Ardından heyecanla birbirimiz hakkında bilgi edindiğimiz, sınırlarımızın kenarlarını araştırdığımız yazışmalar oldu. Ve sonra DC’yi ilk kez duydum!
Alttaki rolünde bir DC aşığı olduğu ortaya çıktı)! Google’da araştırma yapmaya ve ona önceki deneyimlerini sormaya başladım. O anda bunun belli belirsiz farkındaydım. Yazışma ve çılgın heyecan sürecinde bana benden ne almak istediğini söyledi!
Tokat atmak, kıçına şaplak atmak, sert seks, aşağılama, emirler! Ve fantezi başladı
Şaşırdığımı söylemek gerekirse, durum ve durum beni çok şaşırttı) Sonra yazışmalarımız daha da derinleşti ve daha ayrıntılı hikayelerle birlikte ben de dahil oldum! Sadece yazışmalardan değil, tamamen yeni durumu ve ilişkinin yeniliğini anlamaktan da akıyor ve sertleşiyordum. Gözlerimiz buluştuğu anda herkesin önünde diz çöküp sikimi emmeye hazır olduğunu ve bunu hiç tereddüt etmeden yapacağını söylediğinde!)
Ardından yepyeni bir dönem başladı. hayatımda. Sadece hastaydım, külotum sürekli akıntıyla kaplıydı, düşüncelerim sadece başıma gelenler ve nereye daldığımla ilgiliydi
Ve sonra dönmeye başladı!!!
İlgi çekiciyse devam edeceğim)