MFM formatında 3 kişilik bir aile oluşturmakla ilgileniyorum

Seks veya sadece iletişim için bir partner bulmak istiyorsanız bu bölüme yazın. Lütfen şehrinizi belirtin
Автор темы
iynnevtsnide
İlgi gösteriliyor
Total posts: 3
Registered for: 2 years
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 MFM formatında 3 kişilik bir aile oluşturmakla ilgileniyorum

Unread post by iynnevtsnide »

Herkese selam! Bir kez böyle sarhoş bir parti geldi, ama buluşmaya gittikleri gerçeği olmayan başka bir bölümde,
Üçlü bir ilişki içinde yaşamak isteyen çiftler var mı? Veya aldatılan koca nerede...
Burada konu oluşturuyorum.

Siz ne düşünüyorsunuz beyler ve bayanlar? İlgilenen var mı?
These users thanked the author iynnevtsnide for the post:
Anlamak
Aile seks
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 42
Registered for: 2 years 1 month
 Yanıt: MFM formatında 3 kişilik bir aile oluşturmakla ilgileniyorum

Unread post by Aile seks »

iynnevtsnide: 21 May 2023, 09:37 Herkese merhaba! Böyle sarhoş bir parti geldiğinde, ama buluşmaya gittikleri gerçeğinin olmadığı başka bir bölümde,
Ayrıntılar eklemek güzel olurdu :)
Автор темы
iynnevtsnide
İlgi gösteriliyor

Familisex: 21 May 2023, 09:44 Ayrıntı eklemek güzel olurdu
Ben M33 bi, EKB, boşandım
Özellikle MFM formatını gerçekten seviyorum Erkeklerin biseksüel olmasına izin vermedikleri, ancak karmaşık olmadıkları ve tiksinmedikleri zaman.
Ve her seferinde bir çift (eğer bekarsam) veya bir erkek (eğer bekarsam) aramama fikri uzun zamandır aklımdan çıkmıyor. Bir ilişkim var), bazen aylar sürüyor, %95’i yetersiz ama kalıcı bir çift bulun ve birlikte yaşayın, hazır bir çift yoksa kendiniz oluşturabilirsiniz, sadece başlamanız yeterli. bir kız. Burada.
Artıları:
Tam güven, prezervatif yok, hiçbir şeye gerek yok
Herkes diğer insanların tercihlerinin her zaman farkındadır; kim neyi, nasıl sever, açıklamaya veya yanlış anlamayla karşılaşmaya gerek yoktur Kıskançlık eksikliği ve olası ihanet, her şey her zaman göz önündedir.
These users thanked the author iynnevtsnide for the post (total 3):
Karalama, ilovebiboys, Alex Alex
Ted_2023
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 408
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by Ted_2023 »

iynnevtsnide: 21 May 2023, 09:49
Ayrıntı eklemek güzel olurdu
Ben M33 bi, EKB, boşandım
Gerçekten hoşuma gitti MZHM formatı, özellikle de erkekler biseksüel olmasa da kompleksleri olmadığında ve hassas olmadıklarında.
Ve her seferinde bir çift aramamam gerektiği düşüncesi (eğer bekarsam) veya bir erkek (eğer bir ilişkim varsa), bazen aylar sürer, %95 yetersizdir, ancak kalıcı bir çift bulmak ve birlikte yaşamak, eğer hazır bir çift yoksa, o zaman bunu kendiniz yaratabilirsiniz, sadece bir kızla başlamalıyız Burada.
Artıları:
Tam güven, prezervatif yok, hiçbir şeye gerek yok
Herkes diğer insanların tercihlerinin her zaman farkındadır; kim neyi, nasıl sever, açıklamaya veya yanlış anlamayla karşılaşmaya gerek yoktur Kıskançlığın ve olası ihanetin yokluğu, her şey her zaman göz önündedir.
Bu kolay bir yol değil, er ya da geç kimin kim olduğu sorusu ortaya çıkacak. evde ne yaparsa ve daha iyisini yapar, aileye para getiren... kısacası, günlük yaşam böyle bir aileyi sıfırla çarpar.
These users thanked the author Ted_2023 for the post:
İÇİNDE
Автор темы
iynnevtsnide
İlgi gösteriliyor

Ted_2023: 21 May 2023, 10:12 Bu kolay bir yol değil, er ya da geç evde kimin neyi daha iyi yaptığı, aileye kimin para getirdiği sorusu ortaya çıkacak... Kısacası günlük yaşam böyle bir aileyi sıfırla çarpacak
Her şey ev aletleriyle hallediliyor. Ev işlerini ve diğer işleri yapan iki erkek var, muhtemelen yemek pişirmeyi ve her türlü alışverişi kadın yapıyor, temizlik yapmanıza veya çamaşır yıkamanıza gerek yok, bir temizlikçi var. Kelimenin tam anlamıyla parayla ilgili hiçbir sorun yok, bu yüzden benden başka kimse çalışamıyor. Bunun gibi bir şey.
Karalama
Kolovrat
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 34
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Kolovrat »

Nasıl da bir petrol kralı gibi görünüyorsun. Ancak burada, forumda yalnızca eşcinselleri bulabilirsiniz.
Genel olarak konu ilginç ve bunu deneyeceğim. Ama ben uzak bir bölgeden geliyorum.
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by Geçit »

iynnevtsnide: 21 May 2023, 10:22
Ted_2023: 21 May 2023, 10:12 Bu kolay bir yol değil, er ya da geç evde kimin neyi daha iyi yaptığı, aileye kimin para getirdiği sorusu ortaya çıkacak... Kısacası günlük yaşam böyle bir aileyi çoğaltacaktır. sıfır
Her şeye ev aletleriyle karar verilir. Ev işlerini ve diğer işleri yapan iki erkek var, muhtemelen yemek pişirmeyi ve her türlü alışverişi kadın yapıyor, temizlik yapmanıza veya çamaşır yıkamanıza gerek yok, bir temizlikçi var. Kelimenin tam anlamıyla parayla ilgili hiçbir sorun yok, bu yüzden benden başka kimse çalışamıyor. Bunun gibi bir şey.
Para konusunda sorununuz yoksa o zaman siz ve arkadaşınız bir fahişeyi arayabilirsiniz. Ve hep aynısı. Hatta onu bir süreliğine para karşılığında işe alıyor. Neden bir aileye ihtiyacın var? Bir aile çocuktur ve böyle bir ailede ne tür çocuklar olabilir?
These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
Vik.ruba80, Alex Alex
Автор темы
iynnevtsnide
İlgi gösteriliyor

Marinka: 21 May 2023, 10:31 bir fahişeyi arayabilirsin.
Kesinlikle hayır, içsel inançlarım nedeniyle onların hizmetlerinden hiç yararlanmadım ve kesinlikle de niyetim yok bunu yap.
These users thanked the author iynnevtsnide for the post (total 2):
Karalama, Vik.ruba80
Yunanca10
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 514

Unread post by Yunanca10 »

Marinka: 21 May 2023, 10:31 Para konusunda sorununuz yoksa, o zaman siz ve arkadaşınız fahişe diyebilirsiniz.
Modern dünyada her şey çok daha sıradan. . Tam destek kompleksi olmayan 1-2 yıllık bir öğrenci - dürüst olmak gerekirse - bizimle yatarsınız, yemek yaparsınız, temizlik yaparsınız vb. ve 2 yıl boyunca mutlu olacaksınız, sonra bir yıl daha vb.
These users thanked the author Yunanca10 for the post (total 4):
Vik.ruba80, Alex Alex, ViktorPetrov, tahmini
Şalun70
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2554

Unread post by Şalun70 »

iynnevtsnide: 21 May 2023, 09:37 Herkese merhaba! Bir zamanlar böyle bir içki vardı ama birbirleriyle buluşmaya gittiklerinin gerçek olmadığı başka bir bölümde
Üçlü ilişki yaşamak isteyen çiftler var mı? Veya aldatılan koca nerede...
Burada bir konu oluşturuyorum.

Sanırım konuya ilginiz varsa konu hakkında bir fikriniz de vardır. İsveçli aile hakkında ne düşünüyorsunuz?

11 dakika sonra gönderildi:
Marinka: 21 May 2023, 10:31 Para konusunda sorununuz yoksa arkadaşınızla birlikte bir fahişeyi arayabilirsiniz. Ve hep aynısı. Hatta onu bir süreliğine para karşılığında işe alıyor. Neden bir aileye ihtiyacın var? Aile çocuktur ve böyle bir ailede ne tür çocuklar olabilir?
Bununla paranın ne alakası var? Birçok kadın para için değil, ruhu için fuhuş yapıyor. Aynı şey, birçok fahişe - birinin karısı.
Belki de aile dışında fahişe aramamak, hem karınızı hem de arkadaşınızı mutlu etmek.
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415

Unread post by Geçit »

Shalun70: 21 May 2023, 12:54
Herkese merhaba! Bir zamanlar böyle bir içki vardı ama birbirleriyle buluşmaya gittiklerinin gerçek olmadığı başka bir bölümde
Üçlü ilişki yaşamak isteyen çiftler var mı? Veya aldatılan koca nerede...
Burada bir konu oluşturuyorum.

Sanırım konuya ilginiz varsa konu hakkında bir fikriniz de vardır. İsveçli aile hakkında ne düşünüyorsunuz?

11 dakika sonra gönderildi:
Marinka: 21 May 2023, 10:31 Para konusunda sorununuz yoksa arkadaşınızla birlikte bir fahişeyi arayabilirsiniz. Ve hep aynısı. Hatta onu bir süreliğine para karşılığında işe alıyor. Neden bir aileye ihtiyacın var? Aile çocuktur ve böyle bir ailede ne tür çocuklar olabilir?
Bununla paranın ne alakası var? Birçok kadın para için değil, ruhu için fuhuş yapıyor. Aynı şey, birçok fahişe - birinin karısı.
Belki de fahişeyi aile dışında aramamalısın, hem karını hem arkadaşını mutlu etmelisin.
Saçma sapan yazıyorsun.
Marinka: 21 May 2023, 10:31 Para konusunda sorununuz yoksa, o zaman siz ve arkadaşınız fahişeyi arayabilirsiniz.
Modern dünyada her şey yolundadır. çok daha sıradan. Tam destek kompleksi olmayan bir 1.-2. sınıf öğrencisi - dürüst olmak gerekirse - bizimle yatarsınız, yemek yaparsınız, temizlik yaparsınız vb. ve 2 yıl boyunca mutlu olursunuz, sonra bir yıl daha vb.
Modern dünyada öğrenciler markalı giyim mağazalarında iş buluyorlar; burada ders programları hiçbir şekilde kesintiye uğramayacak ve maaşları yaşamaya ve yaşamaya yetecek kadar olacak. oyalanmak. Ve eğer doğası gereği bakımlı bir kadınsa, kendine şeker bir baba bulacaktır. İki sapıkla birlikte yaşamaz.

2 dakika 3 saniye sonra gönderildi:
Marinka: 21 May 2023, 10:31 bir fahişeyi arayabilirsin.
Kesinlikle hayır, içsel inançlarım nedeniyle onların hizmetlerinden hiç yararlanmadım ve özellikle bunun için söylemeyeceğim.
Bana inançlarınız hakkında daha fazla bilgi verir misiniz? Yoksa para durumunuz ilk gönderide yazdığınız kadar iyi değil mi?
These users thanked the author Geçit for the post:
Slogancı
Yunanca10
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 514

Unread post by Yunanca10 »

Shalun70: 21 May 2023, 12:54 Birçok kadın para için değil, ruhunun çağrısıyla fuhuş yapıyor.
Aptallık, fuhuş senin için yarım kilo kuru üzüm değil. Kim onunla birlikte gitti ve gitti, bazen hayatta kalması iyi, yaşadığı duygular konusunda genellikle sessiz kalmak daha iyi. Diziden jinekolog olmanın ne kadar iyi olduğunu, 13 yaş ve üzeri uzun bacaklı sarışın amcıklar size gösteriyor, evet evet.
Автор темы
iynnevtsnide
İlgi gösteriliyor

Marinka: 21 May 2023, 14:14 Bana inançlarınız hakkında daha fazla bilgi verir misiniz? Yoksa parayla aranız başlangıç ​​gönderisinde yazdığınız kadar iyi değil mi?
Parayla aranız o kadar da iyi değil, sadece hayata yetiyor ve iki kişiye yetiyor daha çok bir kuruş yüzünden kavga etmemek için.
A fahişeler - yani seks için para ödeyemem, paranın ne olduğunu bilsem bile alamayacağım, benden hoşlandığı/beni istediği için değil. Hayatımda böyle bir ihtiyaç duymadım çok şükür!
seksforumu_
sergey.petruhin
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 173
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by sergey.petruhin »

Bir swing kulübüne gitmeye ne dersin? Bu formatla tam olarak tanışabileceğiniz yer burasıdır.
Anlamak
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 23
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by Anlamak »

merhaba, ilginç bir konu)
sergey.petruhin
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 173
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by sergey.petruhin »

Andr987, birlikte kulübe gidelim, buluşalım işte hanımlar... Bilenler var ve büyük ihtimalle bu formata uygun bir tane bulacağız... bir iki ay bu formatta yaşayacağız ve nasıl olduğu belli olacak... Sadece Moskova’daysa. Ayrıca heteroyum ama biseksüel insanlara da sadıkım. Seks yaparken aniden amlarımıza dokunmamızın bir sakıncası yok)))
These users thanked the author sergey.petruhin for the post (total 2):
Anlamak, Alex Alex
Vetal B
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 118
Registered for: 2 years 5 months

Unread post by Vetal B »

denemek istiyorum mzhm, o sikilirken bir kediyi emdiğim ve yaladığım yer. Ağzıma ya da kedime boşalmak ve onu yalamak. Bir kıza değil, bir erkeğe boğaz oral seks yapmayı öğrenmek daha iyidir.
These users thanked the author Vetal B for the post (total 4):
Anlamak, sergey.petruhin, Alex Alex, İÇİNDE
ilovebiboys
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2676
Registered for: 1 year 11 months

Unread post by ilovebiboys »

gönderinin yazarı, eğer işinize yararsa lütfen beni dürtün) Son derece ilginç, Bu gerçek hayatta mümkün mü ve hatta finalde MF veya MM’nin üzücü sonucu olmasa da) Bunu ben de düşündüm, ama sadece rüyalarımda 😄 katlanmak gerekir)) Bu tür bir ilişkinin birisi için iyi gittiğini bilmek güzel olurdu
These users thanked the author ilovebiboys for the post:
tahmini
ViktorPetrov
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 38
Registered for: 9 months

Unread post by ViktorPetrov »

Böyle bir adamımız var. Her 2-4 yılda bir bir öğrenciyi tam bakım için alıyor, ayrıca üniversiteden sonra herhangi bir sorun olmazsa hediye olarak tek odalı bir daire alıyor. 3 civciv vardiyalarını tamamladı. Hepsi büyük memeli ve ateşli. Üstelik herkesle evleniyor ve evlilik öncesi anlaşma yapıyor. Ama anladığım kadarıyla MJ. Elbette MFF olabilir ama bilmiyorum.
These users thanked the author ViktorPetrov for the post:
tahmini
Sami
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 54
Registered for: 1 year 2 months

Unread post by Sami »

Bu format mümkündür, ancak uzun sürmez. 2 ay böyle yaşadık, daha uzun yaşayacaktık ama o şehir dışındaydı ve hayat romantizmi sormadan ayarlamıştı.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks ve iletişim için flört”