Kimin güzel bir annesi var? Arkadaşlarınızın/tanıdıklarınızın bacaklarını ayırmayı hayal etmeleri karşısında ne hissettiniz?

Kan akrabaları arasındaki ilişkiler
Автор темы
JoyMen99
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 136
Registered for: 2 years 9 months
Orientation: heteroseksüel
 Kimin güzel bir annesi var? Arkadaşlarınızın/tanıdıklarınızın bacaklarını ayırmayı hayal etmeleri karşısında ne hissettiniz?

Unread post by JoyMen99 »

Elbette burada nefret edildim ama konu ilginç.
Çocukluğundan beri güzel bir annesi olduğunu ve onunla gurur duyduğunu kim bilebilirdi?
Aynı zamanda ona duyulan "hayranlığın" altında, bacaklarını açmak için aptalca bir istek olduğunu anlamak..? Onlar. saygı yok ama araya girmek için aptalca bir arzu...
Ve bunlar arkadaşlarınız/sınıf arkadaşlarınız vb. olabilir.
Ne hissettiniz?
Heyecan mı, nefret mi?
Onun gerçekten sikilmesini ister miydin?
Tempy_Brennan
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 107
Registered for: 2 years 5 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Kimin güzel bir annesi var? Arkadaşlarınızın/tanıdıklarınızın bacaklarını ayırmayı hayal etmeleri karşısında ne hissettiniz?

Unread post by Tempy_Brennan »

Benim annem öyle değil... Ama ben şahsen arkadaşımın annesini temsil ediyordum ve çoğu zaman
These users thanked the author Tempy_Brennan for the post:
StepanGG
Ötesinden Gelen Şehvet
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 462
 Re: Kimin güzel bir annesi var? Arkadaşlarınızın/tanıdıklarınızın bacaklarını ayırmayı hayal etmeleri karşısında ne hissettiniz?

Unread post by Ötesinden Gelen Şehvet »

Annenizi özellikle küçük düşürmekle ilgili fantezilerinizi nereden edindiğinizi açıklayabilir misiniz? Neden şefkat ve hassasiyet değil de özellikle kendi amaçları için kullanılıyor? Ne kadar küçük olursa olsun her şeyin arkasında bir hikaye vardır
These users thanked the author Ötesinden Gelen Şehvet for the post:
Kırk beşinci
Автор темы
JoyMen99
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 136

Unread post by JoyMen99 »

LustFromBeyond: 19 Dec 2022, 14:17 Anneni aşağılama fantezilerini nereden edindiğini açıklayabilir misin? Neden şefkat ve hassasiyet değil de özellikle kendi amaçları için kullanılıyor? Her şeyin arkasında bir tür hikaye var, en ufak bir
Açıklaması zor. Her zaman yaşlı ve güzel kadınlara ilgi duymuşumdur. Gerçekten güzel, 40 yaşına geldiğinde kendini çok iyi korumayı başaran ve şişman bir Shar Pei’ye dönüşmeyen🤢 🤮
Ayrıca annenin davranışının kendisi. Gençliğinden beri rahibe gibi davranmadı😄 Bana göre bu ideal, aktif, güzel, olgun bir kadın. n
41 saniye sonra gönderildi:
Tempy_Brennan :18 Dec 2022, 18:12 Annem değil ... Ama şahsen bir arkadaşımın annesini temsil ediyordum ve sıklıkla
Arkadaşlarımın annelerine de aşık oldum, ama gerçekten çok az güzel anne var
1 saniye sonra gönderildi:
Tempy_Brennan: 18 Dec 2022, 18:12 Annem gitti.. . Ama ben şahsen arkadaşımın annesini temsil ediyordum ve çoğu zaman
Arkadaşlarımın annelerine de aşık oldum ama gerçekten çok az güzel anne var.
Kybik
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 29
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by Kybik »

Aslında küçüklüğümde annemi istiyordum ama büyüdükçe ve onun karakterinin ne kadar sinir bozucu olduğunu anladıkça onu istemeyi bıraktım. Ama çocukken arkadaşımın annesiyle seks yapmaya karar verdim. Hala onunla seks yapıp yapmadığını çözemedim ama önümüzde iç çamaşırlarıyla ya da sütyensiz bir tişörtle utangaç değildi. Annemle babamın sabah erkenden markete gittiği ve bilgisayarın kablosunun alındığı bir dönem vardı. Arkadaşlarım arasında hem bilgisayarı hem de konsolu olan tek kişi oydu.
Onu aradım ve ziyaret etmek istediğimi söyledim, buna karşı değildi ama annesinin uyuduğunu ve gürültü yapmamam gerektiği konusunda uyardı. Sonuç olarak sessizce geldik, konsolun başına oturduk ve oynamaya başladık. Bir iki saat sonra annesi uyandı. Kapalı kapının ardından mutfakta bir şeyler yaptığını duyduk. Daha sonra arkadaşıma yemek yiyip yemeyeceğini sormak için kapıyı açıyor. Ama çıplaktı ve sadece dantelli külot giyiyordu, bu da kasıklarını oldukça iyi gösteriyordu. Sadece 3-4 saniye görebildiğim için üzgünüm...
These users thanked the author Kybik for the post (total 2):
JoyMen99, Makar1977
EVLER
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 272
Registered for: 3 years 5 months
Orientation: biseksüel

Unread post by EVLER »

Kesinlikle! arkadaşlarımın annelerine kaç kez yaklaştım - ama işe yaramadı! Bu beklenmedik bir durumdu; önce buna hazırlıklı olmaları gerekirdi! :akıllı: :)
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 3 months

Unread post by Nikk »

MAKUMBA: 07 Feb 2023, 18:38 tabii ki! arkadaşlarımın annelerine kaç kez yaklaştım - ama kahretsin işe yaramadı! Bu beklenmedik bir durumdu; önce buna hazırlıklı olmaları gerekirdi! :akıllı: :)
MAKUMBA: 07 Feb 2023, 18:38 tabii ki! arkadaşlarımın annelerine kaç kez yaklaştım - ama hiçbir şey olmadı! Bu beklenmedik bir durumdu; önce buna hazırlıklı olmaları gerekirdi! :akıllı: :)
Gülüyor!!! Hazırlayıcı!!! :kasap:
Denisss71
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 58
Registered for: 2 years 5 months

Unread post by Denisss71 »

Annem bir barda yönetici olarak çalışıyor ve işten sonra periyodik olarak birisiyle geliyor, onların seks yaptığını duyabiliyorum. Sonra bir gün üniversitemizden bir çocukla geldi, arkadaşı değil elbette, tanımıyorum diyebilirim ama yine de durum böyleydi. Ve arkadaşlarının hepsi onu yüzde yüz becermeyi ve yine de mastürbasyon yapmayı hayal ediyor)))
Dgonio2022
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 511
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Dgonio2022 »

Lanet olsun, sanki arkadaşların sana bunu söyleyecekmiş gibi geliyor. Sadece söyle, arkadaşlarımın onu becermesini istiyorum.
StepanGG
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 135
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by StepanGG »

JoyMen99: 09 Sep 2022, 22:06 Çocukluğundan beri güzel bir annesi olduğunu ve onunla gurur duyduğunu kim bilebilirdi?
Bende güzel anne ve evet, ona ne kadar ilgi gösterildiğini görüyorum zaman. Bence bu tamamen normal ve bir gurur kaynağı👍 Ve arkadaşlar bırakın dudaklarını yalasınlar, yine de bir şey olmayacak ..😬
SeRg !$!
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1306
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by SeRg !$! »

Babalar nerede??? arkadaşlar bacaklarının arasından tutup zillerini birbirine yapıştırmaktan korkmazlar!?
StepanGG
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 135
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by StepanGG »

SeRg !$!: 10 Feb 2023, 13:31 Babalar nerede??? Arkadaşlarım bacaklarının arasından tutup zillerini birbirine yapıştırmaktan korkmuyorlar!?
Babam uzun zamandır yok ve benim için sorun yok periyodik olarak erkekleri olduğu gerçeği. Ama onu Kentlerden koruyorum çünkü... Sadece taşaklarını kaşımak istediklerini anlıyorum.
These users thanked the author StepanGG for the post:
Hayalet
Kırk beşinci
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 333
Registered for: 3 years 11 months

Unread post by Kırk beşinci »

LustFromBeyond: 19 Dec 2022, 14:17 Anneni aşağılama fantezilerini nereden edindiğini açıklayabilir misin? Neden şefkat ve hassasiyet değil de özellikle kendi amaçları için kullanılıyor? Her şeyin arkasında bir tür hikaye gizlidir, en ufak bir
Çocukluğunda eline geçen her şeyle onu Sidorov’un keçisi gibi parçaladı.
These users thanked the author Kırk beşinci for the post:
StepanGG
Billy Akışı
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 42
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by Billy Akışı »

Arkadaşlarımın ve tanıdıklarımın buna sahip olmasını istemezdim ama neden olmasın?
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Ensest”