Para için seks. İkinci hikaye

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Автор темы
Himi
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 131
Registered for: 2 years
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Para için seks. İkinci hikaye

Unread post by Himi »

Ve böylece bayanlar ve baylar, ikinci hikaye para karşılığında seksle ilgili. Hikayenin kısa ama ilk deneyime göre daha keyifli olduğunu hemen söyleyeyim.
Yaz mevsimiydi. Zaman zaman taksi şoförlüğü yaptım ve çalıştım. Aylardan ağustos ve hava artık o kadar da sıcak değil, arabada seks yapabilirsiniz. Bir noktada umutsuzca seks yapmak istedim ve ilk düşüncem bir kız tavlamak oldu. Şans eseri, o zamanlar (şu anda orada kız göremiyorum) şehirden çıkarken insanların sürekli takıldığı bir durak vardı fahişeler (alınmayın, buna karşı değilim, her şeye özel isimleriyle hitap ediyorum) . Ancak arkadaşların hikayelerine göre, oradaki kızlar çoğunlukla gözyaşı dökmeden (ve kafanıza siyah bir çanta geçirmeden) bakamayacağınız "yorgun" kızlardır. Ama kim bilir ne oldu, o yöne doğru taksi yaptım. Arabayı sürdüm, arabayı durdurdum ve pek çekici ya da genç olmayan bir kadın hemen yaklaştı. Bir bayan, oral seks/seks vb. isteyip istemediğimi sordu. buna evet, bakıyordum ama daha genç olmak isterdim dedi. Henüz genç olmadığını, ancak yakında birinin geleceğini ve beni beklemek zorunda bıraktığını söyledi.
Çok beklememize gerek kalmadı, araba durdu ve aralarında muhteşem bir kızın da bulunduğu birkaç kız indi. Genç, güzel, iyi giyimli. Kalbim çılgınca atıyordu (o zamanlar çok gençtim ve pek tecrübeli değildim) ve o bana gönderildi. Yanıma geldi, bana baktı, gülümsedi ve ne istediğimi sordu. Tabii ki seks, başka neden burada takılayım)) Genel olarak bunu tartıştık, oturdu ve en yakın orman kuşağına doğru yola çıktı. Tanrım, o çok muhteşemdi. Hafif dar kot pantolonla bindim ve bir elimle bacaklarını okşadım. Koltuktan biraz kayarak elimi bacaklarının arasına koydu. Şu anda zaten boşalabilirim.
Oraya vardığında bir saatlik fiyatın 2500 olduğunu ama bana indirim yapacağını ve bunun bir buçuk bin rubleye mal olacağını söyledi. Koltuğu geri çektim, titreyen ellerle prezervatifi taktım, o da pantolonunu çıkardı ve aletimin üzerine oturdu. Anında geldim. 5 değil, 3 dakika değil, birkaç hareket, hepsi bu. Bu hayatımdaki üçüncü hızlı seksti ve bu kadar pahalı olan ilk seksti.
These users thanked the author Himi for the post:
Fargal94
kariyer
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1241
 Cevap: Para karşılığı seks İkinci hikaye

Unread post by kariyer »

Himi: 16 Sep 2023, 22:19 Oraya vardığında bir saat ücretinin 2500 olduğunu söyledi
ve parayı seksten önce mi sonra mı aldı?
ama bana indirim yapacak ve maliyeti bir buçuk bin ruble olacak.
neden indirim alıyorsunuz?
Himi: 16 Sep 2023, 22:19 Anında geldim. 5 değil, 3 dakika değil, birkaç hareket, hepsi bu.
Ücretli süre boyunca onunla bundan sonra ne yaptın?
Автор темы
Himi
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Himi »

uran, parayı seksten önce verdim, neden verdin İstemediğim bir indirim yapıyorum, muhtemelen genç ve acemi olduğum için ve bu sadece bir saat değil, 5 dakika için de yeterli. Ödeme indirimli olduğu için hiçbir şey yapmadım. Beni durağa geri götürdü
Mancuso
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 172
Registered for: 2 years 1 month
Orientation: biseksüel

Unread post by Mancuso »

Himi,
İşte bu senin için Kendin beğendin mi?
Evetse ve para için bile olsa, kendi söylediğin gibi "güzel ve harika" ile sahip olduğun "beyninden" keyif aldıysan, o zaman pişman olma. Aksine güzel bir anı/macera olarak bırakın. O seni bırakmadı...
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 4 months

Unread post by Nikk »

Himi, ne kadar faydalı bir yaşam deneyimi. Önemli olan iyi bir şey yapması...
Mancuso
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 172
Registered for: 2 years 1 month
Orientation: biseksüel

Unread post by Mancuso »

Bir zamanlar, yılın 200 gününü iş gezilerinde geçirdiğimde, para karşılığında çok fazla seks yaptım. Bazılarını hâlâ hatırlıyorum; geriye gerçekten hoş anlar kaldı. Bu "seçimin" en iyisi Penza’dan bir kız. Bütün geceyi onunla benim odamda geçirdim. Bazen müşteriye sempati duyarlar ve aptalca davranmazlar, doğal davranırlar.
Автор темы
Himi
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Himi »

Mancuso, katılıyorum. Böyle bir deneyim yaşandı. Bir kızın rahat olması ve doğal davranması harikadır. Böyle biriyle sohbet edebilir ve seks yapabilirsin
These users thanked the author Himi for the post:
Mancuso
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”