Bir kızın bazen sekse ihtiyacı vardır, bazen yoktur.
-
Автор темыTorrr)
- Flört etmek
- Total posts: 25
- Registered for: 2 years 10 months
Bir kızın bazen sekse ihtiyacı vardır, bazen yoktur.
Görünüşe göre bir kız (karısı) seksten gerçekten hoşlanmıyor, ama günde birkaç kez (tek seferlik bir olay) oluyor ve hiçbir şey onu rahatsız etmiyor, ne duvarın arkasındaki çocuklar, ne de yanından geçip görebilen insanlar, günde bir kez sebepsiz yere bunu birkaç kez yapıyor ve ertesi gün her şey kayboluyor ve tüm bunlardan korkuyor ve istemiyor, nasıl olabilir??? Bu sana ne oldu???? Yoksa bunu siz mi yaptınız kızlar??? :kullanıldı:
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 85
- Orientation: heteroseksüel
Yanıt: Bu neden???!!!
Görünüşe göre ruh hali yeni başlıyor ya da bir tür fantezi ortaya çıkıyor ve sonra bir geri dönüş meydana geliyor.
-
Автор темыTorrr)
- Flört etmek
sadece benim için bu bir beyin kırılması, bir kişiyle yaşıyorsunuz ve onun bunu yapabileceğini fark etmiyorsunuz, sonra o yapıyor ve ondan sonra bunun 5 yılda bir değil, daha sık olmasını istiyorsunuz, belki de müdahale eden bir şeydir, kim bilir.
- These users thanked the author Torrr) for the post:
- Johnny depp
-
- heyecanlanıyorum
11 dakika 43 saniye sonra gönderildi:
Başka bir ipucu, bu tür günleri takvimde işaretleyin ve adet döngüsünü izleme ve "iyi" ve "kötü" günleri doğum günüyle karşılaştırma alışkanlığı edinin. döngü. Bunu yapmak için telefonunuza özel bir takvim koyabilirsiniz; örneğin Android için Flo’yu kullanmak uygundur. Bir süre sonra tekrara dayalı bir model çıkarmaya çalışın, belki de bu hormonal bir durumdur.
"Daha yakın" diye bir teknik bile var. . Bir partner sebepsiz yere okşandığında veya hafifçe itildiğinde ve kişi hiçbir şey anlayamadığında ve davranışında nedenler aradığında özgüvenini kaybeder ve manipülatörün peşinden koşmaya başlar. Yani beyin çöküşünüz oldukça anlaşılır. Ancak sizin durumunuzda bunun kötü niyetli bir niyet ve bilinçli bir manipülasyon olması pek olası değildir.
11 dakika 43 saniye sonra gönderildi:
Başka bir ipucu, bu tür günleri takvimde işaretleyin ve adet döngüsünü izleme ve "iyi" ve "kötü" günleri doğum günüyle karşılaştırma alışkanlığı edinin. döngü. Bunu yapmak için telefonunuza özel bir takvim koyabilirsiniz; örneğin Android için Flo’yu kullanmak uygundur. Bir süre sonra tekrara dayalı bir model çıkarmaya çalışın, belki de bu hormonal bir durumdur.
-
Автор темыTorrr)
- Flört etmek
bunu bana çok yetkin bir şekilde açıkladınız, çok teşekkür ederim, ama size anlatacağım Neyse bu 10 yılda 2 kez oldu, sen çok hoş bir sohbetçisin. Teşekkür ederim.Vertip: ↑15 Sep 2022, 16:40 Hatta "daha-yakın" diye bir teknik bile var. Bir partner sebepsiz yere okşandığında veya hafifçe itildiğinde ve kişi hiçbir şey anlayamadığında ve davranışında nedenler aradığında özgüvenini kaybeder ve manipülatörün peşinden koşmaya başlar. Yani beyin çöküşünüz oldukça anlaşılır. Her ne kadar sizin durumunuzda bunun kötü niyet ve bilinçli manipülasyon olma ihtimali düşük olsa da
-
- heyecanlanıyorum
Karşılıklı olarak çok teşekkür ederiz. Elbette 10 yılda 2 kez yıldızlar hizalandı, görünüşe göre bazı fanteziler hormonal arka plana düştü.
-
Автор темыTorrr)
- Flört etmek
yani beni daha çok kızdıran şey bu, cinsiyetimiz sıkıcı, nasıl olduğunu bilmediğim veya denemediğim ne olursa olsun, onun boşalttığı toplum içinde oral seks yapıyorum, kısacası, kafayı bulsun diye her şeyi düzeltmeye çalışıyorum, ama benimle ilgili olarak bu duygu umrunda değil, siktir git. Şu anda kızın bu anı çiğnediğini görüyorsunuz, yani 2 kez ve her şey onun için çok üzücüydü, anlamaya çalıştım ama şimdi pes ettim, yoruldum diyebilirsiniz. Ama onu seviyorum, bu yüzden onunla birlikteyim.
-
- heyecanlanıyorum
Sevgi varsa geriye kalan tek şey kalpten kalbe konuşmak ve kendi tarafınızı açıklamaya çalışmaktır, deneyin anlaşmaya varmak vb.
-
- Orgazm!
- Total posts: 830
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Sorunuza ilişkin olarak şunu söyleyeceğim: sen benim tahminlerimsin. Kadınların ruh halleri çok değişkendir. Çok duygusal ve savunmasızdırlar. Ruh halleri bir anda şakacı durumdan depresif duruma geçebilir. PMS hastası (kendileri ve erkekler için en kötü durum). Bunun tam olarak hangi günlerde gerçekleştiğini gözlemleyin. Ona nazikçe ruh halini, adet öncesi sendromunu sorun (her ne kadar bu konuda soru sorulmasından hoşlanmasalar da). Ama yine de bileceksin! Öyleyse devam et!
İlk defa bir kelimenin bu şekilde çarpıtıldığını görüyorum.
Sorunuza ilişkin olarak şunu söyleyeceğim: sen benim tahminlerimsin. Kadınların ruh halleri çok değişkendir. Çok duygusal ve savunmasızdırlar. Ruh halleri bir anda şakacı durumdan depresif duruma geçebilir. PMS hastası (kendileri ve erkekler için en kötü durum). Bunun tam olarak hangi günlerde gerçekleştiğini gözlemleyin. Ona nazikçe ruh halini, adet öncesi sendromunu sorun (her ne kadar bu konuda soru sorulmasından hoşlanmasalar da). Ama yine de bileceksin! Öyleyse devam et!
-
- Orgazm!
- Total posts: 629
- Registered for: 3 years
-
Автор темыTorrr)
- Flört etmek
-
- Penetrasyon
- Total posts: 298
- Registered for: 2 years 11 months
Torrr), bende de benzer bir durum var. Sadece seks yok. Görünüşe göre oral seks yapmaya çalışıyorum ve ön sevişme uzun, beni kütük gibi boşaltıyor. Bu aynı zamanda birkaç ayda bir olur ve ona yaklaştığınızda, ona sarıldığınızda vb. yani bunu yapmamak için her zaman bir neden vardır. İkinci çocuğunun doğumundan sonra emzirme falan gibi seks istemediğini, sonra üçüncü çocuğunun doğduğunu ve yine anlayışla beklediğini hala anladım ama artık pes ettim. Kendimi aldatmıyorum ama artık bir ilişkim olsa kendimden dolayı suçluluk bile duymuyorum. Karımla seks yapmaktan vazgeçtim, artık onunla seks yapmak istemiyorum
-
Автор темыTorrr)
- Flört etmek
5 dakika 7 saniye sonra gönderilir:
dostum, seni anlayamıyorum, bu da saçmalık , neden uğraşalım, düşünelim, ben onları ilgilendirmiyorum ama yapı, ama eğer seks varsa, bize bir tür iyilik yapıyormuş gibi geliyor. Ve sonra biz değiştirdiğimiz orospu çocuklarıyız. Ve neden değiştiriyoruz, bunu düşünmüyorlar bile ((((Didudo: ↑15 Sep 2022, 19:51 Benim de benzer bir durumum var. Sadece seks yok. Görünüşe göre oral seks yapmaya çalışıyorum ve ön sevişme uzun, beni kütük gibi boşaltıyor. Bu aynı zamanda birkaç ayda bir olur ve ona yaklaştığınızda, ona sarıldığınızda vb. yani bunu yapmamak için her zaman bir neden vardır. İkinci çocuğunun doğumundan sonra emzirme falan gibi seks istemediğini, sonra üçüncü çocuğunun doğduğunu ve yine anlayışla beklediğini hala anladım ama artık pes ettim. Kendimi aldatmıyorum ama artık bir ilişkim olsa kendimden dolayı suçluluk bile duymuyorum. Eşimle seks yapmaktan vazgeçtim, artık onunla birlikte olmak istemiyorum
5 dakika 7 saniye sonra gönderilir:
beceriksiz, eğer izin vermezse nasıl olur sen bana gel, hızlı ateş edemem ve boşalmamak için uzun süre kontrol edebilirim.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 298
- Registered for: 2 years 11 months
Torrr), etrafta pek çok kız ve kadın var, pek çok kendileri inisiyatif gösterirler. Evliymişim gibi buna engel oluyordum. Şimdi sanırım cihazın kapağını açmam gerekiyor, yoksa ben yaşlanana kadar boşta kalacak. Bu yüzden ailemden ayrılmak istemiyorum ama ihtiyaçlarım ve arzularım da umurumda değil.
-
Автор темыTorrr)
- Flört etmek
biliyor musun, orada düşündüm benim gibi pek fazla insan yoktu, ama şimdi bunun sebebinin ben olmadığımı anlıyorum, ben para manyağı değilim, eh, belki Vogon değilim, ama standart beden 18 var (bunun küçük olmadığına inanıyorum) ), yani buna tamamen katılıyorum, istemesinler, istediklerinde ise çok geç olacak!.Didudo: ↑15 Sep 2022, 20:12 Yakınlarda o kadar çok kız ve kadın var ki çoğu inisiyatifi kendisi alıyor. Evliymişim gibi buna engel oluyordum. Şimdi sanırım cihazın kapağını açmam gerekiyor, yoksa ben yaşlanana kadar boşta kalacak. Bu yüzden ailemden ayrılmak istemiyorum ama ihtiyaçlarım ve arzularım da umurumda değil
-
- ön sevişme
- Total posts: 148
- Orientation: biseksüel
Bu sızlanmayı okudum ve hayrete düştüm...sanki ben zaten am yalıyorum ve diğer her şeyi ama o istemiyor...o yüzden yeni bir şey aramalısın...ya da belki sadece aynaya git ve kendinize bir bakın. belki bira göbekleri ve göğüsler biradan ortaya çıkmıştır? Veya belki de kendilerine bakmayı bırakmışlardır veya tam tersine aşırıya kaçmışlar ve metroseksüel gibi görünmeye başlamışlardır. Belki de kedi yalama programını bir kenara atmanız gerekir? Çöpleri atmak ve ilişkilerde otomatizmden kurtulmak mı istiyorsunuz? Ya da daha iyisi, oturup eşinizle veya kız arkadaşınızla samimi bir konuşma yapın - peki, bunların hepsi başınıza geldi ve belki ev hayatı ne istemiyor? sıkışmış, ya da belki karısı zavallı bir kedi değil de ateşli bir erkek istiyor... yani, buna benzer bir şey)
-
Автор темыTorrr)
- Flört etmek
5 dakika 8 saniye sonra gönderildi:
fiziğinde göbek yok, diğer açılardan ise göbek yok Saygılarımla bu da normal, sen onunla konuşmak için çok basit bir adamsın, bunu kendim düşünmedim, iletişim kurmayan ve sorunun ne olduğunu söylemeyen biriyle konuşmak zor. , ama ön sevişme sırasında yalamaya gelince, bunun da gerekli olduğunu düşünüyorum ve son kurulamadaki gibi aptalca çekiçleme değil))))Troy: ↑15 Sep 2022, 20:47 Bu sızlanmayı okudum ve hayrete düştüm...ben am yaladığım ve diğer her şeyi yaladığım ve o istemediği gibi...bu yüzden yeni bir şey araman gerekiyor...ya da belki aynaya gidip bakabilirsin Belki biradan bira göbekleri ve göğüsler ortaya çıktı, ya da belki kendilerine bakmayı bıraktılar ya da tam tersine abarttılar ve metroseksüel gibi görünmeye başladılar. Belki de kedi yalama programını çöpe atmanız gerekir? İlişkilerde otomatizmden kurtulmak mı istiyorsunuz? Ya da daha iyisi, oturup eşinizle veya kız arkadaşınızla samimi bir konuşma yapın - size ne oldu ve ne için bir arzu yok? Belki ev içi seks sıkıştı veya belki de? karısı ateşli bir erkek istiyor, acınası bir am değil... yani buna benzer bir şey)
5 dakika 8 saniye sonra gönderildi:
-
- ön sevişme
Nasıl iletişim kurmadığını açıklayın? En sevdiği içkiyi içsin. İçtenlikle konuşun ...eğer temas kurmazsa, o zaman beni aldatmaya ittiğinizi söyleyin... ve ön sevişmeye gelince... bu herkes için bireyseldir. insanlar onlardan nefret etmiyor.... belki karınız veya kız arkadaşınız genellikle kocasının ona tecavüz etmesinden hoşlanıyor... ve siz ona ön sevişme veriyorsunuz. Partnerinizin en derin arzularını anlamalısınız.
-
Автор темыTorrr)
- Flört etmek
içki içmez, spora gider, romantik davranır. sabah çiçekler, sonra ev işlerini boşaltma, akşam güzel bir meyve atıştırmalığı ve samimi bir sohbet denedi ama dedikleri gibi, haydi başlayalım ve çabuk bitirelim, sadece istemediğini söylüyor , Zorlayamıyorum, hayır, hayır hediyeler veriyorum, çiçekler veriyorum, sadece konuşma yürümüyor, kim bilir neden, konuşmaya başlıyoruz gibi görünüyor, sonra bu konuyu benim açtığım için çıldırıyor . Sızlanmıyorum, sadece birinin bunu yaşadığını ve bana nasıl olduğunu anlatacağını düşündüm.Troy: ↑15 Sep 2022, 21:00 Nasıl iletişim kurmadığını açıklayın. Ona en sevdiği içeceği verin... samimi bir konuşma yapın... Eğer iletişim kurmazsa, sadece söyleyin. sen beni aldatmaya zorluyorsun.... ön sevişmeye gelince... bu herkes için bireyseldir. Bazıları onlardan nefret etmiyor.... belki karınız veya arkadaşınız genellikle kocasının ona tecavüz etmesini seviyor... ve Ona ön sevişme vermelisiniz. Partnerinizin en derin arzularını anlamalısınız... n
-
- ön sevişme
Onun ve sizin uyumlu olmadığınız başka bir seçenek daha var... bu da sıklıkla oluyor.. .ona gerçeği anlatmaya çalışın...gizliliğinin ve tartışma isteksizliğinin sizi rahatsız ettiğini ve böyle bir durumda ayrılmanın daha iyi olduğunu...eğer anlamıyorsa, istemiyorsa, bakın başkası için
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
Bana öyle geliyor ki konunun yazarının bir aile psikoloğundan psikolojik tavsiye alması mantıklı. Artıları
çok yardımcı olabilir...
çok yardımcı olabilir...
-
- ön sevişme
Bence asla bir psikoloğa gitmeyin... Psikolog, kural olarak sorunu çözmez .. bunu gizlemeye çalışıyor ... örnek: bir kadın psikoloğa gidiyor ve onun bir aptal olduğunu ve göğüslerinin olmadığını söylüyor... psikolog diyor ki, kendini olduğun gibi kabul etmelisin... sen göğüslerin yok ama çok konuşkansın ama göğüslü olanı kıskanıyorsun, o genelde inek ve aptal, sen de antik tarzda bir kadınsın... psikolog öyle değil Tanrım, ama aynı zamanda bir erkek. Bu nedenle sorunlarınızı psikologlar olmadan çözmeniz gerekiyor.
-
- Nirvana’dayım
Bilmiyorum, bilmiyorum... Tabii psikolog profesyonel değil de enayiyse o zaman böyle birine gitmenize gerek yok... Sorun yaşayan arkadaşlarım var ailede hem eşleriyle hem de çocuklarıyla. Ve psikolojik danışmanlık sayesinde bu problemlerle baş etmelerine oldukça yardımcı oldular.
-
Автор темыTorrr)
- Flört etmek
Bunun da bir seçenek olduğuna inanıyorum, boşuna çalışmış değiller ama bence bu tam bir pislik haline geldiği ve boşanmanın eşiğinde olduğu zamandır.
-
- Nirvana’dayım
Hayır, erken daha iyi... :)
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post