Rüyada bisiklet süren bir kızın tecavüzüne uğramak

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Автор темы
Ivangnom85
İlgi gösteriliyor
Total posts: 3
Registered for: 2 years 7 months
Orientation: heteroseksüel
 Rüyada bisiklet süren bir kızın tecavüzüne uğramak

Unread post by Ivangnom85 »

Bu gece kendimi bu genç orospuya vereceğim, mastürbasyon yapacağım, onun hizmet ettiğim, kapıcı olarak çalıştığım zengin bir adamın kızı olduğunu hayal edeceğim. Kız model ve dansçı, 175 cm boyunda ve 90.60.90 boyunda. Bir gün, bir kız yanlışlıkla babasının annesiyle seks yaptığına tanık oldu ve çok heyecanlandı, öyle ki bakire kedisi ve külotu akıntıdan dolayı ıslandı. Aniden göze çarpmayan işçiyi (yani beni) hatırladı, o sırada odamda uyuyacaktım. Odamın birinci katına indi ve hafifçe açık olan kapıdan beni izlemeye başladı. Ben sürekli yatağımda mastürbasyon yaparken. Beni çıplak gören kız daha da heyecanlandı ve yaramaz yaşlı bir adamı nasıl sikebileceğini düşünerek dudaklarını ısırmaya başladı. Sonra sinsi planını ortaya atarak odama daldı, kapıyı arkasından kapattı ve parmağını dudaklarına götürerek sessizce oturmam için bana işaret yaptı. Şortuyla, Mickey Mouse desenli tişörtüyle, kar beyazı çoraplarıyla ve siyah deri bale ayakkabılarıyla eşsizdi, çoraplar uzun atletik bacaklarına çok yakışmıştı.
Yavaşça yatağıma doğru yürüdü. ve sessizce bana beni küçük bir orospu gibi becereceğini fısıldadı, ama kendisi de küçük bir orospuydu ve hiçbir şekilde bir tecavüzcüye benzemiyordu. Sonra kız, eğer kendimi ona vermezsem yarın babama ona tecavüz etmeye çalıştığım iddia edilen her şeyi anlatacağı konusunda beni uyardı. Bu onun açısından güçlü bir argümandı, bu yüzden kabul etmek zorunda kaldım. Onu kendim istedim ama yaşını bilmiyordum bu yüzden korktum. Ama ben babasından daha çok korkuyordum, bu yüzden onun tüm isteklerini yerine getirmem gerekiyor. Yatağıma gelip beni yatağa doğru itti ve sonunda beni sırt üstü yatırdı. Yanıma oturdu ve tatlı dudaklarıyla beni öpmeye başladı, ah ne kadar güzel kokuyordu, terinin ve parfümünün kokusu beni neredeyse deli ediyordu. Sonra penisime doğru indi ve açgözlülükle emmeye başladı, penis nihayet sertleştiğinde tekrar üzerime bindi, kalçalarıyla bacaklarıma bastırdı, ellerini yastığa bastırdı ve tüm vücuduyla üzerime uzandı, açgözlülükle öptü. dudaklarım neredeyse beni boğuyordu. Sonra "Şimdi seni becereceğim ihtiyar" dedi, bale ayakkabılarını ve kıyafetlerini çıkardı, onu beyaz çoraplarla bıraktı, penisini yavaşça sıkı vajinasına soktu, üzerime oturdu ve başladı. vücudumu yatağın yumuşak yatağına bastırarak aktif olarak ileri geri hareket etmek. Sürtünmeden ve mutluluktan penisimde hissettiğim tatlı acıdan dolayı seğirmeye ve inlemeye başladım, bu yüzden bir eliyle ağzımı kapattı, diğer eliyle de onun kucağından kaçmayayım diye ellerimi bastırdı. Kız yavaş yavaş tempomu artırmaya başladı, aletimin üzerinde sertçe kıpırdadı, yukarı aşağı zıplıyor, ileri geri hareket ediyor, hareketleri yatağı gıcırdatmaya başladı, bacaklarıyla yatağı itti, böylece çoraplarından biri çıktı. Hareketlerinden dayanamadım ve bolca vajinasına girdim ama kız beni becermeyi bırakmadı, daha da sert hareket etmeye başladı ve kulağıma fısıldayarak "peki senin neyin var, nasılsın" diye fısıldadı. patronunun kızı olan bir kız manken tarafından sikildim, sonra bilincimi kaybettim ve ancak sabah uyandım. O gitmişti... ama gece çılgıncaydı

15 dakika 54 saniye sonra gönderildi:
Bu kız nasıl? Yaşlı bir adamı kovboy kızı pozisyonunda öldüresiye sikebilecek mi?

17 dakika 58 saniye sonra gönderildi:
Bu kız nasıl? Yaşlı bir adamı kovboy kızı pozisyonunda öldüresiye sikebilecek mi?

16 saat 6 dakika 7 saniye sonra gönderilir:
Bu kız nasıl? Yaşlı bir adamı kovboy kız pozisyonunda öldüresiye sikebilecek mi?

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”