Herkese merhaba.
Düzenli buluşmalar ve karşılıklı tatmin için bir çift veya kadın arıyorum.
Kadınların seks konusundaki fantezilerini hayata geçirmeyi seviyorum.
Özellikle Evde yeterince seks yapmayan ve daha fazlasını veya yeni bir şey isteyen gizli yalancılara hoş geldiniz
Kadın orgazmı olmadan seks, bence seks değildir.
Bu yüzden kadınları doruğa çıkarmayı seviyorum.
Sizin istekleriniz benimkilerle örtüşüyorsa yazın!
Herkese merhaba. Düzenli buluşmalar ve karşılıklı tatmin için bir çift veya kadın arıyorum. Kadınların seks konusundaki fantezilerini hayata geçirmeyi seviyorum. Özellikle Evde yeterince seks yapmayan ve daha fazlasını veya yeni bir şey isteyen gizli yalancılara hoş geldiniz :-) Kadın orgazmı olmadan seks, bence seks değildir. Bu yüzden kadınları doruğa çıkarmayı seviyorum. Sizin istekleriniz benimkilerle örtüşüyorsa yazın!
Selamlar)
Ben de gönderiye katılabilir miyim? Ve yazarın sözlerine tamamen katılıyorum ama belki iki adamın sevgilisi vardır ve yazar itiraz etmez mi? Ve M’nin boynuzlu olduğu bir çiftin şahsen bana yakışacağını ekleyeceğim) Konuya bu kadar küstahça girmek mümkün mü?))
Selamlar) Ben de gönderiye katılabilir miyim? Ve yazarın sözlerine tamamen katılıyorum ama belki iki adamın sevgilisi vardır ve yazar itiraz etmez mi? Ve M’nin boynuzlu olduğu bir çiftin şahsen bana yakışacağını ekleyeceğim) Konuya bu kadar küstahça girmek mümkün mü?))
Ve neden, örneğin İngilizce, İspanyolca, Portekizce veya Fransızca değil de Hollandalıların dümeni var?)) Ve yorumlanması zor olan şey - iyi, duygusal bir grup partisi veya tam uzunlukta bir fotoğraf Avka’daki çıplak bir adamın görüntüsü?))
Ve neden, örneğin İngilizce, İspanyolca, Portekizce veya Fransızca değil de Hollandalıların dümeni var?)) Ve yorumlanması zor olan şey - iyi, duygusal bir grup partisi veya tam uzunlukta bir fotoğraf Avka’daki çıplak bir adamın görüntüsü?))
Evet, gerçek tanıdıklar ve toplantılar biraz üzücü... ve neden - St. Petersburg harika bir şehir, hem ruh hem de beden için her şey var - ziyarete gelin, biraz eğlenelim)
Evet, gerçek tanıdıklar ve toplantılar biraz üzücü... ve neden - St. Petersburg harika bir şehir, hem ruh hem de beden için her şey var - ziyarete gelin, biraz eğlenelim)
30 yaşındayım. Boyum 175, kilom 70. Daha genç görünüyorum. Kötü alışkanlık yok. 60 yaş altı akıllı kız veya kadın aranıyor. Evli. Bi kendim. Asgari tabu.
KADIN formlu SICAK esmer, 41 yaşında, kompleksi yok, SLAV görünümlü bir erkeği davet edeceğim ya da ziyarete geleceğim. Sana bir Oral Seks vereceğim, Sana bir YAMA vereceğim, Kıçını vereceğim, bir...
Çocuklar, UZAKTA çalışıyorum.
St. Petersburg’un tüm bölgelerinde, Çevre Yolu’nun ötesine de geçeceğim.(Uzak değil)
Cuni, MBR, 69, FARKLI POZİSYONLARDA SEVİYORUM, yapabilirsin FFM’im var, bir kız...