Kız kardeşini hangi pozisyonda sikeceksin
-
- Potansiyel seks nesnesi
Re: Kız kardeşini hangi pozisyonda sikebilirsin?
Köpek stili, meme ucunu dişlerinin arasında tutuyor
-
- Penetrasyon
- Total posts: 239
Yüzüstü yatıyor, altınızda, yine yüzüstü, bacak bacak üstüne atmış halde) ve ellerinde göğüslerini çaprazlıyor))
Kaç yaşında?))
Kaç yaşında?))
-
- Orgazm!
- Total posts: 885
- Orientation: heteroseksüel
Ayakta, önde.
Bu resmi veya videoyu beğenin.
https://sssexxx.net/images/parochka-zan ... -01-41.jpg
https://adult.noodlemagazine.com/watch/ ... _456241033
Bu resmi veya videoyu beğenin.
https://sssexxx.net/images/parochka-zan ... -01-41.jpg
https://adult.noodlemagazine.com/watch/ ... _456241033
- These users thanked the author Topçik for the post (total 2):
- misafirler, Fargal94
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 3
-
Doğal olarak kovboy kızı pozisyonunda. Çünkü anne yanarsa tecavüze uğradığını söyleyemeyecektir.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 154
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Kız kardeşim ve ben de kovboy kız pozisyonunda başladık. O zamanlar o 12 yaşındaydı, ben de 16 yaşındaydım. Ona zarar vermemek ve kızlık zarını yırtmamak için penisinin tamamı boyunca oturmayacağını düşündüm. Birkaç gün bu şekilde oynadılar, sonra kız kardeşim bunu her zamankinden biraz daha güçlü yapmaya başladı ve sonuna kadar oturdu. Daha sonra farklı pozlarda anne ve babayı canlandırdı. Ama en çok kovboy kızı ve köpek stili pozisyonlarını sevdim.
- These users thanked the author Alexander Trofimoviç for the post:
- mastelik
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1200
Acaba kız kardeşin 12 yaşındayken nasıl görünüyordu? sana binebileceğimiAlexander Trofimovich: ↑26 Oct 2022, 22:45 Kız kardeşim ve ben de kovboy kız pozisyonuna başladık. O zamanlar o 12 yaşındaydı, ben de 16 yaşındaydım. Ona zarar vermemek ve kızlık zarını yırtmamak için penisinin tamamı boyunca oturmayacağını düşündüm. Birkaç gün bu şekilde oynadılar, sonra kız kardeşim bunu her zamankinden biraz daha güçlü yapmaya başladı ve sonuna kadar oturdu. Daha sonra farklı pozlarda anne ve babayı canlandırdı. Ama en çok kovboy kızı ve köpek stili pozisyonunu beğendim.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1704
- Orientation: biseksüel
-
Sapıklardan kim bahsedebilir ki? Kendisinin alışılmadık bir yönelimi var.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 154
Peki burada ilginç olan ne??? Eğer bu onun fotoğrafını paylaşmam gerektiğine dair bir ipucuysa, o zaman birçok nedenden dolayı bunu yapmayacağım. Bir yerlerde yaşı uygun bir kızın fotoğrafını bulup bu benim kız kardeşimdir diye yazabilirim ama burada çoğunlukta olan hayalperestler bunu sadece yapıyor. Eğer soruya dönersek, o zaman ben de tam bir yetişkin değildim. Yazarken ben 16 yaşındaydım, o ise 12 yaşındaydı ve kız kardeşimin incineceğine dair zaten bir anlayışa sahiptim. Onu üstüme tırmanmaya ve canı acımadan elinden geldiğince denemeye davet ettim. Bu tür birkaç provadan sonra ne olacağını hayal bile edemiyordum. Ve kız kardeşim sıradan bir kızdı. Şişman değil, o zamanlar göğüsleri bile yoktu. Kasık bölgesinde ve koltuk altlarında zaten kıllar vardı ve bu nedenle kız kardeş kendisini zaten bir yetişkin olarak görüyordu. Daha sonra köpek stili pozisyonunu denedik. Ben de gerçekten beğendim. Poposu zaten arkadan göze çarpıyordu ve beli inceydi. Tüyler vajinanın etrafından dışarı çıkıyordu ve ben zaten onu sonuna kadar sokuyordum. Çok çabuk geldi. İlk başta her şey bile oradadır.slavik.neskaju: ↑26 Oct 2022, 22:51 Acaba kız kardeşiniz 12 yaşındayken nasıl görünüyordu? Sana ne katıyor olabilir
-
Kız kardeşler hakkında ise size daha gerçekçi bir hikaye anlatacağım: “Kız kardeşim bir arkadaşını taciz etti, o reddetti ve anne babasına onun kendisine tecavüz ettiğini söyledi ve onlar da onu akıl hastanesine gönderdiler.
-
- Orgazm!
- Total posts: 885
Yoksa her şeyi kanıtladılar mı?
Ve eğer öyleyse, o zaman kız kardeşim tüm gücüyle geri uçabilir.
Ya oradan bir psikopat gibi çıkarsa? Aslında ona tedavi edilmesi boşuna değildi.
Ve bu arada sen de suçun suç ortağı olarak...
Şimdi de delil olmadan bizi akıl hastanesine mi gönderiyorlar?ir arkadaşı kız kardeşi tarafından taciz edildi, kız kardeşi bunu reddetti ve kız da ailesine onun kendisine tecavüz ettiğini söyledi ve onlar da onu bir akıl hastanesine gönderdiler.
Yoksa her şeyi kanıtladılar mı?
Ve eğer öyleyse, o zaman kız kardeşim tüm gücüyle geri uçabilir.
Ya oradan bir psikopat gibi çıkarsa? Aslında ona tedavi edilmesi boşuna değildi.
Ve bu arada sen de suçun suç ortağı olarak...
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 13 Replies
- 2245 Views
-
Last post by İçi Boş Şövalye
-
- 3 Replies