Sevgili kızlar, söyleyin bana neden böyle?
-
- Potansiyel seks nesnesi
Sevgili kızlar, söyleyin bana neden böyle?
Sevgili kızlar, söyleyin bana neden böyle? Burada bir sürü müstehcen video, fotoğraf ve bir sürü bayağılık buluyorum ama sizinle iletişim kurmaya başladığımda hepinizin iyi kızlar olduğunu görüyorum, neden?
-
- Flört etmek
- Total posts: 49
- Orientation: heteroseksüel
Re: Sevgili kızlar, bunun neden böyle olduğunu söyleyin bana?
Böyle bir şey var) kızlar, biri cevap versin!)
-
- Flört etmek
- Total posts: 47
Kim bilir. Doğa böyledir. "Evde" olduğunuzda istediğinizi yapabilirsiniz, ancak kişisel bir toplantı olduğunda bu korkutucu olur. Doğamız gereği seksten çocuklarımız olduğunu, adamın dışarı çıkıp başkalarını fethetmeye gittiğini ve göbeğinizle kaldığınızı unutmayın. Bu, alt kortekste kayıtlıdır; bilinçaltı doğum kontrolünün farkında değildir.
- These users thanked the author Lina for the post (total 4):
- Tanuşka, eliza, annem adam yaptı, SaBi
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
karşılamaya çalışıyor. Yani erkek penisi her zaman çıkıntılı olan bir alfa erkeği olmalı, kadın ise beyaz bir Mercedes’te prensini bekleyen mütevazı küçük bir orospu olmalı... :)
Doğru not ettiniz: “Bu doğadır.” Her insan başkalarının gözünde iyi görünmek ister. Bu nedenle herkes olağan beklentileriLina: ↑13 Jun 2020, 14:19 Kim bilir. Doğa böyledir. "Evde" olduğunuzda istediğinizi yapabilirsiniz, ancak kişisel bir toplantı olduğunda bu korkutucu olur. Doğamız gereği seksten çocuklarımız olduğunu, adamın dışarı çıkıp başkalarını fethetmeye gittiğini ve göbeğinizle kaldığınızı unutmayın. Bu alt kortekste kayıtlıdır, bilinçaltı doğum kontrolünün farkında değildir.
karşılamaya çalışıyor. Yani erkek penisi her zaman çıkıntılı olan bir alfa erkeği olmalı, kadın ise beyaz bir Mercedes’te prensini bekleyen mütevazı küçük bir orospu olmalı... :)
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1092
- Orientation: biseksüel
Ne kadar tatlı söyledi bunu! Bis!Lina: ↑13 Jun 2020, 14:19 Kim bilir. Doğa böyledir. "Evde" olduğunuzda istediğinizi yapabilirsiniz, ancak kişisel bir toplantı olduğunda bu korkutucu olur. Doğamız gereği seksten çocuklarımız olduğunu, adamın dışarı çıkıp başkalarını fethetmeye gittiğini ve göbeğinizle kaldığınızı unutmayın. Bu altkortekste yazılıdır, bilinçaltı doğum kontrolünün farkında değildir.

- These users thanked the author Tanuşka for the post:
- annem adam yaptı
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 16
- Orientation: biseksüel
daha iyi anlatılamazdıLina: ↑13 Jun 2020, 14:19 Kim bilir. Doğa böyledir. "Evde" olduğunuzda istediğinizi yapabilirsiniz, ancak kişisel bir toplantı olduğunda bu korkutucu olur. Doğamız gereği seksten çocuklarımız olduğunu, adamın dışarı çıkıp başkalarını fethetmeye gittiğini ve göbeğinizle kaldığınızı unutmayın. Bu alt kortekste yazılıdır, bilinçaltı doğum kontrolünden haberdar değildir.

-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 52
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 157
İş yerinde herkes kibar ve kültürlü ama dışarıda biriyle içki içtiğinizde o kadar çok uygunsuz şey ortaya çıkıyor ki, şok oluyorsunuz. 18 yaşında, çok mütevazı, gri gibi bir meslektaşım vardı. ama onunla içtikten ve toplu tecavüzleri sevdiğini ve hafta sonlarının sürekli olarak kızları çok sevecek şekilde aktığını öğrendikten sonra, onun için sadece mmf değil aynı zamanda mmfj’yi de seviyor, sado-maso’yu vb. seviyor. gelip her şeyi göstermem için beni davet etti ama beni kaşıdığı ve kırbaçla kırbaçladığı konusunda uyardı, sonra bu arzu ortadan kalktı
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 81
Çünkü buradaki kızlar adına yazılan gönderilerin %90’ı erkekler tarafından yazılıyor
Ve en kaba gönderilerse %99’u erkeklerden oluşuyor
Ve en kaba gönderilerse %99’u erkeklerden oluşuyor
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1286
Çünkü tüm insanlar bu şekilde tasarlanmıştır.
Toplumda yaşarken maske takarız ve rollerimizi oynarız.
Sanal alanda kendinize gerçek dünyada ve kişilerarası iletişimde olduğundan daha fazla özgürlük verebilirsiniz.
Ayrıca, şunlara da ihtiyacınız var: istatistik ve olasılık gibi şeyleri anlamak. İnternette gördükleriniz tüm kadın cinsiyetini gösteren bir gösterge değil.
Yalnızca bunu beğenenler ve ilgilenenler mahrem ayrıntılarını yayınlıyor. Ancak bu rakam tüm kadınların yüzde 10-20’sinden pek fazla değil.
Toplumda yaşarken maske takarız ve rollerimizi oynarız.
Sanal alanda kendinize gerçek dünyada ve kişilerarası iletişimde olduğundan daha fazla özgürlük verebilirsiniz.
Ayrıca, şunlara da ihtiyacınız var: istatistik ve olasılık gibi şeyleri anlamak. İnternette gördükleriniz tüm kadın cinsiyetini gösteren bir gösterge değil.
Yalnızca bunu beğenenler ve ilgilenenler mahrem ayrıntılarını yayınlıyor. Ancak bu rakam tüm kadınların yüzde 10-20’sinden pek fazla değil.
- These users thanked the author Aion2012Ölü for the post:
- Gami
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2391
Fanteziler fantezi olduğundan ve gerçeklik acımasız ve acımasız olduğundan, genellikle bir ipotek, iş, ev, akşamları yıkanmayan bulaşıklar, çocuklar, koca, kişisel yaşamınızdaki sorunlar, nevrozlar, OKB, şizofreni, genel olarak zaman yoktur. fanteziler için)) )
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 35 Replies
- 3567 Views
-
Last post by Güneş
-
- 0 Replies