Babasıyla telefonda konuşan bir kızı taciz etmek

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
antik
Potansiyel seks nesnesi
 Babasıyla telefonda konuşan bir kızı taciz etmek

Unread post by antik »

Kim bir kızı babasıyla telefonda konuşurken rahatsız etmekten veya itip kakmaktan hoşlanır ki? Onun çeşitli lezzetli yerlerine dokunduğumda, hatta onu soktuğumda bu beni tahrik ediyor ve babasının, kızının şu anda sikildiğine dair hiçbir fikri yok.
Bir korsan
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 314
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Cevap: Babasıyla telefonda konuşan kıza tacizde bulunmak

Unread post by Bir korsan »

Hadi kızım işte o zaman birinin karısı kocasıyla anal seks sırasında iletişim kurar.. bu bir katip🤪🤭
Sergey79
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 52
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Sergey79 »

Ah ıslak fanteziler :cat2:
alex503311
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 942
Orientation: biseksüel

Unread post by alex503311 »

Kızın babasını gördüm, belki bir şekilde konuşuyorlardı, hatırlamıyorum, karakter olarak anlaşabileceklerini sanmıyorum.
Sadece oğul aradı ve annesi yarı çıplaktı, hemen "Meşgulüm, yanlış zamandasın" dedi, beni okşamayı ve çığlık atmasına izin vermeyi düşündüm ama istemedim,
hızlıca konuştuk ve kanepedeydik , üzerime oturdu ve hareket etmeye başladı.
Başka biriyle, anladığım kadarıyla sevgilisi, muhtemelen eski sevgilisi, Anladığım kadarıyla sikilmeye aldırış etmiyordu, ben onu sıkmaya başladım ve o umursamamasına rağmen izin vermeyin
Ben onun tahrik olduğunu, sevgilisini aldattığını fark ettim, isteseydi onu eğerdim ve o da sohbet ederdi.
C hanımım, oğlum arıyor, sohbet ediyor, işi kaçırdığı için beni azarlamaya başlıyor vb. sonra haklı olduğumu fark ettim
onunla konuşmaya başladığımda o da katıydı, sonunda soyunduk ve birkaç kez götürdüm.
Ama baba yoktu, en azından 30-50 (40-60) mümkündü ama bir şekilde babalar aramadı
Bir göz at
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 29
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Bir göz at »

Konuyla pek ilgili değil, bir kızla yatakta yatıyorduk, sonra yeni çıkmaya başlıyorduk, o sırada bir adam onu ​​aradı, zaten eski sevgilisi olduğunu bilmiyordu, netten bir bayanın konuştuğu bir videoyu hatırladım emiyor ve kocasıyla telefonda konuşuyor, boğazın derinliklerinde bunun mümkün olduğu ortaya çıktı, kaliteli oral seks ve konuşmamız gerek))
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”