Cowgirl pozisyonunda ağrı. Ne yapmalıyım?

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
Sofya158
İlgi gösteriliyor
Total posts: 5
Registered for: 2 years 7 months
Orientation: heteroseksüel
 Cowgirl pozisyonunda ağrı. Ne yapmalıyım?

Unread post by Sofya158 »

Hassas bir sorunum var. Nişanlım benim tepede, kovboy kız pozisyonunda olmamı seviyor. Ama penisin sonuna kadar oturduğumda acı verici ve rahatsız edici oluyor. Misyoner pozisyonunda bana tamamen girdiğinde ağrı ve rahatsızlık daha az oluyor. Ancak bu poz ona sıkıcı geliyor. Eczaneden yağlayıcılar geldiğini duymak bile istemiyor. Ne yapmalıyım? Hastalıkları kontrol ettim, muayene oldum ve hiçbir soruna rastlamadım.
Amatör
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 502
Registered for: 3 years 9 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Cowgirl pozisyonunda ağrı Ne yapmalıyım?

Unread post by Amatör »

Bu pozisyondan sonra her defasında ona, acıdığı için dudaklarınızı diliyle okşaması şartlarını sunun.
Автор темы
Sofya158
İlgi gösteriliyor

Amatör, bu şekilde yaptılar. Yardımcı olmuyor. Seks sonrasında değil, işlem sırasında ve özellikle giriş sırasında rahatsızlık hissediyorum. Ve acı veren labia değil, vajinanın girişidir.
Hektor
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 25
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Hektor »

Çoğu zaman, eğer partner yeterliyse, açıkça konuşmak yeterlidir.
Evet, evet, çoğu kızın sessiz kalmayı veya en fazla ince bir imada bulunmayı tercih ettiğini biliyorum, ama cidden - ona doğrudan söyleyin " alnına". Durum böyle, eğer sevdiği biniciyi istiyorsa, okşama ve ön sevişme daha uzun sürer, daha fazla yağlanma (ön sevişme önemlidir, heyecanlandığında o kadar da heyecanlanmaz).
İstemiyorsa. , bu "biniciyi" istemediği anlamına gelir. Diğer pozları düşünün - ters kovboy kız, tamamen dalmadan "derinliği" kontrol etme, ayakta durma/oturma vb.

Yeterli değilse, konuşamıyorsan bile, siktir et. Neyse, dünya üzerinde aynı insanlardan birkaç milyon dolaşıyor, birini bulacaksınız :cat2:
Yoldaş
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 120

Unread post by Yoldaş »

Sofia158, Kovboy kız pozisyonunda penis daha derine nüfuz eder vajinaya girer ve kemere dayanır, dolayısıyla rahatsızlık verir. Penisi daha derine iner çünkü bu onun için daha hoştur.
dva2dva
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 128
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by dva2dva »

Bana göre sekste en önemli şey açıklıktır. Bu konu üzerinde iletişim kurarsanız, kim sever, kim sevmez, rahat mı, değil mi, acı verici mi, nahoş mu… O zaman bir uzlaşmaya varabilirsiniz (ama bu kesin değil). Sonuçta, binici ve mesihliğin yanı sıra uzanma, oturma, ayakta durma gibi pek çok poz da var... Kendinizi iyi hissedeceğiniz ve onun eğleneceği birini seçebilirsiniz (çünkü mesihte sıkıcıdır) ) - diyalog sağlığın anahtarıdır (bu durumda sağlıklı bir ilişki))
Yoldaş
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 120

Unread post by Yoldaş »

sana tamamen katılıyorum
Amatör
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Amatör »

Sofia158: 30 Oct 2022, 21:05 Amatör, bu şekilde yaptılar. Yardımcı olmuyor. Seks sonrasında değil, işlem sırasında ve özellikle giriş sırasında rahatsızlık hissediyorum. Ve acıyan iç dudaklar değil, vajinanın girişi.
o halde bilmiyorum, 13 cm’lik minik bir penisim var, benimki şikayet ettim, sadece üzerine sürdüm (şarap içtikten sonra 30 dakika boşalmadan) ve onu dilimle nemlendirmemi istedim, bunu yapmaktan mutlu oldum. ve oral seks yapmayı sevmiyordu, onu zorlamak zorunda kaldı
Автор темы
Sofya158
İlgi gösteriliyor

dv2dv2, bizim sorunumuz sadece penisim sığa girdiğinde orgazm olmam. En ilginç olanı ise kendisinin de bu tür cinsel eylemlerden orgazm almasıdır. Kendisi en hassas bölgenin kafa olduğunu söyledi. Ama kendi kendime şunu teyit ettim: Tam seks yalnızca penisin taşaklara kadar girmesidir ve geri kalan her şey ciddi değildir. Ve derinliklerimde erojen bölgeler yok. Ayakta seks yapmak onun için zordur. Doggy stiline dayanamıyorum. Kaşık pozisyonunu denedik. Ben rahatım. Ancak bu pozisyondaki penisin yeterince derine nüfuz etmediğinden sürekli sızlanıyor. Ayrıca mümkün olduğunca penisimin üzerine oturduğum, kucağına oturarak ona baktığım pozisyonu da seviyor. Ama yine kendimi çok acı verici ve rahatsız hissediyorum.
Amatör
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Amatör »

Onal’ı denedin mi? Bedenim küçük ama bazen tamamen anal kısmına ittim ve hoşuna gitti. ve genel olarak bir seçenek olarak oral seks[/url]
Автор темы
Sofya158
İlgi gösteriliyor

Amatör ama seks sırasında dudaklarınızı nasıl ovalayabildiğinizi anlamıyorum. Bu sevişme ya da vestibüler cinsel birleşme değilse. Girişe yakın alan, duvarlar ve rahim ağzı zarar görür. Peki labia’nın bununla ne ilgisi var?
Amatör
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Amatör »

Erkeklerin alkol altında asla boşalamadıkları olur. Bu yüzden karımı bir saatten fazla bir süre boyunca tüm pozlarda ve açılarda tuttum
Автор темы
Sofya158
İlgi gösteriliyor

Amatör, peki o zaman neden vajina girişine, duvarlara ve rahim ağzına yakın alan değil de labia acı çekti?
Amatör
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Amatör »

Sofia158: 30 Oct 2022, 22:01 Amatör, peki neden vajina girişine yakın bölge, duvarlar ve rahim ağzı değil de iç dudaklar hasar gördü?
sen ve büyüklerin penisler makineli tüfeğin hızını koruyamayabilir
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”