Sondaj. Çocuklar, beğendiniz mi?

Güçlü yarınıza, cinsel ilişkiler açısından sizi neyin endişelendirdiğini sorun
Автор темы
masha_nomad_86
İlgi gösteriliyor
Total posts: 4
Registered for: 2 years 9 months
Orientation: heteroseksüel
 Sondaj. Çocuklar, beğendiniz mi?

Unread post by masha_nomad_86 »

Biraz arka planla başlayacağım. Birkaç gün önce, erkeğimin üretrada bir termometre ile mastürbasyon yaparak kendini okşadığı sırada eve döndüm. Seks konusunda özgür, yargılayıcı olmayan ve birçok açıdan partnerimin fetişlerini ve tercihlerini paylaşan ve kabul eden biriyim. Odaya girer girmez, kişiyi utandırmamak için kapıyı arkasından kapatarak çıktı. Birkaç hediye almak için mağazaya gittim, bir yandan da gördüklerimi sindirip inceliyordum. Sevgilime, çevrimiçi mağazalarda çok sayıda bulunan, sondaj için cerrahi çelikten yapılmış bir dizi buji sipariş ettim (buna denir). Burada adamın bir yetişkin olduğu, iki VO’su olan bir teknisyen olduğu ve içine bir termometre yerleştirdiği görülüyor. Korkunç potansiyel sonuçlar doğuracak şekilde kendine zarar vermediği sürece deneylere karşı değilim. Sevgilimin beni korkuttuğunu düşünerek eşikte bir açıklamayla beklediği eve döndüm ve gördüklerim karşısında şok oldum))) Ürolojiden bir video dersine paralel olarak termometre için Çipura aldım insanlardan yabancı cisimleri çıkaran cerrahlar. Pek çok erkeğin bu mastürbasyon yöntemini sevdiğini, birçoğunun da bunu uyguladığını söyledi. Büyüleyici bir orgazma bu şekilde ulaşılır.
Dikkat, soru: Çocuklar, ses çıkarma pratiği yapıyor musunuz? Hoşuna gitti mi? Süreç hakkında ne düşünüyorsunuz? Orgazm bu kadar güçlü mü? Gerçekten ama kaçınız bundan hoşlanıyor? Kadınınızın da bu süreçte yer almasını ister misiniz, yoksa erkekler bu şekilde mahremiyet içinde zevk almayı mı tercih ederler? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederiz.
These users thanked the author masha_nomad_86 for the post:
Dokunma Sanatı
Vertip
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 85
 Yanıt: Sondaj yapılıyor. Çocuklar, beğendiniz mi?

Unread post by Vertip »

Sesi sevmiyorum, acıtıyor. Ama eşim oral sekse paralel olarak gerçekten bu işe giriyor, bazen heyecandan acele ediyor.
These users thanked the author Vertip for the post:
masha_nomad_86
Truva
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 148
Orientation: biseksüel

Unread post by Truva »

masha_nomad_86: 20 Sep 2022, 11:02 Gerçekten ama kaçınız bunu beğendi? Kadınınızın da bu süreçte yer almasını ister misiniz, yoksa erkekler bu şekilde mahremiyet içinde zevk almayı mı tercih ederler? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederiz.
Kural olarak, bu tür aşırılıklar büyüleyici bir orgazmdan gelmez, en hafif deyimiyle, hepsi bu. doğru. Büyük ihtimalle erkeğiniz sizden memnun değil ve (veya) yeni hisler edinmenin yollarını arıyor... insanlar genellikle partnerlerini gücendirmekten korkuyorlar ve samimiyetsiz davranıyorlar. Daha önce de yanıtlandığı gibi, bu temelde yanlıştır. ses acıdır ve bazıları acıdan çok parlak ve güçlü bir sarhoşluk yaşarlar... ve o zaman M’nizin cinsel psikolojik portresini hesaplamak zor değildir.
These users thanked the author Truva for the post (total 2):
masha_nomad_86, ikisi birden
Автор темы
masha_nomad_86
İlgi gösteriliyor

Benden memnun olmaması pek olası değil. Çeşitli ve ilginç bir şekilde sevişiyoruz. Kısıtlamalar ve kısıtlamalar olmadan. BDSM’den BD uyguluyoruz. Muhtemelen SM’den yoksundur)) Peki o zaman. Bujiler çoktan geldi; onları hediye olarak verdim. Orada, tek başına mı yoksa benim şirketimle mi eğleneceğine kendisi karar versin)) Asıl mesele, şüpheli kırılgan nesneler olmadan ve kendi zevki için olmasıdır.
These users thanked the author masha_nomad_86 for the post:
Süleyman
Alex yapardı
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2157
Registered for: 3 years 1 month
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Alex yapardı »

O zamanlar bu terimi bilmesem de gençlik keşiflerim sırasında denedim, oldu. Üretrayı mastürbasyon yapmak için daha önce çeşitli merhemlerle birlikte verilen cam çubuklar kullandım. Ucunda top bulunan ve termometreden daha küçük yassı spatulaya sahip iki türü vardı. İlk önce, iyi bir ereksiyon oluşana kadar penisi çektim, ardından idrar yoluna ek bir nesne soktum. Daha sonra bir eliniz penisin üzerindeyken diğer elinizle çubuğu yavaşça içeri doğru hareket ettirin, döndürebilirsiniz. Duyular hoş ama tuhaf, penisin hem içini hem de dışını kaplıyor. Orgazm sırasında çıkarmadım, sperm patladı. Dezavantajları da var: Böyle bir mastürbasyondan sonra bir süre üretral kanalda rahatsızlık, kaşıntı ve bazen ağrı olur. Sonra daha hoş mastürbasyon türlerini[/url] ve onu terk etti.
These users thanked the author Alex yapardı for the post (total 2):
masha_nomad_86, Analizci
Süleyman
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 434
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Süleyman »

Bu saf fizyoloji, prostat masajı, diyelim ki seks sırasında birkaç saat içinde iki veya üç kez boşaldım ama tam boşalamadığım sırada üçüncü veya dördüncü kez parmağını soktu, derin bir oral seks yaptı ve ben geldim güçlü bir şekilde. Severim.
These users thanked the author Süleyman for the post (total 2):
masha_nomad_86, Fargal94
Arkadan şefkatle
İlgi gösteriliyor
Total posts: 5

Unread post by Arkadan şefkatle »

masha_nomad_86: 20 Sep 2022, 11:02 üretrada bir termometre ile mastürbasyon yapıyor.
Bu kesinlikle çok fazla) Ve onun aptal ve tekniker olmadığı gerçeği hakkında. Ben de bir teknisyenim ve hiçbir şey yapmaktan çekinmeyen çok daha fazlasını tanıyorum) Bana gelince, şehvet ve zeka uyumlu değil)
masha_nomad_86: Dikkat, soru: Çocuklar, ses çıkarma pratiği yapıyor musunuz? Hoşuna gitti mi? Süreç hakkında ne düşünüyorsunuz? Orgazm o kadar güçlü mü?
Sanki boşalamıyormuşsun gibi orgazmı uzatıyor gibi görünüyor. Bunu bir kez denedim ama bende herhangi bir vızıltı yaratmadı ve sonrasında penisim o kadar acıyor ki, tuvalete gitmek bile canımı acıtıyor. Benim deneyimim berbat (her ne kadar termometreyle değil de demir çubukla olsa da)
Onunla konuşmak daha iyi, aksi halde eğer o kadar yükseklere düşkün biriyse, istediği saat çok uzakta değil otoerotik boğulmayı denemek için, ama bu durumda ıskalayacaksın ve bir ceset...
Şiddetli
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 57
Registered for: 3 years

Unread post by Şiddetli »

Böyle kalemlerle adam ameliyata girer...
Автор темы
masha_nomad_86
İlgi gösteriliyor

Fiolent: 21 Sep 2022, 01:37 Böyle kalemlerle adam ameliyata gider...
Ama artık gitmeyecek. Sorun modern yöntemler kullanılarak çözüldü))) Bu tür zevkler için özel oyuncaklar var. Ameliyata gitmediği sürece çocuk neyden hoşlanıyorsa, dedikleri gibi ;)
Ötesinden Gelen Şehvet
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 462

Unread post by Ötesinden Gelen Şehvet »

masha_nomad_86: 21 Sep 2022, 08:28 Artık gitmeyecek. Sorun modern yöntemler kullanılarak çözüldü))) Bu tür zevkler için özel oyuncaklar var. Ameliyata gitmediği sürece çocuk neyden hoşlanıyorsa,
Çok sağlam bir düşünce ve yaklaşım! Bu tür oyuncakları biliyorum ama üretral mastürbasyon (Ses denilen şeyin ne olduğunu bilmiyordum - sanki sesle bir ilgisi varmış gibi) benimki değil. Denemedim ve arzum da yok - bu hassas bir konu ve eklem kullanırsanız sağlık sorunları garanti edilir. Genç adamın böyle eğilimleri olduğuna göre oyuncak satın aldığın için aferin sana
These users thanked the author Ötesinden Gelen Şehvet for the post:
masha_nomad_86
gevşemek
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 31

Unread post by gevşemek »

Kulaklık kablolarını takmayı denedim. Harika, ama daha fazlası değil, bir şey beni etkilemedi
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 4 months

Unread post by Nikk »

Bu arada, bazı kızlar üretrayı mastürbasyon yapmayı da seviyorlar...
Nik18
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 55
Registered for: 3 years 8 months

Unread post by Nik18 »

Bu kesinlikle saçmalık, keyif yok, belki psikolojik düzeyde bunu bilen biri olabilir. Genel olarak 99,9 erkek için sadece acı getirir. Sadece düşüncesi bile beni hasta etti.
Alyoşa
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 148
Registered for: 3 years 6 months

Unread post by Alyoşa »

Bana öyle geliyor ki bu anal mastürbasyonla hemen hemen aynı, eğer hazırlık yapmazsan ve acele etmezsen o zaman sorunlar olur, acı olur ve zevk olmaz, ama her şeyi dikkatli yaparsan yapabilirsin ve bundan keyif alacaksın, bir sipariş verdim kendim için minimum boyuttan ve biraz daha büyük olan birkaç oyuncak, Alika için yerel mağazalardan daha ucuzlar
These users thanked the author Alyoşa for the post:
ikisi birden
Ivp1967
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 251
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Ivp1967 »

Bu tür eğlenceleri düzenli olarak yapıyorum, gerçekten hoşuma gidiyor. Özel oyuncaklar yok, doğaçlama nesneler kullanıyorum, kalem tam oturuyor. Yağlayıcılardan tasarruf etmeyin ve tanıtırken acele etmeyin. Ancak tamamen içeri girdiğinde ve ileri geri gitmeye başladığınızda, hisler kıyaslanamaz. Orgazm genellikle en yoğun olanıdır. Daha sonra işerken hafif bir yanma hissi olur ama çabuk geçer. Üretrayı ne kadar sık ​​okşarsanız rahatsızlık o kadar az olur. Genel olarak herkese göre değil. Gerçekten beğendim))))
M
These users thanked the author Ivp1967 for the post (total 2):
ikisi birden, Martin
İskoç
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 182

Unread post by İskoç »

Ne dehşet) Korkardım, anüse bir şey sokmak başka bir şey)
These users thanked the author İskoç for the post (total 3):
Alex yapardı, ikisi birden, Martin
Legolar
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 78
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by Legolar »

Lanet olsun. Ses geliyor.... Ve okumayı bitirene kadar saunada sevişmeyi düşündüm)))))) ne tür saçmalıklar bulabilirler....
These users thanked the author Legolar for the post:
Mart
Sivil8
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 42

Unread post by Sivil8 »

Senden oldukça sıkıldı, onun aygırı termometreyi senin tatlı deliğinden daha çok seviyor)))
ikisi birden
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 60

Unread post by ikisi birden »

Skotch: 29 Oct 2022, 20:37 Ne dehşet) Korkarım, anüse bir şey sokmak başka bir şey)
Birçok kişi anüs hakkında "Nedir? dehşet verici!" Kişisel olarak bazen kendimi kaptırıyorum. Tutkal tabancası dolumu ile başladım. Bir tarafı eritilip yuvarlatılmıştı. Bir yandan da eritip derinlere düşmesin diye kapak yaptım. Evet, ilk oyunlardan sonra idrar yaparken rahatsızlık duyuldu. Artık normal. Ali’den farklı üretral tıkaçlar aldım. Ancak bu yöndeki uzun deneyime rağmen termometre hâlâ çok uzakta. Ve hatta üretradaki parmağa daha da fazlası. Bir kadının küçük parmağının girmesini isterim
These users thanked the author ikisi birden for the post (total 3):
Ivp1967, Fedolar, Analizci
İlk Rus
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 63
Registered for: 3 years 7 months

Unread post by İlk Rus »

Severim. Bunu düzenli olarak yapıyorum (özel oyuncaklar var). Yabancı cisimlerin kullanılmasını tavsiye etmem... Termometre, tel, kalem vb... Sonuçta bu genitoüriner sistem, her şey steril olmalı.
These users thanked the author İlk Rus for the post:
ikisi birden
Mart
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1440

Unread post by Mart »

masha_nomad_86: 20 Sep 2022, 11:02 Ses geliyor. Çocuklar, beğendiniz mi?
SSS???
Nika_miku
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 78
Registered for: 5 years 5 months

Unread post by Nika_miku »

Genel olarak üretranın anal bir :) olmaması ve çok fazla esnememesi nedeniyle ne zaman durmanız gerektiğini bilmeniz tavsiye edilir. Hatta bu durum kritik bile olabilir ve birçok sağlık sorununa yol açabilir - genellikle daha sonraki yaşamda yetersiz beslenmeye neden olur + örneğin seyrek hareket nedeniyle zarar görmesi çok kolaydır. Doğal olarak bunu hiçbir şekilde kınamıyorum ama sağlığa zarar vermemek için özellikle üretra konusunda son derece dikkatli olmanız ve uyarılmayı kontrol etmeniz gerektiğine inanıyorum. :muza:
These users thanked the author Nika_miku for the post (total 2):
Ivp1967, Fedolar
Fedolar
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 39

Unread post by Fedolar »

Gençliğimde bir keresinde eğlence olsun diye bir ampulün ucunu üretraya sokmaya çalışmıştım. Hoş olmayan hisler vardı... Bu yüzden tekrar denemedim. Dolayısıyla heyecanın ne olduğunu bilmiyorum. Ama başkalarına zevk verdiği için birilerinin işine yarıyor.
Gudgeon
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1279

Unread post by Gudgeon »

Yükseklik oldukça psikolojiktir, ancak aynı zamanda fiziksel gıdıklama hisleri de vardır. Ama oyunlar böyle... İçine hiçbir şey koyduğunuz gibi değil. Her şeyi hazırlamamız, sterilize etmemiz gerekiyor... Kısacası neredeyse cerrahi şartlarda olmalı.
These users thanked the author Gudgeon for the post:
Analizci
Ivp1967
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 251

Unread post by Ivp1967 »

Heyecan da fizikseldir, asıl mesele istenilen derinliğe ulaşmaktır, kanalın başlangıcında özel bir şey yoktur. Ancak
1666278697743.jpg
daha derin özel heyecan
exzzzik
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 61

Unread post by exzzzik »

hayır, bu çok fazla))
Seks çocukları
Göz teması kurmak
Total posts: 1
Registered for: 2 years 6 months

Unread post by Seks çocukları »

Bundan hiçbir ses çıkamayacağını yazanlar falan... Hiç denediniz mi? bunu tarif etmek için? Ve yüksekliğin sadece psikolojik olduğunu yazanlar da yanılıyorlar, örneğin bir kateter (silikon) ile üretra yoluyla prostata ulaşırsanız ve kateteri yavaşça ileri geri hareket ettirirseniz, bu tarif edilemez hisler getirecektir. Ve eğer mesanenin sfinkterine ulaşırsanız, arkasına nüfuz edin (burada son derece dikkatli, nazik ve dikkatli olmanız gerekir, eğer hasar görürse çok kötü olur) ve kateterle kelimenin tam anlamıyla milimetre uzunluğunda sürtünmeler yapın, her hareket orgazma benzeyecek. Bu arada, üretranın ucunun iç tarafında da çok sayıda sinir ucu var, bu yüzden bu tamamen anatomik olarak hoş ve heyecan verici (her ne kadar muhtemelen herkes için olmasa da, tıpkı meme uçlarının herkes için erojen bir bölge olmaması gibi). Bu konudaki en önemli şey, her şeyin steril olmasıdır (aksi takdirde bir hafta boyunca her 3 dakikada bir tuvalete koşmanız gerekir) ve boyutun uygun olması gerekir (eğer uymuyorsa, hiç akıllıca değil, koymayın, yalnızca acıya ve yaralanmaya neden olur). Ayrıca yağlayıcıyı da unutmamalıyız; eğer kendi yağlayıcınız yeterli değilse başka bir şey eklemeniz gerekir (yağlayıcı steril olmalıdır).
Denemek isteyen varsa, işte talimatlar: 1 ) muhtemelen 4 mm çapında bir silikon kateter veya çelik buji satın alın, + yağlayıcı, örneğin Vasiline (bu etkinlik için en uygunudur).
2) her şeyi sabunla yıkayın (eller, penis, kateter, buji, dışarıdaki yağlayıcı kap.
3) ilk defa derine yerleştirmemeniz gerektiği için sabunla tedavi etmek yeterlidir, ancak emin olmak için antiseptik (klordeksedin, miramistin vb.) tedavisi daha iyidir.
4) üretral çıkışa yağlayıcı uygulayın ve yağlayıcıyı dikkatlice (bir kateter veya buji ile) içine itmeye başlayın, yağlayıcıyı ittikçe daha derine inin, daha fazla yağlayıcı eklemeniz gerekebilir) . İlk kez penisin kendisinden daha derine sokmayın.
5) artık üretraya girdiğinize göre, sürtünmeyi ya üretradakiyle ya da elinizle penisin şaftı boyunca dikkatlice gerçekleştirebilirsiniz. penis veya aynı zamanda.
6) bir yanma hissi veya başka bir hoş olmayan his hissettiğinizde, yerleştirdiğiniz şeyi yavaşça üretradan dışarı çekin, şimdi işlemi bitirmeniz tavsiye edilir, ancak daha klasik bir şekilde, işlemden sonra da Orada olmayan her şeyi üretranın dışına itmek için mutlaka idrara çıkmanız gerekir. Bu arada, ilk seferde hemen rahatsız edici olabilir, korkutucu değildir, 2-3 kereden sonra geçer.
7) bunu çok sık yapmamalısın, yeni başlayanlar için daha iyi bunu 2-3 gün ara vererek yapın, aksi takdirde çok basit, hislerinizi izleyin ve acıya neden olacak hiçbir şey yapmayın.
8) Her şeyi doğru yaparsanız hiçbir şeye zarar vermezsiniz ve kazanırsınız. Herhangi bir enfeksiyona yol açmazsanız, bu da hoş olmayan bir etki olmayacağı anlamına gelir, olabilecek tek şey, ilk seferden sonra bir süre idrara çıkma sırasında yanma hissi olacaktır, bu daha sonra zayıf ama hoş bir yanma hissine dönüşecektir. nasıl tanımlayacağımı da bilmediğim bir his.
9) Daha fazla nüfuz etmek istiyorsanız, penisin arkasında üretranın oldukça keskin bir şekilde döndüğünü ve bu dönüşü geçmek için oldukça keskin bir şekilde dönmeniz gerektiğini hesaba katın. çok fazla yağlayıcı var, büyük olasılıkla her şeyi yeterince yavaş yaparsanız, dönüşe ulaştığınızda kendiliğinden serbest kalacaktır.
10) Bu konudaki en soğuk hisler mesanenin sfinkterinden içeri girerken yaşanır, ancak eğer duyum yanlışsa bu hoş olmayan sonuçlara neden olabilir, oraya girerken her şeyi çok steril hale getirmelisiniz ve yerleştirme şu şekilde gerçekleşmelidir: mümkün olduğunca nazikçe ve acısız bir şekilde, Örneğin, kateterin kalan ucuna hafifçe bastırıyorum ve normal mastürbasyon sırasında olduğu gibi et üzerinde yavaş sürtünmeler yapmaya başlıyorum, bundan kateterin kendisi sfinkerin içinden geçiyor, şimdi onu yerleştirebilirsiniz kalan uzunluğun tamamı boyunca, ancak dikkatli bir şekilde, mesanenin duvarında sinir uçları bulunmadığından, ona karşı olduğunuzu hissetmezsiniz (her ne kadar her zaman karnınıza içeriden bir el ile dokunuyorlarmış gibi hissediyorum) parmak) aslında mesanenin duvarı oldukça güçlü ve elastiktir, ancak yine de kasıtlı olarak herhangi bir şeyle dürtmemelisiniz.
Cihazları biraz anlatacağım.
Çelik buji: silikon kateterden daha iyi kayar, ancak üretranın kıvrımının şeklini almadığı için herhangi bir şeye zarar vermesi daha kolaydır ve çok derinlere nüfuz edemeyeceklerdir.
Silikon kateter: çelikten daha kötü kayar, ancak üretranın kıvrımının şeklini almak pratikte ona zarar veremez, 30 cm’lik uzunluk mesaneye ulaşmanızı sağlar.
Cam, plastik, ahşap Bujiler: Bunları kesinlikle tavsiye etmiyorum, silikon kateterin varlığı göz önüne alındığında bunların kullanımı ya tehlikelidir ya da tamamen anlamsızdır.
2 veya daha fazla yapıştırılmış parçadan oluşan bir kateter: yabancı bir nesneyi üretranızdan ayırıp orada bırakabilir.
Silikon kateterleri tercih ederim. 5 mm çapında ve 100 mm uzunluğunda küçük bir taneyle başlandı
These users thanked the author Seks çocukları for the post:
Gudgeon
Şişman adam
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 267

Unread post by Şişman adam »

Orada neler hissedebileceğini hayal bile edemiyorum. Bana göre saçmalık
Dokunma Sanatı
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 58

Unread post by Dokunma Sanatı »

masha_nomad_86: 20 Sep 2022, 11:02 üretrada bir termometre ile mastürbasyon yapıyorum.
Kesinlikle termometre değil. Her ne ise (alkol veya cıva). Bana göre her şeyi çok doğru yaptınız. Bırakın metal ürünlerle eğlensin.
unling: 24 Sep 2022, 19:39 Kulaklığın kablolarını takmayı denedim.
Bunları nasıl takabilirsiniz? ? Esnekler!
romantizm kitabı
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 269
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by romantizm kitabı »

masha_nomad_86: 20 Sep 2022, 12:30 Önemli olan, kırılganlığı şüpheli nesneler olmadan ve kendi zevkiniz için.
bu arada, bir video gördüm, bir adam cam yerleştirdi şişeyi anüsüne soktu ve üzerine oturdu ve şişe görünüşte ince veya kırılgandı ve içeriden kırıldı, kanlı parçaları dikkatlice çıkarmaya başladı. Kalay
N@TyPaL
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 194

Unread post by N@TyPaL »

Bırakın denemeyi, videoları izlemek bile acı veriyor :D
cennet
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 67
Registered for: 1 year 11 months

Unread post by cennet »

masha_nomad_86: 20 Sep 2022, 11:02 Çocuklar, ses tasarımıyla mı çalışıyorsunuz? Hoşuna gitti mi? Süreç hakkında ne düşünüyorsunuz? Orgazm bu kadar güçlü mü? Gerçekten ama kaçınız bundan hoşlanıyor? Kadınınızın da bu süreçte yer almasını ister misiniz, yoksa erkekler bu şekilde mahremiyet içinde zevk almayı mı tercih ederler? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Bu tür mastürbasyon yapıyorum, hoşuma gidiyor ama biraz acı verici buluyorum. Ama süreçten kaynaklanan duyumları nasıl anlatacağımı bilmiyorum... Taktığınızda normal bir şekilde içeri giriyor, hareket ettirmeye başlıyorsunuz, acı veriyor ve bu acı zevke ve orgazma dönüşüyor. Orgazm güçlü ama bence prostat masajı orgazmı daha güçlü kılıyor. Eğer kız dikkatli olursa, o zaman ben de buna varım, kızın bunu bana yapmasını isterim. Bir kızla daha ilginç olduğu için)
Peki, süreci gösteren resimler
IMG_20230913_005925.jpg
IMG_20230913_010047.jpg
IMG_20230913_010055.jpg
İsimsiz9
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 366
Registered for: 1 year 9 months

Unread post by İsimsiz9 »

eğer sadece popoda bir termometre varsa
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Erkekler ve erkekler için sorular”