Anon.
2008 yılındaydı. 8 kişilik bir şirket olarak Mariupol’da deniz kenarına gittik. Orada teyzelerim var, bize 2 haftalığına ev verdiler. Teyzem artık orada yaşamıyordu ve burayı yazlık olarak kullanıyordu.
Bir akşam, adamlarımız şehrin diğer ucundaki bir diskoya gittiler ve yardımcım (Kolya) ile ben kaldık, öyle olduğunu biliyordum uzaktaydı ve sabah 3-4’te oradan taksi şoförleri bizim bölgemize gitmiyor.
Bir büfeden bira almaya gittik, muhtemelen gece 2’ye kadar açıktı. Bizi orada zaten tanıyorlardı, çünkü hafta içinde 30 kez oraya gitmiştik ve her zaman akşamları ve bira içmek için. O akşam oraya ikinci kez geldik. Genç pazarlamacı Vicki’nin yanı sıra 2 arkadaşı da vardı (bizim gibi biraz sarhoş). Merhaba, her zamanki gibi, birkaç şaka vb. Bira alalım. Arkadaşlarından biri bize “Karpuz ve kavun ister misiniz?” diye soruyor. Aslında orada gündüzleri karpuz satıyorlar. Biz iki salak etrafa baktık, karpuz ya da kavun göremedik, nerede olduklarını sorduk?
Kızlar kendi kendilerine güldüler ve soran kişi elleriyle göğüslerini sıkarak bize şöyle dedi: "Peki , salaksınız.. ."Biz de gülmeye başladık... Her şeyi şakaya çevirdik, tanıştık, isimleri Olya ve Maşa’ydı, onlara bira aldık. Konuştuk, bir şeyler içtik ve evimize gelmelerini önerdik. Kabul ettiler, biz de bira aldık, biradan önce bize geldiler. Bir süre daha çardakta oturduk, Kolya ve Olya odaya girdiler, Maşa ve ben de çardakta kaldık. Yaz, sıcaklık neredeyse azaldı, gece. Oturduk, sarıldık, öpüştük, elimi şortunun içine soktum, bana verdi)))
Sonra Masha doğrudan bana oral seks isteyip istemediğimi sordu? Cevap olarak hemen şortumu çıkardım))) eliyle yardım ederek emmeye başladı. Neredeyse bitirdim ve evde devam etmeyi önerdim. Boş bir odaya gittik ve içeri girdikten sonra hemen onu ve kıyafetlerimi çıkardım, onu yatağa yatırdım, prezervatif taktım ve sevişmeye başladım. Masha tam bir ateş gibiydi, hormonları benimkinden daha kötü olan ateşli bir genç kızdı. 2 kere geldim, kaç kere geldiğini biliyor. Daha sonra sabah saat 4 civarında çok eğlenerek “arkadaşlarımızı” evlerine götürdük. Telefon numaralarını aldılar. Akşam tezgahın yakınında buluştuk. Haftanın geri kalanında Kolya, ben ve arkadaşlarımız farklı zamanlarda denize gittik. Harika bir dinlenme geçirdim, kızların da bizim gibi sikişmek istediklerini anlıyorum, muhtemelen bu yüzden onlarla her şey bir şekilde kolay ve basitti. Daha sonra telefonda konuşmadılar.
Anon. 2008 yılındaydı. 8 kişilik bir şirket olarak Mariupol’da deniz kenarına gittik.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 27 Replies
- 604 Views
-
Last post by Göğüsler beni heyecanlandırıyor
-
- 24 Replies