MFM formatında 3 kişilik bir aile oluşturmakla ilgileniyorum
-
Автор темыiynnevtsnide
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 3
- Registered for: 2 years
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
MFM formatında 3 kişilik bir aile oluşturmakla ilgileniyorum
Herkese selam! Bir kez böyle sarhoş bir parti geldi, ama buluşmaya gittikleri gerçeği olmayan başka bir bölümde,
Üçlü bir ilişki içinde yaşamak isteyen çiftler var mı? Veya aldatılan koca nerede...
Burada konu oluşturuyorum.
Siz ne düşünüyorsunuz beyler ve bayanlar? İlgilenen var mı?
Üçlü bir ilişki içinde yaşamak isteyen çiftler var mı? Veya aldatılan koca nerede...
Burada konu oluşturuyorum.
- These users thanked the author iynnevtsnide for the post:
- Anlamak
-
- Flört etmek
- Total posts: 42
- Registered for: 2 years 1 month
Yanıt: MFM formatında 3 kişilik bir aile oluşturmakla ilgileniyorum
Ayrıntılar eklemek güzel olurdu :)iynnevtsnide: ↑21 May 2023, 09:37 Herkese merhaba! Böyle sarhoş bir parti geldiğinde, ama buluşmaya gittikleri gerçeğinin olmadığı başka bir bölümde,
-
Автор темыiynnevtsnide
- İlgi gösteriliyor
Özellikle MFM formatını gerçekten seviyorum Erkeklerin biseksüel olmasına izin vermedikleri, ancak karmaşık olmadıkları ve tiksinmedikleri zaman.
Ve her seferinde bir çift (eğer bekarsam) veya bir erkek (eğer bekarsam) aramama fikri uzun zamandır aklımdan çıkmıyor. Bir ilişkim var), bazen aylar sürüyor, %95’i yetersiz ama kalıcı bir çift bulun ve birlikte yaşayın, hazır bir çift yoksa kendiniz oluşturabilirsiniz, sadece başlamanız yeterli. bir kız. Burada.
Artıları:
Tam güven, prezervatif yok, hiçbir şeye gerek yok
Herkes diğer insanların tercihlerinin her zaman farkındadır; kim neyi, nasıl sever, açıklamaya veya yanlış anlamayla karşılaşmaya gerek yoktur Kıskançlık eksikliği ve olası ihanet, her şey her zaman göz önündedir.
Ben M33 bi, EKB, boşandım
Özellikle MFM formatını gerçekten seviyorum Erkeklerin biseksüel olmasına izin vermedikleri, ancak karmaşık olmadıkları ve tiksinmedikleri zaman.
Ve her seferinde bir çift (eğer bekarsam) veya bir erkek (eğer bekarsam) aramama fikri uzun zamandır aklımdan çıkmıyor. Bir ilişkim var), bazen aylar sürüyor, %95’i yetersiz ama kalıcı bir çift bulun ve birlikte yaşayın, hazır bir çift yoksa kendiniz oluşturabilirsiniz, sadece başlamanız yeterli. bir kız. Burada.
Artıları:
Herkes diğer insanların tercihlerinin her zaman farkındadır; kim neyi, nasıl sever, açıklamaya veya yanlış anlamayla karşılaşmaya gerek yoktur Kıskançlık eksikliği ve olası ihanet, her şey her zaman göz önündedir.
- These users thanked the author iynnevtsnide for the post (total 3):
- Karalama, ilovebiboys, Alex Alex
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 408
- Registered for: 2 years 3 months
Bu kolay bir yol değil, er ya da geç kimin kim olduğu sorusu ortaya çıkacak. evde ne yaparsa ve daha iyisini yapar, aileye para getiren... kısacası, günlük yaşam böyle bir aileyi sıfırla çarpar.iynnevtsnide: ↑21 May 2023, 09:49Ben M33 bi, EKB, boşandımAyrıntı eklemek güzel olurdu
Gerçekten hoşuma gitti MZHM formatı, özellikle de erkekler biseksüel olmasa da kompleksleri olmadığında ve hassas olmadıklarında.
Ve her seferinde bir çift aramamam gerektiği düşüncesi (eğer bekarsam) veya bir erkek (eğer bir ilişkim varsa), bazen aylar sürer, %95 yetersizdir, ancak kalıcı bir çift bulmak ve birlikte yaşamak, eğer hazır bir çift yoksa, o zaman bunu kendiniz yaratabilirsiniz, sadece bir kızla başlamalıyız Burada.
Artıları:
Herkes diğer insanların tercihlerinin her zaman farkındadır; kim neyi, nasıl sever, açıklamaya veya yanlış anlamayla karşılaşmaya gerek yoktur Kıskançlığın ve olası ihanetin yokluğu, her şey her zaman göz önündedir.
-
Автор темыiynnevtsnide
- İlgi gösteriliyor
Her şey ev aletleriyle hallediliyor. Ev işlerini ve diğer işleri yapan iki erkek var, muhtemelen yemek pişirmeyi ve her türlü alışverişi kadın yapıyor, temizlik yapmanıza veya çamaşır yıkamanıza gerek yok, bir temizlikçi var. Kelimenin tam anlamıyla parayla ilgili hiçbir sorun yok, bu yüzden benden başka kimse çalışamıyor. Bunun gibi bir şey.
- Karalama
-
- Flört etmek
- Total posts: 34
- Orientation: heteroseksüel
Nasıl da bir petrol kralı gibi görünüyorsun. Ancak burada, forumda yalnızca eşcinselleri bulabilirsiniz.
Genel olarak konu ilginç ve bunu deneyeceğim. Ama ben uzak bir bölgeden geliyorum.
Genel olarak konu ilginç ve bunu deneyeceğim. Ama ben uzak bir bölgeden geliyorum.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 7 months
Para konusunda sorununuz yoksa o zaman siz ve arkadaşınız bir fahişeyi arayabilirsiniz. Ve hep aynısı. Hatta onu bir süreliğine para karşılığında işe alıyor. Neden bir aileye ihtiyacın var? Bir aile çocuktur ve böyle bir ailede ne tür çocuklar olabilir?iynnevtsnide: ↑21 May 2023, 10:22Her şeye ev aletleriyle karar verilir. Ev işlerini ve diğer işleri yapan iki erkek var, muhtemelen yemek pişirmeyi ve her türlü alışverişi kadın yapıyor, temizlik yapmanıza veya çamaşır yıkamanıza gerek yok, bir temizlikçi var. Kelimenin tam anlamıyla parayla ilgili hiçbir sorun yok, bu yüzden benden başka kimse çalışamıyor. Bunun gibi bir şey.
- These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
- Vik.ruba80, Alex Alex
-
Автор темыiynnevtsnide
- İlgi gösteriliyor
Kesinlikle hayır, içsel inançlarım nedeniyle onların hizmetlerinden hiç yararlanmadım ve kesinlikle de niyetim yok bunu yap.
- These users thanked the author iynnevtsnide for the post (total 2):
- Karalama, Vik.ruba80
-
- Orgazm!
- Total posts: 514
Modern dünyada her şey çok daha sıradan. . Tam destek kompleksi olmayan 1-2 yıllık bir öğrenci - dürüst olmak gerekirse - bizimle yatarsınız, yemek yaparsınız, temizlik yaparsınız vb. ve 2 yıl boyunca mutlu olacaksınız, sonra bir yıl daha vb.
- These users thanked the author Yunanca10 for the post (total 4):
- Vik.ruba80, Alex Alex, ViktorPetrov, tahmini
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2554
11 dakika sonra gönderildi:
Belki de aile dışında fahişe aramamak, hem karınızı hem de arkadaşınızı mutlu etmek.
Sanırım konuya ilginiz varsa konu hakkında bir fikriniz de vardır. İsveçli aile hakkında ne düşünüyorsunuz?iynnevtsnide: ↑21 May 2023, 09:37 Herkese merhaba! Bir zamanlar böyle bir içki vardı ama birbirleriyle buluşmaya gittiklerinin gerçek olmadığı başka bir bölümde
Üçlü ilişki yaşamak isteyen çiftler var mı? Veya aldatılan koca nerede...
Burada bir konu oluşturuyorum.
11 dakika sonra gönderildi:
Bununla paranın ne alakası var? Birçok kadın para için değil, ruhu için fuhuş yapıyor. Aynı şey, birçok fahişe - birinin karısı.
Belki de aile dışında fahişe aramamak, hem karınızı hem de arkadaşınızı mutlu etmek.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
2 dakika 3 saniye sonra gönderildi:
Saçma sapan yazıyorsun.Shalun70: ↑21 May 2023, 12:54Sanırım konuya ilginiz varsa konu hakkında bir fikriniz de vardır. İsveçli aile hakkında ne düşünüyorsunuz?Herkese merhaba! Bir zamanlar böyle bir içki vardı ama birbirleriyle buluşmaya gittiklerinin gerçek olmadığı başka bir bölümde
Üçlü ilişki yaşamak isteyen çiftler var mı? Veya aldatılan koca nerede...
Burada bir konu oluşturuyorum.
11 dakika sonra gönderildi:Bununla paranın ne alakası var? Birçok kadın para için değil, ruhu için fuhuş yapıyor. Aynı şey, birçok fahişe - birinin karısı.
Belki de fahişeyi aile dışında aramamalısın, hem karını hem arkadaşını mutlu etmelisin.
Modern dünyada öğrenciler markalı giyim mağazalarında iş buluyorlar; burada ders programları hiçbir şekilde kesintiye uğramayacak ve maaşları yaşamaya ve yaşamaya yetecek kadar olacak. oyalanmak. Ve eğer doğası gereği bakımlı bir kadınsa, kendine şeker bir baba bulacaktır. İki sapıkla birlikte yaşamaz.Modern dünyada her şey yolundadır. çok daha sıradan. Tam destek kompleksi olmayan bir 1.-2. sınıf öğrencisi - dürüst olmak gerekirse - bizimle yatarsınız, yemek yaparsınız, temizlik yaparsınız vb. ve 2 yıl boyunca mutlu olursunuz, sonra bir yıl daha vb.
2 dakika 3 saniye sonra gönderildi:
Bana inançlarınız hakkında daha fazla bilgi verir misiniz? Yoksa para durumunuz ilk gönderide yazdığınız kadar iyi değil mi?
-
- Orgazm!
- Total posts: 514
Aptallık, fuhuş senin için yarım kilo kuru üzüm değil. Kim onunla birlikte gitti ve gitti, bazen hayatta kalması iyi, yaşadığı duygular konusunda genellikle sessiz kalmak daha iyi. Diziden jinekolog olmanın ne kadar iyi olduğunu, 13 yaş ve üzeri uzun bacaklı sarışın amcıklar size gösteriyor, evet evet.
-
Автор темыiynnevtsnide
- İlgi gösteriliyor
A fahişeler - yani seks için para ödeyemem, paranın ne olduğunu bilsem bile alamayacağım, benden hoşlandığı/beni istediği için değil. Hayatımda böyle bir ihtiyaç duymadım çok şükür!
Parayla aranız o kadar da iyi değil, sadece hayata yetiyor ve iki kişiye yetiyor daha çok bir kuruş yüzünden kavga etmemek için.
A fahişeler - yani seks için para ödeyemem, paranın ne olduğunu bilsem bile alamayacağım, benden hoşlandığı/beni istediği için değil. Hayatımda böyle bir ihtiyaç duymadım çok şükür!
- seksforumu_
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 173
- Registered for: 2 years 8 months
Bir swing kulübüne gitmeye ne dersin? Bu formatla tam olarak tanışabileceğiniz yer burasıdır.
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 23
- Registered for: 2 years 2 months
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 173
- Registered for: 2 years 8 months
Andr987, birlikte kulübe gidelim, buluşalım işte hanımlar... Bilenler var ve büyük ihtimalle bu formata uygun bir tane bulacağız... bir iki ay bu formatta yaşayacağız ve nasıl olduğu belli olacak... Sadece Moskova’daysa. Ayrıca heteroyum ama biseksüel insanlara da sadıkım. Seks yaparken aniden amlarımıza dokunmamızın bir sakıncası yok)))
- These users thanked the author sergey.petruhin for the post (total 2):
- Anlamak, Alex Alex
-
- ön sevişme
- Total posts: 118
- Registered for: 2 years 5 months
denemek istiyorum mzhm, o sikilirken bir kediyi emdiğim ve yaladığım yer. Ağzıma ya da kedime boşalmak ve onu yalamak. Bir kıza değil, bir erkeğe boğaz oral seks yapmayı öğrenmek daha iyidir.
- These users thanked the author Vetal B for the post (total 4):
- Anlamak, sergey.petruhin, Alex Alex, İÇİNDE
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2676
- Registered for: 1 year 11 months
gönderinin yazarı, eğer işinize yararsa lütfen beni dürtün) Son derece ilginç, Bu gerçek hayatta mümkün mü ve hatta finalde MF veya MM’nin üzücü sonucu olmasa da) Bunu ben de düşündüm, ama sadece rüyalarımda
katlanmak gerekir)) Bu tür bir ilişkinin birisi için iyi gittiğini bilmek güzel olurdu
- These users thanked the author ilovebiboys for the post:
- tahmini
-
- Flört etmek
- Total posts: 38
- Registered for: 9 months
Böyle bir adamımız var. Her 2-4 yılda bir bir öğrenciyi tam bakım için alıyor, ayrıca üniversiteden sonra herhangi bir sorun olmazsa hediye olarak tek odalı bir daire alıyor. 3 civciv vardiyalarını tamamladı. Hepsi büyük memeli ve ateşli. Üstelik herkesle evleniyor ve evlilik öncesi anlaşma yapıyor. Ama anladığım kadarıyla MJ. Elbette MFF olabilir ama bilmiyorum.
- These users thanked the author ViktorPetrov for the post:
- tahmini
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 54
- Registered for: 1 year 2 months
Bu format mümkündür, ancak uzun sürmez. 2 ay böyle yaşadık, daha uzun yaşayacaktık ama o şehir dışındaydı ve hayat romantizmi sormadan ayarlamıştı.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post