Bu, kızlığını bozmak için en kötü seçenek mi?
-
Автор темыSakura
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 18
- Registered for: 2 years 6 months
Bu, kızlığını bozmak için en kötü seçenek mi?
Bekaretinizi kaybetmenin en kötü seçeneği onu köpek stilinde kaybetmek mi?
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 194
Re: Bu, kızlığını bozmak için en kötü seçenek mi?
yani bu kanamanın bacaklardan geldiği yer burasıdır ve bacaklar omuzlardayken en güvenli pozisyon

-
- Penetrasyon
- Total posts: 269
- Registered for: 2 years 11 months
- Orientation: heteroseksüel
Benim için kızlık zarını doğru ve ağrısız bir şekilde çıkarabilmesi için bir jinekoloğa gitmek daha iyidir.
-
- Orgazm!
- Total posts: 885
-
- Orgazm!
- Total posts: 710
- Registered for: 2 years 7 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Orgazm!
- Total posts: 885
İşte konuya harika bir ekleme.
1645268828_67-photochki-pro-p-lishenie -nevinnosti -devushki-erotika-71.jpg
- These users thanked the author Topçik for the post (total 2):
- Sibiryak89, Fargal94
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1200
- Registered for: 3 years 1 month
Video bile çekiyorlar. Baktım anne kızını doktora getirmiş. Kızı helikoptere binmiş. Eldivenli doktor birkaç hareketle bu hazineyi parçalamaya başlamış. 1f605">😅
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 75
Ne? Köpek stili mi? En kötü şey (egzotik değil) toplu tecavüzdür. Köpek stili, meleme
-
- Penetrasyon
İşte bekaret bozma videosunun bağlantısı:
https://adult .noodlemagazine.com/watch/ ... _456239017
burada kopyalanmış bağlantılar göremiyorum, here_dot yerine iki yere nokta koyun
https://adult here_dot noodlemagazine here_dot com/watch/-128290648_456239017
https://adult .noodlemagazine.com/watch/ ... _456239017
burada kopyalanmış bağlantılar göremiyorum, here_dot yerine iki yere nokta koyun
-
- Orgazm!
- Total posts: 799
- Registered for: 3 years 7 months
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
- Registered for: 2 years 9 months
Evet, gerçekten öyle. Kızlığımın bozulması süreci bile değil ama PA’dan sonra ilk kez bir adam beni bu pozisyona getirdiğinde kendimi pis bir fahişe gibi hissettim. Hiçbir fark yokmuş gibi görünse de kızardı ve kendini çok tuhaf hissetti.
- These users thanked the author Tanya for the post (total 3):
- Yün, Sibiryak89, Diktatör
-
- Orgazm!
Ve nedenini biliyoruz................. ...Tania: ↑11 Jan 2023, 12:42Evet, gerçekten öyle. Kızlığımın bozulması süreci bile değil ama PA’dan sonra ilk kez bir adam beni bu pozisyona getirdiğinde kendimi pis bir fahişe gibi hissettim. Kızardı ve kendini çok tuhaf hissetti, ancak hiçbir fark yok gibi görünüyordu.
-
Автор темыSakura
- Total posts: 18
İşte bu kadar. Bir kadın için en iyi, acısız, aşağılayıcı olmayan ve güvenli pozisyon bacaklarının erkeğin omuzlarında olmasıdır.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1313
- Registered for: 3 years 11 months
- Orientation: biseksüel
romanbon, ne iğrenç bir şey *x) ünlü lelik, bu sefil videolar hâlâ internette dolaşıyor... ironik, insanlar uzun zaman önce öldü ve insanlar hâlâ bu videolarla mastürbasyon yapıyor
-
- Nirvana’dayım
- These users thanked the author Tanya for the post (total 2):
- Sibiryak89, Diktatör
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 6 months
Eh, ben köydeydim, kulüpteydim, misyoner pozisyonunda banklardaydım, bitkin, lekeli ama meteliksizdim ve o, zavallı şey, sadece dudaklarını ısırdı ve inledi... Hiçbir deneyimim yoktu, hayır bilgi)))
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post (total 2):
- Geçit, Diktatör
-
- Flört etmek
- Total posts: 45
İlk defa hala onu seviyorsun. Partnerimi görmek, sarılmak, öpmek istiyorum. Bu pozisyon muhtemelen fiziksel olmaktan ziyade ahlaki açıdan daha uygunsuzdur.
-
- Orgazm!
Kabul ediyorum. O ahlaksız...
- These users thanked the author lanaaas341 for the post:
- Fargal94
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 8 months
Google’da arattım. Belki gerçekten köpek pozunun zararları ve dehşetleriyle ilgili yazılar vardır diye düşündüm ama bulamadım ama ilginç bir detayla karşılaştım. Köpek pozisyonunda seks ancak erkeğin penis büyüklüğünün ortalama veya üzerinde olması durumunda mümkündür. Ve düşündüm. Ortalamanın altında bir penis için herhangi bir poz var mı? Evet, en küçük boyutlar için favori TS pozisyonu en uygunudur.
Bu arada, birçok makalede dagga pozuna dişi aslan pozu denir) Kulağa hoş geliyor)
Ve favori TS pozisyonu da misyonerlik pozisyonunun çeşitlerinden biri olarak tanımlanır.
Muhtemelen Kama Sutra’yı silahlandırmaya ve onun tüm pozlarını denemeye değer.) Ve kişisel olarak tüm artıları ve eksileri not edin.
By Bu arada nedense hep yüzlerce farklı poz olduğunu düşünmüşümdür. Bunun doğru olmadığı ortaya çıktı. Klasik Kama Sutra 64 pozu anlatır. Yazarı, sevişmenin sekiz yolu olduğunu ve her yolun sekiz pozisyona göre değiştiğini iddia etti.
Bu arada, birçok makalede dagga pozuna dişi aslan pozu denir) Kulağa hoş geliyor)
Ve favori TS pozisyonu da misyonerlik pozisyonunun çeşitlerinden biri olarak tanımlanır.
Muhtemelen Kama Sutra’yı silahlandırmaya ve onun tüm pozlarını denemeye değer.) Ve kişisel olarak tüm artıları ve eksileri not edin.
By Bu arada nedense hep yüzlerce farklı poz olduğunu düşünmüşümdür. Bunun doğru olmadığı ortaya çıktı. Klasik Kama Sutra 64 pozu anlatır. Yazarı, sevişmenin sekiz yolu olduğunu ve her yolun sekiz pozisyona göre değiştiğini iddia etti.
- These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
- Sibiryak89, Diktatör
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 352
Sözde köpek stili pozu, doğanın en doğal ve yetenekli olanıdır. Literatürde diz-dirsek duruşu, halk arasında ise köpek stili. Avrupalı misyonerler ya da sadece işgalciler Afrika, Asya ya da Amerika bölgelerini keşfetmeye geldiklerinde, alışkanlıktan dolayı yerel kadınları bir “sandviç” ile siktiler (ki bu yerel halk için çok şaşırtıcıydı), bu nedenle literatürde bu pozisyona bu isim verilmeye başlandı. misyoner. Neredeyse tüm hayvan dünyası masumiyetini kaybetmiş, keyif almış ve KANSER pozisyonunda yarışa devam etmiş ve kimse penis büyüklüğü veya vulvanın konumu hakkında.
- These users thanked the author İskender for the post:
- Sibiryak89
-
- Flört etmek
- Total posts: 35
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 57
Şunu kabul ediyorum:
Muhtemelen bu pozisyonun şu kişiler için daha uygun olduğuna katılıyorum: Zaten düzenli olarak seks yapanlar. Bir keresinde bekaretimi klasik bir pozda kaybetmiştim. Acı verici olmaktan çok korkutucuydu. Benim için kan görmek de ruhumda biraz baskı yarattı, ancak genel olarak hayal ettiğim kadar fazla kan yoktu. Birkaç damla kan her şeyin berbat görünmesine neden olabilir. Benzer bir durum varmış gibi görünüyor. Birkaç damla olmasa bile daha fazlası normal bir ruh için hiçbir şey ifade etmez. İyi penetrasyon ve eşim boşaldığında kendimi çok iyi hissetmem nedeniyle köpek stili pozisyonunu gerçekten seviyorum.
- These users thanked the author Alina Kovpaka for the post:
- Sibiryak89
-
- Penetrasyon
- Total posts: 282
İlginç soru... Sözde memur pozunun böyle olduğunu söyleyemem. Yeterli penis büyüklüğünün ortalamadan küçük olması. Yerleştirme derinliği ve dolayısıyla penisin "gerekli" uzunluğu, kadının vajinasına girişin konumuna ve "katlandığı" açıya bağlı olarak değişecektir. Benim naçizane görüşüme göre, küçük bir penis en kolay olanıdır. Misyoner pozisyonunda kadın bacaklarını iki yana açıp dizlerinden hafifçe büküyor.Marinka: ↑11 Jan 2023, 15:02 Belki gerçekten köpek pozunun zararları ve dehşetleriyle ilgili yazılar vardır diye düşündüm ama bulamadım ama ilginç bir detaya rastladım. Köpek pozisyonunda seks ancak erkeğin penis büyüklüğünün ortalama veya üzerinde olması durumunda mümkündür. Ve düşündüm. Ortalamanın altında bir penis için herhangi bir poz var mı? Evet, en küçük bedenler için en sevilen TS pozu en uygunudur.
-
- Nirvana’dayım
Memur pozları hakkında birkaç makale okudum ve asla ismine orada rastladım. Ancak bu "memur" pozu, misyonerliğin çeşitlerinden biri olarak her yerdedir. Küçük penisli erkeklerle birlikte olmadım ve kişisel deneyimlerime ekleyecek hiçbir şeyim yok.Diktatör: ↑11 Jan 2023, 22:10İlginç soru... Sözde memur pozunun böyle olduğunu söyleyemem. Yeterli penis büyüklüğünün ortalamadan küçük olması. Yerleştirme derinliği ve dolayısıyla penisin "gerekli" uzunluğu, kadının vajinasına girişin konumuna ve "katlandığı" açıya bağlı olarak değişecektir. Benim naçizane görüşüme göre, küçük bir penis en kolay olanıdır. Misyoner pozisyonunda, bir kadının bacaklarını açıp dizlerinden hafifçe büktüğü pozisyon.Marinka: ↑11 Jan 2023, 15:02 Belki gerçekten köpek pozisyonunun zararları ve dehşetleriyle ilgili yazılar vardır diye düşündüm ama bulamadım ama ilginç bir detayla karşılaştım. Köpek pozisyonunda seks ancak erkeğin penis büyüklüğünün ortalama veya üzerinde olması durumunda mümkündür. Ve düşündüm. Ortalamanın altında bir penis için herhangi bir poz var mı? Evet, en küçük bedenler için en sevilen TS pozu en uygunudur.
- Diktatör, Sibiryak89
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 462
- Registered for: 2 years 10 months
Nedenini öğrenebilir miyim? Hem size hem de bu pozisyonu "kirli" bulan diğer kızlara bir soru. Göz teması eksikliği mi? Daha hareketli bir hareket teması mı? Neden özellikle "köpek stili" bu kadar "kirli", "fahişeler için" vb.
-
- Nirvana’dayım
Yani siz kendiniz ve öyle bir şey var ki... böyle fahişeler var diye cevap verdi,LustFromBeyond: ↑11 Jan 2023, 22:18Nedenini öğrenebilir miyim? Hem size hem de bu pozisyonu "kirli" bulan diğer kızlara bir soru. Göz teması eksikliği mi? Daha hareketli bir hareket teması mı? Özellikle "köpek stili" neden bu kadar "kirli", "fahişeler için" vb.?Evet, bu doğru. Kızlığımın bozulması süreci bile değil ama PA’dan sonra ilk kez bir adam beni bu pozisyona getirdiğinde kendimi pis bir fahişe gibi hissettim. Kızardı ve kendini çok tuhaf hissetti, ancak hiçbir fark yok gibi görünüyor
-
- Penetrasyon
Onları da daha önce görmedim - yalnızca Bu formda uygun konuya. Bu yüzden onu "sözde" olarak adlandırdım.
Bir bakıma, ama yine de onu "klasiklerden" biraz farklı bir yere koyuyorum.
Ayrıca penisimin uzunluğu hakkında da teoriler geliştirdim)))U Küçük penisli erkek görmedim ve kişisel deneyimime dayanarak ekleyeceğim hiçbir şey yok.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 434
Bu arada, videoda reşit olmayan kız öğrenciler var, bu öğretmenin kız öğrencileri nasıl siktiğini gösteren bir video gördüm. veya öğrenciler aynı masada.romanbon: ↑11 Jan 2023, 12:21 işte bekaret bozma videosunun bağlantısı:
https: //adult .noodlemagazine.com/watch/ ... _456239017
nburada görebileceğiniz hiç kimse bağlantının bir kopyası değil, here_dot yerine iki yere nokta koyun
-
- Orgazm!
- Total posts: 710
Bir pozisyon nasıl aşağılayıcı olabilir?
- These users thanked the author Ogest for the post (total 2):
- Geçit, Sibiryak89
-
- Penetrasyon
Evet , kullandığınız pozun adı zaten kişiyi böyle bir görüşe yatkın hale getiriyor)))LustFromBeyond: ↑11 Jan 2023, 22:18 Özellikle "köpek stili" neden bu kadar "kirli", "fahişeler için" vb.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 194
belki bazı kızlar partnerin yüzüyle kesinlikle hiçbir temasın olmaması anlamında bunun aşağılayıcı olduğunu düşünüyor. Ama bana gelince, bu pozisyon ancak bir erkek köpek stili sikişme sürecinde ayağını muzaffer bir tavırla kadının kafasına koyarsa aşağılayıcı bir karakter kazanabilir 
16’dan sonra gönderildi saniye:
https://i.postimg.cc/xjpW4mV4/Nogoj-golovu-devushke-prizhal-i-rakom-trahaet-gif.jpg

https://i.postimg.cc/xjpW4mV4/Nogoj-golovu-devushke-prizhal-i-rakom-trahaet-gif.jpg
- These users thanked the author N@TyPaL for the post (total 2):
- Ötesinden Gelen Şehvet, O geri dönecek
-
- ön sevişme
- Total posts: 119
Karım bekaretini hangi pozisyonda kaybetti, bilmiyorum bilmiyorum. Tamamen çocuksu bir yüze sahip bir melek gibi görünmesine rağmen, artık bir kız olmadığında onu karısı olarak aldı. Nedense kız olduğundan emindim ama ilk cinsel ilişkimizde penisim uçuruma düştüğünde ve bana suçlu gözlerle baktığında ona tamamen aşık oldum. Seks yapmayı seviyordu ve ben kesinlikle her pozisyonu teklif edebilirdim ve o benim bundan keyif alabilmem için nasıl davranması gerektiğini zaten biliyordu. Köpek pozisyonunda ilk kez orada nasıl bir delik olduğunu gördüm ve orada hangi büyüklükte bir penisin böyle bir delik açabileceğini hayal ettim. Vajina girişindeki ince deri penisimi hafifçe sıktığında da çok memnun oldum. Her tarafta farklı yönlere çıkan kıllar var. Zaten onunla birlikte olacağımıza karar vermiştim ve her seferinde üremeye çalışıyordum. Bir gün müstakbel eşimden bizim için her şeyin yolunda gittiğini duydum. Zaten üç aylık hamileyken evlendiler.
- These users thanked the author Sevgililer Günü-74 for the post (total 4):
- Hohoho:*, sapık, Sibiryak89, Fargal94
-
- Nirvana’dayım
Tabii ki bunların hepsi saçmalık. Köpek pozisyonunun hiçbir zaman aşağılayıcı olduğunu düşünmedim.
7 dakika 20 saniye sonra gönderilir:
Kimin kim olduğunu anlamak için bir fahişe, her şeyden önce insanların bu kelimeyle ne kastettiğini bulmaya değer. Çoğu zaman bu, bir tartışmada bir kadını aramak ve aşağılamak için kullanılan bir küfürdür. Ama bu kelimenin bana bir özellik olarak hitap ettiğini duydum, ya da muhtemelen daha doğru olur, davranışımın, görünüşümün tartışmasız ve tamamen yabancılardan bir değerlendirmesi. Halka açık bir yerde öpüşmek. Eğer toplum içinde öpülmesine izin verirse birisi kesinlikle onun bir fahişe olduğunu söyleyecektir. Kısa bir elbise veya etek de bir fahişedir. Parlak makyaj. Ve eğer mini etek ve parlak makyaj bir aradaysa o kesinlikle bir fahişedir. Evli değilseniz ve sabahları evinizden erkekler çıkıyorsa, o zaman elbette bir fahişesiniz. Köpek pozisyonunun aşağılandığını ilk kez burada okudum ama misyonerlik dışındaki tüm pozisyonların ahlaki açıdan aşağılayıcı olduğunu varsayabilirim. Evli, karanlıkta ve klasik bir pozda - ahlakın koruyucuları açısından fahişe olmamanın muhtemelen tek yolu budur. Kozmetik kullanmayın, modaya uygun şeyler giymeyin, bunun yerine burkanın altına saklanın. Tek yol bu.LustFromBeyond: ↑11 Jan 2023, 22:18Nedenini öğrenebilir miyim? Hem size hem de bu pozisyonu "kirli" bulan diğer kızlara bir soru. Göz teması eksikliği mi? Daha hareketli bir hareket teması mı? Özellikle "köpek stili" neden bu kadar "kirli", "fahişeler için" vb.Evet, bu doğru. Kızlığımın bozulması süreci bile değil ama PA’dan sonra ilk kez bir adam beni bu pozisyona getirdiğinde kendimi pis bir fahişe gibi hissettim. Kızardı ve kendini çok tuhaf hissetti, ancak hiçbir fark yok gibi görünüyor
Tabii ki bunların hepsi saçmalık. Köpek pozisyonunun hiçbir zaman aşağılayıcı olduğunu düşünmedim.
7 dakika 20 saniye sonra gönderilir:
Нет в этом ничего унизительного)))N@TyPaL: ↑11 Jan 2023, 22:40 belki bazı kızlar, partnerin yüzüyle kesinlikle hiçbir temasın olmaması anlamında bunun aşağılayıcı olduğunu düşünüyor olabilir. Ama bana gelince, bu pozisyon ancak bir erkek köpek stili sikişme sürecinde ayağını muzaffer bir tavırla kadının kafasına koyarsa aşağılayıcı bir karakter kazanabilir
- Ötesinden Gelen Şehvet, Sibiryak89
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 84
Geleneksel yöntemlerin bunu yapmayan özelliği nedir’ sana yakışmıyor mu?

-
- Sürtünmeler
- Total posts: 462
Burada. Cevabınızın her kelimesine katılıyorum, bu yüzden sorumu sordum. Ayrıca bu oldukça popüler konumda kesinlikle aşağılayıcı hiçbir şey görmüyorum. Cevabınız için teşekkürler!
- These users thanked the author Ötesinden Gelen Şehvet for the post:
- Geçit
-
- Total posts: 13
romanbon, evet
Ya da belki o zaman cinsiyet değiştirme ameliyatı olmak daha iyidir
Bunlarla hiç uğraşmamak için
Ya da belki o zaman cinsiyet değiştirme ameliyatı olmak daha iyidir
Bunlarla hiç uğraşmamak için

-
- Penetrasyon
Kişisel olarak onun bekaretini bu kadar acı verici geleneksel bir yöntemle almam ya da jinekologun onu kesmesi umurumda değil.
41 saniye sonra gönderildi:
Doğa kızlık zarını neden yarattı? çok erken hamile kalmamak için mi?
Eğer bir kız acıdan ve kandan korkuyorsa kızlık zarının kesilmesi için jinekoloğa gidebilir. kapalı.
Kişisel olarak onun bekaretini bu kadar acı verici geleneksel bir yöntemle almam ya da jinekologun onu kesmesi umurumda değil.
Doğa kızlık zarını neden yarattı? çok erken hamile kalmamak için mi?
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1200
- Registered for: 3 years 1 month
Enfeksiyon içeri girmesin diye. Vücut henüz her türlü hastalığa hazır değil .romanbon: ↑12 Jan 2023, 13:16Eğer bir kız acıdan ve kandan korkuyorsa o zaman jinekoloğa gidebilir ve bu kızlık zarının kesilmesini sağla .Geleneksel yöntemler neden uygun değil?
Şahsen ben onun bekaretini bu kadar acı verici geleneksel bir yöntemle almam ya da jinekologun onu kesmesi umurumda değil.
Doğa kızlık zarını neden yarattı? çok erken hamile kalmasınlar diye mi?
- These users thanked the author merhaba duymuyorum. for the post:
- Sibiryak89
-
- Orgazm!
Korkunç değil--------- ama ben yapardım’ cesaret edemem. Daha sonra.
-
- Orgazm!
- Total posts: 896
Bilmiyorum, büyük olasılıkla söylentilere göre hareket eden biri. Öğrenciyken bir arkadaşı, köpek stili seksi ona yalnızca fahişelerin verdiğini öne sürerek reddetti. Benim için tüm pozlar iyidir. Bir zamanlar bir kızın bekaretini kaybetmesi için en iyi pozisyonun kovboy kız pozisyonu olduğunu okumuştum.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post