Kızım beni ve oğlumu yaktı
-
Автор темыNadya
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 12
- Registered for: 3 years 5 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Kızım beni ve oğlumu yaktı
İyi günler, dün oğlum mutfağıma geldi ve sessizce sırtını masaya dayadı ve oral seks yapmaya başladı. Çok mutluydum... İşlemin ortasında koridorda bir hışırtı duydum, kapı kapalıydı ama çatlaktan bir gölge gördüm. Durdu baktı, %100 benim kızımdı, dairede bizden başka kimse yoktu... Olur, ne yapayım, bu konuyu onunla konuşayım mı yoksa belki değmez, belki de öyle göründü beğendin mi? Ama o olduğunu doğrulamak için daha sonra onu yıkamaya karar verdim ve ıslak külotunu buldum, meyve suyu kokuyordu
[size=85][color=green]31 dakika sonra gönderildi 25 saniye:[ /color][/size]
Kızımla gördüklerim hakkında konuşmaya karar verdim. Onu görmeye gittim ve sohbet başlatamadım. Ama bunu kendisi başlattı. Bizi birden fazla gördüğünü itiraf etti. O da gelip katılmak istedi ama cesaret edemedi. Kapının önünde durup mastürbasyon yaptı ve bizi izledi. Daha sonra erkek kardeşiyle zaten seks yaptığını ve onun bekaretini bitirdiğinin söylenebileceğini söyleyerek beni daha da şaşırttı. Köyde büyükanneleriyle birlikteydiler ve o adamla seks yapmaya karar verdi, ancak adam onun bekaretini tamamen bozamadı. Eve döndüğünde kardeşinin şortla, gaflet içinde uyuduğunu gördü. Tekrar denemeye karar verdi ama şimdi başladığı işi bitirdi. Ve yarı uykudayken neler olduğunu anlıyor gibi göründüğünü, ancak sabah hiçbir şey hatırlamadığını söyledi. Bütün gün sadece penis düzeldi. İçeri boşalmasın diye, içinde olduğu süre boyunca onu tabanına sıktı. Ama tam dışarı çıkacakken içeri biraz sperm girdi ve o da bırakmaya başladı. O zamanlar hamile kalmaktan çok korktuğunu söylüyor.
[size=85][color=green]31 dakika sonra gönderildi 25 saniye:[ /color][/size]
Kızımla gördüklerim hakkında konuşmaya karar verdim. Onu görmeye gittim ve sohbet başlatamadım. Ama bunu kendisi başlattı. Bizi birden fazla gördüğünü itiraf etti. O da gelip katılmak istedi ama cesaret edemedi. Kapının önünde durup mastürbasyon yaptı ve bizi izledi. Daha sonra erkek kardeşiyle zaten seks yaptığını ve onun bekaretini bitirdiğinin söylenebileceğini söyleyerek beni daha da şaşırttı. Köyde büyükanneleriyle birlikteydiler ve o adamla seks yapmaya karar verdi, ancak adam onun bekaretini tamamen bozamadı. Eve döndüğünde kardeşinin şortla, gaflet içinde uyuduğunu gördü. Tekrar denemeye karar verdi ama şimdi başladığı işi bitirdi. Ve yarı uykudayken neler olduğunu anlıyor gibi göründüğünü, ancak sabah hiçbir şey hatırlamadığını söyledi. Bütün gün sadece penis düzeldi. İçeri boşalmasın diye, içinde olduğu süre boyunca onu tabanına sıktı. Ama tam dışarı çıkacakken içeri biraz sperm girdi ve o da bırakmaya başladı. O zamanlar hamile kalmaktan çok korktuğunu söylüyor.
- These users thanked the author Nadya for the post (total 13):
- Maximus86, Korsan, Sibiryak89, annem adam yaptı, Anadolu, SergeiKa, kaptan63, andrey.petrov, DENİZ, Andy Panda, Sonya69bi, Delmek, alexvigner
-
- Flört etmek
- Total posts: 47
- Registered for: 3 years 7 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Kızım beni ve oğlumu yaktı
Çok şanslısınız sevgili insanlar, genç bedenler. Bundan yararlanın ve birbirinizle huzur içinde ve seksin tatlı tutkusunu yaşayın
1 dakika 8 saniye sonra gönderilir:
Ve fotoğrafından bir yıl sonra bile senin oğlun olduğum için ben de dayanamadım ve seni yaladım
1 dakika 8 saniye sonra gönderilir:
Ve fotoğrafından bir yıl sonra bile senin oğlun olduğum için ben de dayanamadım ve seni yaladım
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 6 months
Kızınız kaç yaşında?Nadya: ↑20 Feb 2022, 17:00 İyi günler, dün oğlum mutfağıma geldi ve sessizce sırtını masaya dayadı ve oral seks yapmaya başladı. Çok mutluydum... İşlemin ortasında koridorda bir hışırtı duydum, kapı kapalıydı ama çatlaktan bir gölge gördüm. Durdu baktı, %100 benim kızımdı, dairede bizden başka kimse yoktu... Olur, ne yapayım, bu konuyu onunla konuşayım mı yoksa belki değmez, belki de öyle göründü beğendin mi? Ama o olduğunu doğrulamak için daha sonra onu yıkamaya karar verdim ve ıslak külotunu buldum, meyve suyu gibi kokuyorlardı
31 dakika 25 saniye sonra gönderildi:
-
- Orgazm!
- Total posts: 758
Kız kardeşim beni ve annemi de yakaladı. Ona göre birden fazla. Ve 3 yıl boyunca kendini gözetlerken yakalanmaktan ustaca kaçındı. Ta ki bir gün babama bizden ve ne yaptığımızdan bahsederek anneme şantaj yapmaya karar verdim. Ama anne, akıllıca davrandı. Ve kız kardeşinin onu becermeme izin vermesine izin verdi(!). Daha sonra, henüz 14 yaşına gelmediğinde, annemin sıkı rehberliği altında kız kardeşimin bekaretini bozdum. Ve bu, 40 yıl boyunca kız kardeşimle geçirdiğimiz tek zamandı... Şimdi onunla birlikte, yorgun ve terli bir şekilde yatakta yatarken, onun beni ve annemi gözetlediği vakaları hatırlıyoruz.
- These users thanked the author SergeiKa for the post (total 4):
- Maxim......, annem adam yaptı, Bulkin, Andy Panda
-
- Penetrasyon
- Total posts: 232
- Registered for: 3 years 9 months
İlginç bir hikaye. Kısa olduğu için üzgünüm. Daha spesifik olabilir misin?SergeiKa: ↑06 Mar 2022, 20:06 Kız kardeşim beni ve annemi de yakaladı. Ona göre birden fazla. Ve 3 yıl boyunca kendini gözetlerken yakalanmaktan ustaca kaçındı. Ta ki bir gün babama bizden ve ne yaptığımızdan bahsederek anneme şantaj yapmaya karar verdim. Ama anne, akıllıca davrandı. Ve kız kardeşinin onu becermeme izin vermesine izin verdi(!). Daha sonra, henüz 14 yaşına gelmediğinde, annemin sıkı rehberliği altında kız kardeşimin bekaretini bozdum. Ve bu, 40 yıl boyunca kız kardeşimle geçirdiğimiz tek zamandı... Şimdi onunla birlikte, yorgun ve terli bir şekilde yatakta yatarken, onun beni ve annemi gözetlediği vakaları hatırlıyoruz.
-
- Orgazm!
- Total posts: 758
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 7
- Registered for: 3 years 9 months
- Orientation: biseksüel
-
- Oral stimülasyon