Boğulma
-
Автор темыar9huk
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 3
- Registered for: 2 years 11 months
- Orientation: heteroseksüel
Boğulma
Arkadaşlar bir soru. Kız, seks sırasında hafifçe, hatta bazen hafifçe boğulmaktan hoşlanır. Bütün bunları bana anlattı ama ben bunu hiç denemedim ve her şeyi doğru yapıp yapmadığımı anlayana kadar sevdiğim kişi üzerinde denemek istemiyorum. Birisi bana teknolojiyi anlamak için hangi dersleri almam gerektiğini söyleyebilir mi? Genel olarak kişisel dersler alırdım ve bana öğretmek için para öderdim))) ama burada böyle insanların olma ihtimalinin düşük olduğunu düşünüyorum. Herhangi bir ipucu için minnettar olacağım
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 68
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Boğulma
Soruyu destekliyorum. Arkadaşım çok beğendi, ellerimi kullanırken kemer takmayı düşünüyorum. Bu güvensiz IMHO hobisinin deneyimli kullanıcıları var mı?
- These users thanked the author Igor.filimonov for the post:
- sapık
-
- ön sevişme
- Total posts: 105
- Registered for: 4 years 1 month
Yazar,
orada daha dikkatli deneyler yapıyorsun ve boşuna tanıtım yapıyorsun.
Şapkalı yetkin yoldaşlar şimdiden omuz askılarınız için yeni yıldızlar kazanmanın hayalini kuruyorlar :)
orada daha dikkatli deneyler yapıyorsun ve boşuna tanıtım yapıyorsun.
Şapkalı yetkin yoldaşlar şimdiden omuz askılarınız için yeni yıldızlar kazanmanın hayalini kuruyorlar :)
-
- heyecanlanıyorum
Bu yazarın propagandası değil)) bunu bazı hanımlar istiyor... Dürüst olmak gerekirse, kadın bana bunu sorana kadar bu aklıma gelmezdi.
- These users thanked the author Igor.filimonov for the post:
- Valdemar Zabolotny
-
Автор темыar9huk
- İlgi gösteriliyor
Ben bu şekilde savunmuyorum))) sevdiğim birine zarar vermek benim için zor. Ama bunu seviyor ve soruyor))) kesinlikle elleriyle kemersiz, ama zarar vermemek için öğrenmelisin
en azından bu konuda eğitici bir şeyler bulmalısın.
en azından bu konuda eğitici bir şeyler bulmalısın.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 429
- Registered for: 3 years 1 month
Birkaç yıl önce mahkemede bir dava değerlendirildi! Bir kız ve bir erkek cinsel oyunlar oynadılar (cinsel boğma dahil). Genel olarak bu oyunların sonucu son derece üzücü oldu! Kız asla bilincini geri kazanmadı (mahkeme bunun karşılıklı bir oyun olduğunu dikkate aldı ve adam kız arkadaşının aklını başına getirmek için her türlü çabayı gösterdi ....) ama yine de adam kasıtsız cinayetten suçlu bulundu ... - 5 yıl ! Ve şimdi asıl ipucu şu: DÜŞÜNÜN!
- These users thanked the author Firavun faresi for the post:
- sapık
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 5 months
Tam burada söylüyorlar - bu tür oyunlar genellikle çok üzücü bir şekilde bitiyor. Onlarla uğraşmamak daha iyi!

-
- heyecanlanıyorum
Bugün kemerle denedim. Toka cildi ısırıyor, acıtıyor. Veya hiçbir beceri yoktur. Bu yüzden maalesef sonunun son derece trajik olabileceğine katılıyorum.
- These users thanked the author Igor.filimonov for the post (total 2):
- hayalet, sapık
-
Автор темыar9huk
- İlgi gösteriliyor
Kemerlerden söz bile edilmiyor)))
Kötü bir şey yapmamak için nereye bakılacağı, nasıl öğrenileceği sorusunu soruyorum)))) ve ışığın ne olduğunu sormuyorum bunun için)))) Zaten öyle düşünüyorum)))
ve burada mesele boğulma, boğulma meselesi bile değil))) ama belki 1 veya 2 saniyeliğine geçici olarak sıkma olabilir. ama her şeyi doğru yapmak
Kötü bir şey yapmamak için nereye bakılacağı, nasıl öğrenileceği sorusunu soruyorum)))) ve ışığın ne olduğunu sormuyorum bunun için)))) Zaten öyle düşünüyorum)))
ve burada mesele boğulma, boğulma meselesi bile değil))) ama belki 1 veya 2 saniyeliğine geçici olarak sıkma olabilir. ama her şeyi doğru yapmak
-
- Flört etmek
- Total posts: 25
- Registered for: 2 years 9 months
Asfiksi, fizyoloji - vücut zevk hormonlarını kana salgılar, kızım doğru yaklaşımla geldi. Bu basit bir uygulama değil, ancak özellikle "duygusal geçmişi yüksek" insanlar için hazlar güçlüdür. Ve kasıtsız cinayetle ilgili sözlerin yazarı kesinlikle haklı, ne yaptığınızı çok iyi anlamanız ve partnerinizi hissetmeniz gerekiyor.
- These users thanked the author StasVP for the post (total 5):
- Igor.filimonov, Firavun faresi, İzumi, hayalet, sapık
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 169
- Registered for: 2 years 10 months
Hiç denemedim. Muhtemelen eşime teklif etmeyeceğim. Aksi takdirde beni boğmayı da sevdiğini söyleyecektir. Kan almayı sevdiğini biliyorum. Ve şimdi de boğuluyor......
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 20
- Registered for: 2 years 8 months
Erkek arkadaşım ve ben bunu biraz seviyoruz ama çok değil. Bu sırada beni boğazımdan tutması hoşuma gidiyor, oldukça kaba ve korkutucu görünüyor, AMA boğulmuyor, yani sert bir şekilde bastırmıyor, sonuç olarak iki his aynı anda karışıyor el, korku, diğer yanda ne yaptığını bildiğini anlamak ve işte bana bu kadar heyecan veren de tam olarak bu. Ben de bazen eğlenmek için boynundan tutuyorum, zaman zaman bana çok ciddi bakmaya başlıyor) Ama “bundan pek hoşlanmadığını söylüyor”) Ama sadece şaka yapıyorum, onu biraz kızdırıyorum Bu süreçte) Hiçbir zaman birbirimizi ciddi anlamda boğmayız, sadece bunu oynamamız lazım.)
-
- heyecanlanıyorum
Eh, herkesin kendine göre... benimki daha çok bastırılmayı seviyor, bundan dolayı şimdiden gerilmeye başladım, yalan söylemesem de, bu beni tahrik ediyor
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
- Registered for: 2 years 8 months
burada sadece teorinin açıklanmasına ihtiyacımız yok, pratikte gösterildiğinde yine de daha iyi
-
- Nirvana’dayım
Bu uygulamadan uzak durmakta fayda var! Hata yapmak insanın doğasında olduğu için bu tür hobiler genellikle çok kötü sonuçlanır. Ve burada bir hatanın bedeli uygun...
Ve kızın bir psikoterapiste gösterilmesi gerekiyor...
Ve kızın bir psikoterapiste gösterilmesi gerekiyor...
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 320
- Registered for: 3 years 11 months
Evet, benimki de seviyor, ama biraz abarttığımda biraz, diyor, ama bu onu tahrik ediyor ve onu becerdiğim süreçte o daha çok seviyor, ama çok değil)
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 429
- Registered for: 3 years 1 month
Her şey kesinlikle doğru. !!! Daha iyi söylenemezdi! İnsan o anda bir tür coşkuya kapılır ve bir anlığına bilincini kaybeder, yani bu çok ince bir çizgidir! Burada partnerinizi %100 hissetmeniz gerekiyor! Ve burada seçenek işe yaramıyor, her şeyi kendim anlıyorum, söyle bana!StasVP: ↑10 Nov 2022, 16:30 Asfiksi, fizyoloji - vücut zevk hormonlarını kana salgılar, kızım doğru yaklaşımla geldi. Bu basit bir uygulama değil, ancak özellikle "duygusal geçmişi yüksek" insanlar için hazlar güçlüdür. Ve kasıtsız cinayetle ilgili sözlerin yazarı kesinlikle haklı, ne yaptığınızı çok iyi anlamanız ve partnerinizi hissetmeniz gerekiyor.
- These users thanked the author Firavun faresi for the post:
- sapık
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2146
- Registered for: 3 years 2 months
Böyle bir şeye asla izin vermem, bu adeta bir bilinç kaybıdır. Ve bilinç olmadan zevk nedir?
-
- Orgazm!
- Total posts: 806
- Registered for: 4 years
Ve neden bu kadar uğraşıyorsunuz - tepeye küçük bir kütük : smile115: ve siz bayılırken - tadını çıkarın....
Doğru, o zaman çabuk, çabuk ayaklarınızı içeri sokun Elleriniz, belgeleriniz cebinizde ve başka bir şehir arayın!
Doğru, o zaman çabuk, çabuk ayaklarınızı içeri sokun Elleriniz, belgeleriniz cebinizde ve başka bir şehir arayın!

-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 56
- Registered for: 1 year 7 months
Heyecan verici ama bunu kendim yapamadım. Bir başkasının benimkini nasıl öksürme noktasına kadar ve sonuçsuz bir şekilde boğduğunu görmek isterim. Sadece bir fantezi
-
- Orgazm!
- Total posts: 686
- Registered for: 2 years 1 month
Evet, eşim de tecavüz senaryosunun bir parçası olarak onu hafifçe boğmamdan hoşlanıyor. Sadece bir dur sözcüğü (ya da güreşte olduğu gibi bir tür vuruş) ve iyi bir sağlık ile gelin.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 69
- Registered for: 2 years
-
- ön sevişme
- Total posts: 121
- Registered for: 1 year 6 months
Onu dört ayak üstüne koymayı, kemeri alıp boynuna takmayı severim, bağlamadan, bir elimde, iki ucundan, tam boynundan alırım ki, yumruğunla sıktığında boğazını sıksın. ve kemerini elleriyle yere dokunamayacak şekilde çekin, kelimenin tam anlamıyla ona asıldı ve serbest eliyle çılgın bir hızda onu arkadan becerdi, elinden geldiğince yan tarafını sıktı.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2709
- Registered for: 3 years 4 months
Hiç boğmaca oynamamak daha iyi. Sonu çok çok kötü olabilir. ve eğer başlamak istiyorsanız, o zaman bunu ilk başta sadece kendi ellerinizle yapın... en iyisi partnerinizin yüzüne baktığınızda, yüz ifadelerinden ona ne olduğunu görmektir... partnerinizi kendinize doğru çevirirseniz. ayrıca aynada kendi yansımanızı ve arkadaşınızın yüzünü görmeniz daha iyi olur..
Bütün bunlar ne anlama geliyor? Durmanız gerektiğinde kendi başınıza anlayabilmeniz için arkadaşınızın yüzünü görmelisiniz..
Boğulma için bir ip veya aynı kemeri kullanıyorsanız, çekmeyi bıraktığınız anda ipin veya kemerinizin boğulmayı anında zayıflatacağından emin olun ve çok emin olun. özellikle kemer.. boynunuza sıkı bir şekilde "yapışır", sorun sadece herhangi bir şey olursa parmağınızı altına sokamayacağınız anlamına gelmez, aynı zamanda ..
ve eğer oynamaya başlarsanız , o zaman kendinize ve partnerinize daha fazla "dikkat" vermeyin. Aksi halde yeterince havası olmadığı için sarsılacak ve siz onun her iki "kasılma" nedeniyle boşaldığını varsayacaksınız. ... gerçi "nefes nefese kaldığınızda" ve aynı zamanda bitirdiğinizde süper hissettiriyor)))))
Bütün bunlar ne anlama geliyor? Durmanız gerektiğinde kendi başınıza anlayabilmeniz için arkadaşınızın yüzünü görmelisiniz..
Boğulma için bir ip veya aynı kemeri kullanıyorsanız, çekmeyi bıraktığınız anda ipin veya kemerinizin boğulmayı anında zayıflatacağından emin olun ve çok emin olun. özellikle kemer.. boynunuza sıkı bir şekilde "yapışır", sorun sadece herhangi bir şey olursa parmağınızı altına sokamayacağınız anlamına gelmez, aynı zamanda ..
ve eğer oynamaya başlarsanız , o zaman kendinize ve partnerinize daha fazla "dikkat" vermeyin. Aksi halde yeterince havası olmadığı için sarsılacak ve siz onun her iki "kasılma" nedeniyle boşaldığını varsayacaksınız. ... gerçi "nefes nefese kaldığınızda" ve aynı zamanda bitirdiğinizde süper hissettiriyor)))))
- These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 4):
- sapık, Yağmurcu, Fargal94, Venüs
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 343
- Registered for: 2 years 7 months
Peki neden boğulma oyunu oynamayasınız ama dikkatli olun. Tüm kurallara göre. Kesinlikle bayılmanıza neden olmazlar.
Ve partnerinizi nasıl dışarı çıkaracağınızı da mutlaka öğrenin. Bu beceriler olmadan boğulmaya çalışmamak daha iyidir.
Ve partnerinizi nasıl dışarı çıkaracağınızı da mutlaka öğrenin. Bu beceriler olmadan boğulmaya çalışmamak daha iyidir.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2709
- Registered for: 3 years 4 months
hakkında "beceriler"...öncelikle önemli olan bir şey olursa kafanızı karıştırmamak...aksi takdirde o ipin veya kemerin üzerinde kalabilirsiniz (((
gerçekten.. neden oynamayasınız)))) sadece şaka yapıyorum
hakkında "beceriler"...öncelikle önemli olan bir şey olursa kafanızı karıştırmamak...aksi takdirde o ipin veya kemerin üzerinde kalabilirsiniz (((
- These users thanked the author Christmas_Christmas for the post:
- sapık
-
- ön sevişme
- Total posts: 121
- Registered for: 1 year 6 months
Yani doğal olarak her şeye kafanızla yaklaşmanız ve ışıktan kemere, yarı bayılmaya kadar ona gelmeniz gerekiyor. Yukarıda yazdıklarım eşimle ilgili, 15 yıldır onunla sevişiyoruz, onun vücudunu benimkinden daha iyi tanıyorum) Ve evet, seks sırasında bazen birkaç saniyeliğine baygınlık geçirdi ama boğulmadan oldu :ayyy:
- These users thanked the author Samara for the post (total 2):
- Christmas_Christmas, sapık
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
Tüm bu şakalar veya burada yazdıkları gibi deneyler ne yazık ki bitebilir. Dolayısıyla kişisel olarak bu tür şakalara her zaman karşıyım. Boğaz kapmayı ya da derin gırtlaktan hoşlanmam. ve öğürme refleksiyle boğulan, kirli tükürük ve hatta kusmukla kaplı bir kızın görünümü, kızı daha güzel kılmaz...
Bu benim kişisel görüşüm, ancak birisinin bundan hoşlanabileceğini tamamen kabul ediyorum, ama ben değil
Bu benim kişisel görüşüm, ancak birisinin bundan hoşlanabileceğini tamamen kabul ediyorum, ama ben değil
- These users thanked the author Tanya for the post (total 6):
- Christmas_Christmas, Fargal94, Ksenofon, davenant_1, Venüs, sapık
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 166
- Registered for: 1 year 7 months
Bu tehlikeli bir şey, bu konuda uzman bulmanız pek mümkün değil ve amatörlerle uğraşmamak daha iyidir çünkü ölüme yol açabilir.
https://en.wikipedia.org/wiki/Erotic_asphyxiation
https://en.wikipedia.org/wiki/Erotic_asphyxiation
- These users thanked the author davenant_1 for the post:
- Venüs
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3155
- Registered for: 2 years 4 months
Bu çok tehlikeli bir uygulamadır. Partnerinizi ne kadar araştırırsanız inceleyin, ne kadar önlem alırsanız alın olumsuz sonuçlanma riski çok yüksektir. Bir tutku anında eylemlerinizi kontrol etmek son derece zordur.
Zevke ulaşmak için çoğu kişinin risk almaya istekli olduğunu anlıyorum. Partneriniz yaralanırsa ya da Allah korusun ölürse ne yapacaksınız? Cezai sorumluluktan bahsetmiyorum.
Peki bu ne zaman ve kim durdu?
Zevke ulaşmak için çoğu kişinin risk almaya istekli olduğunu anlıyorum. Partneriniz yaralanırsa ya da Allah korusun ölürse ne yapacaksınız? Cezai sorumluluktan bahsetmiyorum.
Peki bu ne zaman ve kim durdu?
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 343
- Registered for: 2 years 7 months
-
- Nirvana’dayım
Ve burada beğenip beğenmediğinizi ve hamamböceklerinizi sevdiğiniz kişinin hayatıyla karşılaştırmalısınız...