Psikologlar neden sekse karşı?

Psikoloji, aşk, ilişkiler
Автор темы
kök
İlgi gösteriliyor
Total posts: 3
Registered for: 2 years 9 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Psikologlar neden sekse karşı?

Unread post by kök »

İletişim sorunları (kaygılı kişilik bozukluğu) nedeniyle 10 yıldır farklı psikoterapistlere gidiyorum + antidepresan kullanıyorum. İletişim açısından biraz sosyalleşmeme ve kendimi daha güvende hissetmeme yardımcı oldular.
Cinsiyet açısından fahişelere gitme korkumu yendim ve şimdi gidiyorum. Ama yine de bunun karşılıklı olmasını, ortak arzu olmasını isterim... Ve 34 yaşındayım, bunun hiçbir yolu yok.
Tamamen dahil olmak üzere farklı psikologlar ve seksologlar, sadece karşılıklı seks istediğimi çoğu zaman onaylamıyorum. Cidden, bir çeşit "Peki ya ruh?!" ve "Evet, önemli değil" gibi. Kişisel olarak özgür cinsel deneyime sahip insanları tanıdığım gerçeği...onlar bunu basitçe inkar ediyorlar. En büyüleyici şey, 25 yaşımda bekaretimi kaybetmek için güneye gittiğimde gözlerimin önünde iki adamın bir kızla seks yapması ve sonra kızın bana beni şımartmak istemediğini söylemesiydi. Yine de iyi bir kız bulurdum. Psikologların ve psikoterapistlerin bu kız ve erkekleri benim kadar zihinsel olarak sağlıksız olarak gördüklerini anlıyorum. Yalnızca ilişkilerin önemli olduğunu ve tercihen evlilikte ve tercihen üreme uğruna önemli olduğunu söylüyorlar. Bu uzmanların kendilerinin çok az cinsel deneyime sahip olduğu hissine kapılıyorum: ya libidoları zayıf ya da 18-20 yaşlarında evlendiler ve uzun süredir çift oldular onlarca yıl...ve neden herkesin cinsiyetiniz konusunda bu kadar telaşlı olduğunu anlamıyorlar. Yoksa yaşlı bir zavallı gibi bana böyle bir resim mi dayatıyorlar? böylece daha az endişeleneyim mi? Kadın cinselliği hakkında açıklama istediğimde ne olur...burada erkek psikologlar bile kadınların yüce varlıklar olduğu konusunda ısrar ediyor. Seks hakkında düşünmüyorlar ve eğer düşünüyorlarsa bu sadece aşktan kaynaklanıyor. Ve kızlara tanrıça gibi davranmalısınız. Ve seks isteyenler yalnızca fahişeler. Her ne kadar deneyimlerim fahişelerin seksle hiç ilgilenmediğini doğruluyor. Onlar için bu bir rutin.
Uzmanların benim gördüklerimden nasıl bu kadar kopuk olduğunu gerçekten anlamıyorum.
İlişkilerin sadece seksten daha iyi olduğunu ve herkesin bunu anlamadığını anlıyorum. günün 24 saati istedikleri şekilde seks yapıyorlar ve başka ilgi alanları da olmalı... ama neden seksin basit varlığını tamamen inkar ediyorsunuz?
These users thanked the author kök for the post:
Evli Aşık
Mart
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1440
Orientation: heteroseksüel
 Re: Psikologlar neden sekse karşı?

Unread post by Mart »

rutra: 22 Oct 2022, 19:02 Psikologlar neden sekse karşıdır?
Psikologlar seks yapmaz derken neyi kastediyorsun? Hadi... Birisi kulaklarınıza ıslık çaldı.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 4 months

Unread post by Nikk »

Dostum sen sorunların için hangi psikologlara gidiyorsun? Muhtemelen ücretli olanlara mı? Böylece sizi mümkün olduğu kadar uzun süre kandırmaya devam edecekler! Üzerlerine tükürün! Ve klinikten düzenli bir psikoterapiste gidin.
Aşağılık kompleksinizin üstesinden gelmeniz için sizi hazırlamalıdır. Diğer erkeklerden daha kötü olmadığınızı,
belki de daha iyi olduğunuzu anlamalısınız! Ve kesinlikle dünyada seni bekleyen bir kız var! Tek yapman gereken onu bulmak! Ve sıkılığınız nedeniyle konunun başarısızlığa uğramaması için aptal komplekslerden kurtulun. Sadece karar verin ve
uyarı yapın: evet, bunu yapabilirim!!! İyi şanlar!
Ozasa
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 45

Unread post by Ozasa »

Bir psikolog hiçbir şekilde yorumlarını hastaya empoze etmemeli ve görüşlerini ona yansıtmamalıdır. Terapisti değiştirmeyi dene. Önceki okullarınızdan farklı bir okuldan, farklı yaştan, farklı fiyat kategorisinden uzmanları arayın.
Xyliganx6
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 62

Unread post by Xyliganx6 »

Onlara ihtiyacın yok, bu zaman ve para israf değil....
İstersen harekete geç.
Hedefe ulaştığınızda kaygı azalacak ve özgüven ortaya çıkacak. Benlik saygısı artacaktır.
İyi şanslar kardeşim...
Автор темы
kök
İlgi gösteriliyor

Unread post by kök »

niqk: 22 Oct 2022, 20:08 Ve klinikten düzenli bir psikoterapiste gidiyorum.
Hem ücretli hem de benzeri olanlara gidiyorum. Antidepresan reçeteleri rutindir ve PND’deki doktorlar tarafından reçete edilir.
niqk: 22 Oct 2022, 20:08 aptal komplekslerden kurtulun. Sadece karar ver ve
hazır ol: evet, yapabilirim
34 yıldır SADECE karar verip hazırlanamadım , elbette bir dakika içinde düzelecek... ​​n
Ozasam: 22 Oct 2022, 21:10 Bir psikolog kendi yorumlarını hastaya empoze etmemeli ve görüşlerini ona yansıtmamalıdır. Terapisti değiştirmeyi dene. Önceki okullarınızdan farklı bir okuldan, farklı bir yaştan, farklı bir fiyat kategorisinden uzmanlar arayın.
Evet, onları 10 yıldır değiştiriyorum şimdi... Henüz insanlarla seks için tanışmanın norm olduğunu söyleyen kimseyi görmedim. Bu genellikle flört ve bundan hiçbir şey çıkmayacak.
March: 22 Oct 2022, 19:04 Ne demek psikologlar seks yapmaz? Hadi... Birisi kulaklarınıza ıslık çaldı.
Konuyu hiç okumadınız mı?
Akteya
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 227

Unread post by Akteya »

Ya da belki bir psikoloğa değil de bir seksologa başvurmalısınız?
Lara
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 185
Registered for: 3 years

Unread post by Lara »

İlginç) Hadi gidelim, fahişelere gitme korkunuz kadınlarla heteroseksüel ilişkileri sosyalleştirmenin kilit noktası değil miydi? fahişelerin[/url] olduğunu anlıyorsunuz URL> bu antisosyaldir ve psikologların bunu tavsiye etmesi pek mümkün değildir, bu sizin muhtemelen sağlıksız fantezilerinizi teşvik etmektir.
Автор темы
kök
İlgi gösteriliyor

Unread post by kök »

Lara: 23 Oct 2022, 00:43 fahişelerin olduğunu anlıyorsunuz. e>bu antisosyal
Hayır. Bunun tamamen sizin görüşünüz olduğunu düşünüyorum. Merhum bir bakireye ilk tavsiye edilen şey fahişeliktir. HER YERDE VE HER ZAMAN. Bakirelerle ilgili komşu konularda. Ve psikologlar da. Birçok insan için bu meslek oldukça kabul edilebilir görünüyor.
Cinsel vekil partner Batı’da tam bir psikoterapi yöntemidir.
Ve sen kendin benim için sağlıksız fanteziler icat ettin. Bana kayıtsız kalan insanları dürtmeyi pek sevmiyordum. Dokunsal temas sadece beğeniliyor ve hepsi bu.
alıyorlar fahişeler benim şehrimdeki bir uzmandan çok daha fazlası. Biliyorsunuz, kar fırtınasında ve yağmur fırtınasında, düşme riskiyle birlikte bir vince tırmanmam gerekiyor (işte bir yer serbest bırakıldı, bir önceki düştü), ama bir nedenden dolayı bu bir sizce normal bir iş mi?
Ve orada farklı kızlar var: içlerinden biri bana çok gergin olduğumu söyledi - sizce o tam anlamıyla mazlum bir kurban! Sadece prangalarla takırdayan bir köle.
Kadınlarla heteroseksüel ilişkileri sosyalleştirmenin kilit noktası bu değil miydi?
Bu, 10 yıldır psikologlardan isteklerim. Açıkçası düşündüğünüz kadar basit değil. Aslında psikologların söyleyecek özel bir şeyi yok: kendime güvenmiyorum, insanlarla nasıl tanışacağımı bilmiyorum ve şu anda 34 yaşındayım ve görünüş olarak pek çekici değilim... Peki ne olacak? ayrıca diyorlar ki: kendine inan, dene... Evet, bende hamamböceği sürüleri var: okulda kızlar bana zorbalık yaptı ve aşağıladılar, kız kardeşim, annem ve büyükannem tarafından büyütüldüm... ve tüm bunlar bana pek bir şey vermiyor hoş stereotipler. Psikolog ya bununla uğraşmayacak (örneğin BDT’de) ya da yıllarca psikanalize girecek, masrafları bana ait olacak, böylece 60 yaşıma geldiğimde önyargılarımı tamamen kaybedeceğim.
Peki ne demek istiyorsun Heteroseksüel ilişkileri sosyalleştirerek mi? Belki başka bir şey olabilir.
Akteya: 23 Oct 2022, 00:36 Ya da belki bir psikoloğa değil de bir seks terapistine başvurmalısınız?
Belki de bir seks terapistiyle bağlantılarınız vardır 40 yaş üstü erkeklerde iktidarsızlığı tedavi etmiyor mu? İlimizde patologlar sadece bunu yapıyor. Geç bakireler onlara geldiğinde, onlardan ne istediklerini gerçekten anlamıyorlar (ben sadece biriyle telefonda konuştum, bir tanıdık diğeriyle konuştu).
Ve seksologlara gittim - ve bunlar "Kedi" sözcüğünü duyunca yüzü kızarmayan aynı psikologlar.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Psikoloji”