Küçük şakalar
-
- Potansiyel seks nesnesi
Küçük şakalar
Küçük şakalar - Uzun zamandır tanıdığım bir adamım var ve birlikte her türlü "oyun" yapıyoruz, örneğin yalan söylüyoruz ve birbirimizi çıplak olarak okşuyoruz ya da çıplak havuza sıçrayıp birbirimize bakıyoruz. Tüm bu davranışlarda heyecandan ve yasak meyvenin tatlı olmasından heyecan duyarız. Bana dokunabiliyor ve vücudum kıpırdanıyor ve dokunuşu akıntılarla yayılıyor, heyecanını, gerginliğini görüyorum.
Birbirimizi bilinçli olarak heyecanlandırıyoruz ama çizgiyi geçmiyoruz. Acaba böyle bir eylemin bir tanımı var mı?! Yoksa bu tür saçmalıklara maruz kalan insanlar da var mı?
Birbirimizi bilinçli olarak heyecanlandırıyoruz ama çizgiyi geçmiyoruz. Acaba böyle bir eylemin bir tanımı var mı?! Yoksa bu tür saçmalıklara maruz kalan insanlar da var mı?
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 408
Re: Küçük şakalar - Uzun zamandır tanıdığım bir adam var ve o ve ben...
...Çocukken bu tür "saçmalıklardan" acı çektim. Ben 7 yaşındaydım, oğlan ise 14....
Ama olgunluk yıllarımda bu benim için zaten çok fazla.
Ama olgunluk yıllarımda bu benim için zaten çok fazla.
-
-
Re: Küçük şakalar - Uzun zamandır tanıdığım bir adam var ve o ve ben...
Gençliğimde annemle babam ve oğulları olan arkadaşlarıyla birlikte denize gitmiştim, yüzerken onlarla yakalamaca oynadılar ve oğlanlar beni mayolarıma daha yakın olan bacaklarımdan tutmaya başladılar, sonra da beni yakaladılar. popo ve... sanırım çocuklukta herkesin kendi parlak sırları vardı

-
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Orientation: heteroseksüel
Re: Küçük şakalar
Ve sonra kız "ıslanmaya", erkek "yağlanmaya" başlar ve... Gerisi bağlıdır cinsel eyleme katılanların fantezisinden...
Neden "saçmalık"? Buna ön sevişme denir. Ve tüm cinsel eylemler şununla başlar: bakmak, dokunmak, - maksimum öpüşme...Anonim: ↑13 Nov 2019, 09:28 Küçük şakalar - Uzun zamandır tanıdığım bir adamım var ve birlikte her türlü "oyunu" yapıyoruz; örneğin yalan söylemek ve çıplak birbirimizi okşamak ya da çıplak olarak havuza girip birbirimize bakmak . Tüm bu davranışlarda heyecandan ve yasak meyvenin tatlı olmasından heyecan duyarız. Bana dokunabiliyor ve vücudum kıpırdanıyor ve dokunuşu akıntılarla yayılıyor, heyecanını, gerginliğini görüyorum.
Birbirimizi bilinçli olarak heyecanlandırıyoruz ama çizgiyi geçmiyoruz. Acaba böyle bir eylemin bir tanımı var mı?! Yoksa bu tür "saçmalıklardan" muzdarip olabilen insanlar var mı?!
Ve sonra kız "ıslanmaya", erkek "yağlanmaya" başlar ve... Gerisi bağlıdır cinsel eyleme katılanların fantezisinden...

-
- Flört etmek
- Total posts: 32
Çocukken kızların amlarına çok ilgim vardı. 10 yaşındayken garajların arkasındaki bahçemizden sekiz yaşında bir kız çocuğu aldım, külotlarımızı çıkardık ve uzun süre birbirimizin amlarına baktık. Amım sertleşti, buna çok sevindi ve benden onu öpmemi istedi. Cömertçe kabul ettim, hafifçe emdi ve sonra bana amını öpmemi söyledi. Yarığını yalamayı denemekten memnun oldum, bu da onu kasılmalara sürükledi. Şimdi anlıyorum ki muhtemelen o zaman (belki de ilkinde) orgazm olmuştu çünkü her gün beni garajların arkasına çekiyor ve benden de aynısını yapmamı istiyordu. Ama çabuk sıkıldım...
- These users thanked the author Testosteron for the post (total 5):
- Bravo61, Alexsss, Aslan 123540, abartı, Juravl
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1283
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
7 yaşındayken hastanede oynadık, ben ve iki kız birbirimizin amlarına baktık. Bir de köyde kart oynadık ve kaybeden, kazananın amını emdi. Yönelimim değişmese de, bilinçaltımda bunu bir adamın kıçına sokmayı denemek istiyorum.
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 12
8 dakika 18 saniye sonra gönderilir:
Yumurtalık yapmaktan, kadınların amlarını yalamaktan, şahsen ben asla bıkmadım ve asla bıkmayacağım! Bu çok büyük mutluluk...!!!Testosteron: ↑31 Oct 2022, 20:16 sonra her gün beni garajların arkasına çekti ve aynısını yapmamı istedi. Ama bundan çok çabuk sıkıldım..
8 dakika 18 saniye sonra gönderilir:
bu bir şey. erkeklerin tamamen doğal arzusu, sadece bazıları buna direniyor ve diğerleri bunu deniyor. Ve eğer beğenmezlerse bir daha tekrarlamıyorlar ve beğenenler ya gay oluyor ya da gay!Ama bilinçaltımda bunu denemek ve bir adamın kıçını kendim tekmelemek isterim
- These users thanked the author Omelchenko.a for the post (total 2):
- Alexsss, abartı
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1283
Bu, erkeklerin tamamen doğal bir arzusudur, sadece bazıları buna direnirken, diğerleri bunu deniyor. Beğenmezlerse bir daha tekrarlamıyorlar ve beğenenler ya biseksüel ya da gay oluyor!
Şahsen ben bir kadının amını asla takas etmem. Onları okşamayı ve öpmeyi seviyorum. Yani eşcinsel olamam ama BI deneyebilir.
Şahsen ben bir kadının amını asla takas etmem. Onları okşamayı ve öpmeyi seviyorum. Yani eşcinsel olamam ama BI deneyebilir.
- These users thanked the author Alexsss for the post:
- Omelchenko.a
-
- ön sevişme
- Total posts: 117
Aslında böyle bir ilgi var. Ancak çıplaklığa da biraz ilgi var. Erişilemez olduklarını bilerek yakınlarda güzel çıplak bedenler görmek. Bu durumda maksimum dokunma
- These users thanked the author Köfte ustası for the post:
- abartı
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 10
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 88
Ben 13 yaşındaydım, kuzenim 8 yaşındaydı. Onunla oynuyordum, sürekli penisime dokunuyordu, sanki tesadüfen bunu neden yaptığını sordum. Orada neyin bu kadar sert ve büyük olduğunu sordu. Ben ona göstereceğim, sonra o bana gösterecek. Adam bana kocaman bir salatalık gösterdi, o da çıldırdı ama o bana amını göstermeyi reddetti. tuvalete gittim, ürperdim ve her şey gitti. Bir yaz sırtüstü uyuyakaldım, aile külotu, kız kardeşim elini aşağıdan sıktı, hoş bir şekilde taşaklarımı okşadığını hissediyorum, uyandım ama uyuyormuş gibi yaptım, yavaşça hareket etti. penisimi ileri geri okşadım, birkaç dakika sonra şiddetle eline yaklaştım, korkuyla kaçtı elimi yıkadı. Sonra sordum, ilginç olduğunu söyledi, ona açıklamam gerekiyordu. Sürecin fizyolojisini göstermek için önünde mastürbasyon bile yaptım. O zamandan bu yana yıllar geçti, farklı ülkelerde yaşıyoruz, iletişim kuruyoruz ama hatırlamıyoruz.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 477
https://i.postimg.cc/RCYXXhNv/17.jpg
https://i.postimg.cc/NfrbVtHm/29.jpg
https://i.postimg.cc/bwxgyRLv/27.jpg
https://i.postimg.cc/NfrbVtHm/29.jpg
https://i.postimg.cc/bwxgyRLv/27.jpg
- These users thanked the author Pilot Camelot for the post (total 2):
- Didudo, Oleg257
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 495
Tamam, seninkine dokundum, ilginç. Kızım oradaki arkadaşlarına eliyle vuruyor.Vovochka: ↑29 Jul 2024, 18:33 Ben 13 yaşındaydım, kuzenim ise 8. Onunla oynuyordum, sanki tesadüfen penisime dokunup duruyordu, bunu neden yaptığını sordum. Orada neyin bu kadar sert ve büyük olduğunu sordu. Ben ona göstereceğim, sonra o bana gösterecek. Adam bana kocaman bir salatalık gösterdi, o da çıldırdı ama o bana amını göstermeyi reddetti. tuvalete gittim, ürperdim ve her şey gitti. Bir yaz sırtüstü uyuyakaldım, aile külotu, kız kardeşim elini aşağıdan sıktı, hoş bir şekilde taşaklarımı okşadığını hissediyorum, uyandım ama uyuyormuş gibi yaptım, yavaşça hareket etti. penisimi ileri geri okşadım, birkaç dakika sonra şiddetle eline yaklaştım, korkuyla kaçtı elimi yıkadı. Sonra sordum, ilginç olduğunu söyledi, ona açıklamam gerekiyordu. Sürecin fizyolojisini göstermek için önünde mastürbasyon bile yaptım. O zamandan bu yana yıllar geçti, farklı ülkelerde yaşıyoruz, iletişim kuruyoruz ama hatırlamıyoruz.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 88
Evet, benimki de sanki bir oyunda kavga ediyormuş gibi vuruyordu. Ama bunun net bir amacı vardı.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 8 Replies
- 2425 Views
-
Last post by Juravl
-
- 0 Replies