Hamile bir kadınla salıncak

Seks veya sadece iletişim için bir partner bulmak istiyorsanız bu bölüme yazın. Lütfen şehrinizi belirtin
Автор темы
vlad.pedo
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 15
Registered for: 2 years 8 months
 Hamile bir kadınla salıncak

Unread post by vlad.pedo »

Sivastopol ve Kırım. kimin hamile karısını sikmeliyim veya mfm yapmalıyım
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 5 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Hamile kadınla sallanmak

Unread post by Sibiryak89 »

Gençken hamile kadınlarla iki deneyimim oldu ve onlar süt kokuyordu...
Andrey Lukashov
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1011
Registered for: 2 years 10 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Andrey Lukashov »

Kısa bir süreliğine eşim, ben ve vaftiz babamız tarafından sikildi. Adet dönemi çok uzun değildi, göbek neredeyse görünmüyordu. Ama hamile olduğunu biliyorduk, bu yüzden ona zarar vermemek için nazik ve dikkatli davrandık. Eşim hamileyken çok sık seks yapmak istiyordu.
These users thanked the author Andrey Lukashov for the post (total 2):
Tanya, Rasaroam
Tanya
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2085
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Tanya »

Kısa bir süreliğine eşim, ben ve vaftiz babamız tarafından sikildi. Adet dönemi çok uzun değildi, göbek neredeyse görünmüyordu. Ama hamile olduğunu biliyorduk, bu yüzden ona zarar vermemek için nazik ve dikkatli davrandık. Eşim hamileyken çok ve sık seks istiyordu.
... ah geçmiş, neredesin... orada kaldın ufuk!?
These users thanked the author Tanya for the post (total 2):
Sibiryak89, Süleyman
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Tania: 05 Oct 2022, 07:33
Kısa bir süreliğine eşim, ben ve vaftiz babamız tarafından sikildi. Adet dönemi çok uzun değildi, göbek neredeyse görünmüyordu. Ama hamile olduğunu biliyorduk, bu yüzden ona zarar vermemek için nazik ve dikkatli davrandık. Eşim hamileyken çok ve sık seks istiyordu.
... ah geçmiş, neredesin... orada kaldın ufuk!?
Kırım’da onlar romantik😄
These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
Tanya
Meloman Almatı
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 40
Registered for: 2 years 5 months

Unread post by Meloman Almatı »

Kısa bir süre sonra eşim ben ve vaftiz babamız tarafından sikildi
hayır, hamilelik sırasında bunu yapmamak daha iyi herhangi biri. Aniden onu gündeme getireceksin. Hamile kalmayı çok ciddiye alıyorum. Her zaman önceden hazırlanırdım; içki içmedim, spor yapmadım, diyet yapmadım, vitamin almadım vb. Eşim de.

6 dakika 2 saniye sonra gönderildi:
karım ben ve vaftiz babamız tarafından birlikte sikildi
ve KUM kim, açıkla?
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Meloman: 13 Dec 2022, 06:54
Kısa vadede, karım ben ve vaftiz babamız tarafından birlikte sikildi
hayır, hamilelik sırasında öyle hiç kimse olmasa daha iyi, bunu yapma. Aniden onu gündeme getireceksin. Hamile kalmayı çok ciddiye alıyorum. Her zaman önceden hazırlanırdım; içki içmedim, spor yapmadım, diyet yapmadım, vitamin almadım vb. Eşim de.

6 dakika 2 saniye sonra gönderildi:
karım ben ve vaftiz babamız tarafından birlikte sikildi
KUM kim, lütfen açıkla?
Çocuklarınızın vaftiz babası veya siz hep birlikte vaftiz ebeveynleri olursunuz, vaftizden sonra vaftiz babaları olursunuz. Sanırım doğru bir şekilde açıkladım, herhangi bir şeyi düzeltirsem😊
Şu atasözünü daha çok beğendim: Ne tür vaftiz baba, eğer vaftiz babanın yönetimi altında olmasaydın 😄
Meloman Almatı
Flört etmek
Flört etmek

Sibiryak89: 13 Dec 2022, 07:06 Çocuklarınızın vaftiz babası veya siz birlikte vaftiz babasısınız, vaftizden sonra vaftiz babası olursunuz. Sanırım doğru açıkladım, eğer düzelttiğim bir şey varsa
Teşekkür ederim!
These users thanked the author Meloman Almatı for the post:
Sibiryak89
Andrey Lukashov
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1011
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Andrey Lukashov »

Meloman Almatı: 13 Dec 2022, 06:54 hayır, hamilelik sırasında bunu kimseyle yapmamak daha iyidir. Aniden kötü bir söz söylüyorsun.
Vaftiz babasının bir karısı ve bir yaşından küçük bir çocuğu vardı. O kadar mütevazı bir adam ki muhtemelen bunu karısı ve benimki dışında kimseyle denememiştir. Ve benimki o zaman harikaydı. Hemen korktukları tek şey eşlerine kötü bir şey yapmamaktı. Vaftiz babamın da hem kalınlık hem de uzunluk olarak benimkinden çok daha büyük bir penisi var. Karısı o sırada üçüncü ayındaydı. Nedenini bilmiyorum ama sonra sekse o kadar ilgi duydu ki ben onun isteklerini yerine getirmekten çoktan yorulmuştum. Babamız bizi ziyaret ediyordu. İlk başta dalga geçiyorduk, sonra eşime evlenme teklif ettim. Doğal olarak iyi bir eş olarak kızmaya başladı ama gözlerinden istediği belliydi. Elbiselerini çıkardım. Fazla direnmedi ve bunun edep uğruna olduğu açıktı. Neredeyse hiç göbeği yoktu, hafifçe büyümüş göğüsleri ve meme uçlarının çevresinde genişlemiş, koyulaşmış haleler vardı. Getirebileceğimiz böceklere gelince, herkes bilir ki cinsel ilişkiden önce her normal insan cinsel organlarını iyice yıkar. Biz de bu konuda bir istisna yapmadık. Karısının zaten hamile olduğunu göz önünde bulundurarak, vaftiz babamla benim yumurtalarla doldurduğumuz saçmalıkların ona kesinlikle zarar vermediğini, hatta faydalı olabileceğini kendisi söyledi.
These users thanked the author Andrey Lukashov for the post:
Fargal94
Meloman Almatı
Flört etmek
Flört etmek

Eşimin zaten hamile olduğunu göz önünde bulundurarak kendisi, vaftiz babamla benim doldurduğumuz saçmalıkların ona kesinlikle zararlı olmadığını, hatta belki yararlı olduğunu söyledi.
Google’dan: Anne karnında gelişen fetüs için aşağıdaki enfeksiyonlar en tehlikeli olanlardır; bel soğukluğu, klamidya, bakteriyel vajinoz, HIV, frengi, herpes, hepatit, toksoplazmoz, streptokok, sitomegalovirüs, listeria. Düzenli yıkama ve sperm alınmasından bahsediyorsunuz. Yazıklar olsun yoldaş.... Riskler haklı değil!
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks ve iletişim için flört”