Asyalılarla seks

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
Seks devi
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 208
Registered for: 3 years 1 month
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Asyalılarla seks

Unread post by Seks devi »

Asyalı kadınlarla seks yapan erkekler. Özbek, Türkmen, Takcik vb. Onlar hakkındaki düşüncelerinizi, sekste nasıl olduklarını gerçekten bilmek isterim. Asyalılarla Avrupalılar arasında bir fark var mı???
Travolta
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 319
Registered for: 4 years 2 months
 Re: Asyalı kızlarla seks

Unread post by Travolta »

Seksgigant: 22 Oct 2022, 12:17 Asyalı kadınlarla seks yapan erkekler. Özbek, Türkmen, Takcik vb. Onlar hakkındaki düşüncelerinizi, sekste nasıl olduklarını gerçekten bilmek isterim. Asyalılarla Avrupalılar arasında bir fark var mı???
Zencileri ve Asyalıları becerdim. Seksten sonra kızlarımızı düşündüm, ne kadar güzeller)
Автор темы
Seks devi
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 208
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Seks devi »

Peki sekste nasıllar?
AĞIRLIK
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 36
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by AĞIRLIK »

Koreli bir kadınla birlikteydim ama hepsinin böyle ya da sadece bir tane olduğunu söyleyemem çünkü karşılaştırılacak bir şey yok. Ama hepsi buysa, o zaman bu ateştir, pratikte baskısız, komplekssiz, tamamen şefkatlidir, böyle şeyler yaptı, inişli çıkışlı bir yolculuk ve hatta daha dik. Doğru, meme uçlarının çevresinde kıllar var ama tek olumsuz tarafı bu. Orası dar ve bu sırada kaslarıyla da oynuyor, kelepçeyle kafasını sıkıştırıyor. Ermeni bir kadın vardı, adamlarının izniyle biraz konuştum. Ateş, hiçbir şey söyleyemezsin, dağ mizacı ama benim için çoktan bir şey haline geldi. Özellikle şaşırmadım, sıradan bir kadındı, temiz ve hoş kokulu.
Andrey Petrov
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 515
Registered for: 3 years 9 months

Unread post by Andrey Petrov »

Kazak kadınlarını becerdim. Büyük çoğunluğun küçük göğüsleri var. Am derin değil, sadece yarım yumru yerleştirdim ve bu zaten rahim ağzı. Ama sonra Ruslarımıza daha çok değer verdi, özellikle de orada az sayıda oldukları ve bulunmaları zor olduğu için.
Travolta
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 319
Registered for: 4 years 2 months

Unread post by Travolta »

Seksgigant: 22 Oct 2022, 12:24 Peki ya seks? Görünüşe göre bir şekilde orayı zorluyor falan, belki orada kasları şişirmişti) iyi emdi, toplara masaj yaptı, bazen testisleri güçlü bir şekilde eline aldı ve orada bir şeyler yaptı, acıttı ama penis ayaktaydı ve harikaydı
AĞIRLIK
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 36
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by AĞIRLIK »

Kazaklar.
Bence alınmayın ama kirli Kazaklar da var, büyük ihtimalle hepsi değil ancak koku 3 metre öteden hissediliyor. Orada Moğollara olduğu kadar onlara da bir çeşit tiksinti duyarak hizmet etme şansım oldu. Genç adamın spermotoksikozu bile onu kendi yönlerine yönelmeye zorlayamadı. Ve işte gerçek, babalar bile bir Rus gibi yakışıklı ve onlar gibi dayanıklı olsun diye onları torun yapmayı istedi.
These users thanked the author AĞIRLIK for the post:
Tanya
Sapık
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 81
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Sapık »

Vietnamlı kadınlarla, Çinli bir kadınla ve bir Filipinliyle birlikteydim.
Parmak arası terlikler yalnızca toplum içinde mütevazıdır, özel hayatta ne istersen yapabilirsin :)
The Çinli kadın çok gergin, bu yüzden feng shui yapmamak imkansız. Beğenmedim
Filipinli doyumsuzdu, tek başına zar zor kurtuldu.
Hepimizin dezavantajları aynı: kalçalarımız zevkimize göre biraz dar, göğüsler küçük ve çevirmen her zaman iyi bir iş çıkarmadı, onların dilini hiç konuşmuyorum :unknown:
These users thanked the author Sapık for the post:
Fargal94
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”