Sekste sorunlar
-
Автор темыNorm
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
- Registered for: 2 years 8 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Sekste sorunlar
Herkese merhaba, seks konusunda çok az deneyimim vardı, daha doğrusu hızlı bir deneyimim vardı. Şimdi bir kız ortaya çıktı ve ilk toplantıda bir sorun ortaya çıktı. İlk koşu her zaman hızlıdır çünkü heyecan büyüktür. Ancak ikinci koşu artık iyi değil, üye ayağa kalkıyor, süreç devam ediyor ve bir anda düşüyor ve hepsi bu. Zihinsel bir bileşen olabilir mi yoksa burada daha ciddi sorunlar mı var?
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 55
- Registered for: 2 years 7 months
Cevap: Seksle ilgili sorunlar
Henüz kimsenin yanıt vermemiş olması garip.
Evet, sorunun %95’i kafanın içinde. Bir ara ben de bununla karşılaştım. Ve şimdi bile endişe ya da endişe varsa bu oluyor. Bu normaldir.
Eğer çok az deneyiminiz varsa, bununla mücadele etmenin basit bir yolu, daha sık seks yapmaktır. Gevşemek yeterli, sonra her şey saat gibi gidecek
Evet, sorunun %95’i kafanın içinde. Bir ara ben de bununla karşılaştım. Ve şimdi bile endişe ya da endişe varsa bu oluyor. Bu normaldir.
Eğer çok az deneyiminiz varsa, bununla mücadele etmenin basit bir yolu, daha sık seks yapmaktır. Gevşemek yeterli, sonra her şey saat gibi gidecek
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 78
- Registered for: 2 years 10 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Bu yorgunluktan kaynaklanan sinirlerden ve benzeri şeylerden kaynaklanıyor, peki, ikinci turda dinlenmeniz gerekiyor
Deniz ürünleri, bol su, yorgunluk eksikliği ve rahatlama ve her şey yoluna girecek
Şu tarihten sonra gönderildi: 19 saniye:
Bunu yorgunluktan aldım
Deniz ürünleri, bol su, yorgunluk eksikliği ve rahatlama ve her şey yoluna girecek
Şu tarihten sonra gönderildi: 19 saniye:
Bunu yorgunluktan aldım
-
- Penetrasyon
- Total posts: 227
- Registered for: 2 years 7 months
Önceki cevaba katılıyorum. Gerçekten kafanın içinde. Durumu bırakın ve telefonu kapatmayın, her şey sizin için yoluna girecek
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 2 Replies
- 653 Views
-
Last post by duch552
-
- 22 Replies