benim gibi birini arıyorum

Seks veya sadece iletişim için bir partner bulmak istiyorsanız bu bölüme yazın. Lütfen şehrinizi belirtin
Автор темы
Kızıl Tilki
İlgi gösteriliyor
Total posts: 7
Registered for: 2 years 8 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 benim gibi birini arıyorum

Unread post by Kızıl Tilki »

Ben bir erkeğim, ben de aynısını arıyorum, benim gibi sürekli meşgul olan kadını arıyorum, şahsen iletişim kurabiliriz ya da hep birlikte sohbet edebiliriz.
These users thanked the author Kızıl Tilki for the post (total 2):
İsveç125, Ded
İsveç125
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1704
Registered for: 3 years 2 months
Orientation: biseksüel
 Re: Benim gibi birini arıyorum

Unread post by İsveç125 »

Ben bir erkeğim, ben de aynısını arıyorum, benim gibi sürekli meşgul olan bayanı arıyorum. Şahsen iletişim kurabiliriz veya burada hep birlikte sohbet edebiliriz.
Hepimiz burada bir şeyler arıyoruz)))
These users thanked the author İsveç125 for the post:
Kızıl Tilki
Turbo94
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 181
Registered for: 3 years 5 months

Unread post by Turbo94 »

Onu burada bulamazsınız, burada her şey sessiz
These users thanked the author Turbo94 for the post:
Kızıl Tilki
Автор темы
Kızıl Tilki
İlgi gösteriliyor

Turbo94: 29 Nov 2022, 08:03 Burada bulamayacaksın, burada her şey sıkıcı
Nereye bakacağımı hayal edemiyorum, yakında umutsuzluğa kapılacağım. Belki biraz vardır. nereye bakacağınıza dair tavsiyeler?)

12 dakika 25 saniye sonra gönderildi:
svetik125: 29 Nov 2022, 07:56 Hepimiz burada bir şeyler arıyoruz ))
Artık nereye bakacağımı bilmiyorum((
Avi
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 93
Registered for: 3 years

Unread post by Avi »

Sevgili yoldaş! Bütün insanlar doğayla meşguldür, bazıları bunu şiddetle saklar, bazıları ise kendilerini kabul etmiş ve onunla birlikte yaşayarak (yasalar dahilinde) tadını çıkarmıştır. Her yerde iletişim kurabilir ve yazışabilirsiniz, ne mutlu ki artık çok fazla kaynak var. Ama bunun sizin kadınınız olup olmadığını sadece gerçek hayatta anlayabilirsiniz... çünkü çoğu Leo Tolstoy diyor, ama aslında onlar basit pislikler))) sözler eylemlerle uyuşmuyor... kişisel deneyimlerden!
These users thanked the author Avi for the post (total 2):
Kızıl Tilki, Islak
Автор темы
Kızıl Tilki
İlgi gösteriliyor

Avi: 29 Nov 2022, 08:29 Sevgili yoldaş! Bütün insanlar doğayla meşguldür, bazıları bunu şiddetle saklar, bazıları ise kendilerini kabul etmiş ve onunla birlikte yaşayarak (yasalar dahilinde) tadını çıkarmıştır. Her yerde iletişim kurabilir ve yazışabilirsiniz, ne mutlu ki artık çok fazla kaynak var. Ama bunun sizin kadınınız olup olmadığını ancak gerçek hayatta anlayabilirsiniz... çünkü çoğu Leo Tolstoy diyor, ama aslında bunlar basit pislikler))) sözler eylemlerle uyuşmuyor... kişisel deneyime göre! n
Ah evet, %100 doğru. Sadece en azından ihtiyacım olanı aramaya nereden başlayabileceğimi arıyorum) ama burada tamamen katılıyorum - yalnızca gerçeklik bunu yapabilir. kimin kim olduğunu ve bundan sonra ne olacağını göster. Sadece bu kadar arzu edilen bir şeyi nerede arayacağım - Hiçbir fikrim yok, zaten çaresizim, dürüst olmak gerekirse, sanki benim dünyamda nemfomanlar ve sapıklar yokmuş gibi. Ve böylesine geniş bir söz için - kesinlikle bir beğeni.
Avi
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 93
Registered for: 3 years

Unread post by Avi »

Forumlarda ve tanışma sitelerinde ilgi alanlarınızı hemen açıklamanıza gerek yoktur, ancak iletişim kurarken öğrenin. Çünkü tüm arzularınızı hemen ağzınızdan kaçırırsanız, bu partnerinizi korkutur, kafanızda korkular belirir... manyak değil misiniz... erkek olun, beyefendi olun, iletişim kurun... ve asla isteklerinizi başkalarına empoze etmeyin. bir kadın... sizinkine göre kendisi ipuçlarının bu fikre uyması gerektiğidir. Aksi takdirde aşırıya kaçarsınız ve bir sürü iddiayla karşılaşırsınız... bunu sizin için yaptım (ama aslında ben de aynı şeyi istedim). Sonuç: yaşayın, iletişim kurun, tanışın, tanışın. bir erkek... ve kadının kendisi de seninle birlikte olacak. Ve asıl meselede aşırıya kaçmayın.
These users thanked the author Avi for the post:
Kızıl Tilki
Автор темы
Kızıl Tilki
İlgi gösteriliyor

Avi: 29 Nov 2022, 08:40 Forumlarda ve tanışma sitelerinde ilgi alanlarınızı hemen açıklamanıza gerek yok, ancak iletişim kurarken öğrenin. Çünkü tüm arzularınızı hemen ağzınızdan kaçırırsanız, bu partnerinizi korkutur, kafanızda korkular belirir... manyak değil misiniz... erkek olun, beyefendi olun, iletişim kurun... ve asla isteklerinizi başkalarına empoze etmeyin. bir kadın... sizinkine göre kendisi ipuçlarının bu fikre uyması gerektiğidir. Aksi takdirde aşırıya kaçarsınız ve bir sürü iddiayla karşılaşırsınız... bunu sizin için yaptım (ama aslında ben de aynı şeyi istedim). Sonuç: yaşayın, iletişim kurun, tanışın, tanışın. bir erkek... ve kadının kendisi de seninle birlikte olacak. Ve asıl meseleyi abartmayın
Hemen bilge bir adamı görebilirsiniz) Tavsiye için teşekkürler, aramaya devam edeceğim ve tavsiyeyi kesinlikle kullanacağım)
These users thanked the author Kızıl Tilki for the post:
Avi
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks ve iletişim için flört”