Masaj hikayesi

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Автор темы
Zulook
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 60
Registered for: 2 years 8 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Masaj hikayesi

Unread post by Zulook »

Kişisel deneyimlerden elde edilen gerçek bir hikaye..
Bir masaj salonum vardı.. bir müşteri geldi... güzel bir vücuda ve güzel bir yüze sahipti. Şunu söylemeliyim ki, her zaman müşterilerin masajdan sonra memnun ayrılmalarını sağlamaya çalıştım... özellikle de güzel kadınların. İlk geldiğinde klasik bir genel masaj + bazı oryantal teknikler (herhangi bir erotik sapma olmadan) yaptım. Her şeyi beğendiğini ve tekrar geleceğini söyleyerek memnun ayrıldı.
bir sonraki ziyaretinde elimden gelen her şeyi göstermeye karar verdim... ve ayak masajı... ve yüz masajı... ve daha birçok şey... ve masaja daha fazla şehvet kattım... ve enerji. Bütün bunlara nasıl tepki vereceğini gerçekten görmek istedim... Orada yatıyor... taş bir yüzle... sessiz... ama vücudunun masaj masasına yayıldığını görüyorum... bu benim anlamına geliyor sanırım... hoşuma gitti ama dışarıdan hiçbir şekilde göstermiyor. Ama geri bildirime ihtiyacım var, zaten doğrudan soruyorum: her şey yolunda mı, her şeyi beğendin mi, bu şekilde devam etmeli miyim? Cevap evet. Bu oturumlardan birkaçı daha geçti.
Ve bir tanesinin sonunda şöyle diyor: Seninle bir konuyu tartışmak istiyorum ama nereden başlayacağımı bilmiyorum.. Görüyorum’ kafam karıştı.. her şey yolunda diyorum.. devam et, onun söyledikleri dışında bir şey duymayı bekliyordum ama şunu söyledi:
- Benimle seks yapabilir misin ve bu süreci benim cihazımda filme alabilir misin? Daha sonra kocama gösterebileyim diye mi vücudunu değiştirdim?
Olay şu ki, masajların sırasında çok heyecanlanıyorum... ve bu konuda ne yapacağımı bilmiyorum... ve durmaya karar verdim. sana geliyorum çünkü evliyim, kocamı seviyorum ve onunla olan ilişkimizde hiçbir şeyi bozmak istemiyorum..Ona artık sana gitmeyeceğimi söyledim ve sebebini açıkladım...
Ama bu kadar sadık olduğum için mutlu olmak yerine beni devam etmeye ve onunla seks yapmayı teklif etmeye ikna etmeye başladı.. istediği tek şey süreci filme almaktı..

Olayların gidişatı karşısında şaşkına döndüğümü söylemek hiçbir şey söylememek demektir, durum benim için heyecan verici ve beklenmedikti.
nOnlarla buluşmaya gittim (ne olduğunu merak ediyordum. olur)
Tay masajı için bir matım vardı, serdim...her şeyi hazırladım...eh, dedikleri gibi... Bu süreçte çekim yapmak elbette uygun olmadı ama değdi))
Hayatın en parlak anılarından biri...
Sonra sadece masaj için değil, aynı zamanda masaj için de geldi. genişletilmiş bir program.
Bu tür üçüncü toplantılardan (mesaj + seks) sonra şöyle diyor:
- koca benimle seks sırasında ne hissettiğini tüm ayrıntılarıyla anlatmayı talep ediyor... , onunla ne yaptığımı söylememi istiyor ve bir video Bu onun için yeterli değil, çünkü videoda olaya ilişkin genel planlar yok
- ama ben, öyle olmadığını söylüyor ona bir şey söylemek istiyorum... eğer bu kadar ilgileniyorsa bırakın gelip kendi başının çaresine baksın,

Kabul ettim.

Bundan sonra, üçümüz ofisimde toplantı yaptık, ben masaj yaptım ve seks yaptım, o da izledi,
Sonra bir daire kiraladı ve masaj olmadan sadece üçlü bir gruptu...
Gerçek yakında, nesnel nedenlerden dolayı her şey orada bitti...

Hayattaki durumlar bunlar... İnsanların kafasında ne arzular olacağını, ne tür fetişler olacağını asla tahmin edemezsiniz ...
Artık bir masaj salonu işletmiyorum... ama bu hikayeyi duymak her zaman güzeldir, bu yüzden bunu halkla paylaşmaya karar verdim)
These users thanked the author Zulook for the post (total 9):
Fred Krueger, Cools87, Zebr111, Maxim86, Tolyan, Ded, Sibiryak89, BayFU, Vladimir69
Cools87
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 87
Registered for: 3 years 7 months
 Re: Masaj hikayesi

Unread post by Cools87 »

Harika bir hikaye. Eşim ve ben de masaj yaptırmayı hayal ediyoruz
Timuryai
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 473
Registered for: 3 years 2 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Timuryai »

Ben delici testislerde yaptı, kızın ustası vardı ve kızı da yanındaydı
tatlım
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 51
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by tatlım »

Heh, bu mesleğin avantajları))
Bir denizkızı
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 251
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Bir denizkızı »

Kahretsin beyler, sizi seks konusunda kandırmak ne kadar kolay)))
These users thanked the author Bir denizkızı for the post:
Sibiryak89
Zebr111
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 26
Registered for: 3 years 5 months

Unread post by Zebr111 »

Bu yüzden. Yanlış mesleği seçmiş gibiyim...
Maxim86
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 68
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Maxim86 »

Bunu masaj terapistlerinden çok sık duydum. Uygulamada birçoğu, masajın yanı sıra cinsel ilişkiye de giriyor veya müşteriyi mastürbasyonla tatmin ediyor. Eşim de masaj terapisti ama farklı bir meslekte çalışıyor. Bence mesleğinde çalışmaya gitseydi mutlaka birisi onu sikerdi, belki o da onu her zaman sikerdi. Ama o zaman büyük olasılıkla beni terk eder ve onu siken kişiyle birlikte olurdu.
Last edited by Maxim86 on 21 Sep 2022, 14:55, edited 1 time in total.
These users thanked the author Maxim86 for the post:
Sibiryak89
VikontRaw
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 50

Unread post by VikontRaw »

İyi bir arkadaşım bir atletizm merkezinde spor masaj terapisti olarak çalışıyor. Tepeyi aşmak da dahil olmak üzere sık sık yarışmalara katılırdım. Gençler ligleri ve şampiyonaları. 13-16 yaşlarındaki erkek ve kız çocukları ebeveynlerinin bakımından kaçtı. Yurtlarda trakodromların bulunması yaşı büyük olanlar için bahsetmeye bile değmez. Organizatörlere kalan tek şey, check-in öncesinde yataktaki herkese prezervatif vermek.
Ancak bir arkadaşın mesleğiyle ilgili ilginç şeyler de var. Bazen antrenörler yarışma gününde şu veya bu sporcunun "özel rahatlamaya" ihtiyacı olduğunu oldukça şeffaf bir şekilde ima ediyorlar. Ve bu sadece kızlar için. Bu tamamen ilaçtır ve erkekler için yarışma öncesi cinsel aktivite sonuçları azaltır. Ancak kızlarda durum tam tersidir; eğer kız "iyi dinlenmişse" birkaç milisaniyelik duyguyu sıkıştırabilirsiniz. Bu arada, erkek çocukların antrenörleri performanslarından önce doğrudan korunuyor, çekim sonrasında ne istersen onu yap.
Ve işte 13-14 yaşlarındaki kızlar, utangaç olanlar, masaj yapıyorlar. Üstelik her şeyin teknik direktörle kararlaştırıldığının da farkındalar. Ancak bu ilk kez[/url] ilk yarışmalar domates kadar kırmızıdır. Masaj hemen her zamanki gibi yapılır ve daha sonra uzatılır. Herkes mutlu ayrıldı ve bazen vardıklarında "yarışmalardaki gibi" diye sordular.
Ancak bunlar münferit vakalar. Birisi podyuma çıkamazsa, ona ne kadar masaj yaparsanız yapın, kaslarını esnetecek ve performans sergileyecektir.
Автор темы
Zulook
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by Zulook »

VikontRaw: 21 Sep 2022, 14:29 Herkes mutlu ayrıldı, sonra bazen vardıklarında "yarışmalardaki gibi" diye sordular.

Bunu zamanında okumuştum SSCB’de antrenörler, tabiri caizse doğal hormonal doping olsun diye uluslararası müsabakalardan önce kadın sporcuları hamile kalmaya zorladı

6 dakika 7 saniye sonra gönderildi:
Denizkızı: 21 Sep 2022, 12:09 Lanet olsun beyler, sizi seks için baştan çıkarmak ne kadar kolay)))
Sizce kadınlar için zor mu? Belirli koşullar altında çok az kişi direnecektir. Bir lezbiyen beni görmeye geldi. Uzun süre direndiğini mi düşünüyorsunuz? ;)

5 dakika 58 saniye sonra gönderildi:
Evet. Yanlış mesleği seçmişim gibi...
Sanırım doğru seçtim, ellerinle çalışmak keyifli anlarıyla da olsa zor iş ama her gün olmuyorlar. Çoğunlukla bunlar iş günleridir. Bu yüzden masaj yaptırmak için bir yere gitmeniz daha iyi olur ;)
Автор темы
Zulook
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by Zulook »

Cools87: 21 Sep 2022, 11:40 Harika bir hikaye. Eşimle ben de masaj yaptırmayı hayal ediyoruz
Ne oldu kendine beğendiğin bir usta bul) Eğer onunla bir ilişki kurarsan, ben isteğini reddedeceğini sanma :) her şey güven meselesi. İlimizde ev ziyaretleri ile "bayanlar için" masajların yer aldığı çok sayıda reklam var))
Автор темы
Zulook
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by Zulook »

Maxim86: 21 Sep 2022, 13:41 Bence mesleğinde çalışmaya gitseydi mutlaka birisi onu sikerdi, belki o da onu her zaman sikerdi. Ama o zaman büyük olasılıkla beni terk edip onu sikenle birlikte olur.
Tanıdığım onca masöz arasında bu bir gerçek değil, çok küçük bir yüzde onların yaptığı budur. Burada dedikleri gibi bir balıkçı, bir balıkçıyı uzaktan görüyor.
These users thanked the author Zulook for the post:
Sibiryak89
Rahatla_19
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 157

Unread post by Rahatla_19 »

Benim de masözle bir olayım oldu. O zaman ben 28 yaşındaydım, o ise 45 yaşındaydı. İnce yapılı, bakımlı, çok kıvrımlı bir kadındı. Omurga yaralanmasından sonra her yıl bel masajı kursuna gitmem gerekiyordu ama hastaneleri sevmediğim için evime gelmesi için bir masaj terapisti tutmaya karar verdim. Ve açıkçası pişman olmadım, alanımda profesyonelim. Ve bazı nedenlerden dolayı, onun masajları sikimi sertleştirdi ve masaj masasından kalktığımda bu çıplak gözle görülebiliyordu. Ve sonra bir gün, dışarısı sıcakken, sadece beyaz bir elbiseyle geldi ve ben bunu bir eylem sinyali olarak algıladım. Daha sonra ortaya çıktığı gibi, o da başlangıçta benden hoşlanıyordu ve benim gafımdan çok etkilenmişti. ama o evli ve buna hemen karar veremedi. Daha sonra haftada 3 kez düzenli olarak onunla buluştuk. Harika bir zamandı. Ancak geçirdiği kazadan sonra artık masaj terapisti olarak çalışamadı ve kısa süre sonra ailesiyle birlikte başka bir bölgeye taşındı.
These users thanked the author Rahatla_19 for the post (total 2):
Sibiryak89, Fargal94
Автор темы
Zulook
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by Zulook »

Masözle fikir birliğine varmamız iyi oldu tabiri caizse :). Yanımda, yan ofiste çalışan bir kadın masöz de vardı... 50-55 yaşlarında, müşterileri sikip sikmediğini bilmiyorum.. Ama biliyorum ki eğer müşteri sertleşirse. masajını yaptı, ardından müşteriye soruna elleriyle bir çözüm önerdi))
These users thanked the author Zulook for the post (total 2):
Sibiryak89, Rahatla_19
Ötesinden Gelen Şehvet
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 462

Unread post by Ötesinden Gelen Şehvet »

Güzel bir konu ve en önemlisi forumdaki birçok konu gibi güvenilirliği konusunda şüphe uyandırmıyor. Ana mesaja göre, hikayenin doruk noktasının parlak bir "ellerle çalışma" ve memnun bir müşteri olacağını düşünmüştüm, ancak siz daha da şanslıydınız)
These users thanked the author Ötesinden Gelen Şehvet for the post:
Zulook
Автор темы
Zulook
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by Zulook »

LustFromBeyond: 22 Sep 2022, 08:45 hikayenin doruk noktasının parlak bir "elle çalışma" ve memnun bir müşteri olacağını düşündük,
Hayatın gösterdiği gibi, Hikayelerin doruk noktası sadece eller ve açıklanan seçenek olamaz))
Dmitry80
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 34

Unread post by Dmitry80 »

İyi masör...
These users thanked the author Dmitry80 for the post:
Zulook
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply