Daha önce annemle seks yapmayı hiç ciddi olarak düşünmemiştim. Belki uzun zaman önce onu yıkadığında biraz heyecanlanmıştı. O zamanlar hâlâ birlikte yaşıyorduk; boşandıktan sonra zaten yalnızdı. Harika bir popo şekli olduğunu hatırladım. O zamandan beri sık sık benzer yapıdaki kadınlarla buluşmalar aradım. Karımın minyatür bir poposu var, fındık gibi, o da çok güzel, ama ben daha büyük bir şeyi de seviyorum. Evet, hem eşim hem de ben minyonuz, penis ilk başta biraz sıkışık oluyor. Annemin daha uygun kıvrımları var.
annemle[/url] kendisinden daha yaşlı bir adamın kendisine kur yaptığı ve kadının bir gün ona vermeyi kabul ettiği bir dava. Ama onları rahatsız ediyordum ve o gün bilgisayar başına oturmak istedim ve yürüyüşe çıkmaya ikna olmadım. Sonuçta ne yapacağıma ikna oldular, annem aptalca bir şey daha söyledi: “Bize gelme...” ve bir noktada seks yapmaya başladılar. Onları 2 kapıdan duydum. O zamanlar annemle birlikteydik. e sık sık kavga ediyorlardı ve aynı zamanda ona saygı duyuyordum, bu yüzden onu umursamıyordum. Ve yargılamadı ya da kıskanmadı.
Artık biraz birbirimizi görüyoruz. Ona yardım için geldiğimde çok fazla iletişim kuruyoruz. Yalnız yaşamanın zor olduğunu, hala iletişim istediğini, bazen melankolinin güçlü olduğunu söylüyor. Evlenmemek için hala erkeklerle ilişkilerden kaçındığını biliyorum. Annesi de büyükbabasının erken ölümünden sonra uzun süre yalnız yaşadı.
Bir aydır onun yanına geldiğimde tam anlamıyla erkeği olmak istediğimi düşünmüş olmalıyım. Her şey yolunda giderse onu daha sık ziyaret edeceğimi bile düşünüyorum. Eşim hiçbir zaman annemi kıskanmazdı; iletişim kurmakta genellikle zorluk çektiğimizi biliyor.
Bugün annem geceyi bizimle geçirmeye geldi. Ben de onlarla kaldım ve gece vardiyasına gittim. Döndüm ve eşim çoktan işe gitmişti.
Uzun zamandır sırtımı iyice yıkamak istediğim ve bunun için eşimi aramayı her zaman unuttuğum bahanesiyle annemden arkada el bezi olarak çalışmasını istedim. Annem kabul etti ve onu en son ziyaret ettiğimde sormak istediğini ancak utandığını söyledi. Beni görebilmesi için tam boyumda durdum. Daha sonra ellerinde kalan jeli yıkadığında ben de hızla sırtımdan yıkadım ve havluyla kendimi kurulamaya başladım. Penisini onun önünde küstahça açmadı ama yine de onun önünde yeterince cesurca kendini sildi. Bana kasıtlı olarak bakmadı, ben kasıklarımı silerken görülebilecek olana bakmaktan kaçındı.
Onunla birlikte olacağımı, sırtını kendim ovalayabileceğimi ve onu tekrar ellerimin altında hissedebileceğim zamanı bekliyorum.
Tabii ki en büyük hayalimiz onunla yatağında ve karşı odada uyumak. Yaşlı bir kadını memnun etmek istiyorum, o bunu hak ediyor.
Annem duşta sırtını ovuşturdu.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1868
- Registered for: 3 years 2 months
- Orientation: heteroseksüel
-
Автор темыSlv3rF0x
- ön sevişme
- Total posts: 102
- Registered for: 3 years 4 months
- Orientation: biseksüel
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
- Registered for: 3 years
-
- ön sevişme
- Total posts: 121
- Registered for: 3 years
Re: Annem duşta sırtını ovuşturdu.
Çok yanılıyorsun. Elbette yazarın annesinin kaç yaşında olduğunu bilmiyorum ama 50 yaşında hala seks öncesi gibi olduğunu kesin olarak söyleyebilirim.
- These users thanked the author Katia for the post (total 3):
- Artem.Maxsimov, Fargal94, Eski Şeytan
-
- Orgazm!
- Total posts: 624
- Registered for: 3 years 1 month
Katia: ↑31 Jul 2022, 14:13 Çok yanılıyorsunuz. Elbette yazarın annesinin kaç yaşında olduğunu bilmiyorum ama 50 yaşında bunun hala seks gibi olduğunu kesin olarak söyleyebilirim.
- These users thanked the author Vadik for the post:
- Eski Şeytan
-
- Flört etmek
- Total posts: 26
- Registered for: 4 years 4 months
Yine de annenizin yaşını 35’e çıkarmanız gerekiyor. Ama bu idealdir. Benim de, bazen duşta sırtımı yıkamam gerekiyor, benden kıçımı ve sonra göğsümü yıkamamı istemem gerekiyor. Göğüslerini yıkarken yavaşça elini alıp penisinin üzerine koyuyor
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 7 Replies
- 1464 Views
-
Last post by Simon777
-
- 10 Replies