Anne anal itiraf alkol whatsapp

Kan akrabaları arasındaki ilişkiler
Автор темы
Luhansk
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 14
Registered for: 3 years 10 months
Orientation: heteroseksüel
 Anne anal itiraf alkol whatsapp

Unread post by Luhansk »

:leto:
12 yaşındayken annemin kıçına nasıl yumruk attığını, anüsünü becerdiğini ve dört ayaklarını salladığını, inlediğini, çığlık attığını ve inlediğini gördüm. Daha sonra 17 yaşındayken beni çırılçıplak yıkadı. Neden teklif ettiğini bilmiyorum, önerdim, reddetti, gülümsedi. WhatsApp’taki sarhoş, karı-koca olarak yaşamasını önerdi; gücendi ama affedildi. Artık benden çekinmiyorlar, küvette köpük içindeyken beni görüntülü arayabiliyorlar. Babasının onun ilki olduğunu söyledi ama kıçından hoşlanmadı, üvey babası onu sevdi, o yüzden mecbur kaldı.
Sepet vmamkes
These users thanked the author Luhansk for the post (total 2):
Fargal94, Hayalet
rmt
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 340
Registered for: 4 years 3 months
 Re: Annenin anal itirafı alkol whatsapp

Unread post by rmt »

Lugansk: 31 Oct 2022, 14:53 :leto:
12 yaşındayken annemin kıçına nasıl yumruk attığını, anüsünü becerdiğini ve dört ayaklarını salladığını, inlediğini, çığlık attığını ve inlediğini gördüm. Daha sonra 17 yaşındayken beni çırılçıplak yıkadı. Neden teklif ettiğini bilmiyorum, önerdim, reddetti, gülümsedi. WhatsApp’taki sarhoş, karı-koca olarak yaşamasını önerdi; gücendi ama affedildi. Artık benden çekinmiyorlar, küvette köpük içindeyken beni görüntülü arayabiliyorlar. Babasının onun ilki olduğunu söyledi ama kıçından hoşlanmadı, üvey babası onu sevdi, o yüzden mecbur kaldı.
Sepet vmamkes
Bu doğru yolda olduğunuzun bir işareti. Daha fazlasını sunun, sürüklenmeyin. Karı-koca gibi davranalım gibi hemen olması gerekmiyor. Dikkatli olun ve adım adım ilerleyin; her şey yoluna girecek. Kur yapma, dokunma, sarılma, öpme ve bunun gibi her şey artan ölçekte. Her kadın gibi onun da buna (flört etmeye ve ilgiye) ihtiyacı var.
MağaralarJ
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 109
Registered for: 2 years 6 months
 Re: Annenin anal itirafı alkol whatsapp

Unread post by MağaralarJ »

Sizi tekrar yıkamasını isteyin ve bu sırada penisinizi iyice köpürtmesini isteyin.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Ensest”