Anneme bir şey oldu

Kan akrabaları arasındaki ilişkiler
Автор темы
Kalina
İlgi gösteriliyor
Total posts: 5
Registered for: 3 years 6 months
 Anneme bir şey oldu

Unread post by Kalina »

Hafta sonu Krch’tan akrabalar gelip birlikte içki içiyordu, annem çok seksi elbiseler, taytlar ve sevdiğim her şeyi giyiyordu ve böylece misafirler gitti, annem ve ben içki içmeye ve dans etmeye devam ettik, ben de ona öyle davranmaya çalıştım. bir kız, onlar otururken bacaklarını kucağıma attım, sonra dans ederken onu belinden yakaladı, önce kıçından tuttu, sonra nazikçe okşadı ve sonunda konuşmaya başladılar. seks vb. ve ona ensestin kötü olmadığını, sadece seks olduğunu söyledi ve ben onun tarafsız olduğunu fark ettim, ona harika bir figürü olduğunu söyledim ve sonunda öpüşmeye başladık, soyunduk, ben de ona verdim oral seks yaptı ve sonunda ayaklarını yaladı ve misyonerlik pozisyonu ve pozisyonundan sonra hemen o lezzetli parmaklara geldim, sonra biraz daha öpüştük ve ertesi gün uykuya daldık hiçbir şey olmadı ve benden kaçıyormuş gibi görünüyordu
These users thanked the author Kalina for the post:
Tuzlu su
SergeiKa
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 758
Orientation: heteroseksüel
 Cevap: Anneme bir şey oldu

Unread post by SergeiKa »

Kalina, ne?... Devam, olmadı olmaz mı? Yoksa anne, hâlâ düşünüyor musun?
O zaman daha cesur ve daha aktif olmalısın. Annem bu adımı atmayabilir. Bu onun hakkı.
Автор темы
Kalina
İlgi gösteriliyor
Total posts: 5

Unread post by Kalina »

Krch, bu hafta sonu akşam eve geldim, yüzümü yıkadım, televizyon izlemek için kanepeye oturdum ve o şortla çıktı, konuşmaya başladık ve hafta sonu ne olduğunu sordu ve ona onu gerçekten istediğimi anlattı. vb. sorusuna ve aileye "Sevgili olabiliriz" diye cevap verdim, yalnız kaldığımızda ona ismiyle hitap edilmesini önerdi, ben de kabul ettim, beni yaptı ve öpüştük, sonra ayaklarını, amını okşadı. göğüs ve bu sefer, önce üzerime çıktı, sonra misyoner pozisyonunda ve köpek stilinde, Tanrım, o gerçekti, iyice inledi, sonra kendini yıkamaya gitti, odasına uzandı ve kendini yıkadı, ben gittim ve dedi ki, peki, evde kimse olmadığında birlikte uyuyabiliriz, kabul ettim, tekrar konuştuk, öpüşmeye başladık, ben de tekrar bacaklarını yalamaya başladım, oral seks ve anüs lingul yaptım ve o da oral seks yaptı, sonra ben kırmızı pedikür yaptırmamı istedi ve sabah uyuyakaldık, mutfak masasında ve yatmadan önce yatakta çok güzel seks yaptık
These users thanked the author Kalina for the post:
Yerine
Esnek
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 748
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Esnek »

Ve annem bana önce öpüşmeyi öğretti. Ve çok tutkuyla. Sıcak nefesi, dudakları ve dili beni deli ediyordu, özellikle de dillerimizi iç içe geçirdiğimizde. Kısa bir süre sonra ona cunnilingus verdim, çünkü zaten dile hakim oldum. Mümkün olduğu kadar derine inmeye çalıştım, bu onu delirtiyordu.
Hükümete
İlgi gösteriliyor
Total posts: 9
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Hükümete »

Annem de oral seks yapmayı seviyor❤️
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics