Cowgirl pozisyonunda ağrı. Ne yapmalıyım?
-
Автор темыSofya158
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 5
- Registered for: 2 years 7 months
- Orientation: heteroseksüel
Cowgirl pozisyonunda ağrı. Ne yapmalıyım?
Hassas bir sorunum var. Nişanlım benim tepede, kovboy kız pozisyonunda olmamı seviyor. Ama penisin sonuna kadar oturduğumda acı verici ve rahatsız edici oluyor. Misyoner pozisyonunda bana tamamen girdiğinde ağrı ve rahatsızlık daha az oluyor. Ancak bu poz ona sıkıcı geliyor. Eczaneden yağlayıcılar geldiğini duymak bile istemiyor. Ne yapmalıyım? Hastalıkları kontrol ettim, muayene oldum ve hiçbir soruna rastlamadım.
-
- Orgazm!
- Total posts: 502
- Registered for: 3 years 9 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Cowgirl pozisyonunda ağrı Ne yapmalıyım?
Bu pozisyondan sonra her defasında ona, acıdığı için dudaklarınızı diliyle okşaması şartlarını sunun.
-
Автор темыSofya158
- İlgi gösteriliyor
Amatör, bu şekilde yaptılar. Yardımcı olmuyor. Seks sonrasında değil, işlem sırasında ve özellikle giriş sırasında rahatsızlık hissediyorum. Ve acı veren labia değil, vajinanın girişidir.
-
- Flört etmek
- Total posts: 25
- Registered for: 2 years 8 months
Çoğu zaman, eğer partner yeterliyse, açıkça konuşmak yeterlidir.
Evet, evet, çoğu kızın sessiz kalmayı veya en fazla ince bir imada bulunmayı tercih ettiğini biliyorum, ama cidden - ona doğrudan söyleyin " alnına". Durum böyle, eğer sevdiği biniciyi istiyorsa, okşama ve ön sevişme daha uzun sürer, daha fazla yağlanma (ön sevişme önemlidir, heyecanlandığında o kadar da heyecanlanmaz).
İstemiyorsa. , bu "biniciyi" istemediği anlamına gelir. Diğer pozları düşünün - ters kovboy kız, tamamen dalmadan "derinliği" kontrol etme, ayakta durma/oturma vb.
Yeterli değilse, konuşamıyorsan bile, siktir et. Neyse, dünya üzerinde aynı insanlardan birkaç milyon dolaşıyor, birini bulacaksınız
Evet, evet, çoğu kızın sessiz kalmayı veya en fazla ince bir imada bulunmayı tercih ettiğini biliyorum, ama cidden - ona doğrudan söyleyin " alnına". Durum böyle, eğer sevdiği biniciyi istiyorsa, okşama ve ön sevişme daha uzun sürer, daha fazla yağlanma (ön sevişme önemlidir, heyecanlandığında o kadar da heyecanlanmaz).
İstemiyorsa. , bu "biniciyi" istemediği anlamına gelir. Diğer pozları düşünün - ters kovboy kız, tamamen dalmadan "derinliği" kontrol etme, ayakta durma/oturma vb.
Yeterli değilse, konuşamıyorsan bile, siktir et. Neyse, dünya üzerinde aynı insanlardan birkaç milyon dolaşıyor, birini bulacaksınız

-
- ön sevişme
- Total posts: 120
Sofia158, Kovboy kız pozisyonunda penis daha derine nüfuz eder vajinaya girer ve kemere dayanır, dolayısıyla rahatsızlık verir. Penisi daha derine iner çünkü bu onun için daha hoştur.
-
- ön sevişme
- Total posts: 128
- Registered for: 2 years 8 months
Bana göre sekste en önemli şey açıklıktır. Bu konu üzerinde iletişim kurarsanız, kim sever, kim sevmez, rahat mı, değil mi, acı verici mi, nahoş mu… O zaman bir uzlaşmaya varabilirsiniz (ama bu kesin değil). Sonuçta, binici ve mesihliğin yanı sıra uzanma, oturma, ayakta durma gibi pek çok poz da var... Kendinizi iyi hissedeceğiniz ve onun eğleneceği birini seçebilirsiniz (çünkü mesihte sıkıcıdır) ) - diyalog sağlığın anahtarıdır (bu durumda sağlıklı bir ilişki))
-
- ön sevişme
- Total posts: 120
-
- Orgazm!
o halde bilmiyorum, 13 cm’lik minik bir penisim var, benimki şikayet ettim, sadece üzerine sürdüm (şarap içtikten sonra 30 dakika boşalmadan) ve onu dilimle nemlendirmemi istedim, bunu yapmaktan mutlu oldum. ve oral seks yapmayı sevmiyordu, onu zorlamak zorunda kaldı
-
Автор темыSofya158
- İlgi gösteriliyor
dv2dv2, bizim sorunumuz sadece penisim sığa girdiğinde orgazm olmam. En ilginç olanı ise kendisinin de bu tür cinsel eylemlerden orgazm almasıdır. Kendisi en hassas bölgenin kafa olduğunu söyledi. Ama kendi kendime şunu teyit ettim: Tam seks yalnızca penisin taşaklara kadar girmesidir ve geri kalan her şey ciddi değildir. Ve derinliklerimde erojen bölgeler yok. Ayakta seks yapmak onun için zordur. Doggy stiline dayanamıyorum. Kaşık pozisyonunu denedik. Ben rahatım. Ancak bu pozisyondaki penisin yeterince derine nüfuz etmediğinden sürekli sızlanıyor. Ayrıca mümkün olduğunca penisimin üzerine oturduğum, kucağına oturarak ona baktığım pozisyonu da seviyor. Ama yine kendimi çok acı verici ve rahatsız hissediyorum.
-
- Orgazm!
Onal’ı denedin mi? Bedenim küçük ama bazen tamamen anal kısmına ittim ve hoşuna gitti. ve genel olarak bir seçenek olarak oral seks[/url]
-
Автор темыSofya158
- İlgi gösteriliyor
Amatör ama seks sırasında dudaklarınızı nasıl ovalayabildiğinizi anlamıyorum. Bu sevişme ya da vestibüler cinsel birleşme değilse. Girişe yakın alan, duvarlar ve rahim ağzı zarar görür. Peki labia’nın bununla ne ilgisi var?
-
- Orgazm!
Erkeklerin alkol altında asla boşalamadıkları olur. Bu yüzden karımı bir saatten fazla bir süre boyunca tüm pozlarda ve açılarda tuttum
-
Автор темыSofya158
- İlgi gösteriliyor
Amatör, peki o zaman neden vajina girişine, duvarlara ve rahim ağzına yakın alan değil de labia acı çekti?
-
- Orgazm!
sen ve büyüklerin penisler makineli tüfeğin hızını koruyamayabilir
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
-
New post Bir kız bazen seks sırasında karnının altında ağrı hisseder
by Anne Kahraman » » in Seks hakkında genel sorular - 21 Replies
- 747 Views
-