İlk başta eşim ve ben her şeyi iştahla yiyorduk, ama şimdi bir şekilde yavan. Başkalarıyla beni rahatsız etmiyor. Temelde bir pusu. Bir temam var, başkasıyla nasıl olduğunu görmek, daha güzel olsun ya da olmasın, benden memnun olmayabilir. Belki bu süreçte sana yetişirim. Daha sonra onunla her şey yeniden eğlenceli olsun diye böyle bir durumu kabul ederdim.
Bunu bana bir yabancıyla yapması için ne yapacağımı düşünüyordum. Belki bir şekilde onu babamla buluşturur, babamı memnun etmesine izin verir, ona biraz his verir ve onu neşelendirmek için küçük bir piliç yemenin ona bir zararı olmaz diye düşünüyorum. Kimseye kendileri hakkında kötü bir şey söylemezler, alacakları eksiktir ve aralarında gösteriş yapacak hiçbir şeyleri yoktur. Başkalarında durum farklı olabilir. Ne düşünüyorsun?
Karısı için kuklacı
-
Автор темыSenin derdin ne?
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 3
- Registered for: 3 years 6 months
- Orientation: heteroseksüel
-
- Orgazm!
- Total posts: 515
- Registered for: 3 years 11 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Eşi için kuklacı
Keşke babanın aleti ayakta durabilseydi! Bunu annene sordun mu? Aksi takdirde, birlikte yaşamıyorsanız, o zaman o, yani piliç onu gerçekten hissetmedi, bu da onu bir kadın olarak kabul etmediği anlamına geliyor! Bu arada siz de onun kadın zevkini araştırın ve bu doğrultuda sizin zevkinizi değerlendirmesini isteyin ki okları ona çevirsin, onunla benzer siyasi çalışmalar yürütsün! Rusya’da ve savaş zamanında (şimdiki gibi) gelin çok gelişmişti!
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 3 Replies
- 1261 Views
-
Last post by Kçırtap
-
- 16 Replies