Kendine neye izin veriyor? Dün evimizde yarı çıplak bir kadın gördüm.
-
Автор темыPavliSSS
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
- Registered for: 2 years 4 months
Kendine neye izin veriyor? Dün evimizde yarı çıplak bir kadın gördüm.
Yaz aylarında babam ve ben Soçi’de tatil yaptık. Ve deniz kenarındaki bir kafede bir garson vardı. Babam o gün onunla pek konuşmadı ve onu bir daha hiç görmedim. Arkadaşlarımla üç gece geçirdim. Bugün saat 11’de eve döndüm. İçeri giriyorum ve bu garson bizim salondaki kanepede yatıyor. İç çamaşırıyla. Uyuyordu ama ter kokusu tüm odaya yayılmıştı. Babası evde değildi, yoksa muhtemelen böyle bir şey yüzünden onu evden kovardı. Neden kendine bunu yapmasına izin veriyor? Başkasının evinde! Peki onu neden yalnız bıraktı ve ya bir şey çalmışsa?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
- Registered for: 2 years 8 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Kendine neye izin veriyor? Dün evimizde yarı çıplak bir kadın gördüm.
Ve babana sorarsan, sanırım o nedenini biliyor....
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1868
- Registered for: 3 years
TS’nin bir annesi ve dört erkek arkadaşı mı vardı? Babam nereden geldi? :bilinmiyor:
-
Автор темыPavliSSS
- İlgi gösteriliyor
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 79
- Orientation: biseksüel
ah, o garsonlar! Sürekli müşterilerinin dairelerinde dolaşıyorlar, yarı çıplak yatıyorlar ve ter kokuyorlar. Onlardan yaşamanın hiçbir yolu yok!PavliSSS: ↑06 Jan 2023, 12:22 Yaz aylarında babam ve ben Soçi’de tatil yaptık. Ve deniz kenarındaki bir kafede bir garson vardı. Babam o gün onunla pek konuşmadı ve onu bir daha hiç görmedim. Arkadaşlarımla üç gece geçirdim. Bugün saat 11’de eve döndüm. İçeri giriyorum ve bu garson bizim salondaki kanepede yatıyor. İç çamaşırıyla. Uyuyordu ama ter kokusu tüm odaya yayılmıştı. Babası evde değildi, yoksa muhtemelen böyle bir şey yüzünden onu evden kovardı. Neden kendine bunu yapmasına izin veriyor? Başkasının evinde! Peki onu neden yalnız bıraktı ve ya bir şey çaldıysa

-
Автор темыPavliSSS
- İlgi gösteriliyor
O tamamen başka bir şehirden. Ve onu altı ay önce bir kez gördük!!! Bu yüzden delirdim
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 7 months
Belki baban bir kafe açacak, bu yüzden bir garson getirdi onunla Soçi’den.PavliSSS: ↑06 Jan 2023, 12:22 Yaz aylarında babam ve ben Soçi’de tatil yaptık. Ve deniz kenarındaki bir kafede bir garson vardı. Babam o gün onunla pek konuşmadı ve onu bir daha hiç görmedim. Arkadaşlarımla üç gece geçirdim. Bugün saat 11’de eve döndüm. İçeri giriyorum ve bu garson bizim salondaki kanepede yatıyor. İç çamaşırıyla. Uyuyordu ama ter kokusu tüm odaya yayılmıştı. Babası evde değildi, yoksa muhtemelen böyle bir şey yüzünden onu evden kovardı. Neden kendine bunu yapmasına izin veriyor? Başkasının evinde! Peki onu neden yalnız bıraktı ve ya bir şey çaldıysa
-
Автор темыPavliSSS
- İlgi gösteriliyor
Size söylüyorum, onu altı aydır görmüyoruz ama birdenbire evimizde beliriyor
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2554
- Registered for: 2 years 7 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

8 dakika 11 saniye sonra gönderildi:
PavliSSS,
Annenle konuş... Sanırım sorunuzun cevabını biliyor... Her ne ise ... anne babanı yargılama... onlar yetişkin ve bunu çözecekler...
Ve sana da sabır... onun kıyafetlerine ve parfümüne alışmaya başla... :göz kırp:
Daha fazlasını anlatacağım... Eski nikahsız eşim "başım ağrıyordu" deyince ben de bir KAHVE açmaya karar verdim.... açtım.... ve bu yüzden 30 yıl önce eski sevgili oldu.... Şu anda evli kendi kahvesinin garsonlarından birine... ve mutlu resmi evliliğinin arkasında 30 yıl var...

8 dakika 11 saniye sonra gönderildi:
PavliSSS,
Annenle konuş... Sanırım sorunuzun cevabını biliyor... Her ne ise ... anne babanı yargılama... onlar yetişkin ve bunu çözecekler...
Ve sana da sabır... onun kıyafetlerine ve parfümüne alışmaya başla... :göz kırp:
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 32 Replies
- 20124 Views
-
Last post by Cyrus Tabor
-
- 15 Replies