Babasıyla telefonda konuşan bir kızı taciz etmek
-
- Potansiyel seks nesnesi
Babasıyla telefonda konuşan bir kızı taciz etmek
Kim bir kızı babasıyla telefonda konuşurken rahatsız etmekten veya itip kakmaktan hoşlanır ki? Onun çeşitli lezzetli yerlerine dokunduğumda, hatta onu soktuğumda bu beni tahrik ediyor ve babasının, kızının şu anda sikildiğine dair hiçbir fikri yok.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 314
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Cevap: Babasıyla telefonda konuşan kıza tacizde bulunmak
Hadi kızım işte o zaman birinin karısı kocasıyla anal seks sırasında iletişim kurar.. bu bir katip
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 52
- Orientation: heteroseksüel
-
- Orgazm!
- Total posts: 942
- Orientation: biseksüel
Kızın babasını gördüm, belki bir şekilde konuşuyorlardı, hatırlamıyorum, karakter olarak anlaşabileceklerini sanmıyorum.
Sadece oğul aradı ve annesi yarı çıplaktı, hemen "Meşgulüm, yanlış zamandasın" dedi, beni okşamayı ve çığlık atmasına izin vermeyi düşündüm ama istemedim,
hızlıca konuştuk ve kanepedeydik , üzerime oturdu ve hareket etmeye başladı.
Başka biriyle, anladığım kadarıyla sevgilisi, muhtemelen eski sevgilisi, Anladığım kadarıyla sikilmeye aldırış etmiyordu, ben onu sıkmaya başladım ve o umursamamasına rağmen izin vermeyin
Ben onun tahrik olduğunu, sevgilisini aldattığını fark ettim, isteseydi onu eğerdim ve o da sohbet ederdi.
C hanımım, oğlum arıyor, sohbet ediyor, işi kaçırdığı için beni azarlamaya başlıyor vb. sonra haklı olduğumu fark ettim
onunla konuşmaya başladığımda o da katıydı, sonunda soyunduk ve birkaç kez götürdüm.
Ama baba yoktu, en azından 30-50 (40-60) mümkündü ama bir şekilde babalar aramadı
Sadece oğul aradı ve annesi yarı çıplaktı, hemen "Meşgulüm, yanlış zamandasın" dedi, beni okşamayı ve çığlık atmasına izin vermeyi düşündüm ama istemedim,
hızlıca konuştuk ve kanepedeydik , üzerime oturdu ve hareket etmeye başladı.
Başka biriyle, anladığım kadarıyla sevgilisi, muhtemelen eski sevgilisi, Anladığım kadarıyla sikilmeye aldırış etmiyordu, ben onu sıkmaya başladım ve o umursamamasına rağmen izin vermeyin
Ben onun tahrik olduğunu, sevgilisini aldattığını fark ettim, isteseydi onu eğerdim ve o da sohbet ederdi.
C hanımım, oğlum arıyor, sohbet ediyor, işi kaçırdığı için beni azarlamaya başlıyor vb. sonra haklı olduğumu fark ettim
onunla konuşmaya başladığımda o da katıydı, sonunda soyunduk ve birkaç kez götürdüm.
Ama baba yoktu, en azından 30-50 (40-60) mümkündü ama bir şekilde babalar aramadı
-
- Flört etmek
- Total posts: 29
- Orientation: heteroseksüel
Konuyla pek ilgili değil, bir kızla yatakta yatıyorduk, sonra yeni çıkmaya başlıyorduk, o sırada bir adam onu aradı, zaten eski sevgilisi olduğunu bilmiyordu, netten bir bayanın konuştuğu bir videoyu hatırladım emiyor ve kocasıyla telefonda konuşuyor, boğazın derinliklerinde bunun mümkün olduğu ortaya çıktı, kaliteli oral seks ve konuşmamız gerek))
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 36 Replies
- 5825 Views
-
Last post by Endişeli
-
- 24 Replies