Biseksüellikten boynuzlanmaya geçiş kolaydır.

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Автор темы
Dima81
İlgi gösteriliyor
Total posts: 7
Registered for: 2 years 7 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Biseksüellikten boynuzlanmaya geçiş kolaydır.

Unread post by Dima81 »

Boynuzlama konusuna nasıl geldiğime dair hikayemi gerçekten paylaşmak istiyorum. 20 yıldır evliyim ve beş yıl önce bana biseksüel ya da boynuzlu bir erkek olacağımı söyleseydiniz sadece gülerdim. Ama yine de üç gün önce eşimle ve bizden 15 yaş küçük bir yabancıyla seks yaptım. Bir eşe duyulan cinsel çekim yıllar geçtikçe zayıflar, bu bir gerçektir ve tartışılmaz bir gerçektir. Bunu seksin niteliğinde fark etmeye başladım; bu bana bir görev gibi görünmeye başladı, başka bir şey değil. Her şey başka bir adamın penisine dokunmak istediğim düşüncesiyle başladı. İnternette eşcinsel erkeklerin buluştuğu bir kaynağa gittim. İlk başta birbirine mastürbasyon yapacak bir adamla tanıştım, hoşuma gitti. Sonra daha fazlasını istedim, dudaklarımla bir erkeğin penisine dokunmak istedim ve bir şekilde bu konuya belli belirsiz dahil oldum ve fark ettim ki başka bir erkeğe oral seks yaparken heyecanlanıyorum, ağzıma boşalması hoşuma gidiyor. Böyle bir toplantıdan sonra karımla seks çok parlak ve tutkuluydu, yıllardır istediğiniz ama müsait olmayan bir kadınla sikiştiğiniz hissi. 5 yıl boyunca kendimi böyle heyecanlandırdım. Ve bir buçuk şehir önce benden 15 yaş küçük bir adamla tanıştım. Aynı sebepten tanıştık, ona oral seks yaptım, yeterli ve ilginç biri olduğumu gördü ve düzenli olarak görüşmeye başladık. Onun isteği üzerine yanına gelip onu orgazma ulaştırmak benim için armutları soymak kadar kolaydı. Bazen üçlü konusunu gündeme getiriyorduk. Ve bir gün bunu eşime sormamı önerdi, uzun süre tereddüt ettim ama bir noktada eşime bu formattaki toplantılara karşı tutumu hakkında bir soru sordum. Denemenin ilginç olacağını söyledi. Kısacası sauna kiraladık, içki içtik, konuştuk ve seks yaptık. Ama gerçek şu ki, ışığı kapattık. Üçümüz yatağa oturduğumuzda karımı sikmeye başladım ve o da onun göğüslerini okşadı ve okşadı. Sonra yüzüne yaklaştım, penisimi ağzına soktum ve o da onun içine girip sikişmeye başladı. Mutluluktan yedinci cennetteydim, beni emdi ve adam onu ​​u200bu200bdövdü, zevkle inledi ve çok geçmeden geldi, hem de her zamanki gibi parlak ve hızlı. Olanlardan sonra durumuma çok şaşırdım; gençliğimde bile bu kadar seks isteğim yoktu. Şimdi bile bunu yazıyorum ve bu düşünceler ve anılar karşısında şaşkına dönüyorum. Saunadan sonra o ve ben iki kez daha eve geldik. Küçüklüğümüzden beri yarım gecede bu kadar çok seks yapmamıştık. Bu arada o da çok beğendi, şimdi ikimiz de bunu istiyoruz, üçlü seks istiyoruz ve bence daha da havalı olacak. Gerçi dün de sanki ben değil de başkası, kocası ve sadece sevgiliymişiz gibi seviştik. Hayattan her şeyi alın!
These users thanked the author Dima81 for the post (total 2):
mega saniye, abartı
Hottoh
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 188
 Re: Biseksüellikten boynuzlanmaya geçiş kolaydır.

Unread post by Hottoh »

Aldatılanların teması öyle ki, benim için durum tam tersiydi. İlk olarak, 17 yaşımda yetişkin bir adam kıçımı ve ağzımı onunla tanıştırdığında bi-pasif oldum. penisi ve ancak o zaman karısıyla tanıştım...
Автор темы
Dima81
İlgi gösteriliyor
Total posts: 7
 Re: Biseksüellikten boynuzlanmaya geçiş kolaydır.

Unread post by Dima81 »

Hottoh: 28 Oct 2022, 08:26 Aldatılanların teması öyle ki, bir kez deneseniz bu kadar

Buna ilk hastalandığım andan itibaren buna ikna olmuştum😍
These users thanked the author Dima81 for the post:
Hottoh
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”