Kim yaşlıyı sever? Beğenmek
-
- Potansiyel seks nesnesi
Kim yaşlıyı sever? Beğenmek
Kim yaşlıyı sever? Beğen.
https://sun6-19.userapi.com/c857620/v85 ... owIYjY.jpg
https://sun6-19.userapi.com/c857620/v85 ... owIYjY.jpg
-
- Flört etmek
- Total posts: 49
- Orientation: heteroseksüel
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 11
- Orientation: biseksüel
-
Re: Yaşlıları kim sever? Beğenmek
Ben büyükleri severim, otuz yaşındayım. Evlenmeden önce deneyimim vardı, süperdi. Artık bu tür hayvani seksi özlüyorum ve bu tür kadınlarla iletişim kurmak çok güzel.
-
Yukarıdaki fotoğraftaki kadın çok çekici, kalçaları özellikle baştan çıkarıcı

-
34 ve 60 yaşında tecrübem oldu. Hala ürpererek hatırlıyorum. Amcık uzun süredir düzülmüyor; yağlama var ama çok fazla değil. Nasıl hissettiğini sordum, her şeyin farklı ve hoş olduğunu söyledi. Yani bir fırsat olursa mutlaka tekrarlayacağım. Güzel amcıkları var.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 84
Hm... 60 yaşında biriyle birkaç kez denedim. yaşlılar. Dürüst olmak gerekirse, bu korkunç. Koku tek başına bir değere sahiptir; ilaç, hastalık.

- These users thanked the author Özel Meclis Üyesi for the post:
- Evgeniy-Spb
-
-
- Total posts: 23
5 dakika 40 saniye sonra gönderildi:
60 yaş üstü insanlar için vajinalar gerçekten özeldir. Bir bütün olarak vücut da öyle. Elbette herkese göre değil ama cilt, karın (özellikle “önlük” denilen bölge) ve iç dudakların sarkması beni çok heyecanlandırıyor. Kayganlaştırıcı olmadan yapamazsınız ve herkesin keyif alabilmesi için stoklamak daha iyidir, ancak aksi takdirde bu tür olgun bayanlar yatakta çok daha duygusaldır ve tüm kalplerini kendilerine verirler. Bir arkadaşımın (67) beni toplantılarda, sırasında ve sonrasında ne kadar büyük bir mutlulukla karşıladığını hala hatırlıyorum. Hiçbir genç kadın bu kadar sıcaklık ve minnettarlık göstermemişti. Bazen onu kocasıyla karşılaştırdı (o bir dul), ama bu ayrı bir konu. Tek şey, ilk zamanların (benim bu yaştaki) biraz tuhaf olmasıydı. Yine de özel bir yaklaşım gerektiriyor (hem duruş hem de baskı), ama sonra buna alıştım ve o zamandan beri bundan keyif alıyorum. Şimdi tekrar bakıyorum (bu, bu tür ilişkilerin olumsuz tarafıdır; zaman geçer ve herkes istese bile bunu yapamaz).
5 dakika 40 saniye sonra gönderildi:
Haydi. Neyle karşı karşıyasınız bilmiyorum ama 70 yaş üstü bir bayanım vardı ve her şey yolundaydı. Evet her birinin kendine has kokusu var. Bunları karıştıramazsınız ve bazı durumlarda buna alışmanız gerekir, ancak yalnızca bir kez hoş olmayan bir kokuyla karşılaştınız. Ve evet, bu ilaçlardan sonraydı. Aroma yağlayıcılar ve vücut losyonları ile çözülür. Aksi takdirde sadece yıkayın.Dürüst olmak gerekirse, bu dehşet verici. Tek başına kokunun bile bir değeri var - ilaç, hastalık
- These users thanked the author mazeretler for the post (total 3):
- Yurik, Limon, seksmarina80
-
Pek çok insan yaşlı insanları sever, utanılacak bir şey yoktur ve cesur fantezilere hazırdırlar. 43 yaşında bir bayanım vardı ve ben 28 yaşındaydım, muhteşemdi, hem hayal kuruyordum hem de performans sergiliyordu
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 319
WOWAnonim: ↑26 Nov 2019, 12:02 Başarabildiniz mi? Лайк.
https://sun6-19.userapi.com/c857620/v857620137/f201b/7ptEnowIYjY.jpg
-
25 yaşındaydım, aynı anda 18 yaşında ve 32 yaşında biriyle çıkıyordum. 32 yaşında muhteşemdi...
-
- Orgazm!
- Total posts: 806
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
42 yaşındaydık, beşimiz neredeyse bir yıldır çıkıyorduk - eşim ve ben, genç evli bir çift (E24, F22) ve 63 yaşında bir bayan! Toplantılar sadece SÜPERdi. Sonra gençler yaşamak için Rusya’ya gittiler ve bayan kendine bir erkek buldu... O zamandan beri seksin yaşı olmadığına inanıyoruz, ancak partnerlere zevk verme arzusu ve yeteneği var!
- These users thanked the author George for the post (total 6):
- Nikk, Evgeniy-Spb, Tolkala, SergeiKa, Travolta, Eugene1eva
-
- Orgazm!
- Total posts: 806
Vay büyükanneler nasıl sikişiyor!!! Herkes değil, SEKSİN HAYAT OLDUĞUNU anlayanlar!!! Geri kalanlar girişteki bir bankta oturuyor ve cenaze arabasını bekliyor!
- These users thanked the author George for the post (total 2):
- Evgeniy-Spb, SergeiKa
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
-
29 yaşındayım, 40+ ile deneyimim oldu, beğendim, şimdi daha fazlasını istiyorum

-
- ön sevişme
- Total posts: 113
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 315
Отправлено спустя 47 секунд:
Знает свое дело
Прелестная девушкаAnonim: ↑26 Nov 2019, 12:02 Başarabildiniz mi? Лайк.
https://sun6-19.userapi.com/c857620/v857620137/f201b/7ptEnowIYjY.jpg
Отправлено спустя 47 секунд:
Ну тут однозначно отличная девчуля
Знает свое дело
-
- Flört etmek
- Total posts: 32
-
- Orgazm!
- Total posts: 942
Ama evet, her ne kadar seksten bıkmış olsam da, altı ay sonra bu bir kadın değil seksti, sonra gerçekten değiştim Aklım
ve henüz hiç kız arkadaşım olmamasına rağmen bundan bıkmadım
Ve evet, okuldan beri yetişkin bir kadını yatağa yatırmak istiyordum, görünüşe göre birisi bundan hoşlanıyor. öyle,
ve kim sevmez ki, onlara baktım, hatta figürlerini ve iletişimlerini bile beğendim.
/> Hatırlıyorum bir keresinde şehirde dolaşıyordum, 11 yaşlarındaydım yaşlı, yollarımızın nasıl kesiştiğini söylemiyorum, 18-20 yaşlarında bir kız vardı
ve onunla bir şekilde iletişim kurdum ve rahattı, ama güneyde de öyleydi Tabii ki, sonra biz kaçtı, ama hatırlıyorum
kadın aramaya başlamamış olmam çok yazık ve kızlar için bu zor.
Bir keresinde bir meslektaşımı terfi ettirip bana nasıl öpüşüleceğini öğretmesini istedim, aksi takdirde işe yaramazdı.
nHarikaydı, ertesi gün adam geldi ve onu öpmeye başladı, o da umursamadı.
Yani her zaman şöyle diyordu: Bitir şunu, öğrendim, ama konuşsa bile onu uzaklaştırmadı,
daha sonra adam ona sarılmaya başladı, kendini bastırdı, biraz sıktı, sonunda o istedi
ve ben de denedim ilk defa ama öpüşmek daha iyiydi, sonra bu işe girdim.
Beraber duş almayı sevdim.
Bu biraz geç kaldım, 25 yaşındaydım ve 10 yıl o kadar da büyük bir fark değil.Bartholinitis: ↑04 Oct 2021, 02:35 29 yaşındaydım, 40+ ile deneyimim vardı, hoşuma gitti, şimdi daha fazlasını istiyorum![]()
Ama evet, her ne kadar seksten bıkmış olsam da, altı ay sonra bu bir kadın değil seksti, sonra gerçekten değiştim Aklım
ve henüz hiç kız arkadaşım olmamasına rağmen bundan bıkmadım
Ve evet, okuldan beri yetişkin bir kadını yatağa yatırmak istiyordum, görünüşe göre birisi bundan hoşlanıyor. öyle,
ve kim sevmez ki, onlara baktım, hatta figürlerini ve iletişimlerini bile beğendim.
/> Hatırlıyorum bir keresinde şehirde dolaşıyordum, 11 yaşlarındaydım yaşlı, yollarımızın nasıl kesiştiğini söylemiyorum, 18-20 yaşlarında bir kız vardı
ve onunla bir şekilde iletişim kurdum ve rahattı, ama güneyde de öyleydi Tabii ki, sonra biz kaçtı, ama hatırlıyorum
kadın aramaya başlamamış olmam çok yazık ve kızlar için bu zor.
Bir keresinde bir meslektaşımı terfi ettirip bana nasıl öpüşüleceğini öğretmesini istedim, aksi takdirde işe yaramazdı.
nHarikaydı, ertesi gün adam geldi ve onu öpmeye başladı, o da umursamadı.
Yani her zaman şöyle diyordu: Bitir şunu, öğrendim, ama konuşsa bile onu uzaklaştırmadı,
daha sonra adam ona sarılmaya başladı, kendini bastırdı, biraz sıktı, sonunda o istedi
ve ben de denedim ilk defa ama öpüşmek daha iyiydi, sonra bu işe girdim.
Beraber duş almayı sevdim.
-
- Flört etmek
- Total posts: 32
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 79
Kayınvalidem, 60+ yaşında, ona bakmanızı sağlayan bir figürle güzel görünüyor ve açıkça aktif) Yaşlı bayanlar, karısıyla her şey yolunda olsa bile arzuyu pekala uyandırabilir)
- These users thanked the author clng2 for the post (total 4):
- Limon, seksmarina80, Travolta, Bay_X
-
- Orgazm!
- Total posts: 758
Nasıl ve neden olduğunu bilmiyorum ama gençliğimden beri olgun teyzeler beni her zaman cezbetmiştir. Ve annem ilk kadın olmasına rağmen, hem yaşlı hem de genç arkadaşları, çoğunlukla am ve anüslerinde bulunan penisimle hayatlarını sürdürdüler. Aynı yaştaki kızlardan etkilenmiş gibi görünmüyordu. HZ, neden?... Ve annemin annesi olan anneannemle yaşanan olaydan sonra yaşlı kadınların yanından bile geçmedim. Bir hevesle sarhoş olmayı önerdi. Şaşırtıcı olan bir şey var. Bir tanesi bile reddetmedi. Bu arada, benim de bilinmeyen bir seçeneğim var. Sanki içgüdü tetikleniyormuş gibi. Toplanacak tereyağını hangisi verecek, hangisi gönderecek. Yani hayatta....
Karakteristik olan şey, kadınların ve büyükannelerin törene katılmamasıdır. Ve eğer hükmetmezlerse, o zaman sessizce konuşurlar ya da şunu ya da bunu yapmayı isterler. Bu da her zaman lanet bir sonla sonuçlanırdı.
Her zaman derin vajinaları olan ve o kadar da derin olmayan kadınlar olmuştur. Geniş ve kesintisiz olanlarıyla. Zamanla hangisinin vızıltı nirvanasına daha hızlı uçtuğunu anlamaya ve anlamaya başladım. Ve bana karşı davranışları maksimuma kadar rahatladı. Bu doğru!... Bunu yapıyorlar... Bunu hayal bile edemezdim.
Tüm cinsel hayatım boyunca hiçbir kıza, kıza, eşe ne zorladım ne de tecavüz ettim. ve özellikle büyükanneler.
Her şey anlaşmaya göredir. Doğru, yaklaşım her kişi için bireyseldir. Yaş ne olursa olsun. Daha fazla uzatmadan seks yapmayı kabul edenler var ve olacak. Ama bekleyecekleri ve düşünecekleri bir şey var. Ancak sonuç olarak kesinlikle kırmızıya düşerler. Ve bundan pişman değiller. Hemen reddettiğinden şikayet edecekler mi, duuura(!).
Ve tabii ki çoğunlukla, ikinci veya üçüncü ziyaretten sonra”, kendileri istedikleri zaman gelmeyi teklif ediyorlar. Tekrar ediyorum.. .Hepsi değil(!)... Çeşitli nedenlerden dolayı bunu listelemenin bir anlamı yok sanırım birçok kişi bununla karşılaştı.
Bir şeyi kesinlikle biliyorum. yaş, seksi seviyor, soğuk değil.
Şimdi, 38’den 82’ye kadar farklı yaşlarda dört bayanım var... Bunları günün her saatinde sikebilirim. Üç buçuk yıldır ihlal etmediğim günlerdir herkes mutlu, herkes gülüyor!...
Karakteristik olan şey, kadınların ve büyükannelerin törene katılmamasıdır. Ve eğer hükmetmezlerse, o zaman sessizce konuşurlar ya da şunu ya da bunu yapmayı isterler. Bu da her zaman lanet bir sonla sonuçlanırdı.
Her zaman derin vajinaları olan ve o kadar da derin olmayan kadınlar olmuştur. Geniş ve kesintisiz olanlarıyla. Zamanla hangisinin vızıltı nirvanasına daha hızlı uçtuğunu anlamaya ve anlamaya başladım. Ve bana karşı davranışları maksimuma kadar rahatladı. Bu doğru!... Bunu yapıyorlar... Bunu hayal bile edemezdim.
Tüm cinsel hayatım boyunca hiçbir kıza, kıza, eşe ne zorladım ne de tecavüz ettim. ve özellikle büyükanneler.
Her şey anlaşmaya göredir. Doğru, yaklaşım her kişi için bireyseldir. Yaş ne olursa olsun. Daha fazla uzatmadan seks yapmayı kabul edenler var ve olacak. Ama bekleyecekleri ve düşünecekleri bir şey var. Ancak sonuç olarak kesinlikle kırmızıya düşerler. Ve bundan pişman değiller. Hemen reddettiğinden şikayet edecekler mi, duuura(!).
Ve tabii ki çoğunlukla, ikinci veya üçüncü ziyaretten sonra”, kendileri istedikleri zaman gelmeyi teklif ediyorlar. Tekrar ediyorum.. .Hepsi değil(!)... Çeşitli nedenlerden dolayı bunu listelemenin bir anlamı yok sanırım birçok kişi bununla karşılaştı.
Bir şeyi kesinlikle biliyorum. yaş, seksi seviyor, soğuk değil.
Şimdi, 38’den 82’ye kadar farklı yaşlarda dört bayanım var... Bunları günün her saatinde sikebilirim. Üç buçuk yıldır ihlal etmediğim günlerdir herkes mutlu, herkes gülüyor!...
-
- Flört etmek
- Total posts: 42
"Daha yaşlı" ne kadar? Örneğin kocam gençlerden hoşlanıyor, ancak sık sık 18-20 yaş arası erkeklerle tanışıyoruz (30 yaşın üzerindeyim) - bundan oldukça memnunlar, "hanımefendi" kelimesi olmasına rağmen "yaşlı kadınları seviyorlar" diyorlar ve “anne” beni gerçekten çileden çıkarıyor " vb.
Biriyle samimi bir konuşma yaptım, bunun neden böyle olduğunu sordum, gerçekten daha genç birini istemiyor muydum ve aynı yaşta şu cevabı verdi: “30-40 ve üzeri, özellikle çocuklarla birlikte kendilerini çok özgür hissediyorlar, neredeyse her şeye izin veriyorlar + duygular, romantizm vb. konularda çocukça düşünceler yok.
Biriyle samimi bir konuşma yaptım, bunun neden böyle olduğunu sordum, gerçekten daha genç birini istemiyor muydum ve aynı yaşta şu cevabı verdi: “30-40 ve üzeri, özellikle çocuklarla birlikte kendilerini çok özgür hissediyorlar, neredeyse her şeye izin veriyorlar + duygular, romantizm vb. konularda çocukça düşünceler yok.
- These users thanked the author SeksÇift for the post (total 6):
- Artem.Maxsimov, SergeiKa, Olumsuz, Merkez, Eugene1eva, Fargal94
-
- Penetrasyon
- Total posts: 200
[H[/H2]broweymimo, net video, çok heyecan verici, onun altına uzanıp her şeyi yalardım ve tek seferde vajinayı yalardım
-
- Total posts: 21
Yaşlı kadınlara ne kadar bayılıyorum. Zaten başlangıçta çekici öğretmenlerle mastürbasyon yapıyordum ve bir gün kendilerini bana nasıl vereceklerini hayal ediyordum.
-
- Penetrasyon
Evet, bu yaşlı insanlar için açık, her şeyi kendileri biliyorlar. Küçükken bir zamanlar bir deneyimim olmuştu
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 9
Daha deneyimli, daha olgun) 20 yaşında yıkanmamış domuzlar olabilirler ama 50 yaşında dinç ve temiz domuzlar da var) Bir tane (ben 25 yaşındayım, o 45 yaşında) süper toplantılar, sohbetler, masajlar yaptım! Çok havalı oral seks ve delik şaşırtıcı derecede dar) Onu birkaç yıl boyunca (şehirden ayrılana kadar) becerdim) ve kalça, göt ve taşak masajları kesinlikle ateşli
-
- ön sevişme
- Total posts: 117
19 yaşındayken 38’le tanışacak kadar şanslıydım, seks için açgözlüydüm, onun deliği sikim için çok küçüktü ama o dövmeyi seviyordu
-
- Penetrasyon
-
- Penetrasyon
- Total posts: 242
Gençliğimden beri her zaman benden büyük kadınlara baktım, onları istedim.... Sikme fırsatı bulduğum benden büyük tüm bayanlarım ateş gibiydi, hepsi farklıydı, ama zafere kadar özverili bir şekilde sikiştiler ve şimdi seninle tanıştığıma memnun olacağım...
-
- heyecanlanıyorum
-
- ön sevişme
- Total posts: 146
-
- heyecanlanıyorum
Mnbvcxz987654321, hatta bir flört kulübüyle takılmayı bile önerdim ... 45 yaş üstü veya 50 yaş üstü.. Şahsen ben ikinciyi seviyorum!!!
-
- ön sevişme
- Total posts: 124
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 3 Replies