12 yaşındayken annemin kıçına nasıl yumruk attığını, anüsünü becerdiğini ve dört ayaklarını salladığını, inlediğini, çığlık attığını ve inlediğini gördüm. Daha sonra 17 yaşındayken beni çırılçıplak yıkadı. Neden teklif ettiğini bilmiyorum, önerdim, reddetti, gülümsedi. WhatsApp’taki sarhoş, karı-koca olarak yaşamasını önerdi; gücendi ama affedildi. Artık benden çekinmiyorlar, küvette köpük içindeyken beni görüntülü arayabiliyorlar. Babasının onun ilki olduğunu söyledi ama kıçından hoşlanmadı, üvey babası onu sevdi, o yüzden mecbur kaldı.
Sepet vmamkes
These users thanked the author Luhansk for the post (total 2):
:leto: 12 yaşındayken annemin kıçına nasıl yumruk attığını, anüsünü becerdiğini ve dört ayaklarını salladığını, inlediğini, çığlık attığını ve inlediğini gördüm. Daha sonra 17 yaşındayken beni çırılçıplak yıkadı. Neden teklif ettiğini bilmiyorum, önerdim, reddetti, gülümsedi. WhatsApp’taki sarhoş, karı-koca olarak yaşamasını önerdi; gücendi ama affedildi. Artık benden çekinmiyorlar, küvette köpük içindeyken beni görüntülü arayabiliyorlar. Babasının onun ilki olduğunu söyledi ama kıçından hoşlanmadı, üvey babası onu sevdi, o yüzden mecbur kaldı. Sepet vmamkes
Lugansk: ↑31 Oct 2022, 14:53
12 yaşındayken annemin kıçına nasıl yumruk attığını, anüsünü becerdiğini ve dört ayaklarını salladığını, inlediğini, çığlık attığını ve inlediğini gördüm. Daha sonra 17 yaşındayken beni çırılçıplak yıkadı. Neden teklif ettiğini bilmiyorum, önerdim, reddetti, gülümsedi. WhatsApp’taki sarhoş, karı-koca olarak yaşamasını önerdi; gücendi ama affedildi. Artık benden çekinmiyorlar, küvette köpük içindeyken beni görüntülü arayabiliyorlar. Babasının onun ilki olduğunu söyledi ama kıçından hoşlanmadı, üvey babası onu sevdi, o yüzden mecbur kaldı.
Sepet vmamkes
Bu doğru yolda olduğunuzun bir işareti. Daha fazlasını sunun, sürüklenmeyin. Karı-koca gibi davranalım gibi hemen olması gerekmiyor. Dikkatli olun ve adım adım ilerleyin; her şey yoluna girecek. Kur yapma, dokunma, sarılma, öpme ve bunun gibi her şey artan ölçekte. Her kadın gibi onun da buna (flört etmeye ve ilgiye) ihtiyacı var.
[quote=Lugansk post_id=129534 time=1667217225 user_id=2810] :leto: 12 yaşındayken annemin kıçına nasıl yumruk attığını, anüsünü becerdiğini ve dört ayaklarını salladığını, inlediğini, çığlık attığını ve inlediğini gördüm. Daha sonra 17 yaşındayken beni çırılçıplak yıkadı. Neden teklif ettiğini bilmiyorum, önerdim, reddetti, gülümsedi. WhatsApp’taki sarhoş, karı-koca olarak yaşamasını önerdi; gücendi ama affedildi. Artık benden çekinmiyorlar, küvette köpük içindeyken beni görüntülü arayabiliyorlar. Babasının onun ilki olduğunu söyledi ama kıçından hoşlanmadı, üvey babası onu sevdi, o yüzden mecbur kaldı. Sepet vmamkes [/quote] Bu doğru yolda olduğunuzun bir işareti. Daha fazlasını sunun, sürüklenmeyin. Karı-koca gibi davranalım gibi hemen olması gerekmiyor. Dikkatli olun ve adım adım ilerleyin; her şey yoluna girecek. Kur yapma, dokunma, sarılma, öpme ve bunun gibi her şey artan ölçekte. Her kadın gibi onun da buna (flört etmeye ve ilgiye) ihtiyacı var.
Admin anon, teşekkürler Merhaba, herkese bir sorum var.
22 yaşındayım, bir oğlum var, kısa bir süredir çıkıyoruz ve birlikte yaşıyoruz, o ayıkken her şey harika. 4 buçuk biradan fazla içtiği anda...
Last post
Sarhoşun hiçbir faydası olmaz, ötekileştirilmiş olanı bırakın
Hangi durumda bir kızın dudaklarını ve anüsünü dilinizle emerek hızla orgazma ulaştırabilirsiniz? Alkol cunnilingus’tan kaynaklanan orgazmı uzatır; dili kullanmak ayık bir kıza falan göre daha uzun...
Last post
Spice artık sadece... Onun altında yaşamak istemiyorum, sikişmek istemiyorum
Peki, söyleyin bana, forum kullanıcıları. Sekste ayıkken yapamadığınız bir şey var mı? Mesela utandınız ama sarhoşken yaptınız. İlk AS’mi sarhoşken yaşadım çünkü ayık olduğumda acıdan korkuyordum ve...
Last post
Bu alkolün hacminde bir nokta var, asıl önemli olan o aşamayı yakalamak ve aşırıya kaçmamak.
Kız arkadaşıma bir derece altında oral seks verdim, bu benim için ilk seferdi. Ama eş alkol altında...
Matematiği yap. Ve konuşacağız.
Bira içerim. Senden ne haber?
Ve sonra onu kıçından becerdiler...
Orası güzeldi, sanki hazırlanıyormuş gibi kakası yoktu.
Отправлено спустя 4 минуты 54 секунды:
Last post
Herkesin her zaman zavallı Tanya’nın kıçı vardır)))