Kukla
-
Автор темыMnbvcxz987654321
- Penetrasyon
- Total posts: 200
- Registered for: 3 years 1 month
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Kukla
Merhaba, bütün boynuzlular nereye gitti? Yaz, seninle tanışıp sohbet etmek istiyorum.
- These users thanked the author Mnbvcxz987654321 for the post:
- Romalılar
-
- Orgazm!
- Total posts: 678
- Orientation: biseksüel
-
- Penetrasyon
-
- Orgazm!
-
- Penetrasyon
-
- Orgazm!
-
- Penetrasyon
-
- Orgazm!
Re: Cuckold’lar
Elbette şiddetli pratik yapıyorlardı ama son birkaç yılda karısı sakinleşti, sürekli bir sevgiliye ihtiyacı var
- These users thanked the author Cuckold-Cola for the post:
- Onizm
-
- Penetrasyon
Anladım. Bana kendi hayatından ve eşinin hayatından bir hikaye anlat. Eşimin de bir sevgilisi olsun istiyorum. Ona açıkça söylüyorum. Bul onu diyorum. Seni becermesi ve içinize boşalması için. Eve geldiğinde her şeyi yalayacağım. Bunu ciddiye almıyor.
- Cidden
-
- ön sevişme
- Total posts: 126
Mnbvcxz987654321,
Prensipte bunu ciddiye almayacak çünkü sevgili bulma zahmetine ihtiyacı yok...
Prensipte bunu ciddiye almayacak çünkü sevgili bulma zahmetine ihtiyacı yok...
-
- Penetrasyon
-
- Orgazm!
Pek çok hikaye vardı, özellikle evliliğimizin başlangıcında, erkekler, kendilerini yatak odasına kilitleyen ve onlara gitmeme izin vermeyen, tam tersine, tamamen utangaç olanlardan farklı davrandılar. soyunmamı, mastürbasyon yapmamı ve izlememi istedi. Karımı önce ve sonra yaladım. Hatta ikisi ağzımla kaldırmama bile izin verdi...
Ama kural olarak görevim görünmez olmak ve onlara hizmetçi olarak hizmet etmekti
Ama kural olarak görevim görünmez olmak ve onlara hizmetçi olarak hizmet etmekti
- These users thanked the author Cuckold-Cola for the post (total 3):
- Firavun faresi, Spica5, çoban
-
- Penetrasyon
Şimdilik tek bir sevgili istiyorum. Bu arada, bu forumda fotoğrafları görebilirsiniz. Fotoğrafınız açılıyor mu?
-
- Orgazm!
hayır, fotoğrafı görmek için neye ihtiyacın var?
Bir sevgili de iyidir, özellikle de boynuzlanmaktan çekinmiyorsa ve yatakta çok daha fazla hakkı olduğunu anlıyorsa
Bir sevgili de iyidir, özellikle de boynuzlanmaktan çekinmiyorsa ve yatakta çok daha fazla hakkı olduğunu anlıyorsa
- Spica5
-
- Penetrasyon
Takma adınız altında üç kalbe sahip olmanız gerekir. Bende dört tane var.
Kadının boşalması için önce bana oral seks vermesini istiyorum. Sonra onu becerdi, ben de ona baktım ve mastürbasyon yaptım. Ve sonra katıl.
Kadının boşalması için önce bana oral seks vermesini istiyorum. Sonra onu becerdi, ben de ona baktım ve mastürbasyon yaptım. Ve sonra katıl.
- Tebeşir
-
- Orgazm!
ve bu kalpleri nasıl elde ediyorsunuz?
Tabii ki Alfa Erkekler arasında bırakın boynuzlamayı, başka bir Erkeğin önünde bile oral seks yapmaktan çekinmeyenler var, ama daha sık bunu sadece bir kadınla yalnız yapıyorlar. Çoğu zaman, bir adam beni seksten önce ve hatta seksten sonra oral seks yapmaya zorladı. Özellikle de erkek hesap yapmadığında ve karısının da orgazm olması için kadının önünde boşaldığında
Tabii ki Alfa Erkekler arasında bırakın boynuzlamayı, başka bir Erkeğin önünde bile oral seks yapmaktan çekinmeyenler var, ama daha sık bunu sadece bir kadınla yalnız yapıyorlar. Çoğu zaman, bir adam beni seksten önce ve hatta seksten sonra oral seks yapmaya zorladı. Özellikle de erkek hesap yapmadığında ve karısının da orgazm olması için kadının önünde boşaldığında
- These users thanked the author Cuckold-Cola for the post (total 3):
- Romalılar, Onizm, Spica5
-
- Penetrasyon
-
- ön sevişme
- Total posts: 113
Cuckold-Cola, harika 

. Bu benim için aile hayatının farklı bir aşaması. Şimdilik onu evde beklemekle yetiniyorum ve o da hiç tereddüt etmeden onu yalamama izin veriyor. Daha önce, döndüğümde hemen kendimi yıkamak için koştum, çok utangaçtım, ta ki içeri girip küstahça oral seks yapana kadar. Anladı ve şimdi tüm meyve sularını alıyorum
- These users thanked the author Romalılar for the post (total 6):
- Firavun faresi, Tebeşir, çoban, Öksürük, Spica5, alexey.frolov
-
- Orgazm!
- Total posts: 717
- Registered for: 3 years 4 months
Eski karımla biraz MFM deneyimim oldu ama boynuzlanma olmadı. Eski karımı biriyle sikmeye geldim. Sonunda boşanmaya yol açtı. MFM’ye yönelik sürekli suçlamaları. Bundan kaçınmak için artık 2. eşimle bu tür deneyler yapmıyorum.
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 21
- Registered for: 3 years
-
- ön sevişme
- Total posts: 134
-
-
- Orgazm!
- Total posts: 520
Konuma bir göz atın: Karımın fırtınalı geçmişi
Ben de boynuzlu biri miyim? En azından potansiyel hakkında? Ya da daha kötüsü?
Ben de boynuzlu biri miyim? En azından potansiyel hakkında? Ya da daha kötüsü?
-
-
- Orgazm!
- Total posts: 558
-
- Orgazm!
Aldatılan kişi, karısı ve onun siktiği tarafından aşağılanan kişidir. Ama sadece MFM daha çok swing ya da seks karısına benziyor.
-
Vlad6969, Vlad6969, o zaman Cuckold’u doğru anlamıyorum, benim durumumda aşağılama yok, sadece karımın gözümün önünde seksi...
-
- Orgazm!
O zaman bu sadece MFM veya bir çeşit swing’tir, ancak swing daha çok partner değişimiyle ilgilidir. Daha çok MZHM ve daha çok MZHM gibi... M’ye genellikle seks karısı denir. Eğer kendiniz katılırsanız. Ve eğer sadece izleyip mastürbasyon yaparsan, o zaman belki de boynuzlanmışsındır.
-
-
- Orgazm!
"dayanmaz" ama aşağılanmaktan hoşlanır ve çoğu zaman bunun nedeni aşağılanmadır. en büyük heyecanı o yaşıyor
- Onizm
-
- Orgazm!
-
- Orgazm!
- Total posts: 520
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 483
Seks karısı kocasını aldatan ve fazla izin istemeyen kadındır. İstediği yerde, istediği zaman, istediği kişiyle, istediği sayıda erkekle yatar. Bunu kocasıyla birlikte yapabilir, ancak öyle ya da böyle partner seçme hakkı konusunda her zaman bağımsız kalır. Bir koca karısına sadık olabilir veya olmayabilir. Seks karısı, boynuzlanmanın aksine her zaman kocasıyla yatar. Evlilik görevini yerine getirmeye devam ediyor. Swing partilerinde ve MFM formatında seks karısı her zaman sikilir.
Bunun gibi bir şey.
Hayır, aldatılan erkek, başkalarının karısını onun önünde kullanmasına izin veren kişidir. Burada aşağılama olacak mı olmayacak mı onuncu sorudur. Üstelik kadının kocasıyla hiç yatmaması ya da uyumaya devam etmesi durumunda da farklı farklılıklar olabiliyor. Sadece sağlıklı bir toplumda, kocanızın önünde kadınına baktığınızda, o da size baktığında, bu kocanın zayıflığı olarak algılanır.
Seks karısı kocasını aldatan ve fazla izin istemeyen kadındır. İstediği yerde, istediği zaman, istediği kişiyle, istediği sayıda erkekle yatar. Bunu kocasıyla birlikte yapabilir, ancak öyle ya da böyle partner seçme hakkı konusunda her zaman bağımsız kalır. Bir koca karısına sadık olabilir veya olmayabilir. Seks karısı, boynuzlanmanın aksine her zaman kocasıyla yatar. Evlilik görevini yerine getirmeye devam ediyor. Swing partilerinde ve MFM formatında seks karısı her zaman sikilir.
Bunun gibi bir şey.
-
- Orgazm!
Faust,
Eh, belki. Bu tür sekse karşı olumsuz bir tavrın var gibi görünüyor, değil mi?
Eh, belki. Bu tür sekse karşı olumsuz bir tavrın var gibi görünüyor, değil mi?
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 483
Vlad6969, hayır, asıl önemli olan insanların beğenmesi onu ve kendinle uyum içinde olmasını seviyorlar. Ama ben kendi adıma bunda bir uyum göremiyorum. Bu bana tuhaf geliyor.
Gelecekteki çocuklarımın annesinin siklerin üzerine atladığını hayal edemiyorum. Bu benim için bir şekilde doğal değil. Ama bazıları için sorun yok gibi görünüyor.
Bir ilişkim olduğunda, kızı her zaman biseksüellik ve bir erkeğe kolay boyun eğme (aşırıya kaçmadan veya herhangi bir BDSM saçmalığı olmadan). Benim için sevgili bir eşin, erkeğini yatakta başka bir kadınla paylaşması doğaldır.
Şu anki eşim, ona olan sevgim daha da artarsa bunda bir sakınca görmüyor
E>:)
Gelecekteki çocuklarımın annesinin siklerin üzerine atladığını hayal edemiyorum. Bu benim için bir şekilde doğal değil. Ama bazıları için sorun yok gibi görünüyor.
Bir ilişkim olduğunda, kızı her zaman biseksüellik ve bir erkeğe kolay boyun eğme (aşırıya kaçmadan veya herhangi bir BDSM saçmalığı olmadan). Benim için sevgili bir eşin, erkeğini yatakta başka bir kadınla paylaşması doğaldır.
Şu anki eşim, ona olan sevgim daha da artarsa bunda bir sakınca görmüyor
E>:)
-
- Orgazm!
Faust,
Anlıyorum. Başkalarına zarar vermeyecekse neden olmasın konusunda sana katılıyorum. Ben de bazı seks türlerini anlamıyorum ama eğer birisi bundan zevk alıyorsa, bu harika bir şey.
Anlıyorum. Başkalarına zarar vermeyecekse neden olmasın konusunda sana katılıyorum. Ben de bazı seks türlerini anlamıyorum ama eğer birisi bundan zevk alıyorsa, bu harika bir şey.
-
- Orgazm!
Ben de BİRÇOK insanın aşağılanmanın heyecanını hissettiğini ve tüm boynuzluların olmadığını yazdım, durum bu ve ikinci olarak, yazdığınız şey "normal toplumda" algılanan zayıflık, ancak durumun kendisi "boynuzlanma" norm standartlarına uymuyor. Aldatılan aşağılama çerçevesinde özgünlük ve heyecanın ek heyecanıFaust: ↑14 Jun 2022, 18:58 Burada aşağılama olacak mı olmayacak mı onuncu sorudur. Üstelik kadının kocasıyla hiç yatmaması ya da uyumaya devam etmesi durumunda da farklı farklılıklar olabiliyor. Sadece sağlıklı bir toplumda, kocanızın önünde kadınına baktığınızda, o da size baktığında bu, kocanın zayıflığı olarak algılanır.
- These users thanked the author Cuckold-Cola for the post (total 2):
- Onizm, Öksürük
-
- ön sevişme
- Total posts: 140
- Registered for: 3 years 2 months
Herkese iyi günler. Aile hayatımız boyunca neredeyse en başından beri bu tür ilişkileri yaşadık, “aldatmak” kelimesini bile bilmiyorduk. Pek çok şey vardı, eşimin sevgilileriyle bensiz sık sık buluşması. MFM hem benimle hem de bensiz. Ve her şey harikaydı, asıl mesele bu! En iyi ve pozitiflik!
- These users thanked the author çoban for the post (total 4):
- Danylamaster, Onizm, fare60, Öksürük
-
- ön sevişme
- Total posts: 128
- Registered for: 2 years 11 months
Merhaba, ben de bu konu hakkında konuşmaktan çekinmiyorum, bu tür toplantılarda deneyimim var ve birçok şeyi hatırlayabiliyorum
-
- Total posts: 15
- Registered for: 3 years 5 months
Herkese merhaba!
Aldatılanlar konusuna eş değiştirenler ve MFM aracılığıyla geldim.
Büyük zorluklarla ama yine de sevgili eşimi bu tür toplantılara ikna edebildim. Ancak işi kolaylaştıran bir anım vardı; müdürü uzun süredir karıma kur yapıyordu, yani ona her konuda yardım etmek, ona hediyeler vermek, işten sonra onu eve bırakmak anlamında. Bir şekilde oldu. Filmlerdeki gibi. Bir iş gezisine çıktım ve o da oradaydı, bir bahane buldu, beni bir restorana davet etti, yani bu bir teknoloji meselesi, bana güzel bir içki verdi ve beni dairesini göstermek için evine götürdü. Daha sonra ortaya çıktığı üzere kiralanmıştı. Orada yine içtiler.
Karısına göre, güzelliğine bir kez daha kadeh kaldırdıktan sonra nasıl onun aleti ağzındayken "uyandığını" anlamadı.... O akşam onu becerdi.
Eşim hiçbir şeyi sevdiğini hatırlamadığını söyledi. Çabuk geldiğini hatırlıyor. Kendisi orgazm yaşamadı.
O zamandan beri onunla bu konular hakkında konuşmak benim için daha kolay hale geldi.
47 dakika 43 saniye sonra gönderildi:
Daha sonra farklı formatlarda toplantılar yapıldı. Benim için bunlar en iyi cinsel deneyimlerimdi.
Genç kızlardan olgun kadınlara kadar birçok metresim vardı, ancak hiçbiriyle kendimi sevgili eşimle MFM formatındaki kadar iyi hissetmedim. Onun inlemelerini, dünyadaki en arzu edilen sesleri duyun, onun şeytan ve şehvet dolu güzel gözlerini görün, lüks tomurcuğunun manzarasının tadını çıkarın, vücudunun inanılmaz güzel kıvrımları, yayılmış bacaklarının ve erkeksi görünümüyle kendinizi şımartın. vücudu üzerinde çalışıyor, güzel, sıcak bir piston onu amını dolduruyor. Bu manzaralar uzun süre anlatılabilir, umarım bu görüntüler hafızamda uzun süre kalır.
Fakat ilginç olan şu ki erkek penisinin güzelliğinden keyif almaya başladım. dik durumda. Onun çalışmasına boa yılanına bakan bir tavşan gibi baktım.
Daha sonra daha cesur davrandım ve partnerimin penisine dokunup karımın rahmine yönlendirdim. Ne kadar güzel! Bu hareket beni hâlâ nasıl da tahrik ediyor!
Siklere daha çok hayran olmaya başladım, benim de biraz Biseksüel olduğum sonucuna vardım, gerçi güzel bir sik dışında başka hiçbir şey umurumda değildi, Hala sadık bir köleydim ve tüm kadın cazibesinin hayranıydım.
Fakat giderek daha fazla başka birinin penisini okşamayı, ellerimle oynamayı, onu ağzıma almayı, bu eti ve tadı hissetmeyi denemek istedim.
Bu toplantılardan birinde, üçümüz çoktan sevişip son görüşmeye gittiğimizde...
Adamımız sırt üstü yatıyordu, karısı da onun üstüne oturmuştu , göğsünün üzerine yattı ve rahatladı, yavaşça ayarladı, serbest bıraktı ve tekrar penisine astı. Ayaklarının dibine oturdum ve her şeyin harika, yakından görüntüsünü gördüm! Güzellik inanılmaz! Ama bahsettiğimiz şey bu değil
Karısı zaten sessizce inliyordu ve M hafifçe temposunu artırmaya başladı. O zaman içeriye boşalmama konusunda anlaşmıştık. Bu nedenle, birkaç sürtünmeden sonra, karısını bir süre en üst noktada tutarak penisi çıkardı, ancak eliyle penise ulaşıp kendine gelemedi. Bir an bile düşünmeden penisini ellerimin arasına aldım ve birkaç kez salladım. O kadar sert geldi ki bana tavana çarpmış gibi geldi. Çok fazla sperm vardı (daha önce bu kadar spermi yoktu) ve üçüncü dikey atıştan sonra kafasını ağzıma soktum ve biraz emdim ve o da ağzıma biraz daha fışkırtacak gücü buldu. Her şey gerçekten hoşuma gidiyordu; elimde sıcak, titreşen et hissi, tenimin hassasiyeti, ağzımdaki alışılmadık derecede hassas kafa ve karımın meyve sularının ve arkadaşımın sperminin tadı ve kokusu. Genel olarak her şey harikaydı! Daha sonra bir arkadaşım daha önce hiç bu kadar şiddetli ve tatlı gelmediğini söyledi.
O zamandan beri benim için sırt üstü yatıp karınızın ayakta durduğu bundan daha ilginç ve lezzetli bir pozisyon olmadı. 69 pozisyondasın, bacakları ayrık, böylece açık yapraklarını kolayca öpebilir ve klitorisini emebilirim, sert ve ıslak şaftın nasıl ona ve sırtına kaydığını görebilirim ve dudaklarımla ona dokunabilirim. M zaman zaman şaftını çıkarıp ağzıma sokuyor. Biraz emdikten sonra elimle karımın amına yönlendiriyorum.
Şahsen ben bunda herhangi bir aşağılanma görmüyorum. Hepimiz bundan gerçekten hoşlanıyoruz, özellikle de ben. Boynuzlu olup olmadığımı bilmiyorum. Durumlar ve etiketler umurumda değil.
Maceralarını veya fantezilerini tartışmak isteyenler yazarsa memnun olurum.
Not: Ne yazık ki eşim "büyük sporu" bıraktı ve ben yine üzüldüm, biz de başka bir şehre taşındık ve henüz hiç arkadaşımız yok, çok daha az benzer düşünen insanlar.
Aldatılanlar konusuna eş değiştirenler ve MFM aracılığıyla geldim.
Büyük zorluklarla ama yine de sevgili eşimi bu tür toplantılara ikna edebildim. Ancak işi kolaylaştıran bir anım vardı; müdürü uzun süredir karıma kur yapıyordu, yani ona her konuda yardım etmek, ona hediyeler vermek, işten sonra onu eve bırakmak anlamında. Bir şekilde oldu. Filmlerdeki gibi. Bir iş gezisine çıktım ve o da oradaydı, bir bahane buldu, beni bir restorana davet etti, yani bu bir teknoloji meselesi, bana güzel bir içki verdi ve beni dairesini göstermek için evine götürdü. Daha sonra ortaya çıktığı üzere kiralanmıştı. Orada yine içtiler.
Karısına göre, güzelliğine bir kez daha kadeh kaldırdıktan sonra nasıl onun aleti ağzındayken "uyandığını" anlamadı.... O akşam onu becerdi.
Eşim hiçbir şeyi sevdiğini hatırlamadığını söyledi. Çabuk geldiğini hatırlıyor. Kendisi orgazm yaşamadı.
O zamandan beri onunla bu konular hakkında konuşmak benim için daha kolay hale geldi.
47 dakika 43 saniye sonra gönderildi:
Daha sonra farklı formatlarda toplantılar yapıldı. Benim için bunlar en iyi cinsel deneyimlerimdi.
Genç kızlardan olgun kadınlara kadar birçok metresim vardı, ancak hiçbiriyle kendimi sevgili eşimle MFM formatındaki kadar iyi hissetmedim. Onun inlemelerini, dünyadaki en arzu edilen sesleri duyun, onun şeytan ve şehvet dolu güzel gözlerini görün, lüks tomurcuğunun manzarasının tadını çıkarın, vücudunun inanılmaz güzel kıvrımları, yayılmış bacaklarının ve erkeksi görünümüyle kendinizi şımartın. vücudu üzerinde çalışıyor, güzel, sıcak bir piston onu amını dolduruyor. Bu manzaralar uzun süre anlatılabilir, umarım bu görüntüler hafızamda uzun süre kalır.
Fakat ilginç olan şu ki erkek penisinin güzelliğinden keyif almaya başladım. dik durumda. Onun çalışmasına boa yılanına bakan bir tavşan gibi baktım.
Daha sonra daha cesur davrandım ve partnerimin penisine dokunup karımın rahmine yönlendirdim. Ne kadar güzel! Bu hareket beni hâlâ nasıl da tahrik ediyor!
Siklere daha çok hayran olmaya başladım, benim de biraz Biseksüel olduğum sonucuna vardım, gerçi güzel bir sik dışında başka hiçbir şey umurumda değildi, Hala sadık bir köleydim ve tüm kadın cazibesinin hayranıydım.
Fakat giderek daha fazla başka birinin penisini okşamayı, ellerimle oynamayı, onu ağzıma almayı, bu eti ve tadı hissetmeyi denemek istedim.
Bu toplantılardan birinde, üçümüz çoktan sevişip son görüşmeye gittiğimizde...
Adamımız sırt üstü yatıyordu, karısı da onun üstüne oturmuştu , göğsünün üzerine yattı ve rahatladı, yavaşça ayarladı, serbest bıraktı ve tekrar penisine astı. Ayaklarının dibine oturdum ve her şeyin harika, yakından görüntüsünü gördüm! Güzellik inanılmaz! Ama bahsettiğimiz şey bu değil

Karısı zaten sessizce inliyordu ve M hafifçe temposunu artırmaya başladı. O zaman içeriye boşalmama konusunda anlaşmıştık. Bu nedenle, birkaç sürtünmeden sonra, karısını bir süre en üst noktada tutarak penisi çıkardı, ancak eliyle penise ulaşıp kendine gelemedi. Bir an bile düşünmeden penisini ellerimin arasına aldım ve birkaç kez salladım. O kadar sert geldi ki bana tavana çarpmış gibi geldi. Çok fazla sperm vardı (daha önce bu kadar spermi yoktu) ve üçüncü dikey atıştan sonra kafasını ağzıma soktum ve biraz emdim ve o da ağzıma biraz daha fışkırtacak gücü buldu. Her şey gerçekten hoşuma gidiyordu; elimde sıcak, titreşen et hissi, tenimin hassasiyeti, ağzımdaki alışılmadık derecede hassas kafa ve karımın meyve sularının ve arkadaşımın sperminin tadı ve kokusu. Genel olarak her şey harikaydı! Daha sonra bir arkadaşım daha önce hiç bu kadar şiddetli ve tatlı gelmediğini söyledi.
O zamandan beri benim için sırt üstü yatıp karınızın ayakta durduğu bundan daha ilginç ve lezzetli bir pozisyon olmadı. 69 pozisyondasın, bacakları ayrık, böylece açık yapraklarını kolayca öpebilir ve klitorisini emebilirim, sert ve ıslak şaftın nasıl ona ve sırtına kaydığını görebilirim ve dudaklarımla ona dokunabilirim. M zaman zaman şaftını çıkarıp ağzıma sokuyor. Biraz emdikten sonra elimle karımın amına yönlendiriyorum.
Şahsen ben bunda herhangi bir aşağılanma görmüyorum. Hepimiz bundan gerçekten hoşlanıyoruz, özellikle de ben. Boynuzlu olup olmadığımı bilmiyorum. Durumlar ve etiketler umurumda değil.
Maceralarını veya fantezilerini tartışmak isteyenler yazarsa memnun olurum.
Not: Ne yazık ki eşim "büyük sporu" bıraktı ve ben yine üzüldüm, biz de başka bir şehre taşındık ve henüz hiç arkadaşımız yok, çok daha az benzer düşünen insanlar.