Nasıl tepki verirsiniz?
-
Автор темыçapkın
- Orgazm!
- Total posts: 830
- Registered for: 2 years 8 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Nasıl tepki verirsiniz?
yaklaşık 3 yıl önce başıma gelen durum.
Kamera önünde kızlara nasıl mastürbasyon yaptığımı kendime göstermeyi seviyorum. Ben de bir görüntülü sohbete gittim, kamerayı açtım, bir kız bulmayı umarak yapay vajinayla mastürbasyon yapmaya başladım ama hiç bulamadım. Zaman geçiyor, bir grup arkadaş evime geliyor. O gün çok içtik ve uyuyakaldım. Ve içmeye ve YouTube’da video izlemeye devam ettiler. Bu yüzden geçmişi temizlemedim ve gittiğim görüntülü sohbetin bağlantısını buldular (vajinalı popomu gösteriyordu ama yüzü yoktu). Bir süre sonra bir arkadaşımla konuşmaya başladım ve bir öfkeyle (bir şeyler çözmek için tartışmaya başladık) bana şöyle dedi: “İşte bu, cehenneme git kameraların önünde! !” Ve sonra anladım ki bu bağlantıyla birlikte yanmış. Artık pek çok arkadaşım bunu biliyor.
Tüm kullanıcılara bir sorum var: "Arkadaşınızın/erkek arkadaşınızın/kız arkadaşınızın kamera önünde mastürbasyon yaptığı bilgisine nasıl tepki verirsiniz? Durdurdunuz mu? onunla iletişim kurmak iğrenç mi olur? Ona karşı ne gibi hislerin var?
Kamera önünde kızlara nasıl mastürbasyon yaptığımı kendime göstermeyi seviyorum. Ben de bir görüntülü sohbete gittim, kamerayı açtım, bir kız bulmayı umarak yapay vajinayla mastürbasyon yapmaya başladım ama hiç bulamadım. Zaman geçiyor, bir grup arkadaş evime geliyor. O gün çok içtik ve uyuyakaldım. Ve içmeye ve YouTube’da video izlemeye devam ettiler. Bu yüzden geçmişi temizlemedim ve gittiğim görüntülü sohbetin bağlantısını buldular (vajinalı popomu gösteriyordu ama yüzü yoktu). Bir süre sonra bir arkadaşımla konuşmaya başladım ve bir öfkeyle (bir şeyler çözmek için tartışmaya başladık) bana şöyle dedi: “İşte bu, cehenneme git kameraların önünde! !” Ve sonra anladım ki bu bağlantıyla birlikte yanmış. Artık pek çok arkadaşım bunu biliyor.
Tüm kullanıcılara bir sorum var: "Arkadaşınızın/erkek arkadaşınızın/kız arkadaşınızın kamera önünde mastürbasyon yaptığı bilgisine nasıl tepki verirsiniz? Durdurdunuz mu? onunla iletişim kurmak iğrenç mi olur? Ona karşı ne gibi hislerin var?
-
- Flört etmek
- Total posts: 37
Re: Nasıl tepki verirsiniz?
Ne olursa olsun bırakın istediği gibi dinlensin. Bir arkadaşım var, kendisi bana penisi için pompa aldığını, yani onun da vajinası olduğunu söyledi. Evliyim ve ben de vajina satın almak istiyorum, eşim bazen bana mastürbasyon yapmaktan çekinmediğini söyledi
- These users thanked the author Fred Krueger for the post:
- Fargal94
-
- Penetrasyon
- Total posts: 263
- Registered for: 2 years 11 months
Artyom, Dziuba, siz misiniz?

- These users thanked the author Allah 1974 for the post:
- Danah
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 462
- Registered for: 2 years 9 months
Herkes boş zamanlarını uygun gördüğü şekilde geçirir. Kınadılarsa kınayanlarda bir tür kompleks var demektir, hepsi bu
- These users thanked the author Ötesinden Gelen Şehvet for the post (total 3):
- en azından, Gudgeon, Süleyman
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 79
- Registered for: 3 years 2 months
- Orientation: biseksüel
-
- Penetrasyon
- Total posts: 207
- Registered for: 2 years 9 months
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 68
- Registered for: 2 years 10 months
Ben buna normal davranırdım. Merak etme. Karısı bir web kamerası önünde mastürbasyon yapsa bile. Ama bu olmayacak)))
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 50
- Registered for: 2 years 11 months
Evet, hepimiz aziz değiliz. Zaten bu kişisel bir mesele, başkalarının bilgisayarlarına bakmanın bir manası yok.
-
Автор темыçapkın
- Orgazm!
Evet, ama onlar arama motoruna yazmak istediler - " Video..." ve bağlantı "Görüntülü sohbet"e geldi. İçeri girdik ve benim bir avatarımın oyuncak vajinayı sikiştiğini gördük.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 3 months
-
Автор темыçapkın
- Orgazm!
Burada önemli olan vajinayı sikmem değil, onu kamera önünde sikip insanlara göstermem. Onları öldürdü, benden uzaklaştırdı. Pek çok insanın vajinayı siktiğini, kızların da kendilerini falluslarla siktiklerini iddia etmiyorum. Ama bunu kamerada göstermenin çılgınlık olduğunu düşünüyorlar!
-
- Nirvana’dayım
Bir şeyi savunuyorlar ama yine de kamera karşısında mastürbasyon yapıyorlar! Bu arada, aynı kadını seninle mastürbasyon yapmaya davet edebilirsin!
Kamera olmadan da yapabilirsiniz! Kolayca yok olup gider!.. Ama teklifinizi de kabul edebilir...
Kamera olmadan da yapabilirsiniz! Kolayca yok olup gider!.. Ama teklifinizi de kabul edebilir...
-
Автор темыçapkın
- Orgazm!
Bunu bana kim söyledi? Ha, peki sen? Burada yanılıyorsunuz! O evli ve bu kadınla ilgili bu konuyu kapatacak!
-
- Nirvana’dayım
Bana söyleme! Tanıdıklarımdan biri, yaklaşık olarak bu şekilde ortak mastürbasyon için kendine bir kız arkadaş buldu! Kadın evli ve çocukluydu, ancak birlikte el işi yapma hayali vardı. Ve aptal olan kocası buna şiddetle karşı çıktı. Mesela bu çocukça değil! Bir tanıdığım gelene kadar sessizce acı çekti. Zevkle mastürbasyon yapıyorlar!!!

-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1279
Böyle durumlarda yalnızca mahrem alana izinsiz giren ve bu konuyu tartışanlar kınanmaya layıktır. Bu kişilerin kesinlikle pislik ve pislik olduğunu düşünürdüm, özellikle de dedikodu yayıyorlarsa.
Kapalı kapılar ardındaki yatak odasında olup bitenler yalnızca oraya davet edilenleri ilgilendirir. Ancak casusluk yapanlar değil.
1 dakika 25 saniye sonra gönderildi: n
nKabul ediyorum !
3 dakika 45 saniye sonra gönderildi:
Kısacası bu kadar endişelenmeyin. Daha iyi arkadaşlar bulacaksınız. Bu durum etrafınızdaki insanların ne kadar küçük olduğunu görmenizi sağladı
Buna normal davranırdım. Tavsiye edebileceğim tek şey daha iyi saklanmaktır. Ancak bir kişi, arkadaş veya tanıdık olarak tavrım bundan hiç etkilenmeyecektir. Herkesin mahrem hayatı tartışmaya/yargılamaya konu değildir. Japon kız öğrenci gibi giyinmiş bir arkadaşım başka bir erkeği emmiş, kıçına yarım metrelik bir yapay penis sokmuş ve kendine sperm bulaştırmış olsa bile, bir kişinin cinsel özgürleşmeyi nasıl başardığı beni ilgilendirmez. Kstity ve hiç kimseyi ilgilendirmez.
Böyle durumlarda yalnızca mahrem alana izinsiz giren ve bu konuyu tartışanlar kınanmaya layıktır. Bu kişilerin kesinlikle pislik ve pislik olduğunu düşünürdüm, özellikle de dedikodu yayıyorlarsa.
Kapalı kapılar ardındaki yatak odasında olup bitenler yalnızca oraya davet edilenleri ilgilendirir. Ancak casusluk yapanlar değil.
1 dakika 25 saniye sonra gönderildi: n
Bazıları kuru, bazıları ıslakherkes istediği gibi mastürbasyon yapar!

nKabul ediyorum !
3 dakika 45 saniye sonra gönderildi:
Sen bunu onlara göstermedin! Hayatta ve anonim olarak hiçbir örtüşmenizin olmadığı biri. Ve içeri girdiler. Ve baktılar. Sormadan. Bu durumda olan ender piçler ve sapıklardır bunlar. Unut gitsin, böyle arkadaşlara ihtiyacın yok. Münafıklar ve dedikoducular iyi bir arkadaş değildir.gerçek şu ki onu kamera önünde sikiyorum ve bunu insanlara gösteriyorum
Kısacası bu kadar endişelenmeyin. Daha iyi arkadaşlar bulacaksınız. Bu durum etrafınızdaki insanların ne kadar küçük olduğunu görmenizi sağladı

Last edited by Gudgeon on 30 Sep 2022, 18:56, edited 1 time in total.
- These users thanked the author Gudgeon for the post (total 2):
- adobrandw1985, Danah
-
Автор темыçapkın
- Orgazm!
1 dakika 35 saniye sonra gönderildi:
Ben de onunla, arkadaşının mastürbasyon yaptığı karısıyla zevkle mastürbasyon yapıyorum!
Kahretsin, altın sözler, desteğiniz ve yukarıda yazdığınız, daha iyi saklamanız gereken tavsiyeler için teşekkürler! :teşekkür ederim: :bira: :arkadaşlar:Böyle durumlarda ancak mahrem alana izinsiz giren ve bu konuyu tartışanlar kınanmaya layıktır. Bu kişilerin kesinlikle pislik ve pislik olduğunu düşünürdüm, özellikle de dedikodu yayıyorlarsa.
Kapalı kapılar ardındaki yatak odasında olup bitenler yalnızca oraya davet edilenleri ilgilendirir. Ama casusluk yapanlar değil
1 dakika 35 saniye sonra gönderildi:
Katılıyorum. Evet, artık nadiren iletişim kuruyor veya onları görüyorum. Zaten gol atıldı. Benimki gibi bir duruma karşı genel tavrınızı duymak istedim!Gudgeon: ↑30 Sep 2022, 18:48 Bu durumda nadir görülen piçler ve sapıklar tam da onlar. Unut gitsin, böyle arkadaşlara ihtiyacın yok. İkiyüzlüler ve dedikoducular iyi bir arkadaş değildir.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1279
Normal bir tavır. Ve sen kesinlikle yanlış bir şey yapmadın ve hiçbir şekilde böyle bir muameleyi hak etmedin!
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 52
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-