Yeni başlayanlar için zooseks kılavuzu (vajinal)

Cinsel tuhaflıklar ve sapkınlıklar forumu
Автор темы
Ruslan747
İlgi gösteriliyor
Total posts: 6
Registered for: 2 years 8 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Yeni başlayanlar için zooseks kılavuzu (vajinal)

Unread post by Ruslan747 »

Vajinal seks.

Eski moda seks, bu konuda ne söyleyebilirsiniz ama bu tamamen doğru değil. Bir erkekle seksi bir köpekle seksten farklı kılan birçok şey vardır; bunlardan biri, bir erkek köpeğin hamile kalamamasıdır. İnsanlar bana ilk kez bunu nasıl yapacağımı sorduklarında, genellikle size bu konuda yardımcı olacak birisinin bulunmasını öneririm. Çoğu durumda bunun çeşitli nedenlerden dolayı mümkün olmadığını biliyorum.

Hikâyemin bu noktasında, bir kızla sosyalleşmeye karar verdiğinizi varsayıyorum. büyük bir köpek (yaklaşık 75 pound) ve bunu dışarıdan yardım almadan yapacağınızı.

Ben sizin arkadaşınız olacağım ve beni zihinsel olarak orada hayal edebilirsiniz. İlk konuşma bunu nasıl yapacağımızla ilgili olacak. İki ana pozisyon vardır; köpek stili pozisyonu ve normal sırtüstü pozisyon. Sırtta pozisyon seçersek düğümün içinize girmesini engelleyebilir ve sürekli kontrol edebilirsiniz.

OK Sırtta denemek istiyorsunuz, oturuyorsunuz bir sandalyenin (veya sandalyenin) kenarında Sandalyeyi meyve sularınızla lekelememek için altınızda bir havlu var, kıçınız en kenarda, bacaklarınız mümkün olduğunca uzağa yayılmış. Evcil hayvanınız gelir, sıcak ve ıslak deliğinizi görür ve sonunda onu koklayıp yalamaya başlar. Onu kendinize çağırıyorsunuz, ön patileri sandalyenin üzerinde ve vücudu bacaklarınızın arasında.

Kesesini elinize alıp yavaşça okşamaya başlıyorsunuz ve hemen şişmeye ve esnemeye başladığında ucunu kendi içine doğru yönlendirirsiniz. Islaklığınızı ve sıcaklığınızı hisseder ve vajinanızda düğümünü hissedene kadar önce yavaş yavaş, sonra giderek daha hızlı sizi sikmeye başlar. Onun suyu yavaş yavaş içinizi doldurur ve siz de zirveye ulaşırsınız.

İçinizdeki düğümü bırakmasına izin verirseniz yumuşayana kadar birlikte olursunuz, bu genellikle 15-20 dakika sürer, ancak 45 dakikaya kadar sürebilir. Sırtüstü pozisyonun en büyük avantajı, eğer düğümün içinizde kalmasını istemiyorsanız, hemen hemen her durumda, düğümü elinizde tutarak bunun olmasını engelleyebilirsiniz.

En büyük doyumun, en güçlü heyecanın düğümün içimde kaldığı andan itibaren kaynaklandığını keşfettim. Sevişirken her zaman sevgilimin düğümünü içimde bırakmaya çalışıyorum.

Köpek stili pozisyonu, onunla dört ayak üzerinde durduğun zamandır. Bu pozisyon sevgilinizle seksin hazzını tam olarak yaşamanıza olanak sağlayacaktır. Oral Seks bölümünde bu anlattığım son pozisyondur ve kullanmanızı tavsiye ettiğim pozisyondur. Buna rağmen yine de vücudunuzun yataktaki pozisyonunda küçük bir değişiklik yapın.

Vücudunuzun yatakta uzanmaması tercih edilir. Göbeğinizi kılavuz olarak kullanın. Doğru pozisyonda olabilmek için göbeğinizin yatağın kenarı ile aynı hizada olması gerekir. Artık rahat ve konforlu bir pozisyonda olduğumuza göre sevgilimizi karşılamaya hazırız ve işte burada. Önce seni koklayacak, sonra yalamaya başlayacak ve koklayıp tattıktan sonra uyarılmaya başlayacak ve sana binecek konuma gelecektir.

A erkek köpek genellikle arkanızdan gelir ve bu yöne doğru üzerinize tırmanır.

Tırmandıktan sonra sikini size sokmaya çalışarak ileri hareketler yapmaya başlayacaktır. Onun için yeni bir şey varsa, o zaman sikini girmesi gereken yere yönlendirmesine yardım etmelisin, gerisini kendisi yapacak. Devam ettikçe, düğümünün şişip dudaklarınıza sürtünmeye başladığını hissedene kadar vuruşlarıyla gittikçe daha hızlı hareket edecek.

Bu noktada bir karar vermemiz gerekiyor. Onun içinizde kalmasını istiyorsanız, o zaman tamamen rahatlamanız ve içeri girmesine izin vermeniz gerekir. Eğer bunu istemiyorsanız elinizle kıçınıza uzanmalı ve elinizle düğümü tutmaya çalışmalısınız. Bir uyarı: Bu pozisyonu kullanırsanız ve düğümün içinizde kalmasını istemediğinize karar verirseniz, bunu engelleyemeyebilirsiniz. Düğüm içinizdeyse yumuşayana kadar beklemelisiniz.

Düğümü çıkarmaya çalışmanızı önermiyorum, çok büyük bir vajinanız olmadığı sürece travma yaratır sen ve bu sana zarar bile verebilir. Yani tüm bunlarla ilgili herhangi bir şüpheniz varsa, o zaman sırtınızdaki pozisyona sadık kalacağım.

Yani artık yerleştik ve onun düğümü içinizde şişmeye devam ediyor, siz de onun sıcaklığını içinizde hissedin. Bana bir köpeğin vücut ısısının insanınkinden daha yüksek olduğu ve menilerin daha da sıcak olduğu, içinize boşaldığında sıcaklığını hissedebileceğiniz söylendi. Düğümü artık tamamen büyümüştür, öz suyu içinizde yayılmaktadır, sizin öz sularınız onun öz sularına karışmaktadır ve bu anda düğümünün atmaya başladığını hissetmeye başlarsınız. Köpek pozisyonunda bunu yaparken düğümünün vajinamın içinde ve klitorisimin iç duvarında güçlü bir şekilde titreştiğini ve olan biteni hissetmenin beni çılgına çevirdiğini keşfettim. Bu olduğunda arka arkaya yedi orgazma kadar ulaştım.
These users thanked the author Ruslan747 for the post (total 2):
Sibiryak89, Slv3rF0x
Fred Krueger
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 37
Registered for: 2 years 8 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Yeni başlayanlar için zooseks rehberi (vajinal)

Unread post by Fred Krueger »

Hangi köpek ırkları buna uygundur?
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Sapıklar mı?”