Nasıl hediye verilir?

Kan akrabaları arasındaki ilişkiler

Bu durumda en iyi hediye hangisi olur?

Фалоиметатор
3
30%
Вибратор
5
50%
Вагинальнальные шарики
0
No votes
Заказать ей мужчину
1
10%
Заказать стриптизёра
1
10%
Стратон с присоской
0
No votes

Total votes: 10

Автор темы
Kendi başına
İlgi gösteriliyor
Total posts: 8
Registered for: 2 years 10 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Nasıl hediye verilir?

Unread post by Kendi başına »

İçtenlikle "pisliklerden" ve Sovyet klişelerine sahip insanlardan sadece oy vermelerini ve geçmelerini rica ediyorum! Şimdiden "çok teşekkür ederim"!
Ben bir erkek olarak annemin ve 9 yaşındaki kız kardeşimin yanında bir daire kiralıyorum! Annem bekar bir ev hanımı, iki kez evlendi ama yıllar geçtikçe onlardan hayal kırıklığına uğradı! Artık kız kardeşiyle yalnızdır. e> ve ben yan taraftayım! Uzun zamandır bir erkeği yok ve kızımın küçük olduğunu ve benim için endişelendiğini söyleyerek bahaneler uyduruyor! Ona vibratör şeklinde bir hediye vermek istiyorum! Böylece en azından bazen kendini eğlendirebilir! Burada bu tür oyuncakları kullananlar varsa, hangisini almanın daha iyi olduğunu söyleyin bana? Ona bu hediyeyi nasıl vermeliyim? Bu çok utanç verici🥺!!! Bu durumla karşılaşan varsa bana bildirin! Ya da belki bana bunu ona vermenin orijinal bir yolunu söyle!

🤫Not: Anket çok sayıda görüntüleme alırsa size her şeyin nasıl olduğunu ve tepkisini anlatacağım😏!!! Asistanım küçük bir hediye alacak🫣🤫
Last edited by Kendi başına on 06 Oct 2022, 00:10, edited 3 times in total.
Gudgeon
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1279
Registered for: 2 years 9 months
 Cevap: Hediye nasıl verilir?

Unread post by Gudgeon »

Sam_po_sebe: 05 Oct 2022, 23:17 Ona vibratör şeklinde bir hediye vermek istiyorum!
Sam_po_sebe: Size tüm bunların nasıl olduğunu ve onun nasıl olduğunu anlatacağım tepki
*x)
Patlamış mısır ve içecek almaya tekrar gittim. Eğlenceli olacak.
Z.Y. "Mastürbasyonu bırakın ve meşgul fantezilerinizi bırakarak normal bir hediye satın alın" oylama seçeneği nerede?
These users thanked the author Gudgeon for the post:
Tekrar Geri Dön
Kadın
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 261
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Kadın »

Önce oy verdim (bir kıza hediye olduğunu düşündüm) ve sonra yazarın metnini okudum!

Seks oyuncakları ve her türlü plastik penis anneye uygun değil, orada böyle şeyler vermenize gerek yok.
nTüm arkadaşlarınızı ve tanıdıklarınızı zihinsel olarak gözden geçirmek daha iyidir, belki bazılarının özgür bir babası, amcası, erkek kardeşi, komşusu vb. vardır.
Sonra, düzenleme yapın Annenle "sıradan tanıdıklar"...
İyi bir adam bulunacak ve o mutlu olacak.
These users thanked the author Kadın for the post (total 4):
Gudgeon, Tolyan, Brom, Kil_Viktor
Автор темы
Kendi başına
İlgi gösteriliyor
Total posts: 8
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Kendi başına »

Zaten samimi bir hayatı yok! Boş zamanlarını renklendirmek istiyorum! Sonuçta,😥!’yi reddetme hakkı var!
Kadın
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 261

Unread post by Kadın »

Sam_po_sebe, mesajınızı aldım ama alamadım’ cevap verme çünkü Özel mesaj almayı devre dışı bıraktınız.

24 dakika 49 saniye sonra gönderildi:
Sam_po_sebe,
Size burada cevap vereceğim.

Oğullar annelerine mahrem nitelikte hediyeler vermez.
Sizin de doğru bir şekilde belirttiğiniz gibi anneniz artık 20 yaşında değil. . O, belirli bir yetiştirilme tarzına sahip yetişkin bir kadın .

Onun " olduğunu düşünmenize neden olan şey nedir? zatenerkeklerle çıkmak istemiyor"?
Büyük ihtimalle bir erkeğe tekrar güvenmekten korkuyor (çünkü iki başarısız evliliği vardı) istemiyor.
Annenin mutlu olmasını istiyorsan onu bulmaya çalış. iyi ve terbiyeli bir adam.

Ancak ankette annem için seks oyuncakları listesini değiştirdiğinizi görüyorum! Bu, zaten kararınızı verdiğiniz ve annenize bir seks oyuncağı vermeye hala kararlı olduğunuz anlamına gelir (bir oğuldan bir anneye bu tür hediyelerin uygunsuz ve hatta saldırgan olmasına rağmen), o zaman neden başkalarının fikirlerini sırf bunun için soruyorsunuz? eğlenceli mi?
O halde en azından bunun sizden bir hediye olmadığını açıkça belirtin! Dilersen bir yolunu bulabilirsin.
Böylece onunla ilişkini bozmazsın.
These users thanked the author Kadın for the post:
Tolyan
Gudgeon
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Gudgeon »

Sam_po_sebe: 06 Oct 2022, 00:06 Zaten özel bir hayatı YOK! Boş zamanlarını renklendirmek istiyorum! Sonuçta, 😥! Yazan İlk başta detaylı bir cevap aldınız ama sonra buna ihtiyacınız olmadığını anladım. Ciddi bir soru sorduysanız cevapları yukarıda. Eğer amaç foruma başka bir azgın saçmalık yazıp cevaplardan mastürbasyon yapmaksa, şimdi onları sizin için dolduracaklar. Direğinizi sağlığınıza cilalayın.
These users thanked the author Gudgeon for the post (total 2):
Tolyan, Kadın
Brom
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 18

Unread post by Brom »

Yazarın iyi bir tavsiyeye ihtiyacı yok. Buna "Sovyet eğitimi" adını verecek. Çok yazık
These users thanked the author Brom for the post:
Kadın
Gudgeon
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Gudgeon »

Ne yazık, yazık. Eğer kafamla düşünseydim bu tür fikirler üretilmezdi. Ve böylece, tavsiye edin, tavsiye etmeyin... Ya bir troldür ya da bu saçmalıkta ısrar edecek ve bunu yapmama tavsiyesine rağmen annesiyle ilişkisini bozacaktır. Sadece annesine üzülüyorum; o uzun süre kırılacak.
These users thanked the author Gudgeon for the post:
Kadın
Ötesinden Gelen Şehvet
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 462

Unread post by Ötesinden Gelen Şehvet »

Orijinal anketin düzenlenmesi hakkında yazdıklarına ve seçeneklere bakılırsa, bu sadece bir fantezi. Ancak anneme de benzer bir hediye düşündüğüm bir dönem vardı. Ancak şüpheler ve korku nedeniyle onunla dostane ilişkimizi bozmaya cesaret edemedim. Yukarıda konuşanları bir ölçüde anlıyorum ama hayatta farklı durumlar var. İdeal olarak, böylesine belirsiz bir hediyeden önce bu konu hakkında konuşmak daha iyidir. Bir kişinin bu tür bir hediyeye karşı olmadığı ortaya çıkarsa herkes kazanacaktır. Ancak hepimizin hayata dair kendi görüşleri vardır; herkesi kendi başımıza yargılamak temelde yanlıştır.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Ensest”