Şimdiye kadar yaşadığınız en kötü seks hangisiydi?
-
Автор темыAndrey 37
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 11
- Registered for: 3 years 9 months
- Orientation: heteroseksüel
Şimdiye kadar yaşadığınız en kötü seks hangisiydi?
Bir keresinde bir arkadaşımla bir fahişeye gittim... beni arkadaşına ve onun arkadaşına çağırdı, ben sürüyorum, geliyoruz, içeri giriyoruz, bu arkadaşıma bakıyorum ve neden geldiğimi anlıyorum, ben’ Açıklayacağım, prensip olarak bu konuda seçici değilim, sorun değil, herkesi seviyorum, yani kadınları ve orada onun dolgunluğuyla ilgili bir vücut gördüm, hiçbir şey söylemeyeceğim, öyle değil. sorun ve bu her zaman bu kişinin hatası değil, ama kahretsin buraya saçını sikmeye geldin, saçını orada yıkayabilirsin, sadece saçın yağlı ve sanki bir haftadır formda olmayan bir yükleyiciden geliyormuş gibi , Yavaş yavaş birleşmeye başlıyorum, sızlanıyorum, ateşim çıktı, yoruldum... yani, bütün bunlar, bir vicdanım var, sanırım, kahretsin, o geldi, o geldi muhtemelen duruşmayı bekliyor, muhtemelen o da bir şeye ilgi duyuyor, sanırım, kahretsin, şimdi arabasız gelmeliydim, 500 gram sürerdim, belki arkadaşım ve arkadaşı eğlenirken süreç daha kolay ilerlerdi odada, bu bayan neredeyse bir litre içti, arkadaşı kız arkadaşıyla birlikte dışarı çıktı, beni yakaladı ve yatağa sürükleyerek odaya sürükledi, sanırım her şey berbat, tamam, gözlerimi kapatacağım her seferinde nefes almak için, ama erkek olduğumu göstereceğim Beni kanepeye itiyor, pantolonumu çıkarıyor, sarkık arkadaşımı emmeye başlıyor, bunun bunun sonu olacağını tüm kalbimle umuyorum, ama hayır, üstüme tırmanıyormuş gibi hissediyorum, diyorum ona, hadi köpek stili yapalım, daha iyi, yani, onu göremiyorum, tamam, ayağa kalkıyor, bu köpek stili anlamına geliyor, ben alıyorum külotundan çıktı ve sürekli taze bok kokusu burnuma o kadar çarpıyor ki gözlerimi acıtıyor ve hepsi bu, ayağa fırladım, pantolonumu giydim ve koştum, kahretsin, nasıl olurdu bu, olsaydı anlayabilirdim Yıkanmış am kokusu için değil ama işte!!!!! Lanet olsun, fahişelere geldin, bari kıçını yıka, genel olarak arabaya koştum ve arkadaşımı bekledim, onunla bir daha asla fahişelere gitmeyeceğim dedi, şu ana kadar hatırladığım kadarıyla, olmaya başladı midemi bulandırıyor ve üzerinden 10 yıl geçti, bu hikaye kesinlikle gerçek. Hikayelerinizi yazın
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1313
- Registered for: 3 years 10 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Yaşadığınız en kötü seks hangisiydi?
Hemen hemen her yetişkin erkeğin böyle bir hikayesi vardır)))))
-
- Penetrasyon
- Total posts: 268
köydeki ahşap bir tuvalette. Peki, köye kimin geldiğini, bunun neyle ilgili olduğunu hayal edebiliyor musunuz?
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1436
- Registered for: 3 years 11 months
Zor. İnsanlığa olan inancınızı bu şekilde kaybedebilirsiniz!))Andoye 37: ↑19 Aug 2021, 15:57 Bir arkadaşımla bir fahişeye gittiğimde... beni arkadaşına ve onun arkadaşına çağırdı, ben sürüyorum, geliyoruz, içeri giriyoruz, bu arkadaşa bakıyorum ve neden geldiğimi anlayın, nasıl olduğunu açıklayacağım- o zaman bu konuda özellikle seçici değilim, prensip olarak sorun değil, herkesi seviyorum, yani kadınları ve orada onun vücudunu gördüm, onun hakkında tombulluk, hiçbir şey söylemeyeceğim, önemli değil ve bu her zaman bu kişinin hatası değil, ama kahretsin buraya biraz seks yapmak için geldin, saçını orada yıkayabilirsin sadece yağlı saçları tartıyorlar, o zaman sanki bir bir haftadır hiçbir formda olmayan yükleyici, yavaş yavaş birleşmeye başlıyorum, sızlanıyorum, yani, hastayım, yoruldum, sıcaklıktan yoruldum.. peki ve bütün bunlar, vicdanım var, kahretsin, geldi, muhtemelen duruşmayı bekliyor, muhtemelen o da bir şeyler yapacak ruh halinde, sanırım kahretsin şimdi arabasız gelmeliydim, 500 dolar yuvarlardım gram belki ve süreç genel olarak daha kolay olurdu, arkadaşım ve arkadaşı odada eğlenirken, bu bayan neredeyse bir litre kendi içine girdi, arkadaş kız arkadaşıyla dışarı çıktı, beni yakalayıp yatağa sürükledi yani, bence bu kötü, tamam her seferinde gözlerimi kapatıp nefes alacağım, ama adamın beni kanepeye ittiğini, pantolonumu çıkardığını, sarkık arkadaşımı emmeye başladığını göstereceğim, ben Bütün kalbimle bu kadar olmasını umuyorum, ama hayır, üzerime tırmanıyormuş gibi hissediyorum, ona söylüyorum, haydi köpek stili yapalım, bu daha iyi, pekala, onu göremiyorum, evet tamam, o ayağa kalkıyor, köpek stili demek, külotunu çıkarıyorum ve sürekli taze bok kokusu burnuma o kadar çarpıyor ki gözlerimi acıtıyor ve hepsi bu, ayağa fırladım, pantolonumu giydim ve koştum, kahretsin, nasıl olur da yani yıkanmış am kokusu olmasaydı anlayabilirdim ama işte!!!!! Lanet olsun, fahişelere geldin, bari kıçını yıka, genel olarak arabaya koştum ve arkadaşımı bekledim, onunla bir daha asla fahişelere gitmeyeceğim dedi, şu ana kadar hatırladığım kadarıyla, olmaya başladı midemi bulandırıyor ve üzerinden 10 yıl geçti, bu hikaye kesinlikle gerçek. Hikayelerinizi yazın
- These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post (total 3):
- Andrey 37, Tolkala, Islak
-
Автор темыAndrey 37
- Total posts: 11
- Registered for: 3 years 9 months
-
- ön sevişme
- Total posts: 126
- Registered for: 4 years 5 months
Uzun zaman önce Moskova’da bir arkadaşım arabayla bir kulübe gitti, biz yurtta kaldık, beyaz pantolon giyiyordu vs., kızı aldı, onu uğurlamaya gitti ve onu kıçından sevdi. girişte ve çalıların arasına bir yumrukla tırmandı, sadece elektrik çarpmasıyla kalmadı, ben de üzüldüm, bu yüzden adam gömleği her şeyi kapatarak Moskova’da dolaştı, neyse ki izin günüydü ve kimse yoktu sabah.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 3 months
Seni kazıklamaması iyi olmuş! Bir tanıdığım bir kadını analdan sikmeye başladı ve kadın çıldırıyordu! Sonucu hayal edebilirsiniz!

- These users thanked the author Nikk for the post (total 3):
- annem adam yaptı, Tanuşka, Evgeniy-Spb
-
- En güçlü orgazm!
Elbette gündelik şeyler ama kokuyorlar. Genel olarak bir deliğe bakmadan önce onu hazırlayın.
- These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post (total 4):
- Nikk, George, annem adam yaptı, Zohai
-
- Nirvana’dayım
Bu sağduyulu bir yaklaşım! Ve sadece seksle ilgili değil! :)Evgenii-SPb: ↑19 Aug 2021, 21:38 Elbette her gün bazı şeyler oluyor ama pis kokuyor. Genel olarak bir deliğe bakmadan önce onu hazırlayın.
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 6
Bu hikaye kesinlikle bir mide bulantısı değil, ama aynı zamanda birincil hedefi, yani cinsiyeti kökten değiştiren canlı sonuçları da var!
Her nasılsa, kafe kapandıktan sonra barmen ve garson yalnız kaldı. Doğal olarak seks yapmaya karar verdik. Ah evet... sadece seks işe yaramadı çünkü her ikisi de travmatolojiyle sonuçlandı. Kafasından yaralanmış, kıçından da yaralanmış.
Bu sürecin ortasında, onu kollarına alarak, işinden sonra dinlenmek üzere olduğu bar tezgahına oturtmaya karar verdi. Delici yanıtlar için küçük ama keskin bir iğneyle vites değiştirin. Gerçek dışı bir serseri hisseden kız, yukarıdan (mekanik olarak) bir şeye tutunmaya çalıştı. Acıyı daha hızlı hafifletmek için. Tutunabildiği ilk şey bar bardağının asıldığı raylar yani Bardaklar oldu.
Kadının ağırlığına dayanamayan bu raylar tüm bardaklarla birlikte barmenin kafasına düşüyor. ...
Ve işe yaradı! Hoş hisler yerine iki yaralanma var... kafa ve popo...
Her nasılsa, kafe kapandıktan sonra barmen ve garson yalnız kaldı. Doğal olarak seks yapmaya karar verdik. Ah evet... sadece seks işe yaramadı çünkü her ikisi de travmatolojiyle sonuçlandı. Kafasından yaralanmış, kıçından da yaralanmış.
Bu sürecin ortasında, onu kollarına alarak, işinden sonra dinlenmek üzere olduğu bar tezgahına oturtmaya karar verdi. Delici yanıtlar için küçük ama keskin bir iğneyle vites değiştirin. Gerçek dışı bir serseri hisseden kız, yukarıdan (mekanik olarak) bir şeye tutunmaya çalıştı. Acıyı daha hızlı hafifletmek için. Tutunabildiği ilk şey bar bardağının asıldığı raylar yani Bardaklar oldu.
Kadının ağırlığına dayanamayan bu raylar tüm bardaklarla birlikte barmenin kafasına düşüyor. ...
Ve işe yaradı! Hoş hisler yerine iki yaralanma var... kafa ve popo...
- These users thanked the author Daha sonra Bob for the post (total 4):
- George, annem adam yaptı, Mitya, Islak
-
- En güçlü orgazm!
Ancak endüstriyel bir yaralanma.))Bob Slej: ↑25 Aug 2021, 15:38 Bu hikaye kesinlikle mide bulantısı değil ama aynı zamanda birincil hedefi, yani cinsiyeti kökten değiştiren canlı sonuçları da var!
Her nasılsa, kafe kapandıktan sonra barmen terk edilmiş. yalnız ve bir garson. Doğal olarak seks yapmaya karar verdik. Ah evet... sadece seks işe yaramadı çünkü her ikisi de travmatolojiyle sonuçlandı. Kafasından yaralanmış, kıçından da yaralanmış.
Ve işe yaradı! Hoş hisler yerine iki yaralanma var.... kafa ve popo....
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1092
- Registered for: 5 years 1 month
Tam bir kabus!!! İnsanların geldiği nokta, bu bir rezalet!
Ah, ne dehşet anlatıyorsun!
Tam bir kabus!!! İnsanların geldiği nokta, bu bir rezalet!

-
- Nirvana’dayım
Bu en büyük rezalet değil! Ama bunu neden bilmelisiniz ki...

-
- En güçlü orgazm!
Ah, bu gerçekten bir tür kabus!!! Bu benim çılgın hayal gücüme göre değil, özellikle geceleri.
-
- Nirvana’dayım
Doğru. Geceleri, düzgün kızların huzur içinde uyuması gerekir...

-
- En güçlü orgazm!
Her düzgün kızın kendi okyanusu vardır. Uyurken tutkular vardır ve geceleri uyanıp çok sinirlenebilen de tam olarak budur.

-
- Nirvana’dayım

[/quote]
Ama öfkelenmeye gerek yok! Sonu çok kötü olabilir!..
Her düzgün kızın uyuyan kendi tutku okyanusu vardır ve tam geceleri uyanıp çok sinirlenebilir.

[/quote]

-
- En güçlü orgazm!

[/quote] Kimin için ilginç...???

[/quote] Kimin için ilginç...???

-
- Nirvana’dayım
-
- En güçlü orgazm!
Eğer o benim tutku kasırgamda kendini iyi hissediyorsa, ben de bundan keyif alacağım.

-
- Nirvana’dayım
-
- En güçlü orgazm!
Ne zaman duracağını bilmelisin! Ve genel olarak partnerinizin yetenekleri ve yetenekleri. Sekste bence partnerinizin sizden aldığı zevkten daha fazla keyif almanız gerekiyor, o zaman uyum olur.

-
- Nirvana’dayım
-
- Flört etmek
- Total posts: 40
Arkadaşımı siktim, sarhoştuk ve seks sırasında uyuyakaldı ve horlamaya başladı.
Başka bir sefer ağzıma geldiğimde nefesi kesildi))
Başka bir sefer ağzıma geldiğimde nefesi kesildi))
-
- Total posts: 12
- Registered for: 2 years 7 months
-
- Penetrasyon
- Total posts: 266
- Registered for: 3 years 1 month
En kötü seks, kalkmadığınız zamandır. Geriye kalan her şey önemsizdir

-
- Nirvana’dayım
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 309
- Registered for: 2 years 8 months
Yurik, 1988’de Lyubertsy’de yerel sporcular başlamaya karar verdi bodrum sallanan odasında tadilat. Duvar kağıdını yırttılar, altında bir tane daha vardı, onu da yırttılar, bir tane daha vardı. Böylece sporcuları katman katman çıkardılar, ta ki duvara yapıştırılan 1850 tarihli “Devlet Sporcusu” gazetelerine ulaşana kadar. Orada da “Merak” bölümünde sizin anlattığınız ve aynı yıl sporcuların bana anlattığı hikaye anlatılmıştı.

-
- Penetrasyon
- Total posts: 266
- Registered for: 3 years 1 month
İşte bu... Prezervatif aramaya başladım ama bulduğumda bulamadım’ istemiyorum. Ya da o kadar sarhoş oldu ki kafası korkunç bir sefahat istiyor ve kedisi çoktan uyuyor.

-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post