Askere alındım, taciz edilmekten korkuyorum. Başkalarının annelerinin askerlik yaptığı ve sonrasında oğullarına daha iyi davranıldığı vakaları duydum.
Anne, güzel, ince sarışın. Çocuklar üzerine tırmanmaktan mutlu olacaklar.
Ama işin püf noktası şu; onu bunu yapmaya nasıl ikna edebiliriz...??
Tüm ipuçlarımı düşmanlıkla alıyor ve sanki bundan kurtulacakmış gibi tepki veriyor ((
Askere alındım, taciz edilmekten korkuyorum. Başkalarının annelerinin askerlik yaptığı ve sonrasında oğullarına daha iyi davranıldığı vakaları duydum. Anne, güzel, ince sarışın. Çocuklar üzerine tırmanmaktan mutlu olacaklar. Ama işin püf noktası şu; onu bunu yapmaya nasıl ikna edebiliriz...??🤔🤔 Tüm ipuçlarımı düşmanlıkla alıyor ve sanki bundan kurtulacakmış gibi tepki veriyor ((
[quote=BackAgain post_id=117952 time=1664788484 user_id=11142] Poligraff, annen senden az önce kurtuldu, [/quote] Böyle bir yardımın nesi yanlış? Adamların gerilimi hafifletmesi aptalca, orada kimse tecavüz etmeyecek Ama kimse beni gücendirmeyecek!
Poligraff, korkak olmaktan yorulmadın mı henüz? Yoksa ibik misin, neden bu askeri konuyu bu kadar önemsiyorsun?
Mahkeme celpleri hakkında yazdım, sonra nasıl kaçılacağı hakkında yazdım, şimdi ordudayken annemi becerebilirim....
Okul çocukları askere alınmıyor, artık ortalığı karıştırmayı bırakın
These users thanked the author Kardeş for the post (total 7):
[ref=#804000]Poligraff[/ref], korkak olmaktan yorulmadın mı henüz? Yoksa ibik misin, neden bu askeri konuyu bu kadar önemsiyorsun? Mahkeme celpleri hakkında yazdım, sonra nasıl kaçılacağı hakkında yazdım, şimdi ordudayken annemi becerebilirim.... Okul çocukları askere alınmıyor, artık ortalığı karıştırmayı bırakın
[quote=Poligraff post_id=117953 time=1664788701 user_id=10367] [quote=BackAgain post_id=117952 time=1664788484 user_id= 11142] Poligraff, annen senden yeni kurtuldu, [/quote] Böyle bir yardımın nesi yanlış? Erkeklerin gerginliği hafifletmesi aptalca, orada kimse tecavüz etmeyecek Ama kimse beni rahatsız etmeyecek! [/quote]
Sadece kendini emmeye başla ve işte bu, hayır Elbette her şeyi yanağınıza koyacaklar ama yatırım yapanlar "koruyabilir".
Orduda, en azından Sovyet ordusunda... ANNE BU KUTSAL!!! Allah korusun, annenin mektubuna uygunsuz bir şekilde davranmanı bile... sadece seni sikmekle kalmayacaklar, sonra da seni açlıktan öldürecekler... !!! Ve neden bahsettiğimi biliyorum... Deniz Kuvvetlerinde denizcilikten çavuşa kadar görev yaptım...
These users thanked the author Şalun70 for the post (total 5):
Orduda, en azından Sovyet ordusunda... ANNE BU KUTSAL!!! Allah korusun, annenin mektubuna uygunsuz bir şekilde davranmanı bile... sadece seni sikmekle kalmayacaklar, sonra da seni açlıktan öldürecekler... !!! Ve neden bahsettiğimi biliyorum... Deniz Kuvvetlerinde denizcilikten çavuşa kadar görev yaptım... :wink:
Herkese selam. Bir kişinin bana söylediği gibi, anneniz SEXWIFE çevrelerinde tanınıyor. Acaba burada annesi hakkında da aynı şeyi bilenler var mı?
Last post
Andrey Lukashov, ancak burada pek çok gerçek seçenek var: Annenizin eğlencelerini fark etmeden numara yapabilir, annenizin eğlencelerini mümkün olduğu kadar güvenli olacak şekilde düzenleyebilir,...
Bakın, buna dikkat edin. Kocam beni oğluma seks dersi vermeye ikna etti. Daha sonra periyodik olarak, haftada bir kez, beni oğlumun odasına onu rahatlatmam için gönderdi. Oğlum ve ben, hafta içi evde...
Merhaba!
62/167/~75/5 (büyük meme uçları) yaşında, iyi potansiyele ve bolluğa sahip bir kadınla uzun vadeli bir ilişki için, ideal olarak Kafkasyalı, olgun bir erkek-BUG arıyorum Bir kadına...