Bir aboneyle seks

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Anonim
Potansiyel seks nesnesi
 Bir aboneyle seks

Unread post by Anonim »

Bir aboneyle seks

Birçok abone benimkine bakmak istiyor striptiz kulübünde çalışmak Ve sadece biri böyle bir gösteri için başka bir şehirden uçmaya karar verdi. Konuşma bir arabadaki yazışmalarla başladı ve toplantı Sibirya’da kiralık bir dairede gerçekleşti. Fışkırtma, güller, muz kremalı bagetler. Harika gün kulüpte sona erdi ve tekrar uçağa yetişmek için aceleyle oradan ayrıldı.

Görünüşe göre ikimiz de biraz hayal kırıklığına uğradık. Çünkü Guguk kuşu bazı paylaşımlarda göründüğü kadar ahlaksız değil. BDSM ve nefes kontrolü nadir bir deney olarak ilgimi çekiyor. Ben sevgilisinin (rastgele bir sevgili olsa bile) diğer striptizcilerle özel dansa gitmesine izin vermekten hoşlanmayan basit bir vanilyalı kadınım.

Bu adama minnettarım - özellikle ilk deneyimim için fışkırtmayla. İzlenimlerinizi bir sonraki gönderide paylaşmak ister misiniz?
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Orientation: heteroseksüel
 Yanıt: Bir aboneyle seks Birçok abone şunu istiyor...

Unread post by Nikk »

Anonim: 01 Mar 2020, 17:59 Bir aboneyle seks

Birçok abone istiyor Bir striptiz kulübündeki işimi izlemeye. Ve sadece biri böyle bir gösteri için başka bir şehirden uçmaya karar verdi. Konuşma bir arabadaki yazışmalarla başladı ve toplantı Sibirya’da kiralık bir dairede gerçekleşti. Fışkırtma, güller, muz kremalı bagetler. Harika gün kulüpte sona erdi ve tekrar uçağa yetişmek için aceleyle oradan ayrıldı.

Görünüşe göre ikimiz de biraz hayal kırıklığına uğradık. Çünkü Guguk kuşu bazı paylaşımlarda göründüğü kadar ahlaksız değil. BDSM ve nefes kontrolü nadir bir deney olarak ilgimi çekiyor. Ben sevgilisinin (rastgele bir sevgili olsa bile) diğer striptizcilerle özel dansa gitmesine izin vermekten hoşlanmayan basit bir vanilyalı kadınım.

Bu adama minnettarım - özellikle ilk deneyimim için fışkırtmayla. Gösterimlerinizi bir sonraki gönderide paylaşmak ister misiniz?
Click to expand ...
Elbette. Bu ilginç!
᠌ ᠌ ᠌᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 142
Orientation: heteroseksüel
 Re: Bir aboneyle seks

Unread post by ᠌ ᠌ ᠌᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ »

Anonim: 01 Mar 2020, 17:59 Gösterimlerinizi bir sonraki gönderide paylaşmak ister misiniz?
Paylaşın. Ben de çok ilgileniyorum.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”