İlk kez

Bu bölüm, bir kadının hayatında bekaretinin bozulması gibi önemli bir olaya ayrılmıştır
Автор темы
eskiden
Göz teması kurmak
Total posts: 1
Registered for: 2 years 8 months
Orientation: heteroseksüel
 İlk kez

Unread post by eskiden »

Geçenlerde kız arkadaşım ve ben ilk kez yaşadık. Daha doğrusu onun için ilk. Her şey harika gitti. Şiddetli bir acı yaşamadı ve kan da yoktu (bu iki faktör kafamı karıştırdı.) Bunun ilk seferi olduğunu söylüyor ama kıçım kalkıyormuş gibi geliyor. Ona güvenilmesi gerektiğini mi düşünüyorsun?
Martin
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 325
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Yanıt: İlk kez

Unread post by Martin »

Kesinlikle HAYIR!!! İstediğin her şeyi söyleyebilirsin... Eğer onu bıçaklarsan...!
Analizci
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 82

Unread post by Analizci »

Onu polise götürün. Sorgulama için.
Ya da onu takip etmesi için özel bir dedektif kiralayın.
Dolandırıcılıkla annesinin güvenini kazanabilirsiniz. Ve sana %100 inandığında, onurunu koruma konusunda beklenmedik bir soru sor...

Bu olur...
These users thanked the author Analizci for the post (total 2):
Martin, Fargal94
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 6 months

Unread post by Sibiryak89 »

hinuzen: 18 Nov 2022, 04:12 Geçenlerde kız arkadaşımla ilk seferimizi yaşadık. Daha doğrusu onun için ilk. Her şey harika gitti. Şiddetli bir acı yaşamadı ve kan da yoktu (bu iki faktör kafamı karıştırdı.) Bunun ilk seferi olduğunu söylüyor ama kıçım kalkıyormuş gibi geliyor. Sizce ona inanmalı mıyız?
Bu jimnastikçilerin, binicilik sporu yapan kızların, kısacası çatlakları ve kızlık zarı olanların da başına gelir. elastik, içlerinde daha sık görülür.
Juravl
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 181
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by Juravl »

5 bakirem vardı.
Sadece ikisinde kan vardı ve mikroskobik miktarlarda.
Görmemek oldukça mümkün.

Birinin bekareti bozulduğu sırada regl olmuştu, bu yüzden bir şey olup olmadığını kesin olarak söyleyemem kan açısından ya da değil...

İkincisi tam olarak öyle değildi, fark ederdim.

Her durumda yavaş hareket ettim ve çok nazikçe, herhangi bir sarsıntı veya ani giriş yok.
/> Her durumda, kedi "sıkışmış" gibi görünüyordu, sanki şemsiyeyi şemsiyenin lastik kılıfına koyuyorsunuz ve kılıf da öyle oluyor Uzun süreli depolama nedeniyle birbirine yapışmıştır ve şemsiyeyi yavaşça yerleştirirsiniz, kapak çözülür ve yavaş yavaş onu kabul eder.
Böyle hissettim. Ve onların tarif ettiği şekilde değil - "sert bir darbeyle onu sonuna kadar soktu" veya "bekaret patladı ve sonra penis serbest kaldı" gibi. Penis vajinadan belirli bir dirençle neredeyse sonuna kadar sokulur.

Yani, kızlık bozma sırasında ZORUNLU kan varlığı bir efsanedir. Belki, belki değil. Kişisel deneyimim, ya hiç kan olmadığını ya da fark edilmeyebilecek minimum düzeyde olduğunu gösterdi.
These users thanked the author Juravl for the post (total 2):
Martin, sendeledim
Unicum228
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 80
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by Unicum228 »

Yalnızca 12 yaşına kadar bakireler
Sonraki yalancılar
These users thanked the author Unicum228 for the post (total 2):
OwDrin, RedFox
Çarşamba
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 79
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by Çarşamba »

hinuzen: 18 Nov 2022, 04:12 Şiddetli bir ağrı yaşamadı ve kan da yoktu
Erkeğin boyu küçükse penis kızlık zarını yırtmaz, ama uzatıyor. Size sempati duyuyoruz.
These users thanked the author Çarşamba for the post (total 2):
Fargal94, Sibiryak89
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 5 months

Unread post by Nikk »

Çocuklar! Peki neden bakirelere aşık oluyorsun? Bunda iyi bir şey yok! Bir sürü korku. Çoğu zaman kan. Ve
zevk yok!!!
Ahtung
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 77
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by Ahtung »

Bekaretimi 15 yaşında kaybettim, birkaç aylığına da olsa yurtta kaldım. Akşam oldu, uzanmış kitap okuyorum, benim kursumdan bir kız geliyor ama farklı bir gruptan ve her şey bir şekilde kendi kendine oluyor. Ön kapıyı kilitledi, ışığı söndürdü ve yatağa gitti. Sarıldık, öpüştük, üstüne yattım, penisini işaret etti ve içeri girdim. Seks uzun sürmedi, çünkü yurt komutanı orospu, görünüşe göre odama geldiğini gördü ve kapıya vurmaya başladı, her şey piç tarafından mahvoldu. Sonra hepimiz 3 hafta boyunca kollektif çiftliğe gittik ve orada sınıf arkadaşımla arkadaş olmaya başladım. Sağlam olduğu ortaya çıktı, göğüslerime dokunmama izin verdi ve penisime zevkle dokunmasına rağmen sadece külotumun içinden kedime dokunmama izin verdi. Bekaretimi kaybetmeye hazırdım ama sadece prezervatifle ve şans eseri, onları alacak hiçbir yer yoktu ve hiçbir şey olmadı. Sadece bir kez ağzıma aldım ve orgazm olmadı.

13 dakika 40 saniye sonra gönderilir:
3 bakirem vardı. İlki 21 yaşındaydı, birilerine inat olsun diye bana verdi. Anahtarları patronumdan aldım ve onunla birlikte onun dairesine gittik ve her şey orada oldu. Dikkatlice, nazikçe beğendi, ancak seksten sonra penisin boyutunu önceden doğru bir şekilde görmüş olsaydı vermeyeceğini, ona büyük göründüğünü söyledi. Sonra onu birkaç kez daha sikip kaçtı, bir yıl sonra beni tekrar buluşmaya ikna etti. Otelde tanıştık, pek bir şey değişmemişti, aynı kalmıştı. Daha sonra 17 yaşında bir Moskova Devlet Üniversitesi öğrencisi bekaretini bir otelde aldı, ilkinden yaklaşık 10 dakika sonra daha fazlasını istediğimi söyledi, ikinci seferden sonra yine daha fazlasını istediğimi söyledi. Kısacası ona 3 sopa attım, kıçına vermedim, ağzına da almadım ama üçüncüsü zaten 24 yaşındaydı, ona öğretmeme rağmen doğum gününde bekaretini aldım. ilk seksten önce oral seks yapmak. Onu arabada yozlaştırmaya başladı, oral seks yaptı, sonra ona oral seks yaptı ve işini ağzında bitirdi. Filmlere bile bayıldım. Sonra onu 4 ay daha becerdim.
Olga Vernandi
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 28
Registered for: 1 year 3 months

Unread post by Olga Vernandi »

Bekaretimi önce parmakla, sonra da sikle esnettiler. İlk başta ağrı vajinaya gerginlikten baskı yapıyordu, sonra bir saniye alt karın bölgesinde keskindi, orada her şeyin çok sıkı olduğu hissi, üç parmağını soktu, bana parmakları hızla çok fazla kaymış gibi geldi yağlayıcı, çok fazla yağlayıcı akıyordu ve oraya ne kadar baskı yaptığını gösterdi. Sonra onu dışarı çıkardığımda sanki bir şey yoluma çıkıyormuş gibi hissettim. Girişte küçük dudakları gerginlikten dolayı oldukça şişmişti, ardından fotoğraf çektirdi. O akşam ikinci kez tırmandığımda tekrar açmak daha da zorlaştı. Ayrıca telaffuz ederken bir çıtırtı hissettim. Bakire olduğunu bile söylememişti. Sadece seksin uzun süredir gelişmediğini düşündü ve vajinayı özenle gerdi.
These users thanked the author Olga Vernandi for the post:
Sibiryak89
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5016
Registered for: 1 year 9 months

Unread post by Eustace »

olga.vernandi: 19 Apr 2024, 01:16 Çıktığında hâlâ bir çıtırtı hissettim.
tıklama olmadı mı? :ROFL:
These users thanked the author Eustace for the post:
Fargal94
OwDrin
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 190
Registered for: 1 year 4 months

Unread post by OwDrin »

Unicum228: 09 Apr 2023, 19:46 Bakireler yalnızca 12 yaşına kadar