sonuçlarını düşünmeyen düşüncesiz erkekler tarafından henüz şımartılmamışlarsa... o zaman çok daha seksi ve daha neşelidirler...
O en seksi kızdı - "Ivan Tsarevich ve Gri Kurt" filmindeki deniz kızı modelinin rolü için mükemmel olurdu - sürekli meşe ağacından düşen kişi. Bire bir - hatta yüz olarak benzer. Sadece kuyruk olmadan. Ama gerçekten aklımı başımdan aldı.
O en seksi kızdı - "Ivan Tsarevich ve Gri Kurt" filmindeki deniz kızı modelinin rolü için mükemmel olurdu - sürekli meşe ağacından düşen kişi. Bire bir - hatta yüz olarak benzer. Sadece kuyruk olmadan. Ama gerçekten aklımı başımdan aldı.
Mart,
Lütfen dikkatli olun ve okuyun hangi bölümde ve hangi konu hakkında konuşuyorsunuz... Burada grup sekse ilgi duyan tam fiziğe sahip insanları bir araya toplamaya çalışıyorum... Burada güzellik tartışmıyoruz... Eğer gitmediyseniz evde ya da okulda öğretiliyor... o zaman sana bir ipucu vereyim.... bir insanın yüzünü ve vücudunu tartışmak etik değil... Ve kendi yüzünün değil de sahte bir yüz kullanması alçakça...
[ref=#804000]Mart[/ref], Lütfen dikkatli olun ve okuyun hangi bölümde ve hangi konu hakkında konuşuyorsunuz... Burada grup sekse ilgi duyan tam fiziğe sahip insanları bir araya toplamaya çalışıyorum... Burada güzellik tartışmıyoruz... Eğer gitmediyseniz evde ya da okulda öğretiliyor... o zaman sana bir ipucu vereyim.... bir insanın yüzünü ve vücudunu tartışmak etik değil... Ve kendi yüzünün değil de sahte bir yüz kullanması alçakça...
Kıvrımlı vücutları da çok seviyorum, tutunacak bir şey var... Dedikleri gibi, kayalara çarpmaktansa dalgaların üzerinde sallanmak daha iyidir...))) Seçmek zorunda kaldığımda her zaman kıvrımlı bir kız arkadaş seçerim ... Buna ek olarak, uzun zaman önce, düzgün vücutlu genç bayanların daha sıkı ve daha dar amcıkları olduğunu fark ettim, zayıf kızlara göre daha az kırık, görünüşe göre düşük talep nedeniyle... Benimle, tombul kızım her zaman geçen seferki gibi sikişiyor ve genellikle ağzında bir aletle uyumaya hazırdır... )))
These users thanked the author Martin for the post:
Kıvrımlı vücutları da çok seviyorum, tutunacak bir şey var... Dedikleri gibi, kayalara çarpmaktansa dalgaların üzerinde sallanmak daha iyidir...))) Seçmek zorunda kaldığımda her zaman kıvrımlı bir kız arkadaş seçerim ... Buna ek olarak, uzun zaman önce, düzgün vücutlu genç bayanların daha sıkı ve daha dar amcıkları olduğunu fark ettim, zayıf kızlara göre daha az kırık, görünüşe göre düşük talep nedeniyle... Benimle, tombul kızım her zaman geçen seferki gibi sikişiyor ve genellikle ağzında bir aletle uyumaya hazırdır... )))
Her zaman vücutlu kızları tercih ettim. Kötü adamlar beni bir şekilde baştan çıkarmıyor. Poponun büyük olması, karnın yumuşak olması ve seks sırasında göğüslerin sallanması gerekiyor. Bu bir heyecan. Aksi takdirde, sıska olanı kıçından tutarsınız ve orada leğen kemikleri dışarı çıkar. Ah))))
2 saat 29 dakika 55 saniye sonra gönderildi:
Peki, böyle bir şeyi nasıl sevmezsin))))
These users thanked the author Harsiziler for the post (total 3):
Her zaman vücutlu kızları tercih ettim. Kötü adamlar beni bir şekilde baştan çıkarmıyor. Poponun büyük olması, karnın yumuşak olması ve seks sırasında göğüslerin sallanması gerekiyor. Bu bir heyecan. Aksi takdirde, sıska olanı kıçından tutarsınız ve orada leğen kemikleri dışarı çıkar. Ah))))
[size=85][color=green]2 saat 29 dakika 55 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] Peki, böyle bir şeyi nasıl sevmezsin))))
Eşimin artık tombul olduğunu kendime not edeceğim ve analiz ettikten sonra artık ondan tamamen memnun olduğum sonucuna vardım, ancak daha önce görünüşe göre zayıf kadınlar için moda trendlerini takip ediyordum.
These users thanked the author ded802 for the post (total 2):
Eşimin artık tombul olduğunu kendime not edeceğim ve analiz ettikten sonra artık ondan tamamen memnun olduğum sonucuna vardım, ancak daha önce görünüşe göre zayıf kadınlar için moda trendlerini takip ediyordum.
Bir hafta önce denize gittik. Annem, evimizden bir adam (onun sevgilisi), masaj terapisti arkadaşı, onların başka bir arkadaşı Vitya ve ben. Ve her gün açıkça annelerine yaklaşıyorlar, flört...
Last post
Genel olarak onu tek bir erkek sikmiyor. Üçünün onu aynı anda siktiği çok açık.
Bu doğru değil.
nereden biliyorsun? Annene sor. Mastürbasyon yapmak ve sümük kullanmak yerine
Bir keresinde bir çiftle tanıştım, onlar swingerdi, onlarla buluşmaya gittim, genç bir çiftti. Üçlü yaparız diye düşünmüştüm, biliyorsun, o onun önünde, ben onun arkasındayım... farklı pozisyonlar...
Last post
Alessander , spasibo çok fazla sorunla karşılaşmıyor ve sorunla karşılaşmıyor. :roll:
Hiç yemeğinize ya da kahvenize geldiğinizde onların bunu fark etmeden yedikleri ya da içtikleri oldu mu?
Last post
Bu çok alışılmadık bir durum ve kişisel olarak beni heyecanlandırıyor. Gösterişli bir kulübede bir kişi için çalışıyordum; onun yaklaşık 18 yaşında bir kızı vardı. Oraya arkadaşlarımla geldim....
35-55 yaşlarındaki çekici kadınlara çoğunlukla bu denir
n Ayırt edici özellikler:
- sakin, bilge, kendi kendine yeten
- düzenli olarak kozmetik prosedürlere katılıyor
- kadınsı ve zevkli...
Last post
Hangi pozisyonda olduğu ve kimin için çalıştığı umurumda değil! Önemli olan, sulu bir poposu, güzel bir yüzü ve yırtıcı hayvanlarınki gibi gözleri olmasıydı, böylece geçen seferki gibi...
Yöneticiler için soru... ve eskiler... Kim... Potansiyel seks nesnesi ...Neden bu kullanıcı grubuna girebiliyorsunuz...neden bu kullanıcıların tüm mesajlarını görüntüleyemiyorsunuz?