Nasıl tepki verirsiniz?

Birisi gösteriş yapmayı sever...
Автор темы
çapkın
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 830
Registered for: 2 years 8 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Nasıl tepki verirsiniz?

Unread post by çapkın »

yaklaşık 3 yıl önce başıma gelen durum.
Kamera önünde kızlara nasıl mastürbasyon yaptığımı kendime göstermeyi seviyorum. Ben de bir görüntülü sohbete gittim, kamerayı açtım, bir kız bulmayı umarak yapay vajinayla mastürbasyon yapmaya başladım ama hiç bulamadım. Zaman geçiyor, bir grup arkadaş evime geliyor. O gün çok içtik ve uyuyakaldım. Ve içmeye ve YouTube’da video izlemeye devam ettiler. Bu yüzden geçmişi temizlemedim ve gittiğim görüntülü sohbetin bağlantısını buldular (vajinalı popomu gösteriyordu ama yüzü yoktu). Bir süre sonra bir arkadaşımla konuşmaya başladım ve bir öfkeyle (bir şeyler çözmek için tartışmaya başladık) bana şöyle dedi: “İşte bu, cehenneme git kameraların önünde! !” Ve sonra anladım ki bu bağlantıyla birlikte yanmış. Artık pek çok arkadaşım bunu biliyor.
Tüm kullanıcılara bir sorum var: "Arkadaşınızın/erkek arkadaşınızın/kız arkadaşınızın kamera önünde mastürbasyon yaptığı bilgisine nasıl tepki verirsiniz? Durdurdunuz mu? onunla iletişim kurmak iğrenç mi olur? Ona karşı ne gibi hislerin var?
These users thanked the author çapkın for the post:
Maxim86
Fred Krueger
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 37
 Re: Nasıl tepki verirsiniz?

Unread post by Fred Krueger »

Ne olursa olsun bırakın istediği gibi dinlensin. Bir arkadaşım var, kendisi bana penisi için pompa aldığını, yani onun da vajinası olduğunu söyledi. Evliyim ve ben de vajina satın almak istiyorum, eşim bazen bana mastürbasyon yapmaktan çekinmediğini söyledi
These users thanked the author Fred Krueger for the post:
Fargal94
Allah 1974
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 263
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Allah 1974 »

Artyom, Dziuba, siz misiniz? :Yahoo!:
These users thanked the author Allah 1974 for the post:
Danah
Ötesinden Gelen Şehvet
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 462
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by Ötesinden Gelen Şehvet »

Herkes boş zamanlarını uygun gördüğü şekilde geçirir. Kınadılarsa kınayanlarda bir tür kompleks var demektir, hepsi bu
These users thanked the author Ötesinden Gelen Şehvet for the post (total 3):
en azından, Gudgeon, Süleyman
Vadim1972
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 79
Registered for: 3 years 2 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Vadim1972 »

Debauchee: 20 Sep 2022, 17:43 Durum bu.
Buna hiç aldırış etmeyin. İyi eğlenceler.
These users thanked the author Vadim1972 for the post:
Timuryai
Livrik
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 207
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by Livrik »

herkes istediği gibi mastürbasyon yapıyor!
Maxim86
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 68
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Maxim86 »

Ben buna normal davranırdım. Merak etme. Karısı bir web kamerası önünde mastürbasyon yapsa bile. Ama bu olmayacak)))
Mt 123 mt
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 50
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Mt 123 mt »

Evet, hepimiz aziz değiliz. Zaten bu kişisel bir mesele, başkalarının bilgisayarlarına bakmanın bir manası yok.
Автор темы
çapkın
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by çapkın »

mtd123mtd: 30 Sep 2022, 18:17 Evet, hepimiz aziz değiliz. Zaten bu kişisel bir mesele, başkalarının bilgisayarlarına bakmanın bir anlamı yok
Evet, ama onlar arama motoruna yazmak istediler - " Video..." ve bağlantı "Görüntülü sohbet"e geldi. İçeri girdik ve benim bir avatarımın oyuncak vajinayı sikiştiğini gördük.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 3 months

Unread post by Nikk »

Tek kişinin sen olduğunu düşünebilirsin. kim yapay vajinayı siker... :m0571:
Автор темы
çapkın
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by çapkın »

niqk: 30 Sep 2022, 18:23 Tek olduğunuzu düşünebilirsiniz. yapay vajinayı kim sikiyor...
Burada önemli olan vajinayı sikmem değil, onu kamera önünde sikip insanlara göstermem. Onları öldürdü, benden uzaklaştırdı. Pek çok insanın vajinayı siktiğini, kızların da kendilerini falluslarla siktiklerini iddia etmiyorum. Ama bunu kamerada göstermenin çılgınlık olduğunu düşünüyorlar!
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Bir şeyi savunuyorlar ama yine de kamera karşısında mastürbasyon yapıyorlar! Bu arada, aynı kadını seninle mastürbasyon yapmaya davet edebilirsin!
Kamera olmadan da yapabilirsiniz! Kolayca yok olup gider!.. Ama teklifinizi de kabul edebilir...
Автор темы
çapkın
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by çapkın »

niqk: 30 Sep 2022, 18:31 Bu arada, aynı kadını seninle mastürbasyon yapmaya davet edebilirsin!
Kamera olmadan da yapabilirsiniz! Kolayca ortadan kaybolur!.. Ama teklifinizi kabul edebilir...
Bunu bana kim söyledi? Ha, peki sen? Burada yanılıyorsunuz! O evli ve bu kadınla ilgili bu konuyu kapatacak!
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Bana söyleme! Tanıdıklarımdan biri, yaklaşık olarak bu şekilde ortak mastürbasyon için kendine bir kız arkadaş buldu! Kadın evli ve çocukluydu, ancak birlikte el işi yapma hayali vardı. Ve aptal olan kocası buna şiddetle karşı çıktı. Mesela bu çocukça değil! Bir tanıdığım gelene kadar sessizce acı çekti. Zevkle mastürbasyon yapıyorlar!!! :roll:
These users thanked the author Nikk for the post:
Fargal94
Gudgeon
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1279

Unread post by Gudgeon »

Debauchee: 20 Sep 2022, 17:43 "Arkadaşınızın/erkek arkadaşınızın/kız arkadaşınızın kamera önünde mastürbasyon yaptığı bilgisi karşısında ne hissedersiniz? Onunla iletişiminizi kestiniz mi? Onunla iletişim kurmak iğrenç mi olur? Kibirli mi? Yani onun için üzülüyor musun?"
Buna normal davranırdım. Tavsiye edebileceğim tek şey daha iyi saklanmaktır. Ancak bir kişi, arkadaş veya tanıdık olarak tavrım bundan hiç etkilenmeyecektir. Herkesin mahrem hayatı tartışmaya/yargılamaya konu değildir. Japon kız öğrenci gibi giyinmiş bir arkadaşım başka bir erkeği emmiş, kıçına yarım metrelik bir yapay penis sokmuş ve kendine sperm bulaştırmış olsa bile, bir kişinin cinsel özgürleşmeyi nasıl başardığı beni ilgilendirmez. Kstity ve hiç kimseyi ilgilendirmez.
Böyle durumlarda yalnızca mahrem alana izinsiz giren ve bu konuyu tartışanlar kınanmaya layıktır. Bu kişilerin kesinlikle pislik ve pislik olduğunu düşünürdüm, özellikle de dedikodu yayıyorlarsa.
Kapalı kapılar ardındaki yatak odasında olup bitenler yalnızca oraya davet edilenleri ilgilendirir. Ancak casusluk yapanlar değil.

1 dakika 25 saniye sonra gönderildi: n
herkes istediği gibi mastürbasyon yapar!
Bazıları kuru, bazıları ıslak ;)
nKabul ediyorum !

3 dakika 45 saniye sonra gönderildi:
gerçek şu ki onu kamera önünde sikiyorum ve bunu insanlara gösteriyorum
Sen bunu onlara göstermedin! Hayatta ve anonim olarak hiçbir örtüşmenizin olmadığı biri. Ve içeri girdiler. Ve baktılar. Sormadan. Bu durumda olan ender piçler ve sapıklardır bunlar. Unut gitsin, böyle arkadaşlara ihtiyacın yok. Münafıklar ve dedikoducular iyi bir arkadaş değildir.
Kısacası bu kadar endişelenmeyin. Daha iyi arkadaşlar bulacaksınız. Bu durum etrafınızdaki insanların ne kadar küçük olduğunu görmenizi sağladı ;)
Last edited by Gudgeon on 30 Sep 2022, 18:56, edited 1 time in total.
These users thanked the author Gudgeon for the post (total 2):
adobrandw1985, Danah
Автор темы
çapkın
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by çapkın »

niqk: 30 Sep 2022, 18:42 Bir arkadaşım gelene kadar sessizce acı çekti. Zevkle mastürbasyon yapıyorlar!!!
Ben de onunla, arkadaşının mastürbasyon yaptığı karısıyla zevkle mastürbasyon yapıyorum!
Böyle durumlarda ancak mahrem alana izinsiz giren ve bu konuyu tartışanlar kınanmaya layıktır. Bu kişilerin kesinlikle pislik ve pislik olduğunu düşünürdüm, özellikle de dedikodu yayıyorlarsa.
Kapalı kapılar ardındaki yatak odasında olup bitenler yalnızca oraya davet edilenleri ilgilendirir. Ama casusluk yapanlar değil
Kahretsin, altın sözler, desteğiniz ve yukarıda yazdığınız, daha iyi saklamanız gereken tavsiyeler için teşekkürler! :teşekkür ederim: :bira: :arkadaşlar:

1 dakika 35 saniye sonra gönderildi:
Gudgeon: 30 Sep 2022, 18:48 Bu durumda nadir görülen piçler ve sapıklar tam da onlar. Unut gitsin, böyle arkadaşlara ihtiyacın yok. İkiyüzlüler ve dedikoducular iyi bir arkadaş değildir.
Katılıyorum. Evet, artık nadiren iletişim kuruyor veya onları görüyorum. Zaten gol atıldı. Benimki gibi bir duruma karşı genel tavrınızı duymak istedim!
Gudgeon
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1279

Unread post by Gudgeon »

Debauchee: 30 Sep 2022, 18:50 Sadece benimki gibi bir duruma karşı genel tavrınızı duymak istedim!
Normal bir tavır. Ve sen kesinlikle yanlış bir şey yapmadın ve hiçbir şekilde böyle bir muameleyi hak etmedin!
Sergey79
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 52

Unread post by Sergey79 »

Seni anlamıyorlarsa arkadaşın değiller demektir :roll:
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply