Anal seks.
Burada yine eww diyebilirsiniz! ama sadece bir dakika bekle. Bu bölüm, ilk iki bölümü denemiş ve daha fazlasını isteyen kadınlar içindir.
Evcil hayvanınızın anal seks amacıyla üzerinize binmesine izin vermeden önce dikkate almanız gereken birkaç şey . Anal seks deneyiminiz olmalı, yani erkeğin penisini anüsünüze kabul etmekte zorluk çekmemelisiniz. Yerleştirmeyi her zaman başarılı bir şekilde tamamlayamazsınız ve bunu yaparsanız, onun düğümü içinizde kalabilir. Hala denemek istiyorsan devam et.
Bir erkekle veya bir köpekle anal seks için iyi bir pozisyon ararken birçok pozisyon denedim ve birçoğunu uygun ve uygun buldum. uygun olmayan seçenekler.
En iyi konum değiştirilmiş "kanser" konumudur. Bu pozisyonda oturmak için öncelikle evde veya başka bir yerde geniş, doğal olarak özel bir yer bulmalı ve dizlerinizi yerleştirecek şekilde yere yumuşak bir mat koymalısınız. Daha sonra dizlerinizi matın üzerine koyun ve her zamanki “köpek stili” pozisyonuna geçin. İstenilen pozisyona ulaşmak için dizlerinizi öne doğru hareket ettirip karnınıza doğru çekmeniz gerekir.
Artık vücudunuzun ön tarafı dirseklerinize dayalı bir pozisyonda olmalısınız. Harika, artık doğru pozisyondasınız ve sevgilinizi aramadan önce yapmanız gereken birkaç şey daha var. Bir şekilde ele alınması gereken küçük bir yağlama sorunu var, aksi takdirde kendinize zarar verebilirsiniz. Zeytinyağı veya mısır yağı gibi doğal yağların çok iyi olduğunu ve sevgilinize zarar vermeyeceğini buldum. ASLA Vazelin veya benzeri bir şey kullanmayın, köpeğe zarar verir veya daha kötüsü olur.
Yani ne tür bir kayganlaştırıcı kullanacağımızı biliyoruz, şimdi onu uygulamamız gerekiyor. Sadece anal girişi yağlamak yeterli değildir; hem dışını hem de içini iyice yağlamanız gerekir. Dışarıdan yağlama sorun yaratmaz ve bu konuyu doğru an gelene kadar bırakıyorum. Dışı kadar içini de yağlarsam herhangi bir rahatsızlık yaşamıyorum. Bunun için büyük bir pipet kullanıyorum, bir pipet dolusu veya biraz daha fazlası yeterli oluyor, pipeti içeri bırakıyorum ve ardından parmağımı içine sokup sfinkteri yağlıyorum.
Şimdi harika hazırsınız, içi her şey yağlanmış, doğru pozisyonda duruyorsunuz ve sevgiliniz burada. Şimdi yağınızı alıp anüsünüze ve çevresindeki tüm alana uygulamalısınız. Üstünüze çıktıktan sonra muhtemelen sizin de size girmesine yardım etmeniz gerekecek. Bunu yaptıktan sonra vajinal seks sırasında olduğu gibi hareket etmeye başlayacaktır. Düğüm konusunda vajinal sekste olduğu gibi aynı önlemleri alın. Yeni başlayanların düğümü kendi içlerinde bırakmaya çalışmalarını tavsiye etmiyorum. Anal uyarım sizin için yeterli değilse o içinizdeyken mastürbasyon yapmayı deneyebilirsiniz. Uyarılmayı arttırmanın tek yolu vajinaya bir vibratör yerleştirmektir.
Yeni Başlayanlar İçin Zoosex Kılavuzu (Anal)
-
Автор темыRuslan747
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 6
- Registered for: 2 years 8 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- ön sevişme
- Total posts: 129
- Registered for: 3 years 7 months
- Orientation: biseksüel
Re: Yeni başlayanlar için zooseks (anal) rehberi
Lanet olsun sen bir hikaye anlatıcısısın....İnterneti okumak ve yeniden düzenlemek güzel.
- These users thanked the author Astragan for the post:
- frefbjgbjdfbjdf
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 1 Replies
- 1014 Views
-
Last post by Fred Krueger