Sürmek
-
Автор темыErojen
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 3
- Registered for: 1 year 4 months
- Orientation: heteroseksüel
Sürmek
Bu yaklaşık 7 yıl önce oldu, ben sadece 12 yaşındaydım, annem ve ben trenle denize tatile gidiyorduk. Arabada ayrılmış bir koltuk vardı ve bölmenin arkasındaki yolcular gürültülü öğrencilerdi. Aralarında kızlar da vardı. Görünüşe göre zamanlarını bira ve votkayla güzel bir şekilde kutlamışlar. Akşama doğru sakinleşmiş gibiydi. Uyuya kalmışım. Tuvalete gitmek istediğim için uyandım. Arabanın ışıkları çoktan kısılmıştı; geceydi. Ayağa kalktım, terliklerimi giydim ve tuvalete doğru yürüdüm. Komşuların yanından geçerken yan rafta tamamen çıplak bir kız gördüm. Bacaklarını birbirinden ayırmış, battaniyeyi yana itmiş, sırtüstü uyuyordu. Bacaklarının arasında pembe bir şey görünüyordu. Bakışlarımı kaçırdım ve tuvalete gittim. Dönüşte aniden amım şişmeye başladı ve külotumdan dışarı fırladı. Henüz 12 yaşında olmama rağmen penisim zaten 14 cm gergindi ve hiçbir şey yapamadım. Kedi acı verecek kadar şişmiş. Kızın uyuduğu bu rafa ulaştıktan sonra üzerine tırmanmaya karar verdim. Kendimi bir battaniyeyle örttüm, amımı bacaklarının arasına bastırdım ama tecrübesizliğimden dolayı hedefi vuramadım. Evet, o da amını sallamaya başladı. Penisimi zorlayarak dürtmeye başladım ve kasıklarındaki yumuşaklığı hissettim. Öfkeyle ittim... Aniden seğirdi ve inleyerek kaçmaya çalıştı. Ama artık çok geçti, onu öfkeyle becerdim, birkaç kez daha seğirdi ve sustu. Onu yaklaşık kırk dakika kadar kızarttım, sonra aniden bir orgazm hissettim. Bütün ıslak rüyamı ona döktüm. İşimi hallettikten sonra evime gittim. Herkes uyuyordu, eşit nefes alıyordu. Sabah uyandım çünkü komşular hararetli bir şekilde bir şeyler tartışıyorlardı. Kısacası oraya varmamız yarım günümüzü daha aldı. Daha sonra istasyonumuzda indik. Sürtünmekten amım biraz daha acıdı, nasırları ovuşturduğumu sandım. Ama sonra geçti. O zamandan beri kadınlarla ve kızlarla çok fazla zaman geçirdi, zaten gayri meşru bir oğlu var, en azından şimdi 19 yaşında ve Trendeki olayı Unutamıyorum, bu benim ilk hamlemdi.
- These users thanked the author Erojen for the post (total 2):
- abartı, seksforumu_
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 425
- Registered for: 2 years 11 months
Yanıt: Yolculuk
cuntball 

- These users thanked the author slavik.meshalkin for the post (total 4):
- Alexa, seksforumu_, Stas99rus, Polonya
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3155
- Registered for: 2 years 3 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Bu saçmalık, bu saçmalık ve oğlu zaten birinci sınıfa başladı.
- These users thanked the author Ksenofon for the post (total 2):
- Alexa, seksforumu_
-
- Orgazm!
- Total posts: 830
- Registered for: 2 years 10 months
Yazar, ranzanın alt kısmında uyuyan kıza doğru koşarak bir adım attı ve açıkça ve doğru bir şekilde onun tam amına vurdu ve kız (ve yakınlarda uyuyan yolcular) bir ninja gibi uyanmadı bile! Onu 40 dakika boyunca becerdim ve o da amını döndürdü! Bu tür "hikayelerden" bıktım! Seni bu kadar saçma şeyler yazmaya iten şey nedir?
- These users thanked the author çapkın for the post (total 2):
- seksforumu_, Polonya
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 199
- Registered for: 1 year 5 months
Tam bir çöp, hem içerik hem de metnin kendisi ortalamanın altında. Islak rüyasını döktü :şok:

-
- Penetrasyon
- Total posts: 283
- Registered for: 1 year 4 months
Bir insanın bilimkurgu yazarına dönüşmesine engel oluyorsunuz!!! Ne yapıyorsun?
- These users thanked the author Alexa for the post:
- seksforumu_
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
- Registered for: 2 years 6 months
- Orientation: aseksüel
Neden? Sarhoştu! Ben de benzer bir vaka biliyorum, 12-14 yaşlarında küçük bir adamın nasıl şantiyede kapatıldığını ve 20 yaşında bir kıza benzediğini gördüm. O kadar sert vurdu ki kadın çığlık attı...
- These users thanked the author Jalapya for the post (total 2):
- abartı, seksforumu_
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 61
- Registered for: 1 year 11 months
Evet, 12 yıl 40 dakika. Isaac Asimov dinleniyor-))
- These users thanked the author Doktor Watson for the post (total 2):
- seksforumu_, Polonya
-
- Penetrasyon
- Total posts: 294
- Registered for: 1 year 6 months
- Orientation: biseksüel
-
- Similar Topics
- Replies
- Views