Teyzeme bir apartman dairesinde bir sarhoşa bakması teklif edildi, buna değer mi?

Seks becerilerinizi paylaşın!
Автор темы
Emelyan
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 31
Registered for: 2 years 7 months
 Teyzeme bir apartman dairesinde bir sarhoşa bakması teklif edildi, buna değer mi?

Unread post by Emelyan »

Teyzem 36 yaşında, hayatında hiç çalışmamış, hep kendini düşünmüş. Boşandıktan sonra iş bulamıyor.
Sürekli içki içen ve dairede alkol odası kuran bir sarhoşa bakması teklif edildi. Yemek yapması ve temizlemesi gerekiyor. Bunun için daireyi ona bırakması gerekiyor.
Sizce bu iyi bir fikir mi? Peki onu gücendirmeyecek mi?
Gudgeon
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1279
Registered for: 2 years 8 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Teyzeme bir apartman dairesinde bir sarhoşa bakma teklif edildi, buna değer mi?

Unread post by Gudgeon »

Dedikleri gibi, "Enayinin mamut olmadığı, enayinin nesli tükenmez."
Elbette "Bunun için ona bir daire bırakmalı" diye beklerseniz kızacaksınız. Uygun bir nafaka sözleşmesi hazırlayın, noter aracılığıyla hazırlayın, gelecekteki mirasçılardan sözleşmeyle bağlantılı olarak miras hakkından feragat etmek için rıza (noterden) alın, eşin (varsa) böyle bir sözleşmeye rızası... Ve ancak o zaman bunu başarma şansın olacak... o zaman bu sarhoşun ölümünden sonra akrabaların ihtiyaç duydukları mirası senden almaya karar verdiğinde bunu başarabilirsin. Ve bu bir gerçek değil, şimdi onun alkolizm nedeniyle iş göremez hale geldiğine ya da bağımlılığı nedeniyle onu yanılttığınıza, sarhoş ettiğinize ve bunu resmileştirmeye zorladığınıza dair bir kağıt parçası hazırlayacaklar. Veya imzanın kendisine ait olmadığını (sarhoşların elleri bazen titrer ve imzasının muayene yoluyla kanıtlanması zordur). Bu arada, sen sadece gelecekteki bir herifin kurbanısın ve onlar oturup senin ne kadar saf olduğuna gülüyorlar. Bu durumda aldatılma ihtimaliniz var, her yere “yayılsanız” bile, sizin de belirttiğiniz gibi sizi hemen gönderecekler ve eve üzgün bir şekilde döneceksiniz.
Z.Y. Mastürbasyon forumlarına değil avukatlara gitmelisin.
Автор темы
Emelyan
Flört etmek
Flört etmek
 Re: Teyzeme bir apartman dairesinde bir sarhoşa bakma teklif edildi, buna değer mi?

Unread post by Emelyan »

Gudgeon: 12 Oct 2022, 16:03 Dedikleri gibi, "Enayi mamut değildir, enayi ölmez."
Elbette, "Bunun için ona bir enayi bırakmalı" diye beklerseniz kızacaksınız. daire". Uygun bir nafaka sözleşmesi hazırlayın, noter aracılığıyla hazırlayın, gelecekteki mirasçılardan sözleşmeyle bağlantılı olarak miras hakkından feragat etmek için rıza (noterden) alın, eşin (varsa) böyle bir sözleşmeye rızası... Ve ancak o zaman bunu başarma şansın olacak... o zaman bu sarhoşun ölümünden sonra akrabaların ihtiyaç duydukları mirası senden almaya karar verdiğinde bunu başarabilirsin. Bu arada sen sadece gelecekteki bir sikişin kurbanısın ve onlar oturup senin ne kadar saf olduğuna gülüyorlar.
Z.Y. Aptal forumlara değil, avukatlara gitmelisin.
Akrabası ya da karısı yok. Sadece diğer sarhoşlar gelir. Ancak bunun en iyi seçenek olmadığı açıktır. Teyzem 36 yıl boyunca sadece spor salonlarında ve güzellik salonlarında takıldı ve çalışması gerekeceğini asla düşünmezdi. Buna göre yapacak hiçbir şeyi yok.
Gudgeon
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Gudgeon »

Emelyan: 12 Oct 2022, 16:08 Hiçbir akrabası ya da karısı yok.
Deneyimlerime inanın, onlar var, sadece bilmiyorsunuz. Birinci nesil varisler var, ikincisi... Elbet birileri çıkacak. Bu nedenle dürüst öncülüğe güvenmeyin, sahip olduklarınızdan yola çıkın ve önleyici davranın. Birisi böyle bir plan önerdi. Kendisinin de sarhoş olması pek olası değil (ileri görüşlü değiller ve "yarın içerler"in ötesindeki sorunları çözemezler.
Emelyan: Teyzem 36 yıl boyunca yalnızca spor salonlarında ve güzellik salonlarında takıldı ve çalışması gerekeceğini hiç düşünmezdim
Eh... Anlıyorum. Emekli fitness kızı sert gerçekliğe karşı. Ama bereketin kaynağı (adam) oradaydı ama hepsi ortaya çıktı. Elbette yeni bir şey yok.

7 dakika 25 saniye sonra gönderildi: Ve en iyi çözüm daireyi hemen yeniden yazmaktır. Ve ölene kadar dairede yaşayacağını belirttiğiniz ömür boyu bakım sözleşmesi yapacaksınız. Ve o hala hayattayken ve hiç kimse daire üzerinde hak iddia etmeye başlamamışken, onu bir başkasına, ardından üçüncü bir tarafa (sadece doğrudan akrabanız değil) devredeceksiniz ve geri dönmek imkansız olacak.
Genel olarak bu planın nasıl yürüdüğüne dair hikayeler var. Denizimiz harabeye döndü. Ayrıca dolandırıcılıkla suçlanma ihtimali de vardır (minimum düzeyde de olsa).
Автор темы
Emelyan
Flört etmek
Flört etmek

Unread post by Emelyan »

Gudgeon: 12 Oct 2022, 16:17 Deneyimlerime inanın, bunlar var ama siz bilmiyorsunuz. Birinci nesil varisler var, ikincisi... Elbet birileri çıkacak. Bu nedenle dürüst öncülüğe güvenmeyin, sahip olduklarınızdan yola çıkın ve önleyici davranın. Birisi böyle bir plan önerdi. Kendisinin de sarhoş olması pek olası değil (ileri görüşlü değiller ve "yarın içerler"in ötesindeki sorunları çözemiyorlar).
nO bizim komşumuz. Onun hayat hikayesini biliyoruz. Biz de bunu önerdik. Ve teyze onun önünde "ilgileniyormuş" gibi davranıyor..)) Ona gözlerini dikiyor...😄
Sadece içki arkadaşları geldiğinde onun yanına gitmekten korkuyor.
Gudgeon
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Gudgeon »

Peki... eğer bunu kendin yaparsan, deneyebilirsin, ama... bunu sözleşmeler olmadan yapmazdım. Bir sonraki alkolik sersemlik halinde onu göndermeyeceğinin veya daha kötüsü onu öldürmeyeceğinin (sen daha iyi bilirsin) garantisi yok.
Genel olarak konu o kadar... belirsiz ki, Ben buna katılmazdım. Piyangonun bir unsuru var.
Автор темы
Emelyan
Flört etmek
Flört etmek

Unread post by Emelyan »

Gudgeon: 12 Oct 2022, 16:39 Pekala... Kendin yaparsan deneyebilirsin ama... Sözleşmeler olmasaydı bunu yapmazdım. Bir sonraki alkolik sersemlik halinde onu göndermeyeceğinin veya daha kötüsü onu öldürmeyeceğinin (sen daha iyi bilirsin) garantisi yok.
Genel olarak konu o kadar... belirsiz ki, Ben buna katılmazdım. Bir piyango unsuru var.
Onu yavaş yavaş anlaşmaya "getiriyor".
Hayır, ona karşı olabildiğince kibar davranıyor..)) İltifat ediyor, onlarla içki içmeyi teklif ediyor...)) beyefendi😁
Tolyan
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 247
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Tolyan »

Emelyan, kendisini iyice yıkamasına ve köpek stilini yapmasına izin ver daireye girecek... Sonra kesinlikle onun yerine daireyi imzalayacak... *x) *x) *x) Kahretsin... sen başka birisin, bunu burada sorabileceğim bir forum bulamadım?
These users thanked the author Tolyan for the post:
Yalan makinesi
Автор темы
Emelyan
Flört etmek
Flört etmek

Unread post by Emelyan »

Tolyan: 12 Oct 2022, 16:47 bir dakikadan kısa süre önce

Emelyan, iyice yıkanmasına ve köpek stiliyle dairesine gitmesine izin ver... O zaman daireyi ona mutlaka verecektir... Kahretsin... başka bir forumda değilsin Bunu burada soracak zamanı buldun mu?
Dostum, bu kadar nefret nereden geliyor? Birkaç forumda bir soru sordum! Ayrıca "genel konular" bölümü de var...nedir?
Affedersiniz, teyzem kesinlikle bir sarhoşun önünde bacaklarını açmaz!!!

Gönderildi 50 dakika 57 saniye sonra:
Gudgeon: Peki... Anladım. Emekli fitness kızı sert gerçekliğe karşı. Ama bereketin kaynağı (adam) oradaydı ama hepsi ortaya çıktı. Elbette yeni bir şey yok.
Evet, durumu basit değil. İyi görünse bile yeni bir adam bulmak zordur. Herkes seks ister ama bunu sağlamanın bir yolu yoktur.
Gudgeon
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Gudgeon »

Emelyan: 12 Oct 2022, 17:41 İyi görünse bile yeni bir erkek bulmak zordur. Herkes seks ister ama bunu sağlamanın bir yolu yoktur
Hmm... Birisi bunu sağlamalı mı? :) Burada açıkça bu tür hanımlardan yana değilim. Seks artık işsiz insanları geçindirmekten çok daha ucuza alınıp satılıyor. Sunulabilecek tek şey seks ve güzellikse, o zaman bunların sürdürülmesine pek değmez. Ve eğer birini desteklerseniz, 20 yıl boyunca taze bir fifa’ya sahip olmak daha karlı olur - taze olarak daha uzun süre dayanır. Bu, tüm hayatlarını "sadece spor salonlarında ve güzellik salonlarında vakit geçirerek geçiren ve çalışmak zorunda kalacaklarını asla düşünmeyen" kişilerin kaçınılmaz sonudur. İlginç ve gerekli olabilmek için düşünmem, gelişmem ya da bir tür iş organize etmem gerekiyordu. Veya kocanızın ayrılmayacağı umuduyla mirasçılar doğurun (ki bu bir gerçek değil). Gençken "iyi görünüyor" diyebilirsiniz ama bu bir çıkmaz sokaktır. Bir kişinin tüm yaşamını sürdürmesi için tek bir güzel cephe yeterli değildir. Ve kimse özellikle bakımlı kadınlara saygı duymaz... bu daha çok zengin erkekler için bir moda aksesuarıdır - statüsünü vurgulayan güzel bir kız. Ancak aksesuarlar kolaylıkla yenileriyle değiştirilebilir.
Автор темы
Emelyan
Flört etmek
Flört etmek

Unread post by Emelyan »

Gudgeon: 12 Oct 2022, 18:04 Hmm... Birisi bunu sağlamalı mı? Burada açıkça bu tür hanımların yanında değilim. Seks artık işsiz insanları geçindirmekten çok daha ucuza alınıp satılıyor. Sunulabilecek tek şey seks ve güzellikse, o zaman bunların sürdürülmesine pek değmez. Ve eğer birini desteklerseniz, 20 yıl boyunca taze bir fifa’ya sahip olmak daha karlı olur - taze olarak daha uzun süre dayanır. Bu, tüm hayatlarını "sadece spor salonlarında ve güzellik salonlarında vakit geçirerek geçiren ve çalışmak zorunda kalacaklarını asla düşünmeyen" kişilerin kaçınılmaz sonudur. İlginç ve gerekli olabilmek için düşünmem, gelişmem ya da bir tür iş organize etmem gerekiyordu. Veya kocanızın ayrılmayacağı umuduyla mirasçılar doğurun (ki bu bir gerçek değil). Gençken "iyi görünüyor" diyebilirsiniz ama bu bir çıkmaz sokaktır. Bir kişinin tüm yaşamını sürdürmesi için tek bir güzel cephe yeterli değildir. Ve kimse özellikle bakımlı kadınlara saygı duymaz... bu daha çok zengin erkekler için bir moda aksesuarıdır - statüsünü vurgulayan güzel bir kız. Ancak aksesuarlar kolayca daha yeni aksesuarlarla değiştirilebilir.
Evet, katılıyorum. Kesinlikle hayata adapte değil. Ve artık bizimle yaşıyor. Bu yüzden sümüğünü memnun etmelisin.
Gudgeon
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Gudgeon »

Emelyan: 12 Oct 2022, 18:15 Hayata kesinlikle adapte değil. Ve şimdi bizimle yaşıyor.
Elbette, tutulmaya devam edildiği yere giden yolu buldu. Daha önce yaptığı gibi sorununu başkalarına kaydırdı :pardon: Yüksek bir olasılıkla, eğer onu zorlamazsanız, o zaman aranız düzelecektir. Onun için bir sorunu çözerseniz, ikincisi, üçüncüsü, dördüncüsü gelecektir... Bir düşünün, buna ihtiyacınız var mı? Ne kadar süre dayanmak istediğinize dair bir zaman sınırı belirleyin. Ve ısrarla onlara yaklaşımlarını hatırlatın. Bu sadece yaşam deneyiminden gelen bir tavsiyedir :)
Автор темы
Emelyan
Flört etmek
Flört etmek

Unread post by Emelyan »

Gudgeon: 12 Oct 2022, 19:15 Tabii ki, hâlâ tutulduğu yere gitti. Daha önce yaptığı gibi sorununu başkalarına kaydırdı. Büyük olasılıkla, eğer onu zorlamazsanız, o zaman sorun sizinle de çözülecektir. Onun için bir sorunu çözerseniz, ikincisi, üçüncüsü, dördüncüsü gelecektir... Bir düşünün, buna ihtiyacınız var mı? Ne kadar süre dayanmak istediğinize dair bir zaman sınırı belirleyin. Ve ısrarla onlara yaklaşımlarını hatırlatın. Çok basit
Teoride evet. Ama gidecek yeri yok((
Eğer onu dışarı atarsak, gidip bir sarhoşla yaşamak zorunda kalacak ve sonra tamam, onun psikolojisini bozacaklar ve onu fiziksel olarak da kullanacaklar
Gudgeon
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Gudgeon »

O halde tebrikler, o sonsuza kadar senindir ;) Ve her zaman gidecek bir yer vardır. Çalışmak ve kiralık bir daireye gitmek. McDonald’s’ın "ücretsiz yazar kasa!", beşte pazarlamacı - herkesi alıyorlar. Şehrin kenarında çekim yapmak için yeterli. Rahatsız edici koşullar olacak - hareket etmeniz, ders çalışmanız, iş aramanız gerekecek. Bu arada, onun boynunuzda yaşamasına rahatça izin verirsiniz, böylece elbette seğirmez. Kolay bir seçenek buldu! Ve yine onu arıyor (daha basit bir daire nasıl edinilir).
Ama... bir sarhoş onu yeniden yazamayabilir. Ya da belki bir 20 yıl daha ölmeyecektir (bazı insanlar son derece dayanıklıdır). Ya da şimdiye kadar yüzlerce kez yumurtlayabilirdi.
Kısacası, civcivlerde olduğu gibi: yuvadan tekme yemedikçe uçmazlar. O haliyle iyi.
Yalan makinesi
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 65

Unread post by Yalan makinesi »

Emelyan: 12 Oct 2022, 20:05 Teoride evet. Ama gidecek yeri yok((
Eğer onu dışarı atarsak, gidip bir sarhoşla yaşamak zorunda kalacak ve sonra tamam, onun psikolojisini bozacaklar ve onu fiziksel olarak da kullanacaklar
Kendinize gelin! Zaten bacakları açık, yoksa güzel gözleri için ona bir daire mi vaat ettiklerini düşünüyorsunuz...?😄
These users thanked the author Yalan makinesi for the post:
Tolyan
Gudgeon
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Gudgeon »

Tabii daha sonra atmazlarsa :) Ki bu da çok muhtemel...
Yalan makinesi
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Gudgeon: 12 Oct 2022, 20:48 Daha sonra atmazlarsa olur, ki bu da çok muhtemel...
Hahaha 😂 O zaman teyzenin şansı hiç kalmayacak...)) Sarhoşların arasında övünmenin bir anlamı yok...)))
These users thanked the author Yalan makinesi for the post:
Tolyan
Автор темы
Emelyan
Flört etmek
Flört etmek

Unread post by Emelyan »

Poligraff: 12 Oct 2022, 20:38 Aklınıza gelin! Zaten bacakları açık, yoksa güzel gözleri için ona bir daire mi vaat ediyorlar sanıyorsunuz...
Kabul etmediği sürece yayılmaz! Ve bu kesinlikle onunla ilgili değil
Gudgeon
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Gudgeon »

Bunun için teşekkür ederim, dedikleri gibi, aksi takdirde kaderin tamamen üzücü olurdu.
Автор темы
Emelyan
Flört etmek
Flört etmek

Unread post by Emelyan »

Gudgeon: 12 Oct 2022, 21:00 Eh, dedikleri gibi, bunun için teşekkür ederim, yoksa kaderin tamamen üzücü olurdu.
Ebeveynler onu zaten okuldan atacaklar( (
nVe bu ya bir sarhoş için ya da bir panel için gerçekçi.
Kesinlikle Pyaterochka’da çalışmayacak ((
Yalan makinesi
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Emelyan: 12 Oct 2022, 20:55 Kabul etmedikçe dağılmayacak! Ve bu kesinlikle onunla ilgili değil
Anlıyorsunuz, açıklamaya bakılırsa bu, bir gün bile çalışmamış, bakımlı bir milf. Dışlanmışlar için ondan tek fayda eteğini kaldırmak ve onu aptalca bir sikişme makinesi olarak kullanmak...😉 Ona bir faydası yok azalacak ama sen kurtulacaksın...👋👋🖐
Gudgeon
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Gudgeon »

Emelyan: 12 Oct 2022, 21:07 Ve gerçekten de ya bir sarhoşa ya da panele.
Pyaterochka’da kesinlikle çalışmayacak ((
Anlıyorum. Bir sarhoş için ya da bir panel için çalışmaktan daha iyidir (ilk beşte olsa bile) Peki... Onun şımarıklığının, kibrinin ve kendi geçimini sağlama konusundaki isteksizliğinin sizin değil onun sorunu olduğunu anlayın. senin için koşullar belirlediğini (ben işe gitmeyeceğim ama sen bana yaşam alanında tahammül ediyorsun) ve sen onun etrafında dans edeceksin ve sen enerjini, paranı ve zamanını boşa harcayacaksın. Duygusallığınız anlaşılabilir ama dar görüşlü.
Ebeveynler onu zaten okuldan atacaklar(
Doğru yapıyorlar şey. Eski nesil daha akıllıdır Bu bir gerçektir!

3 dakika 15 saniye sonra gönderilir:
Poligraff: bu, bir gün bile çalışmamış, bakımlı bir seksi kadın
Eğer çalışmıyorsa’ işe gitmiyorsa ya da bir mucize eseri zengin bir sahip bulamıyorsa (36 yaşında, hiçbir özelliği yok, bu kesinlikle bir mucize), o zaman sarhoşlar arasında uzun süre bakımlı kalamayacak...
Yalan makinesi
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Gudgeon: 12 Oct 2022, 21:51 sarhoşlar arasında bakımlı olması çok uzun sürmeyecek...
Evet, bu güzelliğe votka dökseler sunum ve ihtiyaçları önemli ölçüde azalacak..😄 Bir daire için değil, bir şişe için olacak... =))
Gudgeon
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Gudgeon »

Korkutucu olan da bu. "Ben öyle değilim, beş kişilik bir grupta çalışmayacağım" cümlesi kolaylıkla "votka içeceğim" şekline dönüşebilir. Eh... *x)
Aslında yazdığımda başlangıçta teyzemin yardıma ihtiyacı olduğunu düşündüm. Ve şimdi bu adamların teyzelerinden kurtulmak için yardıma ihtiyaçları olduğunu anlıyorum. Henüz bunun farkında değiller. Bu arada “Ben öyle değilim, tramvayı bekliyorum” sözüne pek inanmıyorum. Bir gün bile çalışmamış, sadece fitness kulüplerine ve güzellik salonlarına giden varlıklı erkeklerin boynuna oturan hanımlar elbette güzel gözleri için değil, en azından seks konusundaki becerileri için oradaydılar. Ve bunun kokusunu kıçımla alabiliyorum, boşanmanın nedeni bu becerilerin kullanılmasıdır, yoksa hiçbir şey olmadan oturmazdım. Zengin erkekler, kural olarak, boşanma sırasında, geçmişe olan minnettarlığın bir karşılığı olarak ve daha az konuşsunlar diye eşlerine bir şeyler bırakırlar. Yani... Bana öyle geliyor ki konunun yazarı hâlâ :crazy: teyze hakkında pek bir şey bilmiyor.
Автор темы
Emelyan
Flört etmek
Flört etmek

Unread post by Emelyan »

Gudgeon: 13 Oct 2022, 00:20 Bu arada “Ben öyle değilim, tramvayı bekliyorum” sözüne pek inanmıyorum. Bir gün bile çalışmayan, zengin erkeklerin boynuna oturan, fitness kulüpleri ve güzellik salonlarında dolaşan hanımlar elbette güzel gözleri için değil, en azından seks becerileri için oradaydılar
Sizce bir apartman dairesi uğruna kendisi de sarhoş olmaya hazır mı? Ve evet kocasını aldattı.
Gudgeon
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Gudgeon »

İhaneti nasıl tahmin ettim? Hata! Deneyim!
Hayır, elbette bir sarhoşa hazır değil. Bu artık aynı seviyede değil! Zengin bir adamla ve bir sarhoşla birlikte olmanın ne kadar muhteşem olduğunu hâlâ hatırlıyor ve sanki "öh..." diyor ve bunu dikkate almıyor. Ancak hayatının değiştiğini anlamazsa ve geçimini sağlamaya başlaması gerekiyorsa (hayata attığınız adımın da yardımıyla), o zaman zamanla... çalışma konusundaki isteksizlik "fuuuu" arasındaki çizgiyi silecektir. .." ila "Tamam, çiftçilik yapmak zorunda olmadığın sürece şimdilik idare eder." Ve ne kadar uzun süre buna sahip olursanız, değişiklikler o kadar yumuşak olur ve bunun bitme olasılığı da o kadar artar. Bir tencerede yavaş yavaş ısıtılan kurbağa gibi dışarı fırlamaz ama soğuk sudan sıcak suya atarsanız kurşun gibi uçup gider. Daireniz, desteğiniz, erzakınız yanan bir tencere. Yavaş yavaş pişeceği (batacağı) yer. Ancak şimdi tahliye edilirse şoktan dolayı bir şekilde para kazanması gerekecek. Bu onun ve senin için iyi bir şey.
Kadın
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 261

Unread post by Kadın »

Gudgeon: 12 Oct 2022, 16:25 Ve en iyi çözüm daireyi hemen yeniden yazmaktır. Ve ölene kadar dairede yaşayacağını belirttiğiniz ömür boyu bakım sözleşmesi hazırlayacaksınız.
yapılması gereken de tam olarak bu!
Автор темы
Emelyan
Flört etmek
Flört etmek

Unread post by Emelyan »

Kadın: 13 Oct 2022, 00:43 yapılması gereken tam olarak budur
Söylemesi kolay..
Kadın
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Kadın »

Emelyan: 13 Oct 2022, 00:44 Söylemesi kolay..
Teyzenize bir teklif verildi: gayrimenkul karşılığında hizmet, bu da şartları tartışmak gerektiği anlamına geliyor işlemi tamamlayın ve tüm belgeleri noter tasdik ettirin.
Burada suç teşkil eden hiçbir şey yok.
Ama bu sarhoşun böyle bir tekliften haberi yoksa, o zaman evet. Bu zaten bir dolandırıcılıktır.
Автор темы
Emelyan
Flört etmek
Flört etmek

Unread post by Emelyan »

Kadın: 13 Oct 2022, 00:54 Teyzenize bir teklif yapıldı: gayrimenkul karşılığında hizmet, bu da işlemin şartlarını görüşmek ve tüm belgeleri notere tasdik ettirmek gerektiği anlamına geliyor.

Hiçbir şey yok burada suçlu var.
Ama eğer bu sarhoşsa böyle bir tekliften haberim yok, o zaman evet. Bu zaten bir dolandırıcılık
Nasıl desek, ona zaten hizmet sağlıyor. Temizlik yapar, yemek yapar vb. Ona bir senet hediye etmesi için onu ikna etmeye çalışıyor. Ancak yanıt olarak konuyu "Hadi bir içki içelim" şeklinde indirgedi ve yakınlığın ipuçlarını verdi.
Kadın
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Kadın »

Emelyan: 13 Oct 2022, 00:57hediye seneti
hediye seneti iptal edilebilir.

1 dakika 9 saniye sonra gönderildi:
Emelyan: 13 Oct 2022, 00:57 Ancak buna yanıt olarak konuyu "hadi bir içki içelim" şeklinde indirgeyip yakınlaşmanın ipuçlarını veriyor.
Teyze anlaşmanın bu şartlarına karşı değilse, yakınlaşmadan önceki karşı koşul dairenin onun adına tescil edilmesidir.
Автор темы
Emelyan
Flört etmek
Flört etmek

Unread post by Emelyan »

Kadın: 13 Oct 2022, 01:04 hediye belgesi iptal edilebilir
O halde ne yapmalısınız? Anladığım kadarıyla teyzesinden sadece temizlik değil, metresinin hizmetlerine de ihtiyacı var, bu yüzden ortalıkta dolaşıyor.
Kadın
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Kadın »

Emelyan: 13 Oct 2022, 01:06 yalnızca temizlik değil, aynı zamanda metresin hizmetleri de
Şartları açıkça tanımlayın: "Bir daire karşılığında seks". Anlaşmayı resmileştirdikten sonra teyzenizin bu işi halletmesi gerekecek. Ve ondan önce hayır, hayır.
Автор темы
Emelyan
Flört etmek
Flört etmek

Unread post by Emelyan »

Kadın: 13 Oct 2022, 01:21 Şartları açıkça tanımlayın: "Bir daire karşılığında seks".
Anlaşmayı sonuçlandırdığınızda, teyzenizin bu konuyu halletmesi gerekecek. Ve ondan önce de hayır, hayır.
Mesele de bu, onun altına uzanıp onunla içmeye hazır değil. Sarhoş içki arkadaşlarının ondan yararlanacağından korkuyor..
Hep çikolata içindeydi, çalışmıyordu, sadece dış görünüşüyle ​​ilgileniyordu ve burada kim bilir herkesin önünde bacaklarını açıyordu. .
Gudgeon
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Gudgeon »

Emelyan: 13 Oct 2022, 01:06 Teyzesinden sadece temizlik değil, aynı zamanda metresinin hizmetlerine de ihtiyacı olduğunu anlıyorum, bu yüzden ortalıkta dolaşıyor
Ve sen ondan bunu yapmasını bekliyordun Temizlik karşılığında birkaç-üç ila beş milyon mu vereceksiniz? Hah!
These users thanked the author Gudgeon for the post:
Kadın
Автор темы
Emelyan
Flört etmek
Flört etmek

Unread post by Emelyan »

Gudgeon: 13 Oct 2022, 01:38 Temizlik karşılığında birkaç milyon vermesini mi bekliyordunuz? Heh!
Ben de şimdiden bacaklarını açmak zorunda kalacağı sonucuna varacağını düşünüyorum..((
Ben onunla zaten konuştum, bir gün yine de sevişecek olmasına rağmen, sonuna kadar direnmektense bunu ona gönüllü olarak vermenin daha iyi olduğunu.
JoyMen99
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 136
Orientation: heteroseksüel

Unread post by JoyMen99 »

Emelyan: 13 Oct 2022, 01:47 Ben de zaten bacaklarını açmak zorunda kalacağı sonucuna varacağını düşünüyorum..((
Direnmektense gönüllü olarak vermenin daha iyi olduğunu onunla zaten konuştum.) sonuna kadar, yine de bir gün sikişecek.
Onu evine getirin! Bırakın onu iyice siksinler, tercihen içki arkadaşlarıyla!😉 Ama sonra beyinler yerine oturacak ve kraliçe Pyaterochka’ya gidecek😉🙂
These users thanked the author JoyMen99 for the post:
Gudgeon
Kadın
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Kadın »

Emelyan: 13 Oct 2022, 01:27 İşte mesele de bu, onun altına uzanıp onunla içmeye hazır değil
O halde bırakın iş arasın.. ve para biriktirsin bir daire için hazırız :bilinmiyor:
Автор темы
Emelyan
Flört etmek
Flört etmek

Unread post by Emelyan »

Kadın: 14 Oct 2022, 01:50 O halde iş aramasına izin verin.. ve kendisi için para biriktirsin
Her şey beklendiği gibi bitti. Yine de akşam onunla "bir içki içmeyi" kabul etti, eve sarhoş bir şekilde, çöpte, zar zor ayakta durarak, darmadağınık, buruşuk bir etekle döndü.
Anlaşılan o ki, onun partiye içki arkadaşları da geldi
Daireyi hallettiler..🙁
Urallarda
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 50
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Urallarda »

İsterse çalışsın. O zaman sonuçla ilgileneceğiz.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Yararlı deneyim paylaşımı”