Ensest aile ocağının koruyucusudur!
-
- Potansiyel seks nesnesi
Ensest aile ocağının koruyucusudur!
Bir kızım var, 16 yaşında. Evde sadece külotuyla dolaşmakla kalmıyor, aynı zamanda eşim gece vardiyasında hastaneye gittiğinde battaniyemin altında çıplak olarak sürünüyor. Elastik göğüslerini sırtıma bastırıyor, bacağını uyluğuma atıyor, bir filmdeki gibi tutkuyla sallanıyor ve inliyor. Doğal olarak penisim dikleşiyor, o da onu tutuyor ve ben bırakana kadar geri çekiyor. Daha sonra sakinleşip evine gider. Bununla ne yapmalı? Karınıza şikayet etmek erkekliğe yakışmıyor. Kahretsin!? Üvey kızım olsaydı mümkün olurdu ama canım! Üstelik bakire olduğundan da eminim; annesi onu yakın zamanda jinekoloğa götürdü. Sonra kızımın davranışının nedenini öğrendim! Sarhoş olduğu için ayrıldı! Bu mayıs ayının sonlarıydı... Eşim her zamanki gibi gece nöbetine gitti. Masha geceliğini çıkarıp yatağıma koydu. Alkol kokusunu duyduğumda inlemeye yeni başlamıştım. O sırada bunun son zil olduğunu hatırladım, muhtemelen tüm sınıf bunu kutladı. Bence bu gerçeğin anı! Sol tarafına dönüyorum, elim göğsünde ve göğüsleri zaten büyük, iki buçuk büyüklüğünde ve top gibi elastik. Kız zaten 17 yaşında, mezun. Yoğun bir şekilde yoğuruyorum, meme uçlarımı sıkıyorum ve şu soruyu duyuyorum: "Ne yapıyorsun baba? " Bu nasıl, diye cevap veriyorum, benden faydalanıyorsun, erotik zevk alıyorsun ama ben sana sahip olamıyorum? Cevap: Sadece zevk almıyorum, ailemizi dağılmaktan da kurtarıyorum! Bu nasıl mümkün olabilir? Akşamları annen görevdeyken başlık parasına gideceğim deyip Sveta Teyzeyi görmeye daldığını bilmiyor muyum sanıyorsun! Svetka, bu bir komşu, karımın yerine geçiyor, onlar hemşire. Ve arkadaşlarım beni, eğer bir erkek onu hayal kırıklığına uğratırsa, bundan sonra artık bir kadına ihtiyacı olmayacağı konusunda aydınlattı! Ve siz, daha az sıklıkla da olsa, bazen komşunuzunkine dalıyorsunuz! Lanet olsun, asil bir görevi olduğu ortaya çıktı! Diyorum ki, Eh, Mashka, eğer şimdi Stalin’in yönetimi altında yaşasaydık, ikimiz de Kolyma’ya gönderilirdik! O soruyor: sefahat için mi? HAYIR! Bir kulakla bağlantı kurduğun ve tohum fonunu çarçur ettiğin için! Erkeğin aşağıya inmesi yetmez, kadının vücuduna da inmesi gerekiyor! Ben de onun tüylü pubis’ine dokunuyorum ve klitorisini parmağımla uyarıyorum. Masha boğuk bir sesle: bence? Burada başka bir şey görüyor musun? Bir dakika kadar sessiz kaldı. Baba ama ben hala bir kızım. Bunu düzeltmek kolaydır ve Svetka, geyik yavrusu olmadan, onun yerini alacak tek kişi sensin. Ben göğüslerimi sıkarken o düşünüyordu. Yine de, iki buçuk ay içinde Sibirya’nın vahşi doğasında eğitim almak için Moskova Devlet Üniversitesi’ne gideceğimi ve orada muhtemelen hala bakire olduğuma güleceklerini söylüyor. Eğer onu bizim adamlarımızdan birine verirsem, o zaman köyde bununla övünecek, en azından sokağa çıkma! Ve sen en iyi seçeneksin. İşte bu, onay alındı ve penis zaten sigara içiyor! Gençliğimde bekaretimi nasıl kırdığımı hatırlamam gerekiyordu.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Orientation: heteroseksüel
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 333
Re: Aile ocağının ensest koruyucusu!
Ve kan ve gözyaşları ve sevgi ve Moskova Devlet Üniversitesi’nde okumak
İki bölümlük bir film için iyi bir senaryo.Aldatılmış baba.: ↑30 Sep 2021, 10:02 16 yaşında bir kızım var. Evde sadece külotuyla dolaşmakla kalmıyor, aynı zamanda eşim gece vardiyasında hastaneye gittiğinde battaniyemin altında çıplak olarak sürünüyor. Elastik göğüslerini sırtıma bastırıyor, bacağını uyluğuma atıyor, bir filmdeki gibi tutkuyla sallanıyor ve inliyor. Doğal olarak penisim dikleşiyor, o da onu tutuyor ve ben bırakana kadar geri çekiyor. Daha sonra sakinleşip evine gider. Bununla ne yapmalı? Karınıza şikayet etmek erkekliğe yakışmıyor. Kahretsin!? Üvey kızım olsaydı mümkün olurdu ama canım! Üstelik bakire olduğundan da eminim; annesi onu yakın zamanda jinekoloğa götürdü. Sonra kızımın davranışının nedenini öğrendim! Sarhoş olduğu için ayrıldı! Bu mayıs ayının sonlarıydı... Eşim her zamanki gibi gece nöbetine gitti. Masha geceliğini çıkarıp yatağıma koydu. Alkol kokusunu duyduğumda inlemeye yeni başlamıştım. O sırada bunun son zil olduğunu hatırladım, muhtemelen tüm sınıf bunu kutladı. Bence bu gerçeğin anı! Sol tarafına dönüyorum, elim göğsünde ve göğüsleri zaten büyük, iki buçuk büyüklüğünde ve top gibi elastik. Kız zaten 17 yaşında, mezun. Yoğun bir şekilde yoğuruyorum, meme uçlarımı sıkıyorum ve şu soruyu duyuyorum: "Ne yapıyorsun baba? " Bu nasıl, diye cevap veriyorum, benden faydalanıyorsun, erotik zevk alıyorsun ama ben sana sahip olamıyorum? Cevap: Sadece zevk almıyorum, ailemizi dağılmaktan da kurtarıyorum! Bu nasıl mümkün olabilir? Akşamları annen görevdeyken başlık parasına gideceğim deyip Sveta Teyzeyi görmeye daldığını bilmiyor muyum sanıyorsun! Svetka, bu bir komşu, karımın yerine geçiyor, onlar hemşire. Ve arkadaşlarım beni, eğer bir erkek onu hayal kırıklığına uğratırsa, bundan sonra artık bir kadına ihtiyacı olmayacağı konusunda aydınlattı! Ve siz, daha az sıklıkla da olsa, bazen komşunuzunkine dalıyorsunuz! Lanet olsun, asil bir görevi olduğu ortaya çıktı! Diyorum ki, Eh, Mashka, eğer şimdi Stalin’in yönetimi altında yaşasaydık, ikimiz de Kolyma’ya gönderilirdik! O soruyor: sefahat için mi? HAYIR! Bir kulakla bağlantı kurduğun ve tohum fonunu çarçur ettiğin için! Erkeğin aşağıya inmesi yetmez, kadının vücuduna da inmesi gerekiyor! Ben de onun tüylü pubis’ine dokunuyorum ve klitorisini parmağımla uyarıyorum. Masha boğuk bir sesle: bence? Burada başka bir şey görüyor musun? Bir dakika kadar sessiz kaldı. Baba ama ben hala bir kızım. Bunu düzeltmek kolaydır ve Svetka, geyik yavrusu olmadan, onun yerini alacak tek kişi sensin. Ben göğüslerimi sıkarken o düşünüyordu. Yine de, iki buçuk ay içinde Sibirya’nın vahşi doğasında eğitim almak için Moskova Devlet Üniversitesi’ne gideceğimi ve orada muhtemelen hala bakire olduğuma güleceklerini söylüyor. Eğer onu bizim adamlarımızdan birine verirsem, o zaman köyde bununla övünecek, en azından sokağa çıkma! Ve sen en iyi seçeneksin. İşte bu, onay alındı ve penis zaten sigara içiyor! Gençliğimde bekaretimi nasıl bozduğumu hatırlamam gerekiyordu.
Ve kan ve gözyaşları ve sevgi ve Moskova Devlet Üniversitesi’nde okumak
-
- Penetrasyon
- Total posts: 213
Özellikle kraliyet ensesti! Tahtın veraset ailesinin koruyucusu
- These users thanked the author gynecologist_homegrown for the post (total 2):
- Travolta, Aleks
-
- Penetrasyon
- Total posts: 213
1 dakika 55 saniye sonra gönderilir :
Konuya katılıyorum!
Öyle olsaydı eski sevgilim bu kadar kıskanç olmasa da artık eski sevgilisi olamaz
Ne kelime oyunu
Konuya katılıyorum!
Öyle olsaydı eski sevgilim bu kadar kıskanç olmasa da artık eski sevgilisi olamaz
Ne kelime oyunu
- These users thanked the author gynecologist_homegrown for the post:
- Aleks
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2554
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Tarihçiler RazPutin’in de zaman kaybetmediğini söylüyor... İmparatoriçelere "yaramaz olmayı" öğretecek "gynecologist_homegrown: ↑02 Oct 2021, 20:19 gynecologist_homegrown’a mesaj » 02 Ekim 2021, 20:19
Özellikle kraliyet ensesti! Tahtın verasetini ailevi bir şekilde koruyan

-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 92 Replies
- 8454 Views
-
Last post by homa515
-