Son zamanlarda "masumiyet gönderilerinin" varlığını fark ettim ve birisi böyle bir şeyi kaba bir dille yazmanın doğru olduğunu düşünüyor grup! Karl!
İyi oğlanlar ve kızlar öyledir bu tür gruplara oturmayın! Kurt sürüsü içinde koyun aramak gibi bir şey bu sanırım! Birisi gençlere ahlak ve iffet hakkında öğretmek ve talimat vermek istiyorsa, o zaman okula gidin, 5. sınıf hakkında, orada çocuklara iffeti ve masumiyetinizi nasıl koruyacağınızı anlatın! - neden 5’inde?! - evet, çünkü 6. sınıfta bugünün çocukları zaten kudretli ve esaslı düşüncelerle uğraşıyorlar! Her ailenin çok sayıda çocuğunun olduğu o günlerde! -şimdiki zamandan farklı olarak.
Elbette annem sana nasıl ve ne zaman sikiştiğini söylemez, kızların o sırada ne yaptığını ve düğün gecesinde erkekleri nasıl "masum gibi" kandırdıklarını size anlatmayacak. Ve şimdi bile masummuş gibi davrananlar var, ancak artık kızlık zarının ameliyatla onarılması da mümkün. Ve artık isteyen herhangi bir fahişe istediği kadar ve istediği yere zevk için atlayabilir, çünkü evlilik sonrası seksin önemli olduğu bu kadar ilkeli erkekler yoktur (Erkeklerin her türlü seks istediği gerçeğinden bahsediyorum. Bunu genç kızlardan almanın yolları elbette, daha sonra eş olarak bakire arayabilir - örneğin sizin gibi - ama şimdi sikişmek istiyor ve sikişiyor)
Kızlar etrafta zıplayacak, iyi eğlenceler ve eğer esasen operasyonu gerçekleştirecek olan erkekleriyle tanışırlarsa. Ve bilemeyeceksiniz!
Günümüzün gençlerine "yüksek" konularda eğitim verme arzusu övgüye değer, ancak bana öyle geliyor ki bunların gerçekten okulda öğretilmesi gerekiyor. Ya da belki anaokulundan beri!