Kızım beni ve oğlumu yaktı

Kan akrabaları arasındaki ilişkiler
Автор темы
Nadya
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 12
Registered for: 3 years 5 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Kızım beni ve oğlumu yaktı

Unread post by Nadya »

İyi günler, dün oğlum mutfağıma geldi ve sessizce sırtını masaya dayadı ve oral seks yapmaya başladı. Çok mutluydum... İşlemin ortasında koridorda bir hışırtı duydum, kapı kapalıydı ama çatlaktan bir gölge gördüm. Durdu baktı, %100 benim kızımdı, dairede bizden başka kimse yoktu... Olur, ne yapayım, bu konuyu onunla konuşayım mı yoksa belki değmez, belki de öyle göründü beğendin mi? Ama o olduğunu doğrulamak için daha sonra onu yıkamaya karar verdim ve ıslak külotunu buldum, meyve suyu kokuyordu

[size=85][color=green]31 dakika sonra gönderildi 25 saniye:[ /color][/size]
Kızımla gördüklerim hakkında konuşmaya karar verdim. Onu görmeye gittim ve sohbet başlatamadım. Ama bunu kendisi başlattı. Bizi birden fazla gördüğünü itiraf etti. O da gelip katılmak istedi ama cesaret edemedi. Kapının önünde durup mastürbasyon yaptı ve bizi izledi. Daha sonra erkek kardeşiyle zaten seks yaptığını ve onun bekaretini bitirdiğinin söylenebileceğini söyleyerek beni daha da şaşırttı. Köyde büyükanneleriyle birlikteydiler ve o adamla seks yapmaya karar verdi, ancak adam onun bekaretini tamamen bozamadı. Eve döndüğünde kardeşinin şortla, gaflet içinde uyuduğunu gördü. Tekrar denemeye karar verdi ama şimdi başladığı işi bitirdi. Ve yarı uykudayken neler olduğunu anlıyor gibi göründüğünü, ancak sabah hiçbir şey hatırlamadığını söyledi. Bütün gün sadece penis düzeldi. İçeri boşalmasın diye, içinde olduğu süre boyunca onu tabanına sıktı. Ama tam dışarı çıkacakken içeri biraz sperm girdi ve o da bırakmaya başladı. O zamanlar hamile kalmaktan çok korktuğunu söylüyor.
These users thanked the author Nadya for the post (total 13):
Maximus86, Korsan, Sibiryak89, annem adam yaptı, Anadolu, SergeiKa, kaptan63, andrey.petrov, DENİZ, Andy Panda, Sonya69bi, Delmek, alexvigner
Amatör2288
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 47
Registered for: 3 years 7 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Kızım beni ve oğlumu yaktı

Unread post by Amatör2288 »

Çok şanslısınız sevgili insanlar, genç bedenler. Bundan yararlanın ve birbirinizle huzur içinde ve seksin tatlı tutkusunu yaşayın

1 dakika 8 saniye sonra gönderilir:
Ve fotoğrafından bir yıl sonra bile senin oğlun olduğum için ben de dayanamadım ve seni yaladım
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 6 months

Unread post by Sibiryak89 »

Nadya: 20 Feb 2022, 17:00 İyi günler, dün oğlum mutfağıma geldi ve sessizce sırtını masaya dayadı ve oral seks yapmaya başladı. Çok mutluydum... İşlemin ortasında koridorda bir hışırtı duydum, kapı kapalıydı ama çatlaktan bir gölge gördüm. Durdu baktı, %100 benim kızımdı, dairede bizden başka kimse yoktu... Olur, ne yapayım, bu konuyu onunla konuşayım mı yoksa belki değmez, belki de öyle göründü beğendin mi? Ama o olduğunu doğrulamak için daha sonra onu yıkamaya karar verdim ve ıslak külotunu buldum, meyve suyu gibi kokuyorlardı

31 dakika 25 saniye sonra gönderildi:
Kızımla gördüklerim hakkında konuşmaya karar verdim. Onu görmeye gittim ve sohbet başlatamadım. Ama bunu kendisi başlattı. Bizi birden fazla gördüğünü itiraf etti. O da gelip katılmak istedi ama cesaret edemedi. Kapının önünde durup mastürbasyon yaptı ve bizi izledi. Daha sonra erkek kardeşiyle zaten seks yaptığını ve onun bekaretini bitirdiğinin söylenebileceğini söyleyerek beni daha da şaşırttı. Köyde büyükanneleriyle birlikteydiler ve o adamla seks yapmaya karar verdi, ancak adam onun bekaretini tamamen bozamadı. Eve döndüğünde kardeşinin şortla, gaflet içinde uyuduğunu gördü. Tekrar denemeye karar verdi ama şimdi başladığı işi bitirdi. Ve yarı uykudayken neler olduğunu anlıyor gibi göründüğünü, ancak sabah hiçbir şey hatırlamadığını söyledi. Bütün gün sadece penis düzeldi. İçeri boşalmasın diye, içinde olduğu süre boyunca onu tabanına sıktı. Ama tam dışarı çıkacakken içeri biraz sperm girdi ve o da bırakmaya başladı. O zamanlar hamile kalmaktan çok korktuğunu söylüyor.
Kızınız kaç yaşında?
SergeiKa
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 758

Unread post by SergeiKa »

Kız kardeşim beni ve annemi de yakaladı. Ona göre birden fazla. Ve 3 yıl boyunca kendini gözetlerken yakalanmaktan ustaca kaçındı. Ta ki bir gün babama bizden ve ne yaptığımızdan bahsederek anneme şantaj yapmaya karar verdim. Ama anne, akıllıca davrandı. Ve kız kardeşinin onu becermeme izin vermesine izin verdi(!). Daha sonra, henüz 14 yaşına gelmediğinde, annemin sıkı rehberliği altında kız kardeşimin bekaretini bozdum. Ve bu, 40 yıl boyunca kız kardeşimle geçirdiğimiz tek zamandı... Şimdi onunla birlikte, yorgun ve terli bir şekilde yatakta yatarken, onun beni ve annemi gözetlediği vakaları hatırlıyoruz.
These users thanked the author SergeiKa for the post (total 4):
Maxim......, annem adam yaptı, Bulkin, Andy Panda
Maxim......
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 232
Registered for: 3 years 9 months

Unread post by Maxim...... »

SergeiKa: 06 Mar 2022, 20:06 Kız kardeşim beni ve annemi de yakaladı. Ona göre birden fazla. Ve 3 yıl boyunca kendini gözetlerken yakalanmaktan ustaca kaçındı. Ta ki bir gün babama bizden ve ne yaptığımızdan bahsederek anneme şantaj yapmaya karar verdim. Ama anne, akıllıca davrandı. Ve kız kardeşinin onu becermeme izin vermesine izin verdi(!). Daha sonra, henüz 14 yaşına gelmediğinde, annemin sıkı rehberliği altında kız kardeşimin bekaretini bozdum. Ve bu, 40 yıl boyunca kız kardeşimle geçirdiğimiz tek zamandı... Şimdi onunla birlikte, yorgun ve terli bir şekilde yatakta yatarken, onun beni ve annemi gözetlediği vakaları hatırlıyoruz.
İlginç bir hikaye. Kısa olduğu için üzgünüm. Daha spesifik olabilir misin? 😅
SergeiKa
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 758

Unread post by SergeiKa »

Konunun bir yerinde bu konuyu zaten yazmıştım... Yukarıya bakın...
pavlitta
İlgi gösteriliyor
Total posts: 7
Registered for: 3 years 9 months
Orientation: biseksüel

Unread post by pavlitta »

:ayyy: :cat2:
İskoç
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 182
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by İskoç »

Bu hikayede baba eksik ki herkes herkesle olsun...)
These users thanked the author İskoç for the post:
Wot_ja
MağaralarJ
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 109
Registered for: 2 years 6 months

Unread post by MağaralarJ »

Harika, şimdi oğlun seni sikerken kızını yüzünün üstüne koyabilirsin
gport