Hanımların hala utandığı öyle cinsel vakalarınız var mı!??

Röntgenciler burada toplanıyor!
Автор темы
Asus.Star
İlgi gösteriliyor
Total posts: 4
Registered for: 1 year 10 months
 Hanımların hala utandığı öyle cinsel vakalarınız var mı!??

Unread post by Asus.Star »

Merhaba arkadaşlar!
Burada gündeme getirilen ve tartışılan birçok farklı konu var, ben de kendi fikrimi tartışmaya karar verdim!
Hepimizin uzun zamandır hatırladığı ve utandığımız vakalar olmuştur! Özellikle de başka bir kişinin özel hayatıyla ilgiliyse!
Bende de bu durum vardı, bu hala beni utandırıyor!
O zamanlar büyükbabamın büyük evinde yaşıyorduk; annem ve annemle aynı odadaydık. Ben birlikteyim, bir diğerinde büyükanne ve büyükbabalar var ve üçüncüsünde annemin erkek kardeşi Oleg Amca. Annesinden 2 yaş küçüktü, yakın zamanda boşanmış ve büyükbabasının evine taşınmıştı
O gün arkadaşım, sınıf arkadaşım Vovka ve ben, kimse bilmesin diye sınıfları atlıyor, odamda oturuyorduk. Aniden kapıda anahtarların gıcırtısını duyduk - dolaba saklandık! Oleg odaya girdi, etrafta kimsenin olmadığını gördü ve odasına gitti ve yanında kendisinden daha yaşlı başka bir adam ve bir kız vardı!
Odadan kahkahalar ve müzik duyuluyordu. Orada içki içiyorlardı! Ve sonra.... Bazı inlemeler ve alkışlar sinirlenmeye başladı!!! Birisinin birisine işkence mi ettiği yoksa….birini mi dövdüğü belli değil!?
I. Yavaşça kapıya yaklaştık ve kapıyı açtık ve donduk!!!
Çıplak bir kız dört ayak üzerinde duruyor ve inliyor! Ve onun önünde, çıplak Oleg Amca da sikini onun suratına sokuyor!? Ne için???
Ve arkadan bir ADAM geldi ve.... Kızı kıçından sikiyor! Ve kıçına pat gibi vuruyor!!!
Arkadaşım ve ben şaşkına döndük! Biz sadece 13 yaşındayız ve bunu henüz filmlerde bile görmedik!!! Ağzı açıktı ve külotumuzun içinde bir sütun gibi duruyordu ve ellerimizi oraya soktuk, her birimiz mastürbasyon yapmaya başladık!
Ve adam emrediyor!
Şimdi kız yatıyordu sırtına düştü. Oleg Amca bacaklarının arasına eğilip ona bir şey yalamadı bile!? Ve adam... Arkadan Oleg’e göre ayarlanıyor.... Kıçından! Oleg Amca çığlık attı - çok acımış olmalı!
Ve adam onu ​​gaza getirmeye başladı! Ve amcam çığlık atıp kızı tekrar yalıyordu!
Tamamen şaşkına dönmüştüm!
Ve Vovka beni kolumdan çekiyordu
Eh, yavaş yavaş evden çıktık ve Volodka şöyle dedi: bana: - "Bak, bundan kimseye bahsetme!"
.... Aradan uzun yıllar geçti!
Oleg Amca’nın benimle aynı yaşta bir oğlu var o zaman ! Ve bizi ziyarete geldiklerinde, istemsizce bir adamın Oleg’i kıçından nasıl siktiğini hatırlıyorum
Şimdiye kadar ne tür cinsel maceralar yaşadın!??
These users thanked the author Asus.Star for the post:
Alexsss
Alexsss
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1283
Registered for: 1 year 10 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Hanımların hala utandığı cinsel olaylar var mı??

Unread post by Alexsss »

Çok fazla seks var ama utandığım hiçbir şeyi hatırlamıyorum. Annemle babamın yanına geldiğimi ve orada yerel bir kız olduğunu hatırlıyorum, onu çocukluğumdan beri hatırlıyorum. Şafak söktü ve sonra seks hakkında konuştuk. En yakın ormana gittik. Onu yatırdım ama çok şişman değildi, genç olmasına rağmen.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Podsmatrivanie”