Bilinç değişikliği!

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Автор темы
zincirler
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 188
Registered for: 2 years 7 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Bilinç değişikliği!

Unread post by zincirler »

Genel olarak günlük hayatta bir kızla tanıştım) İlk buluşma, arabada konuşmalar ve seks) Sadece bir heyecandı!!! İşte heyecan da bu. Ona dokunmaya ve okşamaya başladığımda, sanki bir prize takılmış gibiydi) Duygudan patladı, bu beni şaşırttı) Arabada seks) ve final yaklaşırken, ona boşalıp boşalamayacağımı sordum. ?! Güçlü bir şekilde dilini çıkardı ve onu işaret etti) Gerçekten şiddetle ağzıma girdim ve parıldayana kadar her şeyi temizledi!👍
Ardından heyecanla birbirimiz hakkında bilgi edindiğimiz, sınırlarımızın kenarlarını araştırdığımız yazışmalar oldu. Ve sonra DC’yi ilk kez duydum!
Alttaki rolünde bir DC aşığı olduğu ortaya çıktı)! Google’da araştırma yapmaya ve ona önceki deneyimlerini sormaya başladım. O anda bunun belli belirsiz farkındaydım. Yazışma ve çılgın heyecan sürecinde bana benden ne almak istediğini söyledi!
Tokat atmak, kıçına şaplak atmak, sert seks, aşağılama, emirler! Ve fantezi başladı 😂 İlk seansı denedik (cinsel ilişkinin seans olarak adlandırılabileceğini ilk öğrendiğimde) Tabii ki, ilk deneyim, dikkat ve şaşkınlık, heyecan, duyumların yeniliği, şehvetin gücü hissi ve baş aşağı düştüğü durumdan korku!
Şaşırdığımı söylemek gerekirse, durum ve durum beni çok şaşırttı) Sonra yazışmalarımız daha da derinleşti ve daha ayrıntılı hikayelerle birlikte ben de dahil oldum! Sadece yazışmalardan değil, tamamen yeni durumu ve ilişkinin yeniliğini anlamaktan da akıyor ve sertleşiyordum. Gözlerimiz buluştuğu anda herkesin önünde diz çöküp sikimi emmeye hazır olduğunu ve bunu hiç tereddüt etmeden yapacağını söylediğinde!)
Ardından yepyeni bir dönem başladı. hayatımda. Sadece hastaydım, külotum sürekli akıntıyla kaplıydı, düşüncelerim sadece başıma gelenler ve nereye daldığımla ilgiliydi🙈😀
Ve sonra dönmeye başladı!!!
İlgi çekiciyse devam edeceğim)
AlexK85
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Registered for: 2 years 6 months
Orientation: heteroseksüel
 Cevap: Bilinç değişikliği!

Unread post by AlexK85 »

Elbette ilginç! Hikayenizin nasıl geliştiğini duymayı çok isterim! Peki, nasıl tanıştığınızı, böyle bir ilişkiye başlamanın (istemenin) kafanızdaki nedenin nerede ve ne olduğunu bilmek ilginç olurdu... sonuçta, toplumda bu kabul ediliyor... çalışmak zorunda, bir aile kurmak, üzgün yaşamak ve tüm bunlar... insanların kendileri için de yaşamaları gerektiği sonucuna varmaları ilginç)
Автор темы
zincirler
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

AlexK85: 18 Nov 2022, 08:53 Elbette ilginç! Hikayenizin nasıl geliştiğini duymayı çok isterim! Peki, nasıl tanıştığınızı, böyle bir ilişkiye başlamanın (istemenin) kafanızdaki nedenin nerede ve ne olduğunu bilmek ilginç olurdu... sonuçta, toplumda bu kabul ediliyor... çalışmak zorunda, bir aile kurmak, üzgün yaşamak falan... insanların kendileri için de yaşamaları gerektiği sonucuna varmaları ilginç)
Önceki hayatım boyunca baskı altında, bazen zorluklarla ve bağımsız olarak yaşamadığım gerçeğiyle başlayalım.) Hayatım boyunca 3 ay yaz tatillerinde ve iki ay okuldan sonra ücretli işçi olarak maaşla çalıştım. ! Bir noktada bunun bir pislik olduğunu fark ettim! Neyse ki genç beynimde bu düşünce doğru seçimi yapmamı sağladı! Ben de iş gününün ortasında kıyafetlerimi değiştirdim ve işten ayrıldım ve bir daha asla maaşla çalışmadım ve tam olarak istediğim kadar kazandım. Akaryakıt kirli ve bazen ağır ama ben istediğimi yaptım!!! Bu benim düşüncem ve bugüne kadar böyle yaşıyorum)
Genel olarak toplum için bir piçtim, bu kabul edilmiyor) Her ne kadar %99’u böyle yaşıyor ve beni anlamayacak.
Eh, benim de hemen hemen aynı kategoriden bir kızım var😀 Cinsiyetle ilişki açısından) İkinci toplantı ve ilk oturumdan sonra Google’da gezinmeye başladım, DC ve BDCM hakkında okumaya başladım) Ama bu falan filan bir aktivite) En ilginç şey yazışmalar. Yavaş yavaş birbirlerine açılmaya, tercihleri ​​ve arzuları öğrenmeye başladılar. Ama daha çok onun hakkında konuşmakla ilgiliydi) Yeni bilgimin kaynağı oydu!
İlk defa seks hakkında sınır tanımadan bu kadar kolay konuşabileceğiniz bir kızla tanıştım)
Sonra başladı) Daireden spermle beslenme, iğneler, altın duş, boğaza oral seks! Aile hayatında esasen mevcut olmayan tek şey budur.
Biz alışmaya başladık) Bazı daireleri bize kiralamayı bıraktılar çünkü çok bağırıyordu, bazıları ise kanepeler ve yataklar yağla kaplıydı.) Genel olarak tamamen yorgunduk.
İğnelerden kelepçelere ve tasmalara kadar çok sayıda cihaz satın aldık. Arzu ve sonsuz bir gafletten deliye dönüyordum. Onu bir tasma ve tasmayla sahaya çıkardım, aletim ve parmaklarımla boğazının derinliklerine kadar siktim, tokatlamak ve yüzüne tükürmek arasında geçiş yaparak. Ve bu onu ve beni o kadar heyecanlandırdı ki! Sonrasında ikisi de mutluydu) Ama bu aslında sadece başlangıçtı)
AlexK85
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Registered for: 2 years 6 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by AlexK85 »

Chenn,
Çok teşekkür ederim hikayen için! Hayatı dolu dolu yaşayabilen ve bundan bu kadar zevk alabilen insanların olduğunu düşünmek beni çok mutlu etti ve özellikle inisiyatif alabilen, bilen ve kendilerini çizebilen kızların olduğunu bilmek harikaydı. sevdikleri şeye ve bu en azından bir eylem için sonsuz bir itme, teşvik değil... Her ne kadar karşılaştığınız bu tür elmasların en iyi ihtimalle milyonda bir olduğunu da anlasam da ((hazinenize iyi bakın!
Автор темы
zincirler
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

AlexK85: 24 Nov 2022, 08:44 Hikâyeniz için çok teşekkür ederiz! Hayatı dolu dolu yaşayabilen ve bundan bu kadar zevk alabilen insanların olduğunu düşünmek beni çok mutlu etti ve özellikle inisiyatif alabilen, bilen ve kendilerini çizebilen kızların olduğunu bilmek harikaydı. sevdikleri şeye ve bu, en azından bir tür eylem için sonsuz itme, teşvik değil... Her ne kadar karşılaştığınız bu tür elmasların en iyi ihtimalle milyonda bir olduğunu da anlasam da(( hazinenize iyi bakın !
Sanırım onlardan çok var) Ancak toplum bilincinin temelleri, pek çok kişinin istediği çizgiyi aşmasına izin vermiyor)! Genel olarak bazı tesadüfler nedeniyle koşulların kesinlikle çizgiyi aştığını düşünüyorum. Hayatın bir döneminde seni değiştiren bir şey olur, aynı şey hikayemin kahramanının başına da geldi)
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • New post Bilinç bulanıklığı, konfüzyon
    by Derin yüz » » in Hijyen ve bakım
    5 Replies
    766 Views
    Last post by Sidor