[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_display.php on line 885: unserialize(): Error at offset 45 of 53 bytes İlk defa karar verdim. - Seks ve cinsel sapmalar hakkında anonim forum
[quote=vl123kl post_id=40230 time=1635346355 user_id=2823] Fotoğrafı gören var mı? [/quote]Tarlada sık sık bir tavşan görüyor musun? Görmüyor musun? Ve o)
[quote=Tura post_id=40234 time=1635346690 user_id=3662] [quote=vl123kl post_id=40230 time=1635346355 user_id= 2823] Fotoğrafı gören var mı? [/quote]Tarlada sık sık bir tavşan görüyor musun? Görmüyor musun? Ve o da) [/quote]tam olarak
[quote=6996 post_id=41346 time=1635836596 user_id=2904] Sadece konunun yazarı fotoğrafı zaten silmiş. [/quote] muhtemelen evlenmiştir
[size=85][color=green]16 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=6996 post_id=41346 time=1635836596 user_id=2904] Sadece konunun yazarı fotoğrafı zaten silmiş. [/quote] muhtemelen evlendi
🎀 Ben orada olmadığımda kocamın ne yaptığını görmeye karar verdim. IP kameralar kurduk. Giriş yaptım ve delirdim! Geriye çekildi. Televizyon ekranında bazı fotoğrafları açtım. Veya bir video. Sonra...
Last post
🎀 ; Ben orada olmadığımda kocamın ne yaptığını görmeye karar verdim. IP kameralar kurduk. Giriş yaptım ve çıldırdım! Geriye çekildi. Televizyon ekranında bazı fotoğrafları açtım. Veya bir...
Anon.
Bir cevap göndermek istiyorum
Yalnızca yolcuya.
Neden şiir yazmaya karar verdim,
Nedenini bilmiyorum.
Aptal ağıt yakıyor.
Karısının bakire olduğunu söylüyorlar.
Oturup musluğuyla oynuyor....
Genel olarak beyler, bu seks oyuncaklarına, çeşitli masturbatörlere, izmaritlere, göğüslere, oral titreşimli masaj aletlerine vb. baktım. Bazen eğlenceli oluyor elbette, ama kesinlikle bir terslik...
Last post
Onun ihtiyaçlarını karşılamak adına, bunun mükemmel bir seçenek olduğunu düşünüyorum, bunu kendim denemekten çekinmem. Ama bence canlı olan, kauçuk olandan çok daha hoş. Ve ona oral seks yapmayı...
Genel olarak fuhuş konusunun beni gerçekten heyecanlandırdığına karar verdim ve sonuç olarak bu gece St. Petersburg perisinin web sitesinde kendi sayfamı oluşturdum. Bir form doldurdum, konaklama...